HARGREAVES MÁ ZLOMENOU NOHU

17.09.2006, 13:55
Aktuality
Hned dvojí ztrátu utrpěl včera mnichovský Bayern. Úřadující německý šampion nejenom že překvapivě prohrál na hřišti Arminie Bielefeld, ale navíc ještě přišel o Owena Hargreavese. Anglický záložník si zlomil lýtkovou kost a čeká ho více než měsíční pauza.

Osudný moment se odehrál ve 23. minutě zápasu, kdy Hargreaves po souboji s Thorbenem Marxem zůstal ležet na zemi s podezřením na zlomeninu lýtkové kosti a na hřišti ho musel nahradit Martin Demichelis. Podezření se dnes proměnilo v realitu, anglický záložník si skutečně zlomil nohu a před sebou má dlouhou přestávku.

"Po návratu do Mnichova jsme jeli za doktorem Mullerem-Wohlfahrtem. Šel jsem na rentgen a ten odhalil zlomenou levou lýtkovou kost," popisuje smutně své zranění Hargreaves. "Tři týdny budu nosit sádru a pak uvidíme, jak bude probíhat regenerace. To je prostě fotbal, někdy létáte hodně vysoko a jedna osudová rána vás zase srazí zpět na zem," bere Hargreaves své zranění s nadhledem.

Hargreaves nepřijde pouze o zápasy na klubové scéně, vedle duelů německé bundesligy a Ligy mistrů si nezahraje ani v kvalifikačních utkáních o postup na ME 2008 proti Makedonii a Chorvatsku.

Zranění 25letého anglického reprezentanta včera odstartovalo sled špatných událostí pro Bayern. Ten totiž vedl na hřišti Arminie Bielefeld již od šesté minuty brankou Marka van Bommela, jenomže následně přišel o Owena Hargreavese, krátce poté inkasoval vyrovnávající branku a aby toho nebylo málo, šest minut před koncem zápasu rozhodl o výhře domácích Kamper.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Skynet_IV

Já sem měl obě.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co!?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám taky dvě nohy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele