Genesio: Nakonec se vše otočilo a máme za sebou skvělý týden

24.09.2018, 20:05
Aktuality
Velmi dobrá nálada aktuálně panuje v kabině Lyonu. Olympique na konci srpna a v polovině září nezvládl dva ligové duely, v průběhu minulého týdne ovšem senzačně vyloupil stadion Manchesteru City a včera zvládl rovněž šlágr Ligue 1 proti Marseille. Jeho kouč Bruno Genesio měl po závěrečném hvizdu na tváři úsměv od ucha k uchu...

"Nakonec se vše otočilo a máme za sebou skvělý týden. Nezačalo to dobře, když jsme remizovali s Caen, ale skončilo to báječně. Mému týmu patří velká pochvala, v průběhu čtyřech dní podal dva vynikající výkony," radoval se Genesio.

Lyon v neděli večer v průběhu prvního poločasu ztratil jednobrankové vedení, po návratu z kabin pak na svého rivala vlétl a tlak přetavil ve dva góly Bertrand Traoré. V 74. minutě přidal z penalty pojistku Nabil Fekir, Marseille v závěru dokázala už pouze snížit.

"O poločase jsme mohli vést 2:0 místo toho, aby to bylo 1:1, moc se mi ovšem líbilo, jak tým po změně stran zareagoval. Tlačil se dopředu a dal tři góly, to není vůbec snadný úkol. Po výhře v Manchesteru jsme nesměli polevit. Bylo to stylové, energetické a já jsem velmi šťastný," dodal.

Lyon v tabulce poskočil na šesté místo a na svém kontě má stejný počet bodů (10) jako Olympique Marseille. Pozítří cestuje do Dijonu, o víkendu ho pak prověří Nantes.

Autor: Tomáš Pavlík / ligue1.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Trapni ropaci zabiraj v lm misto tradicnim celkum

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý příklad. Naši hráči a trenéři "dochazely nám síly", "slapali jsme vodu", "měli jsme jen 4 dny volna", "museli jsme bránit výsledek, protože už jsme nemohli".... V zahraničí "po změně stran jsme se tlačili dopředu a dali 3 góly"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*reakce na Creuse

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele