Gourcuffovi hrozí operace, Garde chce rychlé rozhodnutí

15.07.2011, 14:31
Aktuality
Yoann Gourcuff před rokem přestoupil za velké peníze z Bordeaux do Lyonu a ve své první sezoně na Stade Gerland zklamal, pod což se podepsaly i zdravotní problémy. Mimo hru je francouzský záložník i nyní a čeká se, zda nebude muset na operaci...

25letý fotbalista si během soustředění v Rakousku poranil levý kotník a okamžitě byl poslán zpět do Francie, kde se podrobil dalšímu vyšetření. Doma je už od úterý, o tom, zda bude muset pod nůž, ale rozhodnuto stále není.

"Myslím si, že tam okolo kloubu plove malá část kůstky a ta poškodila šlachu. Pro tuto chvíli není možné, že bych nastoupil k nějakému zápasu," popisuje své problémy francouzský reprezentant.

Ze zranění Gourcuffa samozřejmě nemá radost ani nový trenér a nástupce Clauda Puela Remi Garde. "Stále doufáme, že první část léčby bude efektivní, ale rozhodnutí, ať už bude jakékoli, pochopitelně budeme muset udělat co nejrychleji. Yoann pro tuto chvíli není ve stoprocentní kondici," říká Garde.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (40)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už 25

Reagovat
FC Porto FC

tak když už má za sebou 6 sezon v L1

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to dědek no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to samozřejmě nemyslel. Protože z L1 sleduju jen OM, furt jsem ho tak podvědomě měl za mladýho hráče, kterej se po návratu do Girondins stal skvělým hráčem a jednou bude top, ale v těch 25 už by tak nějak měl bejt, mininálně bejt v top klubu nebo táhnout nějakej, co je těsně pod nim. Ale mám pocit že se nějak zasekl. Vinou psychycký lability a zranění, samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle toho, co už má za sebou bych řekl, že je mu teprve 25. AC, tři roky v Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

A když se nad tim teď zamyslim, že do toho AC šel ve dvaceti tušim, tak on pak ten věk nakonec sedí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sedí, proč by neměl sedět? Já jen, že mi to připadá, že v tom AC byl před strašně dlouhou dobou

Reagovat
smazaný uživatel

TYVOLE!! Však proto tady taky je můj první příspěvek!

a to že sedí jsem podotknul proto, že ty bys ho typoval na staršího, já na mladšího

Reagovat
smazaný uživatel

já to hlavně myslel ironicky, ale bez těch smajlíků to asi nejde poznat no

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že jsem s tebou už někde podobnej rozhovor měl, ale nejsem si jistej, možná to byl nějakej Miky. Ale hlavně ten rozhovor probíhal uplně stejně, jeden nepoznal ironii toho druhýho a naopak, úžasný. Kašlem na to!

Reagovat
FC Porto FC

Tak to Pjanič už neodejde protože si zahraje

Reagovat
domingo

Tohle bude strasne smutnej pribeh, jeden z nejgenialnejsich fotbalistu na svete, ale diky sve krehke a labilni psychice a podlomenymu zdravi to zrejme nikdy nedotahne tak vysoko, jak by mohl. Nicmene sympatak je to obrovskej a prat mu budu vzdycky. Yoann

Reagovat
smazaný uživatel

Tak právě proto musí zůstat Pjanić. Ederson půjde pryč, tak bude o konkurenci na ten post méně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pod tohle bych se podepsal vlastní krví!

Reagovat
FC Porto FC

nejvěčí borci Yoan Gouffran a Yoann Gourcuff

Reagovat
smazaný uživatel

jen ten druhý :D

Reagovat
Godwinson

Stoperská dvojka Mapou - Abdel, já snad umřu náhlým návalem štěstí!

Reagovat
Godwinson

Bédimo zatím parádní výkon, trochu to parádní složení kazí Jeunechamp napravo a Utaka kdekoliv. Docela by se mi možná zamlouval ten příchod Dja Djédjého.

Reagovat
Langi

OT: Útočník Amauri nefiguruje v plánech nového kouče Juventusu Antonia Conteho, a tak se ho Stará Dáma snaží prodat. Naturalizovanému italskému reprezentantovi totiž už příští rok vyprší smlouva a Juve by o něj nerad přišel bez zisku. Do svých řad ho podle posledních zpráv chce získat francouzský Lyon. Amauriho cena se pohybuje kolem sedmi milionů eur.

fantazie...Aulas nezklamal...stopery si nechá utéct všechny, ale další útočník, to je přesně to co potřebujeme...už se nám to krásně rýsuje Amauri + mizernejch 10 mil za Bastose

Reagovat
Godwinson

To je kachna, tak hloupé vedení nemáte a tohle by byla kardinální blbost :)

Reagovat
Langi

to už by bylo i na mě moc za momentální situace...snad má vedení rozum

Reagovat
Godwinson

To bych se nedivil :) I když on i ten Bastos (možná) za nějakých 12 mil. by nebyl moc pozitivní ... alespoň by se ho ale Lyon zbavil, no.

Reagovat
Langi

no Bastos ať jde okamžitě, srdcař jeden...Cissokho a Pjanič at zůstanou

Reagovat
Godwinson

Uvidíme, už bych si ani netroufl tipovat, kdo zůstane, kdo ne a kdo vás posílí :)) Plány Lyonu jsou teď zahaleny v mlze.

Reagovat
Langi

Aulas dělá přestupy na poslední chvíli bez předchozích spekulací...už sem si zvyknul

Reagovat
juninho8

naco nam bude dalsi bafi!!! aj to je bafi podla mna lepsi

Reagovat
Langi

100% je

Reagovat
Godwinson

A jéje, už se perou. Nasrat Jeunechampa, aby Ayew nakonec s nohou zpřelámanou nelitoval :))

Reagovat
Godwinson

V takovém vyhecovaném zápase mně ten Spahić hrozně chybí ... zbraň hromadného ničení! :)

Reagovat
Godwinson

Montpellier hraje moc pěkně, už to mohlo být výraznějším rozdílem ... ještě to chce onu jednu posilu a udržet Yangambiwu, pak to bude výborné.

Reagovat
Godwinson

Ten J.Ayew je kokot, oba debilní bráškové hrajou dneska jak hovada.

Reagovat
Langi

dneska takovej monolog k zápasu Marseille

Reagovat
delfin

Neměli ho vůbec kupovat

Reagovat
Langi

OT: v posledních dnech a týdnech se v souvislosti s přestupem do Lyonu hovoří o čtyřech CB: Miguel Britos (Bologna), Douglas (Twente), Hamdan Al Kamali (Al-Wahda) a Dede (Vasco da Gama)...navíc v případě odchodu Cissokha chce Aulas zacílit na Trémoulinase...tak snad se blýská na lepší časy

Reagovat
juninho8

neprestupil britos uz do neapola?toho douglasa by som bral....celkom dobry a este aj dost mlady...tych dalsich 2 nepoznam....a s tym cissokhom si myslim ze to bude v podstate jedno ci on alebo tremoulinas....su na tom podla mna rovnako...cize treba dufat v lepsie casy aj ked v priatelskych zatial nic moc

Reagovat
Langi

ten Britos mi uplně unikl...už je v Neapoli no...v tom případě by byl ten Douglas ideální, hlavně ne Al Kamali, sice ho vubec neznám, ale je to takový zajíc v pytli, jestli by se v Evropě chytil nebo ne je záhada

Reagovat
juninho8

OT:Ederson vyhlížel odchod z Lyonu, podle všeho se ale v tomto přestupním období nedočká. Brazilský záložník se v tréninku střetl s Dejanem Lovrenem a poranil si koleno, kvůli čemuž by mohl marodit dva až tři měsíce.

tak teraz by som povedal ze je jasne ze pjanic teraz v lete neodide....ten ederson ma riadnu smolu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele