Inkasujeme góly, které jsem si nedovedl představit, řekl Koeman

06.12.2020, 12:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (40)

Přidat komentář
2miguel1

oni su tam všetci ako na drogach alebo čo. tuto sezonu gol atletika či všerajši Negreda. Minule sezony ani nepočitam. čo sa nevedia sustrediť?

Reagovat
DieryVonry

No když se podíváš na to zpracovaní a housle Stegenovi 10x za sebou, tak to Cara vyřešil neprosto dokonale...Věřím, že by ten výběh dal úspěšně proti 90% takhle vypadajících centrů.. To byl Golden Touch Yannicka Carrasca!

Reagovat
Gazdo

tam proste mu to sadlo na 100%... a kludne by som si dovolil povedať ze normalne to stegen ma

Reagovat
DieryVonry

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme ze ano, na tehle urovni se uz bez podpurnych latek neobejdes .. se nekdy podivej na jejich vyrazy a oci chvili po "osvezeni se" "iontaky"_D

Reagovat
blaugrana

Vcera zasa zaklad bez kridel a s troma 10 a presne tak to sj vyzeralo. Proste tie kridls su v tomto systeme klucove. Ronald ma Dembeleho, Trincaa, ale aj tak tam narve Grizza a Coutinha...oni traja pokope hrat nemôzu a vcera sa to potvrdilo po xy krat.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ani ti nechci říkat, že se Dembouz opět zranil .

Reagovat
Salfovic

Reagovat
ADM

Vážne?

Reagovat
ADM

Tests on Sunday morning, December 6, have shown that first-team player Ousmane Dembélé has a hamstring elongation. He will therefore not be considered for selection and the evolution of the injury will determine his availability.

Reagovat
hornito

Reagovat
smazaný uživatel

Trincao je bídnej a Démbélé včera za půl hodiny neudělal skoro žádnou pořádnou akci.

Reagovat
smazaný uživatel

krátká analýza včerejšího utkání

https://twitter.com/Blayasensat/status/1335549413339656196

Reagovat
Euphael

Ve Španělsku mají tiskovky nebo jen voli ze čtyř variant, jak v manažeru? Zidan bere pokaždé vinu na sebe, Koemanovo mužstvo dostává nepředstavitelné góly..

Reagovat
Wambasen

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za to muže Messi

Reagovat
madridcan

,,Bez míče nám chybí agresivita"

No a ked ho ter Stegen dostane, tak je prilis agesivny. Vyber si.

Reagovat
blaugrana

a aby som nezabudol...z De Jonga sa stava dalsi slusny prevar za tazke niliony...

Reagovat
Kokesh

Ale prý hraje dobře v repre. Tak to asi stačí.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong, Griezmann, kdo další? Co byste sakra od nich furt chtěli? Griez má být další Eto a sázet tam 30 gólů+ za sezónu? A De Jong má být nový Xavi, který bude dávat geniální asistence? Tihle hráči jsou prospěšní úplně jinak. Griez je prostě pracovitý útočník, žádný technik ani kanonýr, ale někdo kdo to oběhá a pomůže i dozadu. Ok je fakt, že se stále hledá, do týmu úplně nazapadl a možná by mu seděl typově jiný tým než Barca. Ale De Jong je jiný případ, koukni jaký prostor na hřišti pokrývá či klid na balónu. Do týmu jasně zapadl a dokonce má klíčovou roli. Nazvat jej prevarem je fakt úlet.

Reagovat
Lawman

Ty si skutočný teoretik. Asi ti ušlo, že Griezman už je v Barce druhú sezónu. V 1. dal 20 gólov a v druhej zatiaľ 5 z 10 zápasov, čo vyzerá tiež na 20 gólov za sezónu. Nikto netvrdí, že má dávať 30 gólov za sezónu ale keď porovnáme jeho pôsobenie v Atleticu za jeho 5 sezón - 20, 29, 26, 32 a 24, nenaplnil očakávanie a som rád, že si priznal, že sa stále hľadá. Ako dlho sa ešte bude hľadať ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě to není čistá devítka s 30+ góly za sezónu. Sám jsi to napsal, takové číslo měl jen jednou.

Reagovat
2miguel1

asi kazdy kto by momentalne prisiel by sa javil ako prevar dokonca aj taky Haaland by nestrielal goly u nas ako v BVB. Ten tím potrebuje deviatku a niekoho z trojice Coutinho Messi Griezmann. Nie vsetkych troch. Dokonca si uz myslim ze Griezz a Coutinho dokazu hrat dobre pri absencii Messiho. Messi je naš najlepsi hrac vzdy ked nastupi no zvycajne celkova hra nevyzera dobre ked je on na ihrisku. Ano šance vytvara on a je prakticky jediny nebezpečny ale tie akcie maju zvyčajne podobny charakter. Prihravka na Albu. Keď je na ihrisku Messi, 90% utokov tvori on, keď tam nieje tvoria ho rovnomerne všetci hrači, takze ano, vždy ked je Messi na ihrisku satu diskutujuci ohradia že je jediny čo niečo vymysli ale paradoxne ostatni ho hladaju čo v konečnom dôsledku je kontraproduktivne. Ak by sme hrali ako kedysi že Messi je len jeden z 11 na ihrisku, bolo by to lepšie ako teraz ked vsetko ide cez neho. Ale tak táto hra všetko cez Messiho začala prichodom Valverdeho a odchodom Iniestu, Neymara.

Včerajsie držanie lopty 82% čo je prakticky preložene ako sustavne dobijanie sa do hradby je sposobene len tym ze na ihrisku boli Sergio Messi. Nechcem aby sa Messi zranil alebo niečo podobne, no bol by som velmi zvedavy raz na zostavu v utoku Dembele Fati Griezz, pod nimi De Jong Pjanic Pedri a na krajoch Dest s Albom. Neverim že by sme mali s touto zostavou čo i len 70% ball possession.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě dojímá...jakoby vůbec nepočítal s možností, že zápasy se dají otáčet a taky se tak zcela běžně děje každý víkend v desítkách zápasů. Ale my dostaneme první gól a je konec. Krásně je to vidět na těch dvou bídných výhrách z posledních osmi zápasů, kdy jsme vyhráli jenom díky vstřelenému vedoucímu gólu do 30.minuty a červené kartě (a taky díky tomu, že jsme hráli proti skoro nejhorším týmům ligy Betisu a Osasuně).

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně to připomíná Pepovu obléhanou z konce jeho působení, nesmyslný a neefektivní držení míče a snaha hrát v zahuštěných prostorech. Když to trochu přeženu, tak Koeman je trenér, který dokáže ubránit Messiho tím, že v jeho nejoblíbenějším prostoru nechá působit i Griezmanna a Coutinha. Viděl jsem i nějakou analýzu, která mluvila o tom, že dost podobný to měl v Evertonu, kde dojel na jeho posedlost “10”, tam hrál Sigursssona, Rooneyho a Klaasena a bylo to absolutně nekompatibilní.

Reagovat
patas92

Ale tahle neschopnost otáčet zápasy mi přijde jako dlouhodobý problém. Když se nedá první gól, tak se celý herní plán sesype a neumí se na to reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky proto, že tam není jediný člověk, na kterém by bylo vidět, že mu ten stav vadí, chce s tím něco udělat a rval se o výsledek. Jasně, na prvém místě by to měl dělat kapitán, ale Leo není povahou hecíř, to víme všichni. Jenže tam není hecíř nikdo, ani trenér. Všichni vypadají, jakože je jim to jedno (možná i je). Toto skončilo s odchodem Puyola. Jestli tam mají tyto emoce zakázané ?

Reagovat
Rothbard

"Včerejší góly beru na sebe"

Reagovat
smazaný uživatel

"Prohráli jsme kvůli nečekané chybě" oni jsou fakt úplně zaslepení. Ne, prohráli jste to tím, že máte psychiku jak ňáké puberťačky. Potřebujem v týmu aspoň jednu vůdčí osobnost, která by je srovnala

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měli psychiku jak puberťačky, tak prohrávají častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

To má Koeman dobré, pokud inkasují góly, jež si nedokázal představit. Teď už si je představit dokáže, takže se mu rozšířily obzory, což je důležité.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nedovedu představit, že tenhle nýmand dokončí sezónu na lavičce Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vítej v realitě, tupane.

Reagovat
smazaný uživatel

Prestoze pouze 7 treneru ma za celou dobu horsi bilanci nez ted Koeman stale verim ze sezona neni ztracena. Nicmene Trincao by mel zaskovat z lavicky a do mene dulezitych zapasu nez se poradne rozehraje. Puig by mel hrat pravidelne nad Albou a Messi by nemel hrat hrot ale ofenzivni zalohu kde je tymu nejplatnejsi ..

Reagovat
Lawman

Barcelona šokuje 2 vecami. 1) Neexistenciou krídelnej hry a 2) Neochotou strieľať z hranice šestnástky.

K bodu 1) Neustále forsírovanie lopty do stredových pochopitelne prehustených priestorov a snaha o akési zakončenie po vzoru akéhosi hádzanárskeho pivota

K bodu 2) Je nepochopiteľné, že hráči s dokonalou loptovou technikou nie sú schopní alebo ochotní ( neviem ) za 90 minút vyslať na branku poriadnu strelu.

Coutinhovi a Griezmanovi by mali už naozaj zbaliť kufry a povedať Good Bye, boys.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele