Gourcuff je se startem do sezóny spokojen

24.08.2009, 16:54
Aktuality
Francouzská Ligue 1 má po třech kolech stejného lídra jako na konci loňské sezóny. Bordeaux do nového ročníku vkročilo skvěle a jeho oporu Yoanna Gourcuffa to pochopitelně těší. Reprezentační záložník ale také připustil, že výkony jeho týmu zatím nejsou úplně stoprocentní...

"Je to velmi dobrý start do sezóny. Je to zajímavé, protože víme, že to stále ještě není na sto procent a to hlavní po fyzické stránce," prohlásil po včerejší suverénní výhře 4:0 nad Nice Gourcuff, jenž sám vstřelil dvě branky. "Bylo těžké držet se naší hry, v rozehrávce jsme neměli mnoho možností," dodal.

23letý záložník má po třech zápasech na svém kontě již čtyři branky, což z něj prozatím dělá nejlepšího střelce nejvyšší francouzské soutěže. Hlavně díky němu jsou tak Les Girondins prozatím jediným týmem s plným počtem bodů, před Nice totiž porazili 4:1 Lens a vítězství 3:2 si přivezli ze Sochaux.

Příští neděli čeká svěřence trenéra Laurenta Blanca šlágr kola na hřišti Marseille. "Bude to složité utkání, Marseille také dobře odstartovala. Už minulou sezónu hrála velmi působivě a nyní jsou ještě o stupeň lepší. Jejich poslední remíza v Rennes nebyl špatným výsledkem, protože i Rennes je skvělý tým," domnívá se Gourcuff.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je zvláštní, že "nejsou v pořádku po fyzické stránce" a své zápasy vyhrávají v podstatě až v posledních minutách..

Každopádně v neděli to bude asi vůbec nejtěžší utkání celého ročníku.. Jsem rád, že se to koná v době kdy Bordeaux je rozjeté a Marseille trochu tápe.

Reagovat
smazaný uživatel

jak muzes mluvit o nejtezsim utkani celeho rocniku ve ctvrtem kole ? neprijde ti na nejake dulezite rozhodovani nejak brzo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejtěžší to je ne výsledkově, ale tím jak prověří celej manšaft... Marseille má totiž asi nejsilnější kádr ve Francii

Reagovat
smazaný uživatel

Nema.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsilnější kádr má Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Mandanda/Lloris-Oba špičky L1 Lloriss ale brzy špička celého světa.. Lyon

Clerc/Bonnart Tady je to jasně pro Clerca...Lyon

Diawara/Cris Tak o tom asi žádná, že Diawara---Marseille

Boumsong(Bodmer)/Heinze Tady je to pro mě asi Heinze, který odehrál zatím vynikající zápasy, ale v zájmu objektivity tam raději dám remízu..

Cissokho/Taiwo.. Tady je škoda, že zatím to vyznívá pro Alyho, jenže já si pamatuju Taiwa mnohem lepšího než se jeví teď, a tak ho pořád stavím výš než Alyho.. Marseille

V záloze se to dost těžko porovnává kvůli odlišnému systému hry..

Ale dejme tomu Bastos/Cheyrou ...Lyon

Ederson/Ben Arfa Marseille

Toulalan/M´Bia....Lyon

Pjanič/Lucho... Uvidíme, ale pořád myslím, že Lucho bude ještě pořád kvalitnější

V útoku má navrch Lyon, a to hlavně kvůli potenci..

Z toho vyplývá dost podobná síla kádrů akorát si musíš připočítat, že Marseille vede kvalitnější trenér.. Já je beru jako těžší soupeře než Lyon.

Reagovat
smazaný uživatel

*Lloris

Reagovat
Tsigi

tak on spíš Lyon má ten kádr širší

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě to co bych neřekl.... Nezapočítal sem tam Bonnarta, Bocalyho ( I když o tom moc nevíme, jen to, že to je talent), Hiltona, Kaborého, Abriela, Valbuenu...

Lyon oproti tomu..Reveillere, Mensah, Grosso, Kallstrom, Makoun...Řekl bych, že to je i na lavičce dost vyrovnané.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduse...maji defakto 2 konkurenty v boji o titul...u nas doma se o vysledky Girondins nebojim...venku to bude tezsi...toto je jeden ze 2 nejtezsich utkani...jeste v Lyonu to bude slozite...ale verim v magickou sílo Laurente!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem se startem bordeaux a gourcuffa taky moc spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

jj jen doufam zze marouane nebude dlouho trucovat a bude dal rust tam kde to jde nejlip a to pod Blancem...Wenger babes...to ne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude Gourcuff pokracovat, pristi rok uz nema v Ligue 1 co delat, momentalne je z francouzskych zalozniku mozna i nad Riberym. :)

Reagovat
irik

Nad Ribérym s natáhlým svalem možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Hihi..

Reagovat
smazaný uživatel

proč mu nějakej maník z vedení proboha neřekl, že od léta nastupuje Leonardo, kterej s ním počítá ? Bordeaux by si ušetřilo 15 mega a my bychom si zpříjemnili pohled na soupisku...

Reagovat
smazaný uživatel

porad nechapu tu opci co AC poskytlo Bordeaux, smesnych 15 mega, schvalne az jednou odejde za lepsim zase, jakou bude mit cenu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele