Gordon se před osmifinále zranil na kole, má odřeniny v obličeji

28.06., 16:06
Aktuality
Anthony Gordon (© AFP)

Reprezentant Anglie Anthony Gordon utrpěl během mistrovství Evropy v Německu zranění mimo trávník. Při vyjížďce se spoluhráči kolem základny týmu spadl z kola, má odřeniny na obličeji a na rukou. Nadále ale může bez omezení trénovat a pro nedělní osmifinále proti Slovensku v Gelsenkirchenu by měl být k dispozici.

Během čtvrtečního tréninku přitahoval třiadvacetiletý útočník Newcastlu nečekanou pozornost fotografů. Důsledky pádu z kola na něm byly jasně patrné.

"Kluci si vyjeli na kolech. Nejprve jsem si s ním povídal, ale nevěnoval mu velkou pozornost. Potom, když jsem se na něj podíval, tak jsem spatřil obrovskou tržnou ránu na jeho bradě. Trochu jsme si z něj dělali legraci, ale je v pořádku. Daří se mu dobře," popsal novinářům obránce Marc Guéhi.

Kromě brady má Gordon odřený také nos a několik šrámů na rukou a zápěstích. Dopadl ale lépe než český záložník Michal Sadílek. Národní tým nejprve uvedl, že na soustředění před turnajem také spadl z kola, později se však ukázalo, že boural při vyjížďce na tříkolce. Sadílek kvůli tržné ráně v oblasti bérce o Euro přišel.

Gordon v prvních dvou zápasech ve skupině nehrál, nastoupil až v 89. minutě posledního utkání proti Slovinsku. "Tři lvi" sice ovládli svoji skupinu, trenér Gareth Southgate ale čelí kvůli nevýraznému hernímu projevu velké kritice. Řada expertů poukazuje, že právě až střídající náhradníci Kobbie Mainoo, Cole Palmer a Gordon dodali mužstvu tolik potřebnou energii. Proto by podle nich měli dostat větší prostor.

"Minimálně dva z nich, možná všechny tři vidím v sestavě proti Slovensku. Mainoo dodal týmu proti Slovinsku důraz, Palmer vypadal sebevědomě a kreativně. Gordon dostal jen pár minut, ale má šanci. Anglie vypadá nevyrovnaně na levém křídle, což je jeho přirozená pozice," uvedl třeba při chatu se čtenáři Phil McNulty, vedoucí fotbalového oddělení BBC.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
John Obi Mikel

A nebylo to na tříkolce?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
masly008

Konečně nový článek k PL.

Reagovat
pobody's nerfect

Spíš cestou z knajpy, kde mohutně zapíjel heroický výkon z posledního zápasu.

Reagovat
kissak

O Grealishovi v článku nepadlo ani slovo.

Reagovat
fenixLFC

to je tu vazne clanok o tom ze niekto spadol z kola?

Reagovat
Coutinho10

tak i u naší český repre k tomu byl článek, ale pak se z toho vyklubalo něco jinýho

Reagovat
masly008

on je tady hlavně proto ať je nový článek k přestupům v PL

Reagovat
kissak

Každý nový článek je vítaný i když nemusí být tak morbidní.

Reagovat
GrimeBaller98

Jemu to v obliceji stejne nijak neublizi, porad to bude stejnej osklivak

Reagovat
kissak

Tak schválně, odři si bradu a pak můžete porovnávat.

Reagovat
GrimeBaller98

kazdej clovek na svete je hezci nez tenhle krivackej simulant

Reagovat
Damis

Ale ty jsi úplný kočičák

Reagovat
kissak

Jsi ho asi hodně dlouho neviděl hrát, co?

Reagovat
eder

Jak můžou psát o obličeji v případě tohohle nazrzlého xichta?

Reagovat
kissak

A chtěl bys, aby psali o jiné části jeho těla nebo co?

Reagovat
eder

Chraň pánbůh...

Reagovat
kissak

Ámen

Reagovat
Csaplárova past

Southgate nakopl kopačku v kabině a ta ho trefila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele