Jsem připravený hrát, hlásí Wilshere

08.04.2015, 12:00
Aktuality
Další důvod k radosti dostali příznivci Arsenalu. Londýnskému celku se poslední dobou začalo dařit, nyní se vrací po zranění kotníku Jack Wilshere. Ten by chtěl Gunners pomoci k triumfu v FA Cupu...

Anglický reprezentant se "Kanonýrům" zranil při listopadové porážce s Manchesterem United, následně ještě během února podstoupil operaci, nyní už je však stoprocentně fit.

To dokládá i fakt, že Wilshere zvládl odehrát celý zápas za rezervu AFC, která si poradila s vrstevníky ze Stoke City. "Můžete trénovat, jak chcete, zápasovou kondici tím však nikdy nezískáte," řekl Wilshere pro oficiální stránky Gunners. "Myslím si, že jsem připravený na návrat. Chci týmu ještě v této sezóně pomoci," hlásí stále teprve 23letý středopolař.

Nadějný záložník je odchovancem Arsenalu, za jehož první tým nastupuje od roku 2008, během té doby ho však pronásledují časté zdravotní komplikace, díky čemuž nemohl naplno ukázat svůj potenciál. Za reprezentaci Albionu doposud odehrál 25 mezistátních zápasů.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (317)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele