Gilardino potvrdil, že ve Fiorentině zůstane

28.04.2010, 22:22
Aktuality
Alberto Gilardino potvrdil, že i v příští sezoně bude působit ve Fiorentině. Reagoval tak na spekulace, podle nichž se měl po mistrovství světa z toskánského klubu stěhovat do turínského Juventusu.

Už dříve setrvání Gilardina v toskánském klubu zmínil jeho agent, nyní se stejnou informací přišel i sám hráč. "Mým přáním je zůstat ve Fiorentině. Na konci sezony si s vedením sedneme a budeme diskutovat o budoucnosti klubu. Ale není na mně, abych o tom teď přemýšlel," konstatoval 27letý forvard.

Bývalý střelec AC Milán byl dříve spojován s přestupem do Juventusu, který se měl uskutečnit po mistrovství světa v Jihoafrické republice. Reprezentant Itálie však ujistil, že hodlá i nadále pracovat pod současným koučem Cesarem Prandellim, který by měl v klubu taktéž zůstat.

"Momentálně uvažuji jen o světovém šampionátu. Také Prandelli už řekl, že v týmu zůstává. Pořád má týmu hodně co dát," podotkl Gilardino, jehož Fiorentina letos vypadla z Ligy mistrů v osmifinále s Bayerem Mnichov a do této soutěže se neprobojuje ani z domácí ligy. Gilardino přesto věří, že tým najde motivaci do zbývajících utkání Serie A.

Autor: Pavel Mašlaň / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

Fiore je pro něj klub na míru, být jedním z X útočníků, to by asi nefungovalo... Jen ať zůstane

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele