Joaquín nechce odcházet z Fiorentiny

14.11.2014, 10:58
Aktuality
Hodně složité období prožívá Joaquín. Bývalý španělský reprezentant ve Fiorentině pouze vysedává na lavičce a do zápasů zasahuje jen výjimečně. Přesto však agent zkušeného záložníka odmítá, že by chtěl jeho klient z toskánského klubu odejít...

Joaquín přišel do Florencie před začátkem minulé sezóny z finančně strádající Málagy a první sezóna se oběma stranám vyvedla na výbornou. "Fialky" zakončily předešlý ročník na čtvrté příčce a zajistily si tím účast v Evropské lize, španělský křídelník pak nastupoval pravidelně.

Naprosto opačné pocity však má zkušený křídelník letos, kdy z jedenácti ligových zápasů nastoupil pouze třikrát a jedinkrát z toho od první minuty, přesto však o změně dresu neuvažuje. "Joaquín nemá žádné úmysly odejít z Fiorentiny," uvedl hráčům agent Eduardo Asenjo.

Frustrace 33letého záložníka je o to větší, že se florentskému mužstvu nedaří a pohybuje se hluboko uprostřed pelotonu. "Joaquín má s Fiorentinou platný kontrakt, který respektuje," řekl agent bývalého hráče Valencie nebo Betisu Sevilla. "Pokud jde o nás, rozhodně nebudeme mít zájem na tom, aby Joaquín během zimní přestávky z Florencie odešel," doplnil Asenjo.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (24)

Přidat komentář
Pinturicchio

OT : http://football-italia.net/58599/juventus-no-sneijder

Juventus have rejected the opportunity to sign Galatasaray’s Wesley Sneijder, according to the latest rumours.

Juve are reportedly willing to put their faith in youngster Kingsley Coman in the attacking midfield role.

... ou yes, yes, yes.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ho nezavařte... velký naděje do něj vkládám...

Reagovat
Pinturicchio

... to nehrozí a třeba takový Pogba tu zátěž ustál v pohodě.

Reagovat
kubys

OT: Pokud je to pravda, co píše jeden můj italský fb friend, tak Mazzarri končí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nahrada Mancini. Som zvedavý

Reagovat
smazaný uživatel

“Roberto Mancini to Inter, we’re there. During the night the decisive decision was taken by Erick Thohir. An important signal for all the Inter world after a start to the season that hasn’t been satisfying. And now? And now Mancini. A historical return, almost all has been decided. For the coach a 1.5 year contract is waiting. A black and blue return, just before the derby. Mancini and Inter, we start over again.”

jaaaj mamo

Reagovat
Votas

Holy shit...tak to vypada, ze ET ma koule

Reagovat
Jajinek

OOOOMMMMGGGG!!!!!!

Na naši hru na 4 obránce, když na to nemáme kádr ani z rychlíku, se fakt těším!

Reagovat
Komat

Přesně tak... Mazzariho je mi trochu líto. Ten kádr mohl ždímat jak chtěl, ale když tam ti hráči nejsou, nebo jsou zranění, tak to prostě jde jen těžko.

Reagovat
Pipo123

Stopéri by to mali zvládnuť nie, tie kraje obrany to budú mať asi horšie ?

Reagovat
Deki

Fakt Mancini jo? Čekal jsem, že to přijde, ale ne v tuto chvíli... Mazzarri by si ještě nějaký čas a šanci asi zasloužil. No uvidíme, potvrzené to ještě není...

Reagovat
Paddy

Kde jsou ty zlaté časy ve Vale s Vicentem, Marchenou a dalšími

Reagovat
Kily

na hru s ním a Vicentem na křídlech jsem se tehdy strašně těšil a nakonec z toho bylo zklamání, jednoho zničila zranění a Joaquínovi se moc nedařilo dostat se a následně se také udržet na top výkonnostní úrovni, tam se po Betisu dostal zase až v Málaze

Reagovat
Paddy

ten měl na ty zranění opravdu smůlu a máš pravdu, Joaquín sice nebyl takový tahoun jako v Betisu, ale byl to můj oblíbený hráč, odehrál výborné zápasy

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

Vicente byl fenomén...

Reagovat
Votas
Reagovat
Deki

když to tak čtu, pořád nechápu, jak jsme mohli loni skončit pátí

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme fakt největší cirkus v Itálii.

Reagovat
Dejwa

já su rád

Reagovat
Deki

a je to ofiko!!!

Reagovat
Murtago

On ještě hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: FIFA 15 ...... klub Czechoslovakian hledá hráče do svého týmu, máš-li zájem - najdi si nás v sektoru Western Europe nebo mne kontaktuj na origin: hack008

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele