GUIDOLIN NAKONEC V PALERMU KONČÍ

23.04.2007, 20:33
Aktuality
Prezident Palerma Maurizio Zamparini sice měl velkou trpělivost s trenérem Francescem Guidolinem a několikrát ujistil o jeho pevném postavení, nakonec však změnil názor a trenér trápícího se Palerma dostal padáka...

"Náš trenér možná zjistil, jak soutěžit v počtu vstřelených branek, ale to nikdo neočekával. Tohle je dobrý tým - upřímně nemáme na to bojovat o Scudetto, ale jsme tesně za nejlepšími italskými kluby, teď jsme hráli jako celek bojující o záchranu," zdůvodnil propuštění trenéra Zamparini.

Palermo začalo letošní sezónu skvěle a dlouho s velkým náskokem okupovalo třetí příčku zajišťující start ve třetím předkole Ligy mistrů, jenomže v roce 2007 přišel obrat směrem k horšímu. Sicilský klub o víkendu podlehl doma Parmě 3:4 a na vítězství čeká již třináct zápasů. Pokles formy se promítl i v tabulce, kde Palermu patří až šestá příčka se sedmibodovým mankem na čtvrtý AC Milán.

51letý Guidolin se do Palerma vrátil loni v létě po působení v FC Janov a Monaku. Ještě předtím vedl jako hlavní trenér Atalantu Bergamo, Vicenzu, Udinese a Bolognu. Jeho povinnosti u prvního týmu Palerma přebírají dosavadní asistent Renzo Gobbo a kouč rezervního celku Rosario Pergolizzi.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
sansiro

Zranil se jeden Amauri a šlo to z kopce...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele