Jsem připraven na nejlepší sezonu mé kariéry, hlásí Zárate

30.06.2012, 09:24
Aktuality
Jedno zklamání za druhým v posledních letech zažívá Mauro Zárate. Argentinský útočník po solidní první sezoně v Laziu nakonec nenaplnil velká očekávání a zklamal, podobně tomu pak bylo i během posledního roku, v němž hostoval v milánském Interu. Nyní má v plánu si všechno vynahradit...

"Myslel jsem si, že v Interu to bude lepší a budu bojovat o prvenství v lize a Lize mistrů. Místo toho jsem přišel v sezoně, která pro klub znamenala nejhorší za poslední roky a dokonce to mohlo být ještě horší. Moc mě to mrzelo, všechno šlo špatně," hodnotí někdejší hráč Birminghamu.

25letý útočník působil v Laziu tři sezony, během nichž dal jenom 25 ligových branek, šest z nich přitom zaznamenal v prvních pěti zápasech. V Interu to bylo ještě horší, Zárate se neprosadil do základní sestavy a v Serii A se trefil pouze dvakrát, jeden zásah pak přidal v Lize mistrů.

Nyní se z hostování vrací zpět do Lazia, sám ovšem neví, zda nepřijde nějaké další stěhování. "Moje budoucnost? Upřímně, rád bych zažil nějaký klidný rok, který by byl vyplněn spoustou gólů a motivací. Díky takovému roku bych pak mohl pomýšlet na návrat do argentinské reprezentace, stejně tak by ona sezona mohla změnit mou kariéru. Doufám, že mě čeká skvělá sezona, ať už to bude v Interu, Laziu, nebo v nějakém jiném klubu. Jsem připraven na nejlepší sezonu mé kariéry," říká odhodlaně.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takovejch bylo

Reagovat
smazaný uživatel

USA

Reagovat
smazaný uživatel

V Birminghamu

Reagovat
smazaný uživatel

"Díky takovému roku bych pak mohl pomýšlet na návrat do argentinské reprezentace..."

no nevím no.. přes hráče jako Messi a Tévez se do útoku repre asi nepodívá

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proc, ale verim mu, ma to v sobe, je to talent a kdyz se hecne a povede se mu par zapasu, tak bude patrit k nejlepsim

Reagovat
brenk

OT: http://en.alessandrodelpiero.com/news/30th-june-2012_281.html

Starting from tomorrow I won't be a Juventus player anymore, but I will always remain one of you.

Now it's time to start my new adventure. I'm enthusiastic about it like 19 summers ago.

Good bye, guys. Thank you for all.

Alessandro

Reagovat
smazaný uživatel

a ak príde niekto ako Lucio, môžme si ísť hodiť mašľu

Reagovat
brenk

Reagoval som ti na to pod druhým článkom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom na několik desítek hodin by volným hráčem mohl být Lúcio. Brazilský obránce se včera dohodl na ukončení smlouvy v Interu Milán, zájem o jeho služby pak má turínský Juventus a podle některých médií už dokonce došlo k dohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proc ho nenechali dohart v Juve, nebo on nechtel?

Reagovat
brenk

Pre mňa je jeho odchod akýmsi symbolom novej éry v Juve, Conte to chcel budovať na nových hráčoch a tak si to Alex odskákal.

Reagovat
Pinturicchio

Protože se v tomhle případě naše vedení zachovalo jako banda nevděčných hajzlů.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak se lidi divi a nadavaji fotbalistum, ze berou fotbal jen jako praci a chodi vsude mozne jen za penezma.. Kdyz se fotbalovy kluby chovaji ke svym legendam takhle, tak se prece nemuze nikdo divit..

Reagovat
Pinturicchio

Miluju ho.

Reagovat
smazaný uživatel

nemam ho rad, simulanta jednoho, ale dohrat mel v Juve..

Reagovat
Pettirosso

Ach Alexíňo enough said...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Filippo Inzaghi stále ještě nevyřešil otázku své budoucnosti. Zkušenému italskému útočníkovi skončila smlouva v AC Milán a už delší dobu hledá nové angažmá. Zaměstnavatele si zatím nevybral, podle posledních zpráv ale zredukoval okruh kandidátů o jednu možnost, když odmítl odchod do čínského klubu Shanghai Shenhua.

hnus takové kluby.. země které byly a jsou absolutně nefotbalové si tu "fotbalovost" získávají jen prachama.. jinak by jim na to ti zlatokopové srali a jejich fotbal by neměl ani jednu hvězdu.. dobře Pipo

Reagovat
rossoneri89

Pippo je frajer .... ma svoju hrdost

Reagovat
smazaný uživatel

A čím by si ju mali inak získavať ak nie peniazmi? Myslíš si že kvalita tam pôjde kvôli čínskemu múru či kvalitnej ryži? Ak na to majú prostriedky, prečo by sa nemohli dostávať hore aj vďaka nim? Japonsko i Južná Kórea do toho išli podobne, a kde sú dnes? Futbalové krajiny, ktoré dokážu hrať vyrovnané partie s hociktorými.

Reagovat
Pipo123

Maurito je borec, musí zostať, budeme hrať ofenzívne, to 4-3-3- ktoré sa bude pravdepodobne hrať by mu mohlo sedieť, len musí makať, poslednú šancu mu treba dať, naozaj poslednú. Má to v sebe, obrovský talent !! AVANTI MAURITO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší sezona kariéry bez LM.

Reagovat
smazaný uživatel

na PES nejlepší hráč

Reagovat
Pigeon

to je mu nejspíš prd platné

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív činy, potom slova.. Obráceně to většinou nefunguje.. S*re si do huby.. Nevěřim že dá přes 10 gólů

Reagovat
Jajinek

hlavně, že je pryč!

Reagovat
M11

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele