Isca prodávat nemusíme, zní z Málagy

20.06.2013, 09:04
Aktuality
Šikovný španělský záložník Isco nedávno zazářil na ME do 21 let a sám v průběhu tohoto týdne přiznal, že se o jeho služby ucházejí celky Realu Madrid a Manchesteru City. Viceprezident Málagy Moayad Shatat ovšem trvá na tom, že se klub svého klenotu nemusí za každou cenu zbavovat...

Finanční situace andaluského klubu, který byl v nedávné minulosti nucen prodávat některé opory, je prý totiž lepší než dříve. "Pro tuhle sezonu má Málaga rozpočet o 40 milionech eur. Jde o středně až dlouhodobý projekt, takže se nesoustředíme na příští měsíc či rok, nýbrž pracujeme ve prospěch co nejsvětlejší budoucnosti klubu," nechal se slyšet Shatat.

Pokud tedy letos v létě někdo odejde, bude to zřejmě spíše Martín Demichelis, jemuž končí kontrakt a on pořád zvažuje nový, či Jérémy Toulalan, o něhož se má zajímat Atlético Madrid (Shatat ovšem tvrdí, že se zatím s nikým nejednalo). Opěvovaný mladík na pořadu dne být nemá.

"Nemáme žádnou potřebu Isca prodávat, takže dokud nepřijde správná nabídka, nebudeme nic zvažovat," uvedl Shatat na srozuměnou. Isco má ve smlouvě výkupní klauzuli ve výši 35 milionů eur a dá se očekávat, že nikam níže vedení šestého celku Primera División ochotné jít nebude.

Autor: Tomáš Daníček / football-espana.net

Komentáře (337)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele