Hodgson nevzal Ferdinanda, do týmu se naopak vešel Carroll

16.05.2012, 14:50
Aktuality
Bez Ria Ferdinanda bude bojovat anglická reprezentace na letošním evropském šampionátu v Polsku a na Ukrajině. Nový trenér Albionu Roy Hodgson dnes oznámil jména 23 hráčů, do nominace se vešli například i Alex Oxlade-Chamberlain a Andy Carroll...

33letý obránce Ferdinand má často problémy se zády, vinou zdravotních problémů si za národní tým zahrál naposledy před jedenácti měsíci.

Jedničkou mezi tyčemi bude Joe Hart, jemuž budou krýt záda Robert Green a také John Ruddy z Norwiche. "Je to pro mě velká čest a snad i známka toho, jak velký pokrok jsem udělal. Reprezentovat svou vlast bylo a je mým snem. Nedělám si iluze o tom, že si zachytám, budu týmovou trojkou, ale už se těším jenom na tréninky," řekl Ruddy.

Nominace Anglie na ME:
Brankáři:
Joe Hart, Robert Green, John Ruddy.
Obránci: Leighton Baines, Gary Cahill, Ashley Cole, Glen Johnson, Phil Jones, Joleon Lescott, John Terry.
Záložníci: Gareth Barry, Stewart Downing, Steven Gerrard, Frank Lampard, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Scott Parker, Theo Walcott, Ashley Young.
Útočníci: Andy Carroll, Jermain Defoe, Wayne Rooney, Danny Welbeck.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (439)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele