Guardado plánuje budoucnost, chce zůstat v Evropě a v PSV

11.11.2014, 18:49
Aktuality
Důvody k úsměvům má po delší době stále teprve 28letý Andrés Guardado. Mexický křídelník či obránce před letošní sezonou nehrál důležitou roli v dalších plánech Valencie a nakonec zamířil na roční hostování do PSV Eindhoven, s nímž by rád spojil i další část kariéry...

"Hledal jsem klub, v němž bych mohl něco dokázat. Místo, kde mohu ukázat své kvality. A to se mi povedlo. Všechno jde dobře, vedeme ligu, já nastupuji v základní sestavě a hraji celých devadesát minut. Rád bych vydržel co nejdéle v Evropě a snad tomu bude v PSV, cítím se zde dobře," prohlásil mexický reprezentant.

Guardado přišel do Evropy v létě roku 2007, když se upsal Deportivu La Coruña. O pět let později zamířil zdarma do Valencie a s postupem času přišel o místo v základní sestavě. V zimě tak odešel na hostování do Leverkusenu a zde stihl jenom čtyři ligové starty. V Eindhovenu jich na svém kontě má už sedm, další dva přidal v Evropské lize.

"Samozřejmě bychom byli rádi, kdyby zde zůstal, ale po skončení hostování má stále smlouvu na jeden rok ve Valencii," upozorňuje technický manažer PSV Marcel Brands.

Autor: Tomáš Pavlík / eredivisie.nl

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mohl to dotahnout dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl by mít strach. Tak jak to obvykle děláme, ho po sezóně pustíme zadarmo nebo za naprosto směšnou částku.

Reagovat
Stiksxx

To jest třeba 1,5 m E?

Reagovat
Kily

0 - 500 tisíc

Reagovat
Stiksxx

Tak to bych ho bouchnul... Ale víc než za 1,5 m bych ho nechtěl..Na Transferu má cenu 6

Reagovat
smazaný uživatel

môj obľúbený hráč v Deportive kedysi, strašne som ich mal rád.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: FIFA 15 - klub Czechoslovakian (PC) - hledá hráče na pozici krajních záložníků (křídla). Najdeš nás v sektoru Western Europe nebo mne kontaktuj přes origin:hack008

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele