Jesús: Jsme rodina a titul nám zajistila naše jednotnost

18.05.2015, 11:58
Aktuality
Benfica je zvyklá vyhrávat své zápasy v portugalské nejvyšší soutěži, včera ovšem radost v jejím táboře odstartovaly i dvě remízy. Porto hrálo nerozhodně 1:1 na půdě Belenenses a lisabonskému celku tak k obhajobě mistrovského titulu stačil bezbrankový výsledek ze hřiště Vitórie SC Guimarães...

Benfica nasbírala ve 33 zápasech 82 bodů a před Portem má k dispozici tříbodový náskok, k tomu jí hraje do karet lepší bilance ze vzájemných zápasů.

"Máme na mysli to, abychom splnili cíle klubu, naše soupeře respektujeme vždy. V prvních pětačtyřiceti minutách jsme hráli dobře a mohli dát několik gólů. Tihle hráči si zaslouží být mistry za všechno, co během sezony odpracovali. Jsme rodina a titul nám zajistila naše jednotnost. Je třeba poblahopřát hráčům a fanouškům, stejně jako celé Benfice," řekl po zápase trenér Jorge Jesús.

Benfica je nejúspěšnějším portugalským klubem a letos slaví svůj již 34. titul, FC Porto se mistrem stalo v 27 případech.

"Tento 34. titul znamená hodně. Jsem velmi pyšný na klub a jeho fanoušky. Jsme jako jeden muž a ukazujeme to na hřišti. V průběhu celé sezony jsme pracovali hodně tvrdě," nechal se slyšet obránce Luisão.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ježiši...

Reagovat
smazaný uživatel

účes sedí ke jménu

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej klub Už několik let hrají strašný fotbal na brejky, viz. zápas s Juve, jsem rád že v tom finále prohráli s tou Sevillou a to zaslouženě

Ať se místní obhájci toho klubu podívají, kde jsme my a kde jsou oni...Letos byli v Evropě tragičtí, Porto narozdíl od nich hraje fotbal, oni hrají nic víc než holomajznu

Reagovat
The Krupy

Ty čo tu šiješ do Benfiky, akoby bola našim rivalom? História sa nepýta na to, kto ako hral, ale kto postúpil, a Benfica nás porazila zaslúžene, však minulý rok sme v Európe hrali jedno veľké hovno.

Takýmito príspevkami znižuješ úroveň samotného klubu, ktorý defacto reprezentuješ ako fanúšik, hoci len nepriamo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě to si nemyslím, ale to už je jedno, mně je tento klub hodně nesympatický s nesympatickými hráči a viděl jsem spousta jejich zápasů a nikdy mě jejich fotbal neoslnil, tento tým je dobrý maximálně pro podprůměrné kluby v EL, takže tento klub je prostě průměrný...Jinak zápasů jsem viděl dost, stačí se podívat na úroveň portugalské ligy, takže není divu,že tam často vyhrávají titul..

A vůbec se nesnažím argumentovat kvůli Juventusu...

Reagovat
The Krupy

"Ať se místní obhájci toho klubu podívají, kde jsme my a kde jsou oni."

"A vůbec se nesnažím argumentovat kvůli Juventusu..."

Vôbec nie

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, víš je tu spoustu zaujatých vůči nám, mně se líbí jak nám všichni před sezónou prorokovali, že nepostoupíme ani ze skupiny LM a najednou jsme ve finále, tak jde jsou ti kritici? Co to tu před sezónou psali?

Reagovat
The Krupy

Ale čo to má spoločné s Benfikou? My sme v sezónach minulých nehrali dobre, to je fakt. Nečuduj sa, že ľudia nás podceňovali, bolo to oprávnene. Ty si čakal, že sa dostaneme až do finále LM? Ja teda nie. Tak si užívaj ten úspech, a nerieš názory ľudí, čo kto písal pred sezónou, ti môže byť úplne u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to nečekal, ale nechápu co mi to tu vykládáš za nesmysly, buď trochu soudnej, ti co nás schazovali, tak to nebyly názory, to byly komplexy... a pro

Reagovat
The Krupy

Ja mám pocit, že ty rozprávaš o troch veciach naraz, diskutuje sa mi s tebou veľmi ťažko. Tak ti poprajem pekný deň, a presuniem sa k niečomu produktívnemu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč na mně reaguješ? Jen sdílím své názory a ty mi je pořád jen upíráš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

děláš si akorát ostudu. A jestli chceš říct, že Benfica hraje jen na brejky, tak si snad Benficu viděl jen v tom dvojzápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem spoustu jejich zápasů, proti kvalitnějším klubům jsou často na ručník,viz.letošní sezóna a o portugalské lize raději nemluvit..

Reagovat
popltak

Ty jsi mentoska, fakt... Benfica hraje podle mě pěkný fotbal, v Portugalské lize se na jejich zápasy dívá dobře, v Evropské Lize mají taky celkem úspěchy. A ještě tohle napíše fanda Juventusu, který nehraje tak ofenzivní fotbal jako Benfica...a to dokonce Juve betonuje proti slabším týmům (Monako)..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty na mně radši nereaguj, radši se starej o svůj Manchester a, aby vůbec postoupili do LM ty pěkný fotbale..

Reagovat
popltak

Zase z cesty.... ty jsi fakt neskutečný mentál. O MU nepadlo ani slovo, zase jabka s hruškama. Filip12 hadra proti tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo mně píšeš, že jsem mentál, ale pleteš jsem nějaký Monako, který za celý zápas proti nám nevystřelilo kloudně na bránu ty klaune

Reagovat
popltak

Pletu sem Monaka, které Juve vyřadil po hnusné hře (o které píšeš, že hraje Benfica.. v porovnání s Juve hrají hezčí fotbal) a po neskutečném výkonu 12 hráče Juve - v 1. zápase Královec, ve druhém další hlavní sudí.. Benfica narozdíl od Juve nepotřebuje pomoc rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, akorát škoda, že to byla celkem jasná pětka

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

jseš dobře vymetenej

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Porto hraje taky hlavně na brejky viz. zápas s Bayernem. Minimální držení míče ale vyhráli 3:1.

Reagovat
Benfica

URS nevie stráviť, že Benfica je lepšia jak Juve.. (Nič proti Juve)

tvrdiť, že SLB hraje na bejky.. bĺbosť.. hráme atraktívnejší futbal jak talianske, španielske alebo neviem jaké kluby.. a ten prvý zápas s Juve minulého roku čo sme vyhrali 2-1 sme boli aj futbalovejší aj lepší..

Juventus je celkom fájn klub a chcem, aby vyhrali LM, ale Urs robí hanbu tomuto klubu.. vždy a všade..

Reagovat
FC Porto FC

Titul jsme si projebali remízou s Belenenses a Nacionalem.... Benfica ma titul ale dá se říct že na ukor představení v Evropě a věřím že už si takový trapas v LM odpustí

Reagovat
Benfica

aj ja verím.. to s tou LM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele