Fred se do Evropy nevrátí, zůstává ve Fluminense

18.08.2009, 17:51
Aktuality
Fred se před pěti a půl měsíci rozloučil s evropským kontinentem a vrátil se do Brazílie, kde hájí barvy Fluminense. A fanoušci tohoto klubu se odchodu své hvězdy nyní obávat nemusejí, Fred totiž někonec neodejde do Sevilly, která o něho původně měla zájem...

Sevilla si bývalého útočníka Lyonu vyhlédla jako náhradu pro případ, že tento klub nakonec opustí Luis Fabiano. O toho mělo velký zájem především milánské AC, z přestupu nakonec ovšem kvůli finančním představám obou klubů sešlo a Fabiano zůstal ve Španělsku.

"Fred nechtěl jít do Sevilly jenom kvůli tomu, aby dělal náhradníka Fabianovi. Když jsme poté zjistili, že zůstává, tak jsme změnili názor. Přemýšleli jsme o tom a Fred je nyní rozhodnutý, že chce zůstat ve Fluminense," řekl Fredův agent Rodrigo Chaves.

"Už přes tři týdny nás nikdo ze Sevilly nekontaktoval, všechno ochladlo. Do Sevilly rozhodně nepůjde. Fred nehodlá hrát ani za jiný evropský klub, o něčem podobném můžeme přemýšlet až během následujícího roku," dodal Chaves.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A jemu jsem věštil velkou budoucnost. Nebyl bych dobrým skautem asi...

Reagovat
smazaný uživatel

mýlili se i ti, co skauty dělaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda. Ale jako na druhou stranu je škoda že to nezkusil v "techničtěji založeném" Španělsku. Přece jen je to Brazilec a těm se ve Španělsku vždy vedlo dobře. Jasně, není to technik jako jiní Brazilci, ale v Seville to zkusit mohl. Ale jestli se mu líbí doma... Budiž.

Reagovat
smazaný uživatel

možná tam chce zůstat kvůli MS...asi má větší šanci se tam dostat z Fluminense, kde se mu daří, než z lavičky v Seville

Reagovat
domingo

Kór z lavičky za Fabianem, těžko bude Dunga brát dva hráče ze stejnýho klubu.

Reagovat
milan78

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

At zůstane kde je,já bych ho nechtěl ani zadarmo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele