Jemelka zůstává v Plzni, s Viktorií prodloužil smlouvu o další dva roky

25.07., 13:41
Aktuality
Václav Jemelka (© AFP)

Václav Jemelka spojil i další část kariéry s Plzní. Devětadvacetiletý obránce měl na západě Čech kontrakt na poslední rok, s vedením Viktorie se ale dohodl na prodloužení o dvě sezony.

"Ve Viktorce jsem maximálně spokojený, cítím se tu opravdu dobře. Navíc se mně i celé rodině líbí v Plzni, nebylo nad čím váhat a vážím si této důvěry," nechal se slyšet Jemelka.

"Máme před sebou novou sezónu plnou výzev, skvělé fanoušky. Těším se na každý zápas a jsem připravený odvádět ty nejlepší výkony, abych týmu pomohl," dodal.

Jemelka do Plzně přestoupil předloni z Olomouce a do dnešního dne si na své konto připsal 72 soutěžních startů, v říjnu 2022 v souboji s Mladou Boleslaví zaznamenal svou zatím jedinou branku. Nová smlouva je platná do června 2027.

"Vašek Jemelka je ohromně pracovitý hráč, navíc velmi zkušený. Prokazuje své nesporné kvality a patří i do širšího výběru reprezentace. Jsem rád, že jsme se na všem rychle domluvili, přejeme mu hlavně pevné zdraví a těšíme se na další spolupráci," okomentoval prodloužení smlouvy Daniel Kolář, sportovní ředitel klubu.

Autor: Tomáš Pavlík / fcviktoria.cz

Komentáře (21)

Přidat komentář
Pablos

Jeden čas to vypadalo, že by z něj něco mohlo bejt ...ale nakonec zapadl do průměru a dokonce dokáže zahrát i vyloženě špatně... na ligu dobrý ale. Co by mě spíš vadilo, je ten hnijící Havel v klubu, snad nedostane čuchnout v evropských pohárech ani vteřinu.

Reagovat
$dolar$

Tak zacal u nas skvele a pak byl katastrofalni, vypadl ze zakladu. Ale loni se mu v ty trojce hodne darilo a ja jsem za nej rad.

Reagovat
kattos

Tak Havel jako takový lepidlo asi ideál

Reagovat
$dolar$

Tak ten je uplne zbytecnej.

Reagovat
Martin9719

Do tříčlenné obrany ani náhodou, ten může hrát v pouze ve 4 členné. Jako lepidlo na WB ještě asi dobrý.

Reagovat
Pablos

Jo jako jo, furt na Plzeň určitě má... to neměl bejt hejt.. spíš konstatování, že jsem ho čekal klidně i v zahraničí jednu dobu.

Reagovat
JeséRodriguez

Byl v Lovani.

Reagovat
Salfovic

Jaro odehrál velmi dobře, až překvapivě.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
kattos

Jednu dobu byl vynikající

Reagovat
Blasphemer

Havel je super hráč a měl jsem pro něj vždy slabost, ale měl smůlu, že se zranil a byl rok mimo. Myslím, že letos si zahraje.

Reagovat
$dolar$

Tak to ja vubec. Je to sympatak a dobrej clovek, ale chybi mu rychlost a netusi co je ofsajdova past.

Reagovat
Martin9719

No ono je to trochu v možná v tom, že je to napůl spíš záložník.

Reagovat
Bex5

Za me sympatak urcite, ale ta uroven je podle me uz jinde. Predevsim kvuli jeho zranenim, ale ani pred tim to nebylo nejaky turbo

Reagovat
Blasphemer

Já souhlasím s tebou i s Dolarem, že neumí bránit a rychlík to nikdy nebyl. Proto se mi nejvíc líbil, když ho Vrba a další trenéři stavěli na křídlo (což nebylo tak časté bohužel), kde to za něj někdo odmakal. Herní inteligencí mi přišel vždy nadprůměrnej (ostatně v Bohemce to jeden čas stálo na tom, co vymyslí Havel), centry taky skvělý, uměl se dostat i často do zakončení...

Ale jo, teď už to na základ není. I tak bych si ho ale klidně nechal do rotace. I když jsem zvědav, jak bude využíván, protože Koubek ho teď párkrát postavil i na toho krajního stopera z trojice, kde skoro nic z toho, co píšu výš, nevynikne.

Reagovat
Bex5

Za me velka vyhoda jeho fyza, neunavitelna stamina. A ze neni hloupej, tusi, kam se muze odrazet mic.

Nevyhoda nizka dynamika na prvnich krocich, nijak specialni strela, klickar to taky neni (az na tu kliku a gol proti Sparte).

Jako jeste me napadlo, ze by to nemusel bejt spatnej DM, ale na to uz je asi pozde

Reagovat
Mass

Havel si v tříobráncovym systému nezahraje nikdy.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

Takže Jemelka nejlepším obráncem ligové sezony.

Reagovat
Martin2626

Havel na levé straně obrany neměl v CZ konkurenci. Otázkou je jak na tom bude teď, ale fanouškovský výrazy typu "hnijící Havel" apod. Jsou důkazem primitivismu.

Reagovat
dave30

Přišel do Olomouce tuším až v dorostu a vypadalo to, že si ligu nekopne. On si ale tu svoji kariéru vydřel. Žádný fotbalista od Pána Boha, ale poctivý dříč. Ať se mu daří.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele