Jesualdo Ferreira zřejmě brzy podruhé opustí Bragu

23.02.2014, 14:52
Aktuality
Budoucnost Jesualda Ferreiry v čele portugalské Bragy již lze zřejmě počítat pouze na hodiny. Arsenalistas v sobotu nezvládli další utkání, když doma pouze remizovali s Aroukou, a lodivod sedmého celku tabulky bude situaci dále diskutovat s prezidentem klubu Antóniem Salvadorem...

Výstupem pokračování rozmluv, jejichž první část se odehrála bezprostředně po skončení remízového klání s dvanáctým nováčkem, už pravděpodobně bude vzájemná dohoda na ukončení spolupráce.

Sám Jesualdo Ferreira dle svých slov cítí, že týmu dále nemá co dát. Zároveň ho mrzí také atmosféra na stadionu, kde se po závěrečném hvizdu opět hlasitě pískalo.

Prezidenta Antónia Salvadora s 67letým veteránem od prvního společného působení v letech 2003-06 pojí velké přátelství, takže se dá očekávat, že se oba pánové rozejdou v dobrém. Vyloučit pak zřejmě nelze ani další spolupráci ve vedení klubu.

Favoritem na převzetí kormidla tápající Bragy je nyní dle serveru ABola 48letý Miguel Leal, jenž aktuálně vede třetí tým druhé nejvyšší soutěže FC Penafiel.

Bragu, která v posledních pěti kolech uhrála jediné vítězství, čeká za týden složitý výjezd na půdu Sportingu.

Autor: Tomáš Daníček / abola.pt, ojogo.pt

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak sem přemýšlal, kdyby nepovolili příště start hráčů z NHL, kdo by hrál za Kanadu a USA?

Reagovat
fantomas

By to asi vůbec nevypravili no.

Reagovat
FC Porto FC

Když je vypravovali před Naganem tak proč ted ne ? Hráli by hráči z AHL nebo ti co jsou ve Švýcarsku Rusku a Rakousku

Reagovat
fantomas

Však si dělám srandu.

Reagovat
Pipo123

Dúfam že nepovolia, pretože prerušiť NHL ktorá má všetko len kvôli nudnej olympiáde je na prd, keď sa to hraje v európe tak to nemá žiadnu úroveň, fanúšikov nula bodov a hokej nestál tiež za moc. Už sa teším na NHL

Reagovat
smazaný uživatel

NHL ok, ale OH bych nechal. Akorát MS bych nějak pořešil, když je to každoročně, tak to ztrácí úplně na vážnosti

Reagovat
Hafna

MS každý lichý rok... a jednou za čtyři roky ME, at je změna

Reagovat
Houska

V evropě jich hraje dost na to,aby složili tým

Reagovat
FC Porto FC

Braga hraje strašně jen co je pravda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele