Hart s Capellem nesouhlasí

05.03.2008, 11:27
Aktuality
Joe Hart nesouhlasí s výroky Fabia Capella, že Anglie nemá dostatek kvalitních brankářů. Mladý brankář, o němž se mluví, jako o budoucí anglické reprezentační jedničce, se zastal svých starších a zkušenějších kolegů.

Paul Robinson a Scott Carson udělali v minulé kvalifikaci chyby, které stály Anglii účast na mistrovství Evropy. Davidu Jamesovi, kterého Capello povolal pro své první utkání na lavičce Albionu proti Švýcarsku, už je sedmatřicet let. "Musel jsem povolat sedmatřicetiletého veterána, protože výběr je značně omezený, řekl Capello.

Vyrojily se dokonce myšlenky, zda by nebylo možné získat anglické občanství pro brankáře Arsenalu Manuela Almuniu, který se narodil ve Španělsku.

Nicméně Hart, který pravděpodobně bude povolán na další přátelské utkání s Francií, si nemyslí, že by Anglie trpěla nedostatkem kvalitních brankářů. Capellova kritika je podle něj nefér.

"Máme dost kvalitních brankářů. David James, Paul Robinson, Scott Carson, Chris Kirkland a Robert Green, to jsou jen jména která mě z hlavy teď napadají. Plus Ben Foster, který se vrací po zranění. Také v Championship je dostatek kvalitních brankářů, kteří jen nemají mediální jméno," myslí si mladý anglický brankář. "Podle mě na tom anglická brankářská škola není tak zle.

Autor: Jiří Fišara / football365.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Souhlasim s Capellem neni moc nadejnejch mladejch anglickejch brankaru krome Harta

Reagovat
Shevchenko

Bože ty si dement.

Reagovat
smazaný uživatel

blbost Carson Green Foster všichni super branaři jenomže je repre trenér přehlíží protože nejsou v takových týmech z velké 4 je třeba pravda že jiné repre mají v bráně skušenost např.Čech Casillas Reina Buffon ale v Anglii se musí dat příležitost a hlavně aby za branařem stál trenér pokud udělá chybu musí ho podpořit James je třeba povolán že má formu ale kyždý branař se musí propracovat

Reagovat
Hafna

Brankáři jsou hlavně o medializaci a o tom aby neudělali chyby... Myslím, že třeba Green je velice dobrý brankář. Potom já už dlouho zastávám názor že by tam měl být James... Samozřejmě Anglii teď chybí nějaká ideální jednička jako je třeba Buffon, Čech, Casillas nebo Van Der Sar ale rozhodně si nemůžou až tak stěžovat..

Reagovat
smazaný uživatel

a co treba golman z druholigoveho Barsley v pohode ale co pedvadel proti Liverpoolu ..v tom poharovem zápase ..sem fakt hledel ..

Reagovat
smazaný uživatel

ymšlenky, teĎ

Reagovat
smazaný uživatel

sorry za tento komentar ,chcel som ho dat :Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart ma pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

nemá, v Anglii není brankářská osobnost.

Reagovat
smazaný uživatel

osobnost nie a kvalitnych ano

Reagovat
smazaný uživatel

ani jednoho top golmana tam nemají, brankáři kvalitní, ale druhého sledu...

Reagovat
smazaný uživatel

uvidis o par rokov

Reagovat
Talker

Anglie má spousty dobrejch golmanu... Robinson není žádná extratřída,ostatní jsou akorát průměr v Anglii.Ale jak na to tak koukám ted,Němci na tom budou podobně, odchází Kahn,Lehman taky brzo skončí,to jsou brankáři,kteří dlouhá léta hráli prim v brance a nikdo je nedokázal vytlačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co Hildebrand,Adler,Rensing?Druhý jmenovaný je podle mě momentálně nejlepší brankář bundesligy....A s tou Anglií-ona má dostatek kvalitních brankářů jak už psal Ol!ver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

kvalitních ano,ale ne top. Nedají se srovnávat se světovou špičkou,Buffon,Čech nebo Casillas,to je světová extratřída... Jestli je někdo schopný najít tabulku nejlepších golmanů pro rok 2007,schválně kolik bude v top 10 angličanů... Pochybuju,jestli vůbec nějakej,pokud vůbec bude Robinson v top20...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně,tvůj názor ti neberu!!Máš i docela pravdu,ale je to jen otázkou času....teda podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

Žebříčky jsou k ničemu, když Čech udělá za jednu sezonu tolik chyb, tak světová extratřída být prostě nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

naj anglicky brankar je jednoznacne james.ma obrovske skusenosti a uz nepusta ani hlupe goly.Ak spravi chybu vascinou ju napravy napr. v zapase s evertonom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele