Garde měl radost z výkonu v útoku, zklamán nebyl ani Ancelotti

26.02.2012, 16:13
Aktuality
Lyon se v posledních týdnech hodně rychle loučí s vidinou toho, že by po několika letech mohl znovu získat francouzský titul. Další ztrátu Olympique zaznamenal ve včerejším nádherném duelu s PSG, v němž měl možnost snížit manko na lídra Ligue 1, nezvládl ale závěr ani jednoho poločasu...

"Je to samozřejmě frustrující, když dostanete branku v 94. minutě, ale zároveň mám radost z toho, jaký výkon jsme podali v ofenzívě. A to proti tak silnému soupeři, jakým PSG je. Pokud nevyhrajete, zvyšuje se ztráta na vedoucí trio, když ale prokážete takového bojového ducha a jestli se to povede zopakovat, stále máte šanci," nevzdává nic trenér Rémi Garde, který má v plánu hrát minimálně o Ligu mistrů.

Skóre utkání otevřel ve 21. minutě Guillaume Hoarau, další dvě desítky minut pak patřily domácím a po trefách Gomise, Lisandra a Bastose to bylo 3:1. Hostujícímu týmu vrátil naději Nene, který ve třetí minutě nastavení první půle proměnil penaltu, po změně stran pak na branku Brianda zareagoval v 73. minutě Ceara. Celek z hlavního města následně vrhl všechny síly do útoku a to se mu vyplatilo, ve čtvrté minutě nastavení srovnal Hoarau.

PSG je nyní druhé a na vedoucí Montpellier ztrácí bod, Lyon je až pátý a rozdíl mezi ním a lídrem tabulky činí třináct bodů, na osm bodů se pak po dnešku může vyšplhat jeho manko na třetí Lille.

"Je to dobrý výsledek, dohnat dvoubrankové manko nebylo snadné, neztratili jsme víru a prokázali svůj charakter. Výsledek je dle mého názoru spravedlivý, odehráli jsme dobrý zápas a s výkonem jsem spokojen. Sice jsme spadli na druhé místo, ale to není problém, nyní je třeba i nadále hrát svůj fotbal," prohlásil kouč Carlo Ancelotti.

Autor: Tomáš Pavlík / ligue1.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda mohlo to skončit 4:3 pre OL

Reagovat
Godwinson

Pokud budete hrát stále svůj fotbal, tak skončíte čtvrtí, šášulové :)

Ta ztráta Lyonu už je nepříjemná, ale snad tu LM nějak ukopou, ne však na úkor Montpellieru :))

Reagovat
Langi

Montpellier snad na titul, z první trojky rozhodně nejsympatičtější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

Rémi, Rémi...útok podává nadprůměrný výkony již řadu měsíců...za to ta obrana je děravá jako cedník...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad byl stejně spokojený i s obranou. Nechápu, že nevidí, že ty goly jsou jako přes kopírák. Standartka, zadní tyč, nebo break kdy polovina obrany (hlavně Cris) vyklusává a dostaneme gol. Jediné pozitivum vidím, že dokážeme udržet krok i se špičkou Ligue 1, útok se probral, nicméně pokud budeme ztrácet body s pofidérními týmy jako Caen, Bordeaux, Ajaccio a Montpellier, tak to lepší nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte na čem by se dalo sledovat Liverpool-Cardif?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele