Je to úleva, přiznal Mbappé po prvních ligových gólech za Real

02.09., 10:31
Aktuality
Kylian Mbappé (© AFP)

Hvězdný útočník Kylian Mbappé po dvou gólech do sítě Betisu Sevilla přiznal, že se mu po premiérových ligových brankách v dresu Realu Madrid ulevilo. Francouzský reprezentant čekal na gól do čtvrtého kola, v neděli zařídil obhájcům titulu domácí vítězství 2:0.

Mbappé otevřel skóre v 67. minutě po patičce spoluhráče Federica Valverdeho a čtvrt hodiny před koncem přidal druhý zásah z penalty. Pětadvacetiletá ofenzivní hvězda skórovala hned při svém debutu po letním příchodu z Paris St. Germain v Superpoháru proti Bergamu, v neděli se poprvé prosadila před domácími fanoušky.

"Byl to skvělý pocit a úleva. Těšil jsem se, až dám první gól na tomhle legendárním stadionu. Na nejlepším stadionu na světě," řekl Mbappé v rozhovoru pro DAZN. "Ale nejdůležitější jsou tři body, po remíze s Las Palmas jsme je potřebovali," podotkl mistr světa z roku 2018.

Real v úvodu soutěže venku dvakrát remizoval a na dosud stoprocentního rivala Barcelonu ztrácí čtyři body. Mbappé věří, že se s dalšími hvězdami v ofenzivě "Bílého baletu" brzy sehraje a začne naplňovat očekávání.

"Jsem šťastný od prvního okamžiku, kdy jsem přišel. Všichni v klubu mě maximálně podporují, i když zrovna nedám gól. Moc to pro mě znamená," dodal šestinásobný nejlepší střelec francouzské ligy.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
MystycMac

4 kola zanami a strácajú 4 body to nie je malo + Real ešte ma v podstate 2 iste straty z Atlétmi a Barca ma 6 Easy body z Atlétmi keďže oni im každoročne odovzdávajú body + Herný prejav Realu je katastrofálny, nejaké veľké šance si vytvoriť nevedia zvyčajne sú to len strely z veľkých uhlov z pozícii kde je minimálna šanca dať gol. Skúsil by som natvrdo presunúť Viniciusa na RW na LW je aj tak zbytočný čo stoho že to vie potiahnuť na stred na pravačku kde strieľať nevie to nie je Robben alebo Yamal čo si to potiahne na stred a da šibenicu k vzdialenejšej žrdi, Viniciusa na LW škoda nebude aspoň nebude toľko zbytočne strieľať zakončovať keďže to nevie skôr by mohol na RW prihrávať pravačkou pod seba do druhej vlny... zbytočne centrovať do 16 tam nemajú žiadneho kvalitného hlavičkara ako boli niekedy CR KB GB či minulú sezónu Joselu a aj Bellingham sa presúval na hrot.

Reagovat
Pithivier

Jen takova vsetecna otazka.. komu fandis? Tomu, komu se momentalne dari?

Reagovat
unk

Chalanovi to mysli, vcera si tam dal MU a Live, lebo este nevedel, kto vyhra

Reagovat
misinho7

Nemyslim si že tento troll niekomu fandi

Reagovat
Pithivier

Takova krysa no, podlejza jen tem, kterym se dari, takze momentalne Barca

Reagovat
JeséRodriguez

Vždyť to shrnul celkem dobře, to jako fanoušek klubu nemůže kritizovat hru svého týmu? podlejzání Barceloně z toho může vyplynout tak leda podle logiky třináctiletých smradů

Reagovat
-R2D2-

bacha, oni na to mají data

Reagovat
Well

Možná kdyby ty jeho blbosti typu, že Real by měl hrát proti Betisu na remízu nebo že budou rádi za top 4 a na druhou stranu jak Barcelona hraje intergalakticky fotbal atd. nepsal pod kazdy článek, tak by to nikomu tak nevyplynulo.

Reagovat
MystycMac

Mam to v popise United a Liverpool už od cca 2006

Reagovat
LeonardoUžoa

Reagovat
ACSeRw!n

kurz na vyhru Realu v lize 1,5, Barcelona 3,2, tolik asi k tomu ze 4 body rozdil sou hodne

Reagovat
Kenneth

Docela divnej kurz. Barcelona slape a Flick evidentne probudil Roberta. Real se sehrava a bude hrat letos o 7 trofeji a absolutne na to nema sirku kadru. Vzdyt staci aby se zranil stoper a nemame nahradu. Momentalne lehce favorizuji Barcu.

Reagovat
Kenneth

Ani nekomentovat ze nas jediny utocnik je typek, ktery v Evrope nikdy nehral a je mu 17. Mbappemu ta devitka sedet nebude a sem zvedavy jak tohle Carlo vyresi.

Reagovat
ACSeRw!n

tak naloz na Barcu

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
drussbarb

No nevím, já teda favorizuju Real a nejde o alibismus fanouška Barcy. Ale rád se spletu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mateo16

Ceballos 6/8 weeks out

Reagovat
MystycMac

to nie je žiadna strata pri všetkej úcte ale zas keď tam bude Modrič tak žiadna vyhrá...

Reagovat
Hachim Mastour

ty žiadnu úctu k realu ani Ceballosovi nemáš

Reagovat
Jordi Alba

To je ale to poslední, za co by měl dostávat lynč.

Reagovat
Pithivier

To se to keca, kdyz letos leze do zadku vam vid? Uvidime pristi rok

Reagovat
Jordi Alba

Tyhle lidi, co nemají registraci ani 2 roky se nesmí brát vážně, takže se snaž. Tenhle je mimo úplně, ale už to drží cca rok, to většina těch trollů nevydrží, furt tam bude šance, že je jenom blbej, sice malá, ale je. Takovej Mateo tu píše hovna tak dlouhodobě, že to už trolling bejt asi nemůže.

Reagovat
Well

Tak Mateo tomu i sám věří.

Reagovat
LeonardoUžoa

Discostu je kouzelnej

Reagovat
Xavi

Spíš uvidíme příští kolo.

Reagovat
misinho7

Ceba aj Mendy zranený klasika.

Reagovat
unk

Skvele nacasovanie pre Mendyho, prave pred prvym zapasom kde bude naozaj potrebny

Reagovat
misinho7

Tak ten si to vzdy vie nacasovat Fran tam bude horiet ale tak snad to nejak vyriesia..

Reagovat
Mateo16

1 day

Mendy out

Ceballos out

Tchuameni out

Reagovat
zasranej malíř

Tchoua a Mendy...nic vážného pry, proti Sociedadu by měli nastoupit+ vrátí se snad už i Jude s Camavingou (i když ten asi později), ale těch zraněni by už stačilo, to je to poslední co potřebujeme

Reagovat
king23

Škoda že ne Mateo16 out...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Pithivier

Reagovat
Cracker10

Klasickej odpocinek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele