Gerrardovo zranění není vážné

16.08.2007, 15:11
Aktuality
Fanoušci Liverpoolu si mohou oddychnout, manažer Reds Rafael Benitez totiž může i nadále počítat se Stevenem Gerrardem. 27letý záložník nedohrál včerejší utkání třetího předkola Ligy mistrů v Toulouse a dnešní vyšetření odhalilo vlasovou zlomeninu palce na pravé noze, zranění však není vážné...

"Myslím si, že na neděli bude k dispozici, ale pokud ho necháme hrát, bude muset odpočívat poté," prohlásil Benitez. V praxi pak jeho prohlášení bude znamenat, že Gerrard nastoupí k víkendovému utkání proti Chelsea, obejít se bez něho ale bude muset trenér anglické reprezentace Steve McClaren, jehož tým již ve středu čeká přátelský zápas s Německem.

Gerrard si zranění přivodil na začátku druhého poločasu včerejšího utkání. Liverpool tou dobou vedl 1:0 a tento výsledek udržel až do konce.

"Není to vážné, ale musíme být opatrní. Není to zase tak velký risk, bude potřebovat injekci, ale proti Chelsea nastoupí bez bolesti. Teď si budu muset promluvit se Steven McClarenem, ale pochopí, že nasadit ho do utkání za Anglii bude velkým riskem pro Stevenovu další budoucnost," dodal Benitez.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

whats up ?

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

tak to je dobra zprava ...chelsea musime dat!! ...verim na anfildu 2:0 nebo 2:1 ale doma musime..vam se vraci Terry coz je pro vas taky skvela zprava...to jo...uvidime

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele