Hiddink odmítá stížnosti Anglie

11.10.2007, 21:31
Aktuality
Moskva ve středu uvidí důležitý zápas kvalifikace o Euro 2008, domácí Rusko hostí Anglii. Utkání se bude hrát na stadiónu Lužniki a to se Angličanům nelíbí, je tam totiž umělý trávník. Domácí kouč Guus Hiddink však se stížnostmi nesouhlasí.

"Důvod volby stadiónu je jednoduchý - nechceme přehlížet fanoušky. O vstupenky na zápas projevilo zájem 700 tisíc lidí," uvedl nizozemský kouč v ruských službách. Stadión Lužniki je největší v Rusku, pojme 85 tisíc diváků. "Chceme, aby zápas vidělo co nejvíce lidí."

"Upřímně, taky bych rád, aby můj tým hrál na přírodním povrchu. Ale výhodu hraní na umělé trávě považuji za bezvýznamnou. Angličané mohou na umělém povrchu trénovat," dodal Hiddink.

Nejen kvůli výhodě domácího týmu se reprezentaci Albionu umělý povrch příliš nelíbí. Je prý na něm také vyšší riziko vzniku zranění. "Vždy mě to tři, čtyři dny po zápase bolelo," uvedl pro deník The Sun fotbalista Birminghamu Garry O'Connor, který si umělé trávy užil během svého angažmá v Lokomotivu Moskva. "Pokud se někdo potýká se svalovým zraněním, mohlo by to pro něj znamenat problém," dodal O'Connor.

Autor: Petr Starý / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*homer

o co jim jde, dyt je to lepší než škvára..

Reagovat
PJ

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*s.a.f.c

neprohra Anglie je jasnáá..

Reagovat
HOST*

spis remiza 0:0 je jasna a fotbal na pytel...

Reagovat
smazaný uživatel

angličané jse musí bát že se tam někdo zraní ale takový je fotbal pane Mclarene musí se hrát všude každá země jiná tráva

Reagovat
HOST*vlk

doufam ze anglani dostanou sisku a nepostoupi..

Reagovat
HOST*Lion

souhlas,tak ty namyšlený hvězdičky nemusim...

Reagovat
HOST*

vzpomente si na cem jsme hrali baraz s norskem u nich tam to byla bazina a taky se hralo, takze nevim co resej

Reagovat
smazaný uživatel

Hrálo se na bažině a všude se to propíralo. Tak teď to zase propírají oni.

Reagovat
M11

englani nehrejte na city

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele