Galatasaray se trápí, Rijkaard možná dnes dostane padáka

19.10.2010, 14:19
Aktuality
Frank Rijkaard se po šestnácti měsících možná znovu ocitne bez práce. Nizozemský kouč v současné době ne zrovna úspěšně vede turecký Galatasaray, jehož vedení po špatném startu do sezony svolalo mimořádnou schůzi. Rijkaard by tak mohl být propuštěn ještě dnes...

Galatasaray vůbec nezvládl vstup do letošní sezony a po osmi kolech je v turecké nejvyšší soutěži s dvanácti body až na deváté příčce.

K tomu všemu již skončil v evropských pohárech. Ve třetím předkole Evropské ligy sice ještě dokázal vyřadit OFK Bělehrad, v dalším předkole ovšem na základě pravidla o větším počtu branek vstřelených na hřišti soupeře vypadl s Karpaty Lvov.

Rijkaard neuspěl již v loňské sezoně, v níž Galatasaray obsadil až čtvrtou příčku. V Turecku se hodně spekuluje o případném nástupci někdejšího kouče Barcelony. Fanoušci istanbulského klubu by na lavičce rádi znovu viděli Fatiha Terima, média jsou jiného názoru a podle nich je žhavým kandidátem Hikmet Karaman z Manisasporu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Dinho prý zpět do repre! Jupíjééé

Reagovat
smazaný uživatel

Mas nejakej link? :)

Reagovat
SunFells

Ať si ho tam ještě nechaj, když Wenger prodloužil smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste, ze tenhle trenerskej lowak neskoncil v CFC. Trenovat BArcu by dokazal kazdej druhej, jinde podprumer coz ostatne ted ukazuje

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak jí táhni trénovat ty....

Reagovat
smazaný uživatel

za ty love klidne, i kdybych tam mel bejt jenom mesic

Reagovat
smazaný uživatel

Takový kouč by mi sedl do LFC. Konečně by se hrál utočný fotbal. Jen by se musel přizpůsobit anglickému stylu hry.

Reagovat
smazaný uživatel

mluvis mi z duse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaťák. Rád bych ho viděl v PL, ale jestli v Turecku vážně skončí, tak to spíš vidím na nějaký špičkový Bundesligový tým ve výsledkové krizi. A že jich je tam dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ho,je to sympatak....A jeste v mem nejoblibenejsim klubu .Fatih Terim by byl super nahradou,ale uvidime.Marodka je pocetna a nejak to dre.Snad to bude casem lepsi a lepsi.Hodne stesti kluci moji

Reagovat
REPLIKATOR

Divím se, že ho nevyhodili už dřív

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele