Jsem rád, že se mohu učit právě od Löwa, řekl Klose

11.11.2016, 16:54
Aktuality
Miroslav Klose na začátku tohoto měsíce oficiálně pověsil kopačky na hřebík, bez práce však nezůstal, neboť se posunul do trenérského týmu německé reprezentace. Za tuhle šanci je rodák z Opole vděčný...

Reprezentační kariéru Klose uzavřel po vítězství na světovém šampionátu 2014, kde se zapsal do historie jakožto nejlepší střelec mistrovství světa (celkem 16 gólů).

Po minulé sezóně vypršela 38letému hráči smlouva s Laziem, načež si Klose nemohl najít nové angažmá, až posléze oficiálně hráčskou kariéru definitivně uzavřel.

Následně se nyní již bývalý útočník připojil do realizačního týmu kouče německé reprezentace Joachima Löwa, čehož si velmi váží. "Jsem rád, že jsem se mohl stát součástí této rodiny a můžu pracovat pod Joachimem Löwem," prohlásil Klose.

"Dlouho jsem přemýšlel, co budu dělat po konci hráčské kariéry, taktika mě vždycky zajímala. Rozhodl jsem se tak získat nový pohled z pozice trenéra, ne každému se poštěstí učit od kouče mistrů světa," pochvaluje si. "Chci se naučit co nejvíce, abych to mohl využít do budoucna. Je to pro mě velká čest," uzavřel asistent trenéra Klose.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasně, Löw tě naučí, jak si čichnout k řemeslu.

Reagovat
JohnnyDynamite

Reagovat
Al Capone

Reagovat
atlee

Alebo ako dostať zo seba všetko

Reagovat
Uwe háže buly

Pak by ho ještě Mutu mohl naučit, jak do sebe dostat všecko a bude už umět uplně vše.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je moc

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
raduinho

Reagovat
cetto

Irituje mě, jak lidi, aniž by cokoliv v životě dokázali, dostávají příležitosti a ten, kdo celej život tvrdě (a mnohdy i velmi dobře) maká, tak tu příležitost nikdy nedostane. A ne, nemluví ze mě zapšklý padesátiletý couch potato. Ale je zde mnoho mladých a nadějných trenérů, kteří pracují třeba u mládeže bundesligových týmů nebo v nižších ligách, ale nikdo je do repre nevytáhne. Ale Klose, jen proto, že mu to kdysi střílelo o 106, dostane šanci ještě dřív než vůbec udělá licenci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz se pohybujes na top urovni x let pod nejlepsima koucema tak mas lepsi predpoklady pro to delat nez mladej kluk s x kurzama a licencema byt sebetalentovanejsii

Reagovat
Rudnevs

Nádejný tréneri, čo pracujú u mládeže BL tímov, dostávajú šancu v BL tímoch a potom môžu ísť trebárs vyššie.

Kloseho si do repre. vybrali preto, lebo vedia, že má dobré predpoklady na to, aby bol špičkový tréner.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ho hráči znají, mladí můžou přebírat jeho rady atd, přeci jen má dost odehráno i na té nejvyšší úrovni. Já hrát v německým nároďáku, tak jsem za tuhle zprávu urcite rád.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele