Grygera o rozhodčích: Stále vidím spoustu nevysvětlitelných chyb

07.03.2008, 15:46
Aktuality
Sporné a špatné výroky rozhodčích v posledních týdnech odstartovaly řadu prohlášení na jejich adresu. Servítky si nebrali především představitelé a hráči Juventusu, kteří na omyly arbitrů doplatili zřejmě nejvíce. Své si k celé kauze řekl také český reprezentační obránce Zdeněk Grygera...

"V Itálii je velký problém s rozhodčími. Viděl jsem, co se stalo v Reggio Calabria a pochopil, že je to zcela normální. Na rozhodčí je vyvíjen velký tlak. Není to jako v Nizozemsku nebo v České republice, tady lidé o fotbalu mluví každý den. Stále vidím spoustu chyb, které nelze vysvětlit," postěžoval si Grygera a připomněl penaltu, kterou proti jeho týmu v samém závěru nařídil rozhodčí v utkání na hřišti Regginy a díky níž nakonec Juventus prohrál 1:2.

Grygera přišel do Juventusu před letošní sezonou jako volný hráč z Ajaxu Amsterdam a získal si důvěru trenéra Claudia Ranieriho. Stará dáma začala ligový ročník dobře a dlouho to vypadalo, že pro ní nebude příliš velkým problémem zajistit si účast v Lize mistrů, v posledních týdnech se ale její náskok na páté místo snížil a ještě jí čeká hodně těžký boj.

"Všechno je zde pro mě nové. Oproti Ajaxu jsou zde velké rozdíly, ale nemám problém s tím nastoupit na kterémkoli místě v obraně. Juventus má skvostnou historii a vy to cítíte. Když jsem poprvé viděl dres se svým jménem, splnil se mi sen," svěřil se Grygera.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nelze to svádět vše na rozhodčí,zvlášť od hráče,který je bych řekl v Juve uplně nejhorší,tak ta krytika není na místě.Zdendo odejdi z Juve,nemáš na to evidentně,di hrát do průměrného italského klubu.Na Juve nemáš.Snad po sezoně u nás skončíš,ale jinak dík za to že si aspoň srdcař.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně frajere, ale kdyby zápas s Janovem spasil....ty juventusi přemoudřelej:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zdenečku nebreč už nejsi ve spartě aby rozhodči vyhravali zapasy za vas i když pořad vam dost pomahají i když na inter pravda nemate ::lol:

Reagovat
satan_666

No aby si stěžoval Juventus na rozhodčí,to je trochu ironický ne?odjakživa je drželi a i ted se tak stává,až na to že se to letos aspon zase vyrovná že se pískne něco proti,Juve je v tomhle na nule

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele