Japonská nominace na kvalifikaci

14.03.2013, 10:12
Aktuality
Nominace japonské reprezentace na přátelské utkání s Kanadou a kvalifikační duel o postup na MS 2014 v Jordánsku:

Brankáři: Eiji Kawashima (Standard Lutych), Shusaku Nishikawa (Sanfrecce Hiroshima), Shuichi Gonda (FC Tokyo);

Obránci: Yuichi Komano (Jubilo Iwata), Yasuyuki Konno (Gamba Osaka), Yuzo Kurihara (Yokohama Marinos), Masahiko Inoha (Jubilo Iwata), Atsuto Uchida (Schalke), Maya Yoshida (Southampton), Hiroki Sakai (Hannover), Gotoku Sakai (Stuttgart);

Záložníci: Yasuhito Endo (Gamba Osaka), Kengo Nakamura (Kawasaki Frontale), Makoto Hasebe (Wolfsburg), Hajime Hosogai (Bayer Leverkusen), Hideto Takahashi (FC Tokyo);

Útočníci: Ryoichi Maeda (Jubilo Iwata), Shinji Okazaki (Stuttgart), Mike Havenaar (Vitesse), Takashi Inui (Eintracht Frankfurt), Shinji Kagawa (Manchester United), Hiroshi Kiyotake (Norimberk), Yuki Otsu (VVV Venlo).

Autor: Petr Vaněček / fifa.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
PetersCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Honda?

Reagovat
Hai

Honda je zranenej nebo hraje spatne?

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA řekli, že není vhodné aby jel, tak kdo ví co za tím vězí. Chybí i Yuto Nagatomo má zranění kolene.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ted mě napadlo, že jsem četl, že se o Hondu permanetně zajíémá Everton tak možná proto, mají strach aby se nezranil a oni ho pak neprodali.

Reagovat
cetto

neskutečně silný tým

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele