Immobile po osmi letech opustí Lazio, stane se posilou Besiktase

11.07., 14:11
Aktuality
Ciro Immobile (© AFP)

Italský mistr Evropy Ciro Immobile odchází po osmi letech v Laziu Řím do Besiktase, s nímž se podle italských médií dohodl na tříleté smlouvě. V římském klubu, kde měl smlouvu ještě na dva roky, byl kapitánem a s 207 brankami i historicky nejlepším střelcem. Napsala to agentura SID.

Čtyřiatřicetiletý útočník přišel do Lazia v létě 2016 ze Sevilly, předtím hrál například za Juventus, FC Janov, FC Turín či Dortmund. Od té doby se stal třikrát nejlepším střelcem Serie A, v sezoně 2019/20 získal Zlatou kopačku pro nejlepšího evropského kanonýra.

Za reprezentaci mistr Evropy z roku 2021 sehrál 57 zápasů a dal 17 gólů, do nominace na letošní Euro se však nedostal. Mezi nejlepšími střelci italské ligy je s 201 brankami na osmém místě.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
Kuchta

Poslední zhasne

Reagovat
Katepal

Ne, do Lazia koupí Kuchtu

Reagovat
Kucka

Za mě v pohodě, věk nezastavíš a poslední sezonu už to nebylo ono. Taty se aklimatizoval, teď dostane pořádnou šanci a snad mu to tam začne padat.

Reagovat
Přéma

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pipo123

Zase tie posily, som zvedavý, Noslin sa musí ukázať, Tchaouna na krídlo a Dele-Bashiru do zálohy, všetko beštie čo sa týka fyzičky, hlavne ten Bashiru, každopádne to chce ešte jednoho naozaj kvalitného technické hráča, ten Greenwood by bol super

Reagovat
Pony Slaystation

Turecká liga je takovej odpaďák pro italskou ligu...

Reagovat
Seydou Doumbia

loni tři nejlepší střelci turecké ligy 3 bývali hráči interu džeko, ikardy a nějaký albánec

Reagovat
pawels

Turecká liga je takový odpadiště pro většinu top lig. Je zajímavá tahle turecká fascinace velkejma jménama za zenitem

Reagovat
Pony Slaystation

tak je to ještě +/- Evropa, prachy vydělají větší a maj šanci na poháry...

Reagovat
Pipo123

Absolútna legenda, pôsobil ako drevák, na lopte občas až komicky, ale v TOP forme bol zabijak + neskutočne odmakal každý zápas. Bohužiaľ na tom stála jeho kariera, na bojovnosti a skvelom zakončení.

Každopádne mu treba poďakovať, on, SMS a Alberto boli po dlhej trojica naozaj kvalitných hráčov

Reagovat
El Matador

Plus určitě Anderson a Keita Baldé jinde nic moc, ale u nás hráli parádně

Reagovat
Pipo123

Na Andersona nedám dopustiť, hlavne u neho bolo neskutočných tých 5-6 mesiacov kedy bol najlepším hráčom v lige, tak ukázal potenciál, ale nikdy sa k takým výkonom nevrátil. V derby proti AS, potom proti Interu ako dominoval, na nič podobné si u nás nespomeniem. Môj oblúbenec

Reagovat
Kucka

Reagovat
stuff

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele