Inter potvrdil angažování dalšího třicátníka, z FC Porto přišel Taremi

13.07., 12:33
Aktuality
Mehdi Taremi (© AFP)

Inter Milán sází na zkušené hráče a dalším z nich se stal Mehdi Taremi. Íránský útočník za pět dní oslaví dvaatřicáté narozeniny a předčasným dárkem mu je tříletá smlouva s italským šampionem.

Příchod Taremiho z FC Porto byl za hotovou věc považován již několik měsíců. V portugalském celku fotbalistovi skončila smlouva a v Miláně tento týden absolvoval zdravotní prohlídku, po níž dnes konečně podepsal kontrakt. Z FC Porto odchází s bilancí 91 nastřílených gólů ve 182 zápasech, na dalších 47 zásazích se podílel přesnou finální přihrávkou.

"Jsem velmi šťastný, že zde mohu být, splnil se mi sen. Cítím se velmi dobře, tohle jsou nejlepší momenty mého života," řekl po oficiálním představení.

"Serie A je jednou z nejprestižnějších soutěží na světě, během celé kariéry jsem ze sebe vydával to nejlepší a v Interu v tom budu pokračovat. Jako útočník musím dávat góly a připravovat je, ale nejdůležitější bude vyhrávat zápasy, na prvním místě je tým," pokračoval.

Taremi by si v Interu měl ročně vydělat tři miliony eur a je třetí posilou Nerazzurri v krátké době. Z Neapole přišel zdarma polský záložník Piotr Zieliński, o místo mezi tyčemi bude nově bojovat brankář Josep Martínez, který dorazil na přestup z Janova.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net, inter.it

Komentáře (6)

Přidat komentář
FC Porto FC

Jako útočník číslo 2 může být 3 roky naprosto relevantní, věřím tomu

Reagovat
M.Vaza

Když jim to funguje, proč ne..

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Seydou Doumbia

Posadí Thurama nebo si rozděli minutáž?

Reagovat
Kily

dostane minuty od Arnautoviće

Reagovat
Tomanatura

*Alexise

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele