Jednadvacítka absolvuje tréninkový kemp. Chceme poznat hráče širšího kádru, vysvětlil Suchopárek

28.05., 20:50
Aktuality
Jan Suchopárek (© AFP)

Česká reprezentace do 21 let v červnovém okně na závěr sezony neodehraje žádný zápas, mužstvo ale v příštím týdnu od pondělí do pátku absolvuje přípravný kemp v Benicích u Prahy. Trenér Jan Suchopárek v trénincích především vyzkouší nováčky. Kouč povolal 20 hráčů do pole a čtyři brankáře, z nichž pouze pětice už má za jednadvacítku start.

"Rozhodli jsme se červnové reprezentační okno využít k tomu, abychom poznali více hráčů širšího kádru, kteří během jarní sezony odvedli dobré výkony v klubech a z nedávné minulosti mají zkušenost také s působením v reprezentaci do 20 let. Chceme vidět i kluky, kteří se vracejí do hry po prodělaném dlouhodobém zranění, což jsou případy Davida Pecha a Lukáše Vorlického," řekl webu FAČR Suchopárek.

Náplní kempu budou převážně skupinové a individuální tréninky. "Součástí bude také testování ve spolupráci s Fakultou sportovních studií Masarykovy univerzity v Brně, na jehož základě budou vytvořeny silově-rychlostní profily jednotlivých hráčů. V rámci soustředění chceme hráčům dát také prostor na aktivní odpočinek a dobrou regeneraci. Plánujeme i teambuildingovou akci a zařazení doplňkových sportů, aby se ještě více prohloubila soudržnost týmu," doplnil Suchopárek.

Nejbližší zápasy jeho svěřenci odehrají až na začátku září, kdy bude pokračovat evropská kvalifikace. Po čtyřech utkáních ve skupině zatím "Lvíčata" figurují s jedinou výhrou na čtvrté pozici, vedoucí týmy tabulky Dánsko a Wales mají na kontě více duelů.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
Mass

Některý hráči jako Vágner, Douděra, Kadlec, Král, Juliš, Pešek sou už docela starý na U21, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Přesně tak. Robert Vágner a Michal Kadlec už ukončili kariéru a tady Suchopárek je tahá do jednadvacítky.

Reagovat
Mass

Když sem kdysi hrál CSM tam mi vadilo, že se tam recyklujou příjmení u nových hráčů. Když vidim tuhle nominaci, tak zjišťuju, jak sem pletl.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
8lampard8

Reagovat
John Obi Mikel

Poznávej

Reagovat
Mass

Ve sprše ani jeden párek nezůstane suchý...

Reagovat
jester Radka Bejbla

Aspoň kluci ze širší nominace poznají, že je to strejda, ze kterého budou mít prdel

Reagovat
Nadržený šimpanz

Všichni se smějou motivačním proslovům Šilhavýho, ale slyšet to v podání tohohle borce je ještě jinej level

Reagovat
Uwe háže buly

On fi flape na javyk ne?

Reagovat
Nieuwendyk

Kdysi mu ho Bejbl přišlápl. Ještě v e starým Edenu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele