Garcia: Boj o titul ještě neskončil a neskončí ani v sobotu

12.04.2014, 17:37
Aktuality
Italské lize v posledních sezonách vládne turínský Juventus a nejinak je tomu rovněž letos. Největším konkurentem turínského klubu v probíhajícím ročníku Serie A je AS Řím, jehož kouč Rudi Garcia boj o Scudetto stále nevzdává...

Juventus má na prvním místě osmibodový náskok.

"Hrajeme jenom na vítězství. Chceme získat co nejvíce bodů a dosáhnout na co nejlepší umístění v tabulce. V tuto chvíli je nejreálnější druhé místo, je to jediná pozice, kterou můžeme bránit a umístění na ní závisí pouze na nás. Po výhře Juventusu nad Livornem jsem slyšel lidi říkal, že o titulu je už rozhodnuto, po našem nedělním vítězství se zase říkalo, že šance na titul stále žije," prohlásil někdejší kouč Lille.

"My musíme jít dopředu a dělat to, co umíme. Já sám chci skončit na co nejlepším místě. Do konce nám chybí jenom tři domácí zápasy a potřebujeme si užít každou vteřinu jízdy tohoto týmu, který bude bojovat až do konce. Svým hráčům věřím, jsem klidný. Boj o titul ještě neskončil a neskončí ani v sobotu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
KillSwitch

btw Rím už nemá zápas k dobre kedže už hral dohrávku s Parmou

Reagovat
KillSwitch

dobru

Reagovat
Mr.Jindros

"Giallorossi disponují jedním odloženým duelem k dobru. "

Hm?

Reagovat
andycek1

Neskončil boj o titul ale skonči po zápase s Violu a Milánem Juve má lahký los stačí vyhrať všetky domáce zápasy a je to v kapsy FINO ALLE FINE FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako Sparta a Plzeň no....Juve hraje dobře a poztrácí míň než my..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako Sparta a Plzeň no....Juve hraje dobře a poztrácí míň než my..

Reagovat
Pipo123

8 bodov je strašne veľa, Juventus hraje dve súťaže a stejne si celú ligu dáva absolútne v pohode, majú ľahký los, takže to už nepustia

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Jackson Martinez fo As Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Zazraky sa deju, ale toto zial nebude ten pripad

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele