Gavi se po téměř deseti měsících absence vrátil do tréninku Barcelony

12.09., 16:29
Aktuality
Gavi (© Profimedia)

Španělský reprezentant Gavi se tento čtvrtek vrátil po téměř 10 měsících do tréninkového procesu A-týmu Barcelony. Ačkoli jeho návrat do ostrého zápasu ještě není na programu dne, část tréninku A-týmu již zvládl absolvovat v plném tempu a je na cestě k plnému zotavení.

Gavi se po zranění, které utrpěl loni v listopadu v kvalifikačním utkání Španělska o Euro 2024 proti Gruzii, podrobil operaci a vynechal zbytek sezony i španělský triumf na Euru.

Barcelona ve čtvrtek na sociálních sítích zveřejnila video, na kterém hráč opět trénuje s týmem, ale jeho návrat do hry se zatím neočekává. Klub čeká další zápas už v neděli, kdy venku vyzve Gironu.

Barcelona pod vedením nového manažera Hansiho Flicka vstoupila do sezony perfektně a díky čtyřem výhrám ze čtyř zápasů se dostala na první místo tabulky LaLigy o čtyři body před obhájce titulu Real Madrid.

Autor: Livesport.cz / Reuters

Komentáře (20)

Přidat komentář
GrimeBaller98

Konecne Hlavne opatrne, tech pripadu je tam moc, aby nedopadl jak Fati

Reagovat
Laliga

Snáď za ten rok dozrel a dal sa dokopy aj po ľudskej stránke. Hráč ktorý mi je herne veľmi sympatický, no jeho ego mi prekáža podobne ako u Viniho. Každopádne pre Barcu, a Španielsko výborná správa

Reagovat
blaugrana

Ego? A porovnavat ho s tym nechutakom, to je fakt riadny ulet.

Reagovat
Laliga

Nesmieš si to vykladať po svojom, ja som len hovoril že na oboch mi vadí "že sú veľký frajeri", že u Gaviho to nie v takom merítku ako y Viniho je fakt. Ale to je snáď jasné každému. Vini hrá vlastnú ligu v tomto smere.

Reagovat
j_mrazik

No tak ho s ním nesrovnávej, ne? Jednoduchý. Co udělal tak špatnýho kromě té princezny?

Reagovat
Laliga

Prečo by som ho s ním neporovnával, keď obom tečie ešte mlieko po brade, ale správajú sa ako by nad nich nebolo. Ja nemám problém to povedať o hráčovi ktorý je "z môjho tábora" ak sa niekto chce klamať preto že s niekým sympatizuje, to nie je môj problém. Neviem o akej princeznej hovoríš. Mňa zaujímajú len veci čo sa dejú na trávniku.

Reagovat
j_mrazik

Tak Gavi je o 4 roky mladší. Já tady neřeším, kdo je z jakého tábora. Jenom mi to srovnání taky přijde přehnaný s tím, že Vinicius je fakt vemeno a u tohohle kluka si já osobně nic nevybavím a proto se na to ptám, co dělá tak hroznýho.

Reagovat
Laliga

Ale hneď si mi povedal aby som ich neporovnával . Vysvetlil som už kolegovi v čom som našiel podobnosť, tak neviem čo ti k tomu povedať viac. Pozri si jeho zápasy, ak ti tie jeho reakcie kde skáče ako čertík s krabičky, robí ramená ako by bol The Rock, pritom je skôr Kevin Hart. Nehovoriac o tom že často ide vedome do tvrdých nefér zákrokov. Ak ho sleduješ (keďže vravíš " nepamätám" tak asi sleduješ), tak sa čudujem že nevieš čo mi vadí. Rozoberali to aj Barcelonský fanúšikovia ( za objektivitu) na ich stránkach. Myslím teda že to nebude tým že mu ako fanúšik súpera ja chcem nejako krivdiť. Aby som to uzavrel. Skrátka za mňa, palec hore za bojovnosť. Mám rád tento typ hráčov. No mal by vedieť kde je hranica. Ale samozrejme nikoho nenútim s tým súhlasiť.

Reagovat
Laliga

A k tomu že je mladší- to je v poriadku, ja to beriem do úvahy, preto mu napriek tomu že ma s časti serie, stále v konečnom dôsledku skôr fandím. Neodsudzujem ho, vyslovil som "prianie". Tiež nie som hrdý na všetko čo som v mladosti robil. Len takisto viem povedať že som bol fagan ktorému mal niekto ukázať kam patrí, a možno by mi netrvalo tak dlho "dospieť". Teraz by som sa od hanby prepadol keby som sa choval ako kedysi. Dá sa povedať že presne ako Gavi. Na Viniho som to chvalabohu nedotiahol

Reagovat
j_mrazik

S tím srovnáním souhlasím, ideální by bylo, kdyby tihle hráči měli nějaké mentory, ke kterým by vzhlíželi a oni je vedli. Ale ti jejich idolové byli častokrát ještě horší, ale nevědělo se o tom tolik.

Reagovat
j_mrazik

Zase ta Gruzie, ty vole.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Kejza

Tak snad si to na dlouho vybral

Reagovat
Rizek

Reagovat
Transfermarkt

Pro Barcu zbytečný hráč. Ideálně rozehrát a prodat, navíc, když v létě ze sousedního Espanyolu přijde Král Alex

Reagovat
Pithivier

Reagovat
Mateo16

Contract renewal details for Joan Martínez:

• €50M release clause.

• 3 year deal.

• Significant salary increase.

• Agreement in principle is DONE.

* place in the first team when he returns

Reagovat
Mateo16

Tak uz iba 1 obrancu budeme v lete hladat po odchode Valleja a Alabu

Reagovat
Alika

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Crustyq

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele