Gerrard by v reprezentaci rád navlékl kapitánskou pásku

25.01.2008, 12:42
Aktuality
Steven Gerrard má ještě řadu fotbalových snů a o jeden z nich se nyní podělil veřejně. Kapitán Liverpoolu by tuto funkci rád vykonával i v národním týmu a je možné, že se již brzy dočká - současný kapitán Albionu John Terry má totiž stále zdravotní problémy a trenér Fabio Capello tak minimálně na jeden zápas pásku zřejmě svěří někomu jinému...

"Pokud manažer přijde a zeptá se, zda chcete být kapitánem, potom řeknete: 'Ano, samozřejmě'. Ale nechci se na toto místo tlačit, nyní máme Johna Terryho a musíme mu prokazovat svůj respekt. Každý Angličan chce být kapitánem své země. Je to sen každého z nás již od dětství. V tuto chvíli je kapitánem John a na tom se ještě nic nezměnilo. Musíme tak čekat a až pak uvidíme, koho manažer vybere," prohlásil Gerrard.

Johna Terryho si za svého kapitána vybral nyní již bývalý kouč Anglie Steve McClaren, který se ze své funkce poroučel po nepodařené kvalifikaci o postup na ME 2008. Do funkce byl následně jmenován Fabio Capello a snad celý svět v tuto chvíli netrpělivě očekává, jak mu vyjde premiéra v přátelském utkání se Švýcarskem a zda se mu následně podaří vrátit Albion mezi tu nejužší světovou špičku.

"Už se na nový režim těším. Chci v anglickém dresu znovu začít vyhrávat, protože za sebou máme špatné období a ničeho jsme nedosáhli. Panuje zde velké vzrušení. Z Fabia mám dojem, že je to vítěz," chválí Gerrard nového trenéra.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Steveeee jasny dovedes Anglii na Euro ,ale na to dalsi ale jinak skvělěj fotbalista

Reagovat
Slejdy

jn taky se smeju

Reagovat
smazaný uživatel

já teda moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

v anglickej repre je vela kapitanskych typov fotbalisov :terry,neville,lampard,gerrard...

Reagovat
smazaný uživatel

a taky ferdinand ten určitě není bez šance ale řekl bych že kapitánem by chtěl být každý ale zůstane jím terry

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych se ani nedivil kdyby se stal Gerrard kapitanem bo ukazuje vyrovnane vykony letos se mu dari a nevic neni moc zraneny co Terry je pravidelne min. jednou za serzonu a Stevie uz ukazal ze ma na to aby tym nekam dovedl

Reagovat
smazaný uživatel

moja rec

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych teda nic nemenil ja myslim ze terry je mazany kapitan

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi, že všichni lezou Capellovi do p**e*e

Reagovat
smazaný uživatel

hmm.gerrard by mel bejt captain protoze dovedl liverpool kviteztvi uz tolikrat je to proste tipek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele