FORTUNA:LIGA - souhrn 9. kola: Sparta vyrovnala v nastavení z penalty

23.09.2023, 16:57, aktualizováno 24.09.2023, 20:04
Komentáře a souhrny
Momentka z pražského derby (© Slavia Praha)

Pražské derby skončilo smírně, Sparta vyrovnala duel se Slavií až v jedenácté minutě nastavení z penalty. Radoslav Látal dál s Jabloncem čeká na výhru, dnes z Hradce Králové neveze ani bod - Václav Kotal svou premiéru zvládl na výbornou. Zlín je na posledním místě tabulky a tam zůstane i po tomto kole, když schytal debakl od Ostravy, o moc lépe na tom není ani Karviná a Pardubice, které schytaly šest ran od Plzně. Teplice si vezou bod z Liberce...

Slavia Praha - Sparta Praha 1:1

24.09.2023 18:00

Góly: 58. Václav Jurečka (pen.) - 90+11. Lukáš Haraslín (pen.)

Fotbalisté Sparty remizovali v devátém kole Fortuna ligy na půdě Slavie 1:1. Ve vyhroceném 308. derby plném karet, včetně dvou červených pro oba kapitány, nakonec sehrály hlavní roli pokutové kopy. Ten první proměnil v 58. minutě Václav Jurečka, jenž dal vzpomenout na týden starý zápis z Pardubic. Dlouho se zdálo, že branka útočníka ověnčeného inženýrským titulem bude tou jedinou, avšak v závěrečném nastavení dostalo utkání hollywoodskou zápletku. Nejprve totiž vstřelil pojišťovací gól Mojmír Chytil, jeho zásah byl však kvůli předchozí ruce anulován. Stejně jako v nadstavbě se provinil proti pravidlům ve vlastním vápně Igoh Ogbu, za což byli sešívaní potrestáni vyrovnávací trefou Lukáše Haraslína, který nabídnutý pokutový kop bezpečně proměnil.

Nejočekávanější utkání v zemi mělo pikantní předehru, protože do již tak silně planoucího ohně přilil olej předseda Slavie Jaroslav Tvrdík. Na sociálních sítích totiž nepřímo naznačil, že sešívanými ultras odcizené vlajky sparťanů budou na zápase spáleny. Zápal pro hru jistě neskrývali ani aktéři obou týmů, v lize totiž drželi neporazitelnost a zrovna proti největšímu rivalovi o ni přijít rozhodně nechtěli. Navzdory kanonádě Sparty v minulém kole proti Slovácku věřili bookmakeři více Slavii, které výhoda domácího hřiště v posledním vzájemném duelu přinesla jednoznačný triumf 4:0.

Úvodní dějství se navzdory vysokému tempu po většinu času odehrávalo ve středu hřiště a mnoho zajímavého ani před jednou bránou k vidění nebylo. Otevřít skóre se v závěru první čtvrthodiny zápasu pokusil Jan Kuchta, jehož zakončení po centru z přímého kopu prolétlo kousek nad břevnem. O chvíli později se musel mít na pozoru i Peter Vindahl, kterého se pokusil překvapit přímým zakončením od rohového praporku Christos Zafeiris. Trefil ale jen boční síť. Jako jediný vypálil mezi tři tyče v první půli Ivan Schranz, jenž však dánského gólmana z bezprostřední blízkosti neprostřelil.

Vindahl tak kapituloval až v 58. minutě, kdy po faulu Ángela Preciada na pronikajícího Muhameda Tijaniho nařídil sudí pokutový kop. Míč si na bílý puntík postavil Jurečka a s přehledem nabídnutou šanci využil. Krátce nato málem srovnal po rohovém kopu Asger Sörensen, jenže již překonaného Aleše Mandouse skvěle zastoupil Lukáš Masopust. Sparťané neuspěli ani v 65. minutě, milimetrový centr Haraslína totiž nedokázal usměrnit na místo určení Tomáš Wiesner. Definitivně zlomit odpor hostů mohl opět Jurečka, s jeho pokusem zpoza šestnáctky si ovšem poradil Vindahl. Po následné ostré potyčce mezi Janem Bořilem a Ladislavem Krejčím byli oba kapitáni po zásluze vyloučeni a vše směřovalo k výhře sešívaných. Na konci dlouhého nastavení však zahrál Ogbu ve vlastním vápně rukou a z penalty srovnal Haraslín.

Úřadující mistr tedy z výletu do Edenu odjel s bodem. Další ligový zápas Sparty bude mít taktéž říz, 30. září totiž doma vyzve Viktorii Plzeň. Slavia pojede o den později do Teplic.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Jablonec 1:0

24.09.2023 15:00

Góly: 17. Daniel Horák

Fotbalisté Hradce Králové zvítězili v devátém kole Fortuna ligy před vlastními fanoušky nad Jabloncem 1:0. Votroci pod novým koučem Václavem Kotalem slavili zisk tří bodů poté, co jedinou branku v utkání zaznamenal v 17. minutě Daniel Horák. Severočeši okusili hořkost porážky proti hradeckým po dlouhých 13 letech, čímž ještě více otřásli trenérskou židlí Radoslava Látala.

Domácí sice do ligy vstoupili o trošku lépe, ale tři po sobě jdoucí porážky zlomily vaz trenéru Jozefu Weberovi. Toho nahradil zkušený Kotal, který na lavičce Hradce působil již mezi lety 2009 až 2012. Naopak vedení Jablonce se navzdory skutečnosti, že Severočeši dosud jako jediní v soutěži nevyhráli, rozhodlo kouče Látala alespoň prozatím podržet. K odrazu k lepším výsledkům si hosté zřejmě nemohli přát lepšího soupeře, neboť s Votroky prohráli naposledy v srpnu 2010.

Začátek utkání příliš vzrušení nepřinesl, během první desetiminutovky si snadné zákroky připsali gólmani na obou stranách. Při dalším zásahu ale nebyl v 17. minutě zkušený Jan Hanuš úspěšný, i když neměl mnoho prostoru k zabránění inkasování. Václav Pilař nasměřoval milimetrový centr k Horákovi, který se štěstím vstřelil za pomoci levé tyče již třetí gól v sezoně z pozice obránce. Předvedená hra nabrala na tempu a převážně díky Pavolu Bajzovi v hradecké brance udrželi Votroci jednogólové vedení do konce prvního poločasu.

Hradec Králové byl po změně stran blízko navýšení skóre. Daniel Vašulín předvedl pohotovou střelu z větší vzdálenosti, pokusu navíc nechyběla ani rychlost, ale Hanuš si spravil chuť a v 50. minutě stihl včas zasáhnout. Zákrokem par excellence se ukázal v 72. minutě Filip Čihák, jenž zachránil vedení Votroků. Jablonečtí totiž sahali po vyrovnání po přesném lobu Jana Chramosty přes gólmana Bajzu, hradecký obránce ale míč doběhl jen pár centimetrů před brankovou čárou a naprosto zlikvidoval stoprocentní gól hostů. Vzápětí jakékoli šance na body sebral Severočechům vyloučením Haiderson Hurtado, jehož spoluhráči zvládli zápas dohrát bez inkasování druhé branky, ačkoli Jakub Kučera nebyl od trefy daleko, napálil však před koncem základní hrací doby tyč.

Obnovená premiéra trenéra Kotala na lavičce Hradce Králové dopadla vítězně. Votroci v příštím kole zavítají 1. října na derby do Pardubic, Jablonec se o den dříve střetne se Slováckem.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Pardubice 6:2

24.09.2023 15:00

Góly: 23. Lukáš Kalvach, 27. Sampson Dweh, 45. Robin Hranáč, 53. Erik Jirka (pen.), 82. Rafiu Durosinmi, 85. Rafiu Durosinmi - 13. Denis Darmovzal, 90+1. Kryštof Daněk

Fotbalisté Viktorie Plzeň zdolali v utkání devátého kola Fortuna ligy na domácím hřišti Pardubice vysoko 6:2, a připsali si tak už 12. výhru v soutěžním zápase za sebou. Hosté se sice ujali vedení po necelé čtvrthodině zásluhou Denise Darmovzala, ale Západočeši ještě v první půli skóre otočili třemi přesnými zásahy. Výraznou stopu nesl na skvělém výsledku Rafiu Durosinmi, jenž si připsal ke dvěma trefám i asistenci.

Plzeň dala už dávno zapomenout na rozpačitý začátek sezony. Svěřenci Miroslava Koubka se aktuálně vezli na vlně 11 výher v řadě napříč všemi soutěžemi a poté, co naposledy v lize rozstříleli Zlín 7:1, před nimi stála na první pohled další lehká výzva. Jejím soupeřem totiž byly Pardubice, které dosud v lize vyhrály pouze dvakrát, přičemž v minulém kole podlehly Slavii 0:1, a znovu tak směřovaly k bojům o udržení.

Hned v šesté minutě zlikvidoval po rohovém kopu brankář hostí Viktor Budinský skvělým zákrokem dobře mířenou hlavičku Sampsona Dweha. Pardubice přežily počáteční tlak Plzně a samy pak udeřily. Kryštof Daněk předvedl nádherný individuální průnik, jeho střelu ovšem pokryl Jindřich Staněk. Ten ale následně inkasoval nepříjemný úder od vlastního spoluhráče, a nemohl tak reagovat na dorážku Darmovzala. Domácí gólman navíc musel následně střídat. Hosté však vedení udrželi sotva 10 minut. Na hranici pokutového území nechali osamoceného Lukáše Kalvacha a ten nabídnutou šancí nepohrdl. Krátce nato byl obrat dokonán, první ligový gól si připsal krásnou střelou stoper Dweh. Vedení pak ještě před pauzou navýšil Robin Hranáč, který v loňské sezoně hostoval právě v Pardubicích.

Start druhého poločasu se ukázal být pro Východočechy velmi smolný. Ladislav Krobot totiž po pár minutách zahrál v pokutovém území rukou a penaltu, nařízenou až po zásahu videorozhodčího, suverénně proměnil Erik Jirka. I přes výraznou obměnu hráčů na hřišti Plzeň hosty nepouštěla do žádných šancí a sama naopak pokračovala v exhibičním tempu utkání. Druhý gól Kalvacha ale odmítl obětavým zákrokem Ondřej Kukučka. V závěru utkání pak úřadoval Durosinmi, který dvěma přesnými zásahy v rozmezí tří minut potvrdil výbornou střeleckou formu Plzně. Hrozivé skóre v posledních vteřinách za hosty alespoň korigoval Daněk.

Plzeň tak potvrdila roli jasného favorita a oslavila už 12. výhru v řadě. V příštím kole nastoupí 30. září na hřišti Sparty, Pardubice doma o den později přivítají Hradec.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc 3:2

23.09.2023 18:00

Góly: 36. Erik Prekop, 70. David Puškáč, 77. Jan Matoušek - 8. Filip Zorvan, 44. Jan Vodháněl

Olomouc padla v devátém kole Fortuna ligy na hřišti Bohemians 2:3. Blíže k tříbodovému zisku měli po většinu zápasu hráči Sigmy, kteří se hned dvakrát dostali do vedení. V tom druhém případě se o trefu hostí postaral bývalý hráč Klokanů Jan Vodháněl, jenž se v aktuálním ligovém ročníku trefil už počtvrté. Hanákům však ani jeho gólový příspěvek k radosti nestačil, neboť v 70. minutě vyrovnal střídající David Puškáč, asistent u krásné rozdílové rány do horního rohu Jana Matouška.

Klokani po loňské veleúspěšné sezoně, ve které vybojovali první účast v pohárové Evropě po 35 letech, tápali ve středních patrech tabulky a se šesti vstřelenými brankami se nacházeli na chvostu ligových ofenziv. Lehký úkol je nečekal ani tentokrát, jelikož Olomouc v novém ročníku nepřestávala udivovat. V dosavadních osmi duelech získala 18 bodů, a navíc se mohla vcelku pravidelně spoléhat na útočníka Lukáše Juliše, jenž se po příchodu ze španělské Ibizy trefil již pětkrát.

Olomoučtí si vypracovali nadějnou příležitost hned v první minutě, když Filip Zorvan posunul míč na Jana Navrátila, který razantním projektilem donutil k výbornému zákroku gólmana Martina Jedličku. O chvíli později už však brankář Klokanů neměl šanci zasáhnout proti výstavní střele do horního růžku, již vyslal zevnitř šestnáctky po pohledné akci Zorvan. V 17. minutě se blýskl Tomáš Digaňa, když konečky prstů vytáhl technický pokus směřující na zadní tyč z kopačky Erika Prekopa. Tentýž hráč nevyužil ani další tutovku těsně po půlhodině hry, kdy po výborné práci Matouška namířil dorážku z bezprostřední blízkosti jen těsně nad. Slovenský útočník se nakonec dočkal ve 36. minutě po centru Jana Kovaříka. Nerozhodný stav však vydržel jen osm minut, jelikož se v závěru poločasu tvrdou hlavičkou prosadil Vodháněl.

V první větší šanci po změně stran se objevil Zorvan po prostrčení od Martina Pospíšila. Autorovi úvodního gólu se sice podařilo uvolnit ke střele z hranice šestnáctky, ale namířil balon pouze do brankáře Jedličky. I druhá gólová akce Klokanů nesla Kovaříkův rukopis. Zkušený záložník obdobně jako u první trefy odcentroval z levé strany přímo na hlavu střídajícího Puškáče, který procedil míč skrz Digaňovo tělo. Obrat ve skóre obstaral v 77. minutě po rychlé kombinaci prudkou ranou Matoušek.

Bohemka tak potvrdila vzestupnou tendenci a po remíze z minulého zápasu získala všechny body. V příštím kole zavítá 1. října do města automobilů, kde se utká s Mladou Boleslaví. Sigma se o den dříve střetne s ostravským Baníkem.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav 1:2

23.09.2023 15:00

Góly: 75. Zdeněk Ondrášek - 8. Dominik Kostka, 83. Martin Suchomel

Fotbalisté Mladé Boleslavi vyhráli v devátém kole Fortuna ligy na hřišti Českých Budějovic 2:1. Úvodní trefu utkání si připsal již v osmé minutě hostující Dominik Kostka, který úspěšně zakončil rychlý ofenzivní výpad. Jihočeši na brzký gól našli odpověď až čtvrthodinu před koncem, kdy srovnal Zdeněk Ondrášek, jemuž před zápasem vypršel trest za červenou kartu. Trenéra hostí Marka Kuliče, jenž se vrátil do města, kde jako hráč strávil dva roky své bohaté fotbalové kariéry, však nakonec potěšil v 83. minutě vítěznou trefou Martin Suchomel.

Střelecký ostrov v tomto ročníku dostával svému názvu, když tam ve čtyřech duelech padlo celkem 17 branek. Většina z nich sice do sítě domácích, jenže poslední dvě klání na svém hřišti zvládly České Budějovice na výbornou. Bez bodů totiž z jihu Čech nejprve odjeli Bohemians a následně také Jablonec. Mladá Boleslav nic takového v plánu neměla. K tomu jí měl pomoci i Vasil Kušej, kterému nedopadlo angažmá v Nizozemsku a o uplynulém víkendu se gólově vrátil do sestavy.

První trefu měl na kopačce už po dvou minutách zcela nehlídaný Vojtěch Kubista, který si naběhl na přesný centr Marka Matějovského, a pohotovým zakončením poslal balon těsně vedle tyče. Po další akci Středočechů se už skóre měnilo. Kušej vyslal za obranu Matěje Pulkraba, jenž šel neohroženě do tvrdého střetu s gólmanem Martinem Janáčkem. Po srážce obou hráčů se balon odrazil ke Kostkovi, který ho dorazil do odkryté sítě. O vyrovnání se mohl krátce před pauzou postarat Quadri Adediran, jehož jedovatou střelu do levé části brány musel pohotovým zákrokem zneškodnit Matouš Trmal.

Černobílí po změně stran zvýšili útočnou aktivitu, což ovšem k žádnému ofenzivnímu koncertu nevedlo. Zajímavou akcí se prezentoval jen Wale Musa Alli, jenž poslal z levého křídla centr do vápna domácích. Nigerijský křídelník balon netrefil ideálně a ten se nenápadně snesl až na břevno Trmalovy brány. O navýšení mladoboleslavského náskoku se v 68. minutě pokoušel Yusuf, jehož dělovka se jen těsně nevešla mezi tři tyče. Dynamo se gólového úspěchu dočkalo o sedm minut později, kdy střílený centr Adedirana usměrnil za Trmalova záda střídající Ondrášek. Nerozhodný stav však nevydržel dlouho, jelikož se v 83. minutě prosadil po přihrávce Yusufa šťastnou ranou Suchomel.

České Budějovice tak prohrály už páté z posledních šesti vzájemných střetnutí. V příštím kole se 30. září představí ve Zlíně, Mladá Boleslav o den později přivítá Bohemians.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FC Zlín 5:1

23.09.2023 15:00

Góly: 11. Ewerton, 50. Filip Kubala, 57. Tomáš Rigo, 64. Filip Kubala, 82. Abdullahi Tanko - 38. Dominik Simerský

Baník porazil v devátém kole Fortuna ligy Zlín 5:1. Skóre duelu otevřel už v 11. minutě Ewerton, na nějž však ještě před pauzou zareagoval pohlednou brankou Dominik Simerský, jenž utnul domácí neprůstřelnost Ostravanů. Slezané o své výhře rozhodli ofenzivní smrští ve druhé půli, přičemž rozhodující trefu zaznamenal dvougólový Filip Kubala. Baníkovci tedy už počtvrté v řadě potěšili výhrou své hlasité fanoušky, kteří před utkáním uspořádali společný pochod na stadion. Hosté naopak po historicky nejvyšším debaklu s Plzní opět odjeli s prázdnou.

Pavel Vrba musel skousnout potupný sedmigólový příděl od Plzně, v níž strávil několik veleúspěšných let. Nyní ho čekal střet s dalším bývalým zaměstnavatelem, jehož barvy ovšem v roce 2022 hájil kvůli neuspokojivým výsledkům jen necelé čtyři měsíce. Zlín sice tak vysokými ambicemi jako Baník nedisponoval, jenže Ševci zaujímali před utkáním s hrozivým celkovým skóre 6:19 poslední příčku a pod zkušeným stratégem se opět začala třást židle. To pozici Pavla Hapala stabilizovala zejména domácí forma Slezanů, kteří v této sezoně na svém hřišti ještě neinkasovali.

Ostravané si náznak šance připravili už v deváté minutě, kdy na nebezpečný pas za obranu jen těsně nedosáhl Ewerton. Toho ale nevyužitá příležitost nemusela mrzet, jelikož se záhy prosadil. Z pravé strany poslal Jiří Boula tečovanou přihrávku před bránu, odkud 26letý Brazilec zamířil přímo pod břevno. Chvíli nato to mohlo být už o dva góly, ránu Davida Buchty z hranice malého vápna ale lapil Matej Rakovan. Zvýšit skóre mohl několikrát také aktivní Kubala, při zakončení se ale odchovanci Slovácka nedařilo. Zlín se k první střele propracoval až po půlhodině, stála ovšem za to. Antonín Fantiš našel na ose hřiště osamoceného Simerského, jenž otřel svůj dalekonosný pokus o tyč a vyrovnal.

Krátce po změně stran už však Ševci znovu ztráceli. Po nahrávce Ewertona se s balonem uvnitř vápna otočil Kubala a přesnou ranou na zadní tyč poslal Baník do vedení. Lehkost na kopačkách Slezanů byla po jeho trefě znát a v 57. minutě skórovali potřetí. K odraženému míči se po přízemním centru agilního Ewertona dostal Tomáš Rigo, který prudkým volejem rozvlnil Rakovanovu síť. Brazilský útočník zásoboval své spoluhráče i nadále. Po jeho přiťuknutí asistoval Patrick Kpozo u druhého zásahu Kubaly, jenž uklízel balon do zcela odkryté brány. V 77. minutě mohl Ewerton vstřelit pátý gól Ostravy, pro něj netypické zakončení hlavou ale Rakovan vyrazil. K poslední změně skóre tak došlo až po ráně pod břevno z kopačky Abdullahiho Tanka.

Baník na svém hřišti zvítězil už počtvrté v řadě. V příštím kole se 30. září představí v Olomouci, Zlín tentýž den přivítá České Budějovice.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Teplice 3:3

23.09.2023 15:00

Góly: 19. Štěpán Chaloupek (vl.), 27. Mohamed Doumbia, 39. Ivan Varfolomejev - 9. Jan Knapík, 11. Filip Havelka, 51. Daniel Fila (pen.)

Teplice remizovaly v devátém kole Fortuna ligy na hřišti Liberce 3:3. Již v 11. minutě vedli hosté po krásných brankách ze střední vzdálenosti o dva góly, avšak po vlastním gólu Štěpána Chaloupka a přesném zakončení k tyči Mohameda Doumbii bylo ještě před úderem první půlhodiny vyrovnáno. S tím se ale domácí hráči nespokojili, když jim ve 39. minutě vystřelil poločasové vedení krásnou ranou Ivan Varfolomejev. Krátce po začátku druhé půle však rozhodčí nařídil penaltu pro žlutomodré, kteří ji proměnili, a ze severočeské metropole tak nakonec neodjeli s prázdnou.

Skláři sice po vydařeném vstupu do sezony ubrali nohu z plynu, do utkání týmů ze středu tabulky ale mohli jít posilněni výhrou z minulého kola proti Karviné. Svěřenci Luboše Kozla před týdnem remizovali v regionálním derby s Jabloncem a nyní chtěli prolomit sérii tří zápasů bez vítězství. Právě proti Teplicím k tomu měli veškeré předpoklady, protože před rokem jim na svém stadionu nasázeli pět branek.

Liberečtí v úvodu dominovali na míči, první trefa ovšem přišla z kopačky Jana Knapíka. Ten poslal prudký pokus ze střední vzdálenosti do pravého dolního rohu, kam Olivier Vliegen nedosáhl. Belgický brankář musel o pár sekund později lovit míč ze sítě znovu, tentokrát po střele Filipa Havelky zpoza vápna, jenž mířil na opačnou stranu než před ním jeho spoluhráč. Odpověď mohla přijít záhy po faulu na aktivního Ahmada Ghaliho, nicméně překvapivě střílený přímý kop Lubomíra Tupty vyrazil Tomáš Grigar. Ještě před odehráním 20 minut na sebe opět strhl pozornost rychlík Ghali, jehož centr si do vlastní brány nešikovně srazil Chaloupek. Srovnání přišlo v prvním dějství, kdy se po krásném přiklepnutí hrudí od Jana Mikuly prosadil Doumbia. A aby toho nebylo málo, Liberec stihl ještě před přestávkou otočit. Tupta se sice neprosadil po fantastické průnikovce Ghaliho, ale parádní rána Varfolomejeva pod břevno už v Grigarově brance skončila.

Vedení domácím dlouho nevydrželo, neboť Marios Purzitidis v pokutovém území fauloval Daniela Filu, jenž se také ujal exekuce pokutového kopu. Mladý útočník s přehledem poslal Belgičana na druhou stranu a srovnal. Druhá polovina ale rozhodně nepřinesla takovou podívanou jako ta předešlá. Na obou stranách diváci viděli náznaky příležitostí, nicméně pořádné nebezpečí přišlo až ke konci po chybě Grigara, jenže Chidera Okoh těsně minul. Slovanu tak nepomohla ani čtvrthodinová přesilovka po vyloučení Petra Hronka, a to především kvůli několika skvělým zákrokům Grigara v úplném závěru zápasu.

Liberec tak navázal na remízu z Jablonce a bere podruhé v řadě jeden bod. V příštím kole zavítá 30. září do Karviné. Teplice doma o den později hostí pražskou Slavii.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - MFK Karviná 2:0

23.09.2023 15:00

Góly: 2. Daniel Holzer, 18. Matěj Valenta

Fotbalisté Slovácka zvítězili v devátém kole Fortuna ligy na domácím hřišti nad Karvinou 2:0. Celek z Uherského Hradiště nasměroval k povedené odpovědi na pětigólový příděl z pražské Letné už ve druhé minutě Daniel Holzer, který pohotovou střelou z hranice malého vápna využil zaváhání ze strany Slezanů. Stejný hráč měl prsty i ve druhém zásahu svého týmu, když asistoval u gólu Matěje Valenty. Zelenobílí se z rychlých direktů již nedokázali oklepat a připsali si čtvrtou porážku v řadě.

Sázkovým kancelářím vypisujícím kurzy na prvního odvolaného trenéra sezony zamotalo 18. září hlavu. Prakticky ve stejný moment se totiž ke změně odhodlaly hned dva prvoligové týmy. Jedním z nich byla Karviná, která po úvodní dominantní výhře nad Zlínem získala v dalších sedmi kolech jen bod. Už bez Tomáše Hejduška přijeli Slezané do Uherského Hradiště, kde je čekal soupeř zdrcený pětigólovým přídělem od Sparty.

Na nepovedený výkon v Praze odpovědělo Slovácko tím nejlepším možným způsobem. Již ve druhé minutě využil zaváhání hostující obrany Holzer a ranou k tyči překonal Dominika Holce. Vedení svěřenců Martina Svědíka mohl ještě v první desetiminutovce navýšit Milan Petržela, z nadějné pozice se ale k zakončení neodhodlal. Domácí se přesto druhé trefy zakrátko dočkali, když Holzer našel na hranici vápna zcela osamoceného Valentu, který střelou do protipohybu gólmana navýšil náskok modrobílých. Karviná se k ohrožení branky soupeře nedostávala, ve 28. minutě naopak mohla znovu inkasovat, hlavička Stanislava Hofmanna po rohovém kopu ale mezi tři tyče nezamířila. Skóre se do poločasové přestávky již neměnilo, neboť Filipa Vechetu vychytal v obrovské příležitosti Holec.

Domácí dvougólový náskok uspokojil a v úvodu druhého dějství šancí ubylo. To se několikrát snažil změnit Jiří Fleišman, všechny pokusy zkušeného obránce ale defenziva Slovácka včas zablokovala. V 65. minutě tak mohli znovu udeřit modrobílí, Petržela ale po souhře s Vechetou branku Karviné výrazně přestřelil. O tři minuty později byli Slezané blízko své první trefy, když Milana Heču tečovanou ranou překonal Alex Iván. Domácího gólmana ale zastoupil Michal Kadlec, který míč směřující do opuštěné branky včas odklidil. Oproti úvodu druhé půle šancí výrazně přibylo, pokus střídajícího Seung-Bin Kima v 74. minutě Holec nohou vyrazil. Karviňáci závěr duelu již nezdramatizovali, neboť trefa Luckyho Ezeha kvůli hraní rukou neplatila.

Už v šestém po sobě jdoucím vzájemném ligovém střetnutí hraném v Uherském Hradišti tak zvítězilo Slovácko. To se v příštím kole 30. září představí v Jablonci, Karviná tentýž den přivítá Liberec.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
9
7
2
0
25 : 6
23
2
Slavia Praha
9
7
2
0
17 : 5
23
3
Viktoria Plzeň
8
6
1
1
26 : 9
19
4
Sigma Olomouc
9
6
0
3
17 : 11
18
5
1. FC Slovácko
9
5
2
2
11 : 10
17
6
FK Mladá Boleslav
8
4
2
2
16 : 11
14
7
Baník Ostrava
9
4
2
3
14 : 9
14
8
Bohemians Praha 1905
9
4
1
4
9 : 12
13
9
FK Teplice
9
3
3
3
10 : 10
12
10
Slovan Liberec
9
2
4
3
11 : 13
10
11
FC Hradec Králové
9
3
1
5
12 : 16
10
12
FK Pardubice
9
2
1
6
7 : 16
7
13
Dynamo České Budějovice
9
2
0
7
12 : 24
6
14
FK Jablonec
9
0
5
4
6 : 14
5
15
MFK Karviná
9
1
1
7
10 : 20
4
16
FC Zlín
9
1
1
7
7 : 24
4

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (707)

Přidat komentář
Cotton

Takže Vrba konec?

Reagovat
Slovácký trojboj

Ještě ne. Jeho brunátný ksicht baví

Reagovat
Martin9719

Spíš Zlín konec. On sám řekl, že jemu to fakt vadit nebude když mu připraví ještě horší kádr než na jaře.

Reagovat
Pablos

Kubala Snad mu to pomůže a teď to bude sázet.

Reagovat
Mönchengladbach

Hapalball

Kozelball

Vrba nejspíše poslední zápas v české nejvyšší lize. Ale v Přerově či nějaké exotice si snad ještě zakoučuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mě napadlo, že má určitě nějaký kontakty u na Slovensku, takže spíše než Přerov bych možná ještě i tipnul tohle.

Reagovat
Mönchengladbach

Vždyť píšu o exotice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

No na to, jakou jsem dostával bídu po 1. kole, když jsem napsal, že je Baník o dost kvalitnější než Liberec a má o dost lepší třeba stopery Liberec zatím nic moc

Reagovat
Sosi

Ja myslim ze jeste da Mladou Boleslav, ta by mu mohla privest hrace...

Reagovat
Zdechlina

FCS Gottwaldov

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
wwwx

Letos to bude nuda, takhle jak je tabulka,už ty skupiny o titul i udrželní zůstanou, maximálně se bude bojovat o 6. flek mezi Banikem a Boleslavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka musi skoncit v prostredni skupine a udelat z toho pohary

Reagovat
Cotton

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ratusek

Hapal vždy jsem v něj věřil

Reagovat
smazaný uživatel

hade

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mönchengladbach

TOP5 český trenér.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Cotton

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
ratusek

Zbrojovka když už to vypadá, že se zvedají, tak rupnou doma s Vyškovem

Reagovat
smazaný uživatel

A tak není to jedno jestli Vyškov nebo Brno? Jako já to tomu Vyškovu přeji, vidět je v lize bude fajn zážitek, i když bohužel budou někde v exilu. Město je to ale pěkný.

Reagovat
STR

No pan Zbořil říkal, že pokud budou hrát první ligu nebudou ji hrát určitě v Brně. Takže Olomouc nebo dají dohromady Drnovicky stadec, který patří obci no kdo ví.

Reagovat
ratusek

Oprava Drnovic by snad vyšla dráž než nový ne? Někde jsem to před baráží četl.

Reagovat
ondrasch77

Co Znojmo? To má ligové parametry...

Reagovat
ratusek

Ano další tým se stadionem v jiném městě potřebujeme navíc to ani už nejde ne?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
andrew96

Vyškov a pěkné město.

Reagovat
didosh

Reagovat
GreatWhite

To byla hrozná bída dnes. Tady v té stodole to je vždycky příšerný.

Reagovat
AjaxFans

Je to ruina

Reagovat
Sigma Olomouc

Bylo to hrozný

Reagovat
St. Pauli

A uz jste si kuci hanacti zahajlovali?

Reagovat
oli9

Slovácko

Reagovat
John Obi Mikel

Rigo vypadá herně hodně dobře.

Reagovat
Mass

Jakej post hraje a jak?

Reagovat
Konspirator

Hlavně klíč od Prahy.. to je oč tu jde... tak jak si myslíte zítra?

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
Cotton

Když bude remíza, tak ho dostane Bohemka?

Reagovat
emisarpravdy

Dukla

Reagovat
Uwe háže buly

Dukla a Teplice, bukvice!

Reagovat
eleven11

Teplice a bukvice,Dukla!

Reagovat
monty25

To je důvod, proč na Žižkově nechodím do kotle.

Reagovat
St. Pauli

Protoze jsi bukva?

Reagovat
monty25

Ne, akorát nechápu, proč bych měl urážet svůj druhý oblíbený klub.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
lampas

Jinak čekám, že když jde o poškození nás, tak komise bude alibisticky držet hubu

Reagovat
Puskas

Komise rozebere čtyři médii nejdiskutovanější verdikt, což budou nejméně tři z derby.

Reagovat
romeo351

Reagovat
Imos

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Whitemedia

„I já bych rád trénoval třeba nějaké jiné hráče a další do týmu dovedl, ale vycházím z toho, jaké máme možnosti a jací hráči ve Zlíně jsou, to je realita,“ poukázal Vrba na kvalitu zlínské soupisky.

Jako já vím, že Zlín je pod Grygerou v prdeli a taky vím, že nejsem žádný psycholog, ale tohle je hodně z prdele vyjádření po dvou výprascích, tímhle mužstvo akorát hodíš do ještě větších hoven. Což je Pavlovi asi fuk, takže je to fér.

Reagovat
Whitemedia

„Situace je složitá, výsledky nejsou, vedení klubu musí rozhodnout, co se bude nebo nebude dít. Pokud se rozhodne, že chce něco změnit a bude to o mně, tak se tak rozhodne a bude to vyřešeno. Já s tím zase tak velký problém nemám. Plakat kvůli tomu určitě nebudu,“ prohlásil Vrba.

Bojuje o svou pozici

Reagovat
Pride

Super týpek, líbí se mi jak to má teď úplně v píči.

Reagovat
Whitemedia

Já mám třeba Zlín fotbalovej v piči, klidně ať spadnou, v nižší lize bude líp. Ale jako říkám si, že trenér by neměl znít jako mámvpičista, pokud chce mít ještě nějakou kariéru..

Reagovat
Pride

Tak vy stejně nespadnete, jakkoliv to teď může vypadat hrozně, tak v té lize je dost zoufalců, Karviná nebo ČB věřím, že skončí pod váma hlavně v FNL není o co stát, chodím tam pravidelně, ale ta liga je prostě odpad

Reagovat
dinss

Hlavně měl Zlín zachránit a pak se na to vysrat.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
andrew96

Se divím, že zrovna on nad tím kádrem, v němž na první ligu mají jen Tkáč se Slonem, nezlomil hůl již dřív.

Reagovat
Martin9719

Měl podat rezignaci potom co mu nepřivedli útočníka a další hráče.

Reagovat
Sosi

Neni co mu zavidet. Tym, ktery loni zazrakem zachranil, mu pres leto jeste rozprodali, takze hraje s jeste vetsima zoufalcema nez loni. To ho musi strasne srat, kdyz je zvykly na nejaky standard.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ewerton dneska top výkon

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
lichna.

Ještě přidat dvě tři kličky za zápas, bouchání na srdíčko a budeme ho mít rádi jako Srdjana.

Reagovat
HorajzmAmmann

já mám rád samozřejmě každého, ale jinak teda vzhledem k tomu co se rozjelo včera na TW tak za mě osobně pořád Plavšič lepší Ale pokud bude tahle hrát Ewerton každý zápas tak proč ne, třeba to změním...

Reagovat
lichna.

Reagovat
eder

Panu Vrbovi se vcelku divím, jestli má tohle zapotřebí. Vždyť je to nedůstojné...

Reagovat
smazaný uživatel

On chce evidentne za kazdou cenu pryc Jenze Grygera ho nevyhodi,protoze jim tam nikdo nepujde a kdyz Vrba poda rezignaci, tak ji neprijme, takze je v pasti

Reagovat
eder

Situace vskutku prekérní...

Reagovat
veikko

On mluvil jednu dobu o tom, že si dá od trénování pauzu. Když člověk vidí, jak Zlín hraje, tak tu pauzu dokázal skloubit i s platnou smlouvou.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
HorajzmAmmann

že chce pryč vypadal i v Ostravě, vůbec nechápu,proč lezl do Zlína... potřebuje pauzu tak 3-4 roky.

Reagovat
icemike

Hypotéka se sama nezaplatí

Reagovat
Nadržený šimpanz

Já myslím, že platem z Ruska a Bulharska si zaplatil celkem dost hypoték

Reagovat
meno

Týpek má peněz, že může vlastnit celou národku

Reagovat
bobis21

Tím že šel do Zlína si naopak vydělal míň, protože tím skončila jeho smlouva v Baníku, ze které měl vyšší příjem. Kdyby mu šlo o prachy, do Zlína určitě nejde.

Reagovat
Posledni Kovboj

tak to je docela debil

Reagovat
icemike

Reagovat
didosh

Proč?Třeba má jiné priority a chce být blíž rodině.

Reagovat
Sosi

Jako ma dost smulu na manazery , kteri cekaji zazraky, ale nemaji na to kadr...

Reagovat
PavlíčeQ

smutny kam az to jablonec zvladl dopracovat, tohle uz je fakt agonie

Reagovat
Cotton

Pokud Látal během chvíle poletí, tak ještě ukopete prostřední skupinu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Salfovic

Teda Plzeň pod Bílkem a pod Koubkem jsou úplně dva jiné světy. Je fakt neuvěřitelný, že skoro se stejným kádrem se dá předvádět tak odlišný fotbal.

Co to tam mají za debilní doktory, že po tom střetu s Dwehem poslali Staňka zpátky na hřiště

Reagovat
Martin9719

Staněk samozřejmě řekl že chce hrát, ten ze hřiště nejde dokud to aspoň trochu jde.

Reagovat
Salfovic

Rozhodující slovo mají mít ale doktoři. Ne hráči s otřesem mozku.

Reagovat
Martin9719

Jako jo, otázka jestli to věděli a potřebuješ hrát, tam nejsi v nemocnici, Staněk řekl dobrý tak to zkusil.

Reagovat
Bex5

K vylouceni otresu mozku se ptas nejdriv na ztratu vedomi (i na par vterin je to blbe), nevolnost a poruchu orientace (mistem, casem, osobou) ... tyhle veci Stanek urcite splnil, tohle bych na lekare nesvadel.

Proste sam pak uznal, ze to nepujde.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Tak Bílek je zvyklej něco obdobnýho hrát celou svojí kariéru a ostatně jeho styl byl i ten hlavní důvod, proč tam šel. Poslední sezónu už to ale byla křeč a mě osobně bylo líto, že odešel.. ale teď se reálně ukazuje to, co bylo vidět a spousta lidí říkala - ten tým je výrazně ofenzivní a může dávat góly, pokud se změní taktika

Reagovat
St. Pauli

Ale je to fakt promena nevidana. Tahle Plzen je diky tem novym/mladym jmenum zase po mnohamnoha letech zajimava. Dobra prace.

Reagovat
Bex5

Koubek nas takhle uz jednou promenil v golostroj ... 70 branek za sezonu

Reagovat
didosh

Souhlas

Reagovat
monty25

Nárožný je trochu podobnej Peltovi...

https://www.instagram.com/reel/CxaRGMLtTj2/

Reagovat
Blasphemer

Zlín 7, Pardubice 6. Z toho mi vychází, že Sparta příští víkend dostane bůra.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Infeld Prácheňský

Nezlobil bych se

Reagovat
Stannis Baratheon

A komu budeš fandit?

Reagovat
Blasphemer

Dobrému fotbalu.

Reagovat
Stannis Baratheon

Plzeňský Greny pls

Reagovat
Cotton

Ne, Astana dostane bůra a Sparta 4

Reagovat
Posledni Kovboj

Sparta - Plzen 6:5

Reagovat
Salfovic

No jo, dva penalťáci, to ani jinak dopadnout nemohlo, navíc Sparta ji měla tradičně v nastavení

Reagovat
John Obi Mikel

My jsme fakt dementi, takhle to vedení neuhlídat. Šílenost

Reagovat
John Obi Mikel

Ale asi mne víc nasrala Chelsea dneska

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Ángel di María 22

Papapa slavisticky buzicci

Reagovat
meno

Máte jeden bod z gólu v poslední vteřině, tak si moc nevyskakuj blbečku

Reagovat
Visca el barca

on je jako vždy mimo no

Reagovat
vetrnik

fotbal pro prasata

Reagovat
Salfovic

Jako skoro vždycky. 4 střely na bránu včetně dvou penalt

Reagovat
Greny

Ale jo ten závěr byl dobrej jak nikdo na stadione asi nevěděl co se děje a z výhry remíza.

Jinak Krejčí je tak na 4 zápasy , ostatním (Bořil, Řehák, Baranek)bych to naparil do konce podzimu

A to ještě měl jít ven Preciado a Ogbu

Reagovat
John Obi Mikel

Proč Ogbu?

Preciado nechápu jak dohrál. První půle mu málem zlomí nohu, pak zahodí balón a ještě fauluje skluzem zezadu.

Reagovat
Greny

Druhá žlutá za tu ruku klidně mohla byt

Reagovat
Nuno čomes

Krejčí 4 za co?

Reagovat
Greny

A tak ten náznak úderu hlavou tam byl zda i kontakt to netuším.. ale chovali se jak dementi oba, Bořil tomu pak dal korunku

Reagovat
PavlíčeQ

videl jsem jen druhou puli ale dobra prdel, boril jasna cervena, krejci mel dostat jen zlutou a ta rezignace slavie na fotbal v poslesnich minutach byla az desiva

Reagovat
j_mrazik

To jsem taky nepochopil. Frajer má balon na noze, 2 hráče vepředu na přihrávku a on to kopne do autu. Ti kluci to vůbec neudrží hlavou a chovají se, jako by hráli poprvý před tolika lidma.

Reagovat
meno

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Snatus

Krejčí dostal červenou za tu hlavičku.

Reagovat
oli9

Reagovat
Greny

Přesně tak Slavie si to prodělala sama, zalezla a jen odkopavala, a když už šli pro jednou do brejku a vyšel jim tak neplatil a var zasáhl.

Pro psychiku Slávistů to bude docela masakr.

Každopádně myslím že nejvíc vysmati jsou v Plzni stáhli body a příští týden se Spartou bez Krejciho

Reagovat
John Obi Mikel

Měli dostat červenou oba, drželi se tam jak kreténi. Hlavně úplně zbytečně nás oslabil, blbec.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Losinho

Remíza sedí, fotbal hroznej. Ale přesně tyhle sračky nás stály titul loni.

Preciado měl mít redku a pak další dvě žlutý, naopak penaltu bych nepískal. Ta Ogbuova jasná.

Olatunji snad 4 zákroky na žlutou.

Bořil za tohle tak 15 zápasů stop

Reagovat
j_mrazik

Bořil si podle mě ukončil kariéru přesně, tak si vysnil. Zahodit Sparťana, tahat se s Krejčím a zařídit mu červenou taky.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Remt

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
lichna.

Reagovat
Losinho

Tak ne, obě penalty jasný.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Bořila a Řehák by mohl Tvrdík vyřídít tom slavným etickým kodexem

Reagovat
doshcz

ten bude zase vypravet jak to s nima resi interne

Reagovat
St. Pauli

a jak oba vlastne uklidnovali situaci.

Reagovat
naheCZ

Fotbal hrůza, penalty byly obě, Bořil musí dostat dvojnásobný trest než Krejčí. Rozhodčí hroznej, doufám, že už derby nikdy pískat nebude.

Reagovat
j_mrazik

Jestli se na tohle byli podívat nějací skauti ze zahraničních klubů, tak ti už se tady zase pár let neukážou.

Reagovat
Snatus

Reagovat
Selänne

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Greny

Červen 2024 v Edenu

Novotný už pripravuje galavečer

Oktagon MMA - Bořil vs Krejčí

Reagovat
smetos

Tenhle duel bych spise videl v clash of the stars, nebo red face Novotny tyhle fun fighty moc v lasce nema. Navic podle me se jen Krejci snazil, aby mu neruplny nervy. Tahle za me z toho vysel jako vitez a kokot je Boril, ktery ho chtel pouze vyprovokovat.

Reagovat
KnoxXx

moc v lasce nema, ked su u konkurencie (duo zo survivoru, fenin, tipek z love islandu ... a x dalsich predtym)

Reagovat
lampas

Tenhle Novotný chtěl postavit galavečer ve Frankfurtu na zápase Fenina s nějakým německým feťákem. Takže pro něj žádný problém, když to má potenciál vydělat peníze.

Reagovat
Losinho

Novotný udělá cokoliv co bude generovat prachy.

Však chtěl postavit do klece i Fenina.

Reagovat
$dolar$

Lol Novotný byl první, kdo s tímhle přišel, ten by prodal babičku za 5 korun.

Reagovat
Perzifláž

Zní to jako prdel, ale je to přesně tak - na tohle můžou doplatit oba kluby jako kráva.

Reagovat
Seydou Doumbia

alespon nikdo neoslabí

Reagovat
Well

Záleží do jakých sportu dělali skauting, někam by se i vybrat dalo.

Reagovat
ACSeRw!n

a zrovna u Krejciho sem si rikal, ze si ho za ten vykon rovnou odvezou.. ale nastesti zaver to zachranil

Reagovat
Cotton

Reagovat
okokolo

Reagovat
FruFru

zápas sezóny víc sem se letos u fotbalu nebavil

Reagovat
Salfovic

Budu hádat, fanoušek MMA ?

Reagovat
Greny

Proč ? Náhodou to byla zábava, mě se líbí jak vždy oba týmy před derby strašně tvrdí jak doufají že se bude hrát fotbal a pak je z toho taková prasárny, zde dávat dodatečný tresty tak příští tři zápasy nemá kdo hrat

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
FruFru

Fanoušek zábavy však tohle mělo všechno

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
diskoschlampe

Fotbalově strašný, ale prdel to byla.

Reagovat
oli9

Krejčí, Boril... K tomu ještě Řehák a Baranek redky.. Všichni dementi no fotbal bída.. Ale alespoň nějaký byl narozdil dnes například od Ajaxu

Reagovat
Snatus

Za co ten Řehák a Baránek? Se tam porvali?

Reagovat
Perzifláž

Takhle to dopadne, když se Luftjaryn zřídí a začne beefovat tweety před derby. Díky němu se českej fotbal vrátil někam do roku 2016 a veškerej fotbalovej progres šel dohajzlu. Děkujeme.

Reagovat
Pablos

Klasický buranov derby… ale jako závěr bavil

Reagovat
Mupi

V Nizozemsku to bylo dneska horší

Reagovat
Pablos

Fakt jo ? Co se tam dělo ?

Reagovat
Mupi

Ajax - Feyenoord se nedohrálo, kvůli fans. Koukni na článek tady na EF

Reagovat
Pablos

Ok kouknu

Reagovat
HorajzmAmmann

Nepokoje fans. Ajaxu se nedaří. Předčasné ukončeny zápas.

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

Jenže tam se s tím neserou, dvě světlice v první půlce na hřišti, přerušeno v druhé půlce další tri světlice, hned přerušeno a ukonceno

Reagovat
HorajzmAmmann

Co jsem viděl fotky tak to bylo i o ničení stadionu o přestávce... tak se to asi všechno sečetlo.

Reagovat
Greny

To nevím já na to koukal právě jen v TV dal jsem to nezjišťoval

Reagovat
zorz767

Slávisti už tuší, že bez toho náskoku, kterej měli před rokem, nebudou na jaře mít nárok. Proto jsou tak neklidní.

Reagovat
Mupi

Aha. A vy jste tam byli klidní nebo co?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
romeo351

Fauly 24-15

Reagovat
wwwx

Si trochu spletli sport, chlapci. Slávisti dneska zahrávali pofidérnější penaltu (asi jo, ale když byli některý dementi schopni zpochybňovat zákrok na Mabila, tak tohle jde úplně klidně zpochybnit taky). Co nechápu je řešení situace Krejčí x Bořil. Bořil se snaží hrábnout Krejčímu do ksichtu, dává mu předloktí na krk. Na konci Bořil srazí Haraslína. Oba dostanou redku. WTF?

Reagovat
Snatus

Furt stejná písnička, Krejčí dostal červenou za tu hlavičku Bořilovi. Oba správně červená.

Reagovat
naheCZ

Krejčí 2, Bořil 4. Spravedlivé rozdělení

Reagovat
Greny

Krát dva a může byt

Reagovat
naheCZ

4 a 8 mi přijde až moc teda...3 a 6 možná?

Reagovat
Greny

Proč moc ? To tam vůbec nepatří.. hlavně to co tam předvedl Bořil ten byl úplně smyslu zbavene

Reagovat
naheCZ

Nevím, na první dobrou mi to přišlo moc. Teď když nad tím přemýšlím, tak vlastně proč ne, furt řikám, že se u nás trestá málo a za tohle chování v derby by se měli dávat exemplární tresty.

Reagovat
Stannis Baratheon

Nemlátí tě, jakožto fanouška Sparty, u vás v Brně?

Reagovat
Greny

Nechceš zde ještě pana Bořila obhajovat že ne?? Kritizují zde chování všech ctyr

Reagovat
emisarpravdy

Jenom zahodil jednoho ze tří debílků co se na něj sápali.

Reagovat
Martin9719

Je to moc, pokud chtějí lidé takový věci v lize vidět dál.

Reagovat
Well

Boril 4 za to jak ještě shodil Haraslina a stoupl mu na nohu?

Reagovat
Shevchenko

Bořil dostane tak 3-4 zápasy, víc fakt ne.

Reagovat
Well

Já bych mu dal víc za to jak stoupl ještě na tu nohu Haraslinovi na te zemi, ale očekávám, že to nebudou velké tresty.

Reagovat
Pablos

Krejčí 2 zápasy, Bořil 2 roky

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
thewall

Reagovat
Cotton

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
emisarpravdy

Křeslo

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Mass

Zase ať z toho hysterky tolik nedělají, Haraslín to tam hodně přihrál.

Reagovat
Axelrose

Tak Krejčí už letos za červenou stal, nebo to bylo za žluté?

Potom myslím nemůže dostat tu spodní hranici.

Podle mě Krejčí tak 3/4 a Boril se asi zrovna rozloučil s kariérou, což mi přijde, že ani nebude škoda.

Jinak fotbal hrozný, rozhodčí ještě horší a Sparta fanoušci opět nezklamali ( sedačky na hřišti, zdemolovaný plot a dělobuchy hozené mezi normální fans na Jihu).

Plus bych dal trest tomu sparťanskému hráči, co při děkovačce mával utrženou sedačkou ( nebo bych ho jí nechal namontovat zpátky)

Reagovat
emisarpravdy

Jaký proboha rozloučil s kariérou? Cože?!

Reagovat
deporpepa

Sice jsem neviděl, ale jsem rád, že šel.

Reagovat
Front hell

Si sparťan,tak proto nechápeš. Nic nového

Reagovat
deporpepa

Dneska krásný výsledky

Reagovat
romeo351

Každopádně Krejčí stopka snad jen tak na 1-2 zápasy. Bořil letos dohrál

(Ale asi všichni tušíme, že ty tresty budou skoro totožný )

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Mupi

Krejčí snad stopka aspoň za 5-7 zápasů za vyprovokování bitky

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
iamek

Jsi rychlejší

Reagovat
Greny

Každopádně se těším na komisi rozhodčích, protože jak resi jen čtyři situace za kolo tak to neohodnoti ani derby natož ostatní zapasy

Reagovat
Rizek

Řeknou, že sudí všechny situaci vyřešil správně.

Reagovat
Well

Vyberou si jen tu penaltu na konci.

Reagovat
Rizek

protože je nejjasnější

Reagovat
Well

Přesně: Sudí v derby nepochybil, Sparta zahrávala penaltu správně.

Reagovat
Rizek

Teda ale sudí před kamerou sebevědomé vysvětlení.

Sice teda nesouhlasím s tím, že Preciado PODRAZIL. To teda nepodrazil.

Ale jako klobouček, že se nebojí se ukázat.

Reagovat
Remt

No neporazil ale doklouzal, faul prostě, smiřte se s tím. Takhle se chovat hráč nemůže ve vápně.

Jinak souhlas

Reagovat
Greny

Jako ale on za mě pískal celkem v pohodě a přesne tak jak jsem od něj cekal

Reagovat
ACSeRw!n

normalne ho skluzem sejmul ve vapne, nevim co resis

Reagovat
Kiss Me Polka!

?? vzdyt ho podrazil

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedno jak to nazveš. Do nohy mu ale zajel.

Reagovat
Rizek

Priske je u těch rozhovorů prostě famozní.

Reagovat
Gelu28

Pane Trpišovský...gól byl ve 101.minutě nikoliv 111. hlavně že tam máš Řeháka

Reagovat
Well

Dobře on.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak a na pul roku je klid. Produkt, ty vole.

Reagovat
KingMaster13

Konečně. Jak jsem se na derby vždy těšil tak posledních 5 let je to jen válka a hovno fotbal

Reagovat
verv

Minulou sezónu všechny derby super

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
emisarpravdy

Poslední rok jsi derby vynechal, jo?

Reagovat
Remt

Tak teď po zápasu.. Odůvodní mi někdo prosím v klidu proč Preciado nešel se druhou žlutou ven? Divilo se tomu dost lidí, tak se raději zeptám znovu.

Reagovat
zorz767

Rozhodčí chtěl písknout tu pentli, ale věděl, že je slabá jako čajíček, tak radši ani kartu nedal.

Reagovat
naheCZ

Tak on měl jít hlavně ven rovnou za tu první žlutou. Rozhodčí to prostě nezvládl totálně, udělal z toho bramboračku, asi nemá smysl se v tom šťourat..

Reagovat
Remt

Tohle ani to první není odpověď, na kterou čekám. Pokud způsobí penaltu a má už jednu žlutou, je možné, že to projde bez druhý žlutý? Nebo prostě rozhodčí zapomněl, že má už jednu žlutou? V tom má smysl se šťourat, však to by byla chyba jak krava.

Reagovat
naheCZ

Moje pointa byla, že rozhodčí to nezvládal vlastně už někdy od druhé minuty, kdy měl už nevím komu dát žlutou kartu a nastolit trend a nazdar. Místo toho přešel ještě další 4 tvrdší zákroky. ..

Reagovat
emisarpravdy

Kuchtovi

Reagovat
JessePinkman

Mně to přišlo jako, že si tou penaltou nebyl sudí jistej. Tak ji jakoby písknul a čekal, co VAR. Ten mu to teda asi potvrdil a žlutou už pak udělit dodatečně nemohl, protože VAR posuzuje jen červený a ne žlutý karty?

Reagovat
Remt

Dobře, to je zatím nejrozumnější odpověď, kterou jsem dostal. Jen mě teď napadá pokud ji teda on rovnou piskl, neměl dát taky rovnou žlutou?

Reagovat
Losinho

Měl.

Reagovat
Remt

Pak jsem zvědavý jak moc se o tom bude mluvit, protože pokud je to pravda, je to chyba jak prase ne? Však by půl zápasu hráli o 10, to by fest ovlivnilo zápas, za 20 minut by tahali nohy

Reagovat
Losinho

Spíš to zanikne v dalších událostech derby. Chyba jako prase to samozřejmě je.

Reagovat
verv

Větší chyba mi přišla, že nedostal červenou za ten šlapák na Provoda. Pokud neplatí, že faul na penaltu je automaticky žlutá (nevím, jak jsou u tohohle nastavený pravidla), tak mi to v kontextu celýho zápasu nepřišlo tak hrozný, aby za to musela být i karta.

Reagovat
emisarpravdy

souhlas

Reagovat
Losinho

Automaticky ne, ale jakmile jde o slibně rozvíjející se akci (nebo jak se to oficiálně jmenuje), tak je vždy žlutá. To je i důvod, proč máš žlutou u naprostý většiny penaltovejch zákroků, protože jde o fauly v blízkosti branky a situace "smrdí gólem".

Reagovat
Pablos

Tak pak vše v pořádku. Podrazil ho až když míč byl pryč... ten skluz byl v pohodě, ale pak to právě dohrál zbytečně že stahoval nohu k sobě a tím ho podsekl... za mě jeho nešikovnost či blbost, měl nechat už jen tu nohu nataženou a nic by se nestalo.

Reagovat
JessePinkman

Když by mu k tomu dal rovnou žlutou, tak kdyby náhodou VAR tu penaltu odvolal, žlutá by platit musela, protože VAR se žlutou nic neudělá. Preciado by byl vyloučenej vlastně "za nic".

Takhle mi to přijde jako lehkej alibismus rozhodčího. A vlastně ani nevím, jestli VAR ten zákrok zkoumal. Jestli ne, tak to byla chyba jako prase.

Reagovat
Losinho

Nesmysl, nestal by se onen zákrok, nestala by se žlutá. Že žlutou osamoceně VAR nic neudělá, pokud je ale navázaná na zákrok, který spadá do přezkoumání VAR, tak změna posouzení danýho zákroku má vliv i na udělenou kartu.

Reagovat
Remt

Ano, takto mi to přijde logické. Pak ale chyba jak prase, že prostě nedal žlutou a oni nehráli celý poločas, nebo jak dlouho, o deseti

Reagovat
LFC & STEVEN 8

blbost, žlutý se v těchto případech normálně ruší

Reagovat
BaggioRoberto

kdyz je penalta tak se nedava karta, ze by to byl dvojitej trest. Dava se pouze ve vyjimecnych pripadech. Tohle pravidlo plati tak 2 roky.

Reagovat
Smoula14

Co to meleš? Žlutá karta se dává při penaltě normálně. Dvojí trest se týká červený karty.

Reagovat
Losinho

Žlutá karta se dává běžně a je úplně jedno, jestli je druhá.

Reagovat
delfin

To nechápu, že jsme do doma nedali. Tak je holt budeme muset dát příště.

Reagovat
Pablos

Přišlo mi, že o fotbal (náznaky) se snažila spíš Sparta, Slavia asi vůbec nic a na to hrát doma, tak mi to přišlo až ostuda. Ale remíza vlastně zasloužená asi. Byl to ns hovno fotbal, ale parádní show

Reagovat
delfin

Pravda. Jo já byl taky spokojenej nakonec.

Reagovat
naheCZ

Snažila spíš Sparta

Reagovat
Axelrose

Tak nám ještě řekni, čemu říkáš fotbal

Reagovat
Pablos

A ta závorka tam je tam jen tak z prdele ? Navíc když první vedla Slavia, tak je i logické, že se Sparta musela snažit víc Slavia byla doma, čekal jsem od ní větší aktivitu.

Reagovat
Axelrose

Já to řeknu asi takhle. Dnešní fotbal

Reagovat
Pablos

Však to dál shrnuji… fotbal na hovno, show dobrá

Reagovat
Axelrose

JJ, tak nějak. Přijde plný barák lidí, a oni předvedou tohle

Reagovat
Bruny

Červená pro Krejčího docela nefér. Snažil se zůstat v klidu a Bořila spíš od sebe odtahoval a uklidňoval. Nechápu co měl podle sudího dělat? Před Bořilem utéct nebo co?

Reagovat
Mupi

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Front hell

Jak jinak

Reagovat
Pablos

Fakt neuklidňoval Ale každopádně agresir byl jen Bořil.

Reagovat
jackinho10

Prvni byl Krejci

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
verv

Krejčí to tam naopak uklidňoval a pak tam naběhl Bořil a začal se tam po něm sápat

Reagovat
jackinho10

Bořil se sápal po Wiesnerovi, který to tam celé hrotil A potom šel za Bořilem Krejčí, který to jejich držení tímto začal.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mass

Odtahoval ho od sebe tak mocně, až mu roztrhl dres.

Reagovat
Greny

Máte si je líp sešít

Reagovat
Bruny

Reagovat
Neon

Reagovat
dest1l

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Cotton

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

kdyz to sijou ty cinsky deti...co cekas?

Reagovat
Explicitni_Euler

Reagovat
Bex5

Reagovat
JessePinkman

Protože máte sračky od Číňanů.

Reagovat
jackinho10

A uvedomujes si, ze prvni kdo chytil toho druheho kolem krku, byl Krejci, ze jo?

Reagovat
jackinho10

Boril jde do Wiesnera a prvni po nem vystartoval Krejci

Reagovat
Pablos

Bořil hlavní dement no

Reagovat
fabec1222

Bořil úplnej dement. Trest do konce podzimu a Slavia ať ho rovnou přinutí ukončit kariéru.

Ideálně ho pošlou někam k mládeži, kde je bude učit o morálce

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba nezkoušet dávat Bořilovi hlavičku? To by možná dost pomohlo ...

Reagovat
Kiss Me Polka!

"uklidnoval"

Reagovat
ACSeRw!n

uklidnoval je hodne prestreleny ale jinak souhlas, ze se jen branil a rukama machal jen ten silenec

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
JarousFCB

Kdyby to čelo trefil na nos, tak by ho možná i uklidnil.

Reagovat
Mupi

Díky Bohu za Oscara.

Reagovat
7kaka7

Trochu z perspektivy+ a -...

+ loni Slavie vyhrála 4:0, letos od 70min jenom bránila 1:0 z náhodný penalty a to se hrálo v WsV minulých derby by nás dorazila

+ První derby v Trpišově éře, ve kterým slavisti víc odpadávali ze soubojů a obecně byli víc na zemi...

+ běžecky vyrovnaný

- vlastně jsme neměli pořádnou šanci, Slavii se dařilo od gólu úplně rozbít hru. Sestava Haraslin-Kuchta-Birma měla předpoklad už unaveněhší obranu umotat ale hráli spolu 15 min a dost kazili.

- Bořilovi se povedlo co potřeboval, sundal ze hřiště klíčového hráče Sparty a asi i do další zápasů. On sám Slavii nikterak chybět nebude

- nepovedlo se využít obrovskou rychlostní převahu Preciada vůči Provodovi, naopak on odešel s kartou a vytvořil penaltu

Suma sumárum, už nejsme za fackovací Panáky a je tam posun, ale pořád je Trpišova Slavie soupeř, který nám nedá žádný prostor a ani na moment nam nedovolí hrát Priskeho hru.

Reagovat
delfin

Sparta nahoru jde, ale jsem zvědavej co v letě, kdy po skupině EL přijdou nějaké Sparťanské odchody. Nepředpokládám, že Krejčí nebude chtít zkusit zahraničí, a že Haraslína udrží (pokud mu vydrží forma).

Reagovat
El Cid z City

Odešel Čvančara a Kovář, Sparta šla i tak výrazně nahoru, nemám o ní strach.

Reagovat
delfin

Ok, nebudu se bát. Stejně to bude až po pohárech v létě.

Reagovat
7kaka7

čili jako v jakémkoliv jiném klubu (kromě těch nejlepších na světě) ve kterém se hráčům daří. Bude to na Rosovi jak to dokáže doplnit, prostředky na to budou.

Reagovat
Whitemedia

@R_Bartonicek

Jestli zástupci Sparty a Slavie léta tvrdili, jak chtějí přinést do fotbalu slušnost, kulturu a kultivovanost, tak po dnešku jim to může věřit málokdo. Bohužel, je to odraz celkového hulvátství v našem veřejném prostoru.

A prosím, diskutujte všichni slušně, jinak se Radek rozpláče a vyrazí zase na Moravu, kde nás bude adorovat.

Reagovat
Mupi

To bude zas moralistickejch komentářů od rádoby novinářů. Jakoby ty derby byly jinde na světě nějak odlišný

Reagovat
Whitemedia

Na západě by se to nestalo.. fans Ajaxu ovšem nesouhlasí

Reagovat
didosh

Reagovat
Mass

Jo jasně, proto se dneska v Nozozemsku ani derby nedohrálo

Reagovat
Greny

No kdyby se takhle postupovalo i u nás tak se těch zápasu moc nedohraje (viz výše )

Reagovat
Pablos

A ? Souvislost ?

Reagovat
Mass

A jakou má souvislost fotbalový derby s celkovým hulvátsvím veřejného prostoru? Když se mu nelíbí fotbal, tak měl jít do Národního, dávají tam Prodanou nevěstu.

Reagovat
Pablos

Žádnou. Stejně jako ten Ajax podle mě

Reagovat
naheCZ

Co se tam stalo?

Reagovat
Kiss Me Polka!

"v rugby by se to nestalo" vibes

Reagovat
Whitemedia

A co teprve házená!!!

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak to pozor o tom jsem tu psal i ja, takze tam je to pravda

Reagovat
ACSeRw!n

aby se neposral debilek, priste at cumi na sachy

Reagovat
didosh

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
andrew96

Proč nesbíral názory občanů? Třeba z kotle...

Reagovat
Moshe Dajan

Moralizuje a sám píše pro Bakalu, kokot.

Reagovat
Mass

Teď sem si tu potyčku pustil znovu a musim se zasmát, Bořil s Krejčím si to tam vyřizujou jako chlapi, plete se do toho kundička Haraslín a skončí s pláčem na zemi.

Reagovat
delfin

Reagovat
jackinho10

nevim co jako Haraslin cekal, prisel do jejich potycky a chytil Borila kolem krku, tak ten ho odhodil

Reagovat
Cotton

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
eibe

Tohle je jeho šílená ostuda. Já se pořád divím, že nemají stud ti "chlapi"..tak on do něj strčí, někam na tvář, nebo něco a on prostě spadne na zem a válí se a brečí asi? Jako děti jsme se pořád takhle pošťuchovali a nikdo nepadal na zem, asi jiná fyzika.

Reagovat
eibe

*pošťuchovaly

Reagovat
Pablos

vím co chceš říct a něják to nechci rozporovat... ale s tou fyzikou to tak samozřejmě je, máš jí zákonitě jinou jako malej a jako velkej.

Reagovat
lichna.

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
okokolo

Nuda

Reagovat
Spalovač šancí

Reklama na ligu, mělo to takový dobrý jihoamerický náboj

Takže až na ten výsledek a výkon spokojenost

Reagovat
kilobyte

Kdyby nebyl Preciado už dole, tak by ukázal pravý jihoamerický náboj. Tohle byl čajíček.

Reagovat
BaggioRoberto

Porad jsem cetl jak je Slavie silna pred svymi fanousky, tak mi vysvetlete proc dnes byl jejich 12 hrace m rozhodci misto fanousku?

Reagovat
Losinho

Reagovat
hrundy

Slusnej pokus

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký fungující link na video té bitky?

Reagovat
Pablos

Kousek výš od Grenyho

Reagovat
ACSeRw!n

nejede

Reagovat
Pablos

Mně jede

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
delfin

Reagovat
Kiss Me Polka!

cekal jem clash of the stars

Reagovat
Whitemedia

Nevyjde to nastejno?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Diky Bořil dobrej psychopat..jako běžně se ve vyhrocené situaci hráči chytnout za dres a něco si řeknou, ale tady tem bouchač kdyby ho Krejčí nedržel od sebe tak ho je schopnej zabít jedna ruka pod krk druhá za hlavou, jakoby to trénoval před derby

Reagovat
delfin

Ještě Sejk a Wiesner, to jsou taky dva exoti.

Reagovat
emisarpravdy

Jj a Haraslin tam málem chcipnul. Podle reakce do něj Boril vystrilel zásobník.

Reagovat
romeo351

Ten Řehák na konci, to byla už jen třešnička

Reagovat
Bakary3

Sice se jakože taky tlemim

Ale tvl, to byla ubohost. Absolutní hnus, někteří hráči hrají vše jen faulem - totální fotbalová nevyspělost..., boji se zpracovat si vysokej míč, ligový hráči... tak to z jedny mažou do pí...

A když hlavou odvrací nějakej bochan, tak nejsou ani schopny trefit aspoň prostor, kde mají spoluhráče.

Žalostná kvalita, a Trpis ať neříká nic, že "snad bude Sparta hrát fotbal", protože Slavia ho taky nehrála.

Jinak nechápu Jurečku...

Nechápu, že zas nenasadil chytila.

Tijani je těžko branitelny díky jeho fyzickým proporcím, ale neumí nahrát na 5 metrů, fotbalovým umem strašnej hráč.

Reagovat
Remt

Docela souhlas s tou nekvalitou. Hráč kolem sebe nikoho nemá, jde na něj bochan a místo aby buď zpracoval a konstruktivně rozehrál nebo to z jednicky poslal na spoluhráče, tak to radši odpraskne a ještě k tomu někam kde nikdo není. Tohle nepochopim a ve vyspělejších ligách tohle moc neuvidíš mi přijde. To je fakt nevyspělost.

Reagovat
ACSeRw!n

vsechno je to jen o hlave, ty hraci to umi, ale ten tlak na ne dolehne

Reagovat
Bakary3

Kvalita je ukázat, co umíš, pod nějakým tlakem, ne když dáváš bura Pardubicím.

Reagovat
Bakary3

hrozný.

A pak se divime, že se nehraje fotbal, když se ligisti boji zpracovat balón.

Takhle to vypadalo o víkendu na našem béčku ve čtvrtý třídě, a to jsem na ně nadával, neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle by si taky chtělo vzpomenout až zase bude repre.

Reagovat
Axelrose

Reagovat
Coutinho10

Tahle remíza bolí víc jak prohra...

Reagovat
jackinho10

Tak to zase uplne ne

Reagovat
Coutinho10

no, pokud třeba tím průběhem ten zápas směruje k prohře, víš to třeba většinu zápasu, tak to není překvapení a čekáš to ...takto už člověk pomalu počítal s 3 body a nakonec to vyjde nerozhodně

Reagovat
jackinho10

Ale porad mame stejne bodu. Ja treba poslednich 20min nepocital uz se 3 body, zbytecne jsme se zatahli a tam se potom muze odrazit cokoliv

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ale bylo to domácí derby....dosáhnout toho venku, tak zklámání bude taky, ale přeci jenom by to bylo asi o trochu menší, třeba by nám stačil jenom ten pocit, že jsme je nenechali v jejich domácím prostředí nás porazit....pro ně je bod výhra po včerejšku, berou ho víc jak my, zvlášť z venku....z našeho pohledu to chtělo jít do náskoku aspoň toho 3 bodovýho, na jaře to bude hrát zase jim do karet

Reagovat
jackinho10

Včera mě to taky dost štvalo, ale dneska když se na to dívám s odstupem, tak si myslím, že v současnosti proti Spartě pod Priskem nám víc vyhovují ty derby na Letné. Doma se prostě před plným Edenem necháme zbytečně vyprovokovat viz. Douděra, když tam na něho Krejčí řve když je na zemi, to klubko hráčů po Chytilově faulu na brankáře, když zase do něho startuje Wiesner, když leží na zemi atd.. Co si budem, tohle daleko více vyhovuje sparťanům a proto tohle dělají. Kdežto před plnou Letnou, kde nás ti divácí tak nevyhecují, se mi zdá, že prostě na to "kašlem" a hrajeme fotbal.

Ve všech těch třech posledních derby u nich jsme byli lepší než oni, jen jsme prostě udělali zbytečné chyby na konci.

Reagovat
Coutinho10

něco na tom možná je...je fakt, že herně to tam od nás bylo dobrý, ale zase na druhou stranu, tak to u nich spíš byla takový házená a nemohli jsme se tam tolikrát dostávat a oni chodili do protiútoků + získávali standardky, kde jsou silní, takže jako možná v něčem tam ta výhoda je, ale zároveň něco jim hraje i víc do karet

no uvidíme, jak to půjde dál a jak bude vypadat derby u nich + asi nesmíme zapomínat na Plzeň, která nabrala celkem brutální formu a třeba to pro nim může jak pro nás, tak rudochy bejt ještě složitější soupeř

Reagovat
jackinho10

Tak to je fotbal pod Priskem. Jemu ta česká soubojová liga, kde se hodně soustředí na standartky a každý aut, který je blízko 16, vyhovuje. Zase si myslím, že jim v tomhle strašně moc pomáhá Krejčí, ten je něco jako když byl u nás Souček. Až on odejde do zahraničí, tak to jim v těch standartkách strašně moc uškodí. I v derby jde vidět, jak si ho hlídá osobně Provod a když on je na hrišti, tak podle mě se Krejčí proti nám nějak výrazně neprosadil při standartkách.

Plzeň bych rozhodně nepodceňoval, ale na můj vkus hrají takový pomalý fotbal. Ale rozhodně do třetího místa budou určitě a za mě je to i potřeba kvůli evropským pohárům. Potřebujeme min 3, spíše 4-5 silných týmů v lize.

Za mě si myslím, že se na podzim budou víc a víc projevovat evropské poháry. Řekl bych, že máme nejlepší skupinu z těch tří týmů k tomu, abychom nejideálněji rozložily síly mezi ligu a pohár. Podle mě si Sparta s Plzní budou muset víc máknout v Evropě a to snad bude mít vliv na ligu.

Reagovat
Coutinho10

začnu od konce, jj pomohl nám hodně ten vstup do skupiny + když nepropadneme teď s Tiraspolem doma, tak klidně to může bejt tak, že my a AS Roma po 6 bodech a může to bejt luxusně rozehraný a ne, že se budeme nervovat do posledního kola, jestli postupíme ze skupiny nebo ne, což právě v minulosti častokrát bylo

Jo, pokud na Krejčího máme osobku, tak ta síla od nich je menší....za Součka to bylo super, tam fakt neměli žádnou šanci proti nám, to bylo krásný období a souhlas, pokud jim odejde Krejčí, tak to bude pak vypadat zase jinak

j jako jsem rád, že i v Evropě Plzeň vyhrává a náš koeficient jde nahoru, konečně to nestojí na jednom týmu, ale určitě se hodně nadřou i díky cestování atd., takže tohle by nám mohlo hrát do karet, že se oba soupeři více vydají ve skupině EL / EKL než my

Reagovat
jackinho10

Já právě věřím, že všechny tři týmy postoupí/budou hrát o postup v Evropě. Takže všichni budou mít min. dva zápasy i na jaře.

Pokud teď porazíme Tiraspol, tak se budeme přetahovat o první místo s Římem a to bychom mohli mít i výhodu, protože Řím má po těch našich zápasech v lize Inter a Lazio.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Kiss Me Polka!

lepsi by pro vas bylo prohrat

Reagovat
Edgar Davids

nechces se zas vratit na fotbalportal nebo odkud ses sem naplavil?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Co to zas meles ty tupá pico, která neumí nic jiného než povýšeně reagovat mimo téma 4 dny zpětně

Reagovat
Edgar Davids

laskave slapni na zmizik, dik curaku

Reagovat
Kiss Me Polka!

tobe bude tak 60-80 let, to neni mozny tak dementni komenty a zapskle chovani

Reagovat
Edgar Davids

zase vedle jestli to nebude tim, ze tobe je mentalne 60-80 uz v petadvaceti

Reagovat
Coutinho10

na něj nemá cenu reagovat

Reagovat
Kiss Me Polka!

vysmal se ti tu uplne kazdy za ten genialni vyrok

Reagovat
Coutinho10

a kdo měl pravdu ? Jak to dopadlo ?

Reagovat
Kiss Me Polka!

what? jakou pravdu, o cem to meles?

Reagovat
Coutinho10

že jste těma prvníma ztrátama podělali titul....tys to okecával, že pořád dost zápasů atd., já predikoval, že vás to může stát titul a to se taky stalo

Reagovat
Kiss Me Polka!

ale proc to sem cpes? fakt neresim nejaky pul rok stary komentar, kdy jsi napsal blabol, ze uz je jasne, ze arsenal ztratil titul ve chvili, kdy to mel stale ve svych rukach. mluvim o tom, ze pises, ze remiza boli vic nez prohra

Reagovat
Coutinho10

kdo každý ? Trollové jako ty erwin atd. ok

jasný, blábol ,který se ukázal jako pravdivý, měl jsem na to odhad, že to tak může dopadnout a taky to tak dopadlo...jenom ty si alibisticky tvrdil, že to máte ve svých rukách, že v pohodě, není to žádný problém....jasně, že to nebyl problém...sesypali jste a pak jste doma nedali ani sestupující Southampton atd., ale nemáš ani sebereflexi to zpětně uznat, takže tak

Reagovat
Kiss Me Polka!

5 ze 6 lidi, kdo na to reagoval doslova.

jinak k tomu dalsimu uz jsem ti na ty sracky odpovedel asi 20x nemam zapotrebi to resit znovu po roce, kdyztak si to vyhledej.

Reagovat
Coutinho10

s tím, kdo k tomu napsal něco srozumitelnýho (jackinho10, naheCZ a Pablos), tak jsme to v příjemný debatě probrali a našli shodu, pochopení z obou stran....u těch trolů, jako ty či erwin, tak je nějaký vysvětlování marný vysvětlovat, protože jediný, na co se zmůžete je hejtování a vysmívání takže prosím na mě od teď už nikdy nereaguj, stejně tak na tebe nikdy už ani já nebudu reagovat, díky.

Reagovat
Kiss Me Polka!

hejtem jsi reagoval ty, ja reagoval, jako vsichni ostatni. ale jasne delej ze sebe obet, v pohode

Reagovat
Pablos

Reagovat
naheCZ

Za poslední derby už jsem si na poslední minuty teda zvyknul a teď jsem s tím tak nějak v pohodě, fotbal to ani nebyl, na Letné ať je to klidně z obou stran stejný hnus jako dnes, pokud to bude znamenat stejný výsledek, ale v sezóně ať nahrajeme v ostatních zápasech víc jak Sparta.

Co mě bolí je spíš to, že letošní sezóna strašně divácky táhne, tolik pozitivy člověk posledních několik let kolem fotbalu nečetl a teď největší zápas roku ukáže vše v tom nejhorším světle. No snad to nebude mít na vnímání fotbalu moc vliv...

Reagovat
Coutinho10

jako není to prvně, ale stejně ...prostě zbývá pár minut a místo odskočení na 3 body, tak domácího prostředí nevyužiješ a je to na stejno

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád to byla reklama, že blbá zas tak nevadí, ale něco se dělo.

Reagovat
romeo351

Tyvole to jsou zas morální kecy…

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

v 80.min srovnávající Kuchta a v 99.min po ruce Ogbua srovnávající Haraslín.

Reagovat
Pablos

*zvyšující

Reagovat
Coutinho10

jako mohl by bejt horší průběh, ale je to moje subjektivní hodnocení, protože už jsi počítal pomalu s 3 body a pak o to takto v závěru přijdeš a zvlášť doma....venku by se to bralo jinak

Reagovat
Pablos

Jj vždyť já vím jak si to myslel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
jackinho10

Osobne nesouhlasim s tim, ze za takovy boj misto fotbalu nemuze i rozhodci. Kdyby v derby hned za prvni takovy nesmysylny faul (v tomto derby od Kuchty na Borila) dal zlutou, tak ti hraci si potom hned min dovoli. A hned podotykam, i kdyby to bylo naopak a byl by takovy faul opacne, tak at dostane hned zlutou slavista.

Reagovat
Whitemedia

Btw. co je zač Řehák? Na to, jak málo českou ligu sleduji, tak jeho jméno vidím docela pravidelně, je to divný

Reagovat
fabec1222

Psycho Slávista. Úplnej výmaz. V podstatě takovej hospodskej rváč, na kterýho, když se blbě podíváš, tak jde rovnou k tobě a rozkope ti držku. Nebo v podstatě i bezdůvodu, jenom proto, že se mu chce někoho zmlátit, tak tě prostě nakopne do koulí.

Za covidu hlásal tězkej anticovid, i veřejně, očekávám, že teď jede v rámci Slavia klubu těžkou antiUkrjainu.

Pravidelně hraje Silvestrovské derby, kde několikrát zrakvil pár Sparťanů.

Reagovat
Mass

Koukám nástupce Rolfa se našel, nebo to byl tvůj alt a teď si se zapoměl?

Reagovat
emisarpravdy

Co to meleš za sračky? že ty se ho bojíš?

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalý Slávistický čutálista z 80. let, známý to Sparťanobijec.

Reagovat
romeo351

Reagovat
emisarpravdy

A z 90.!!!!

Reagovat
r.mrazik

vylizanej slavista..maji ho tam jako kretenskyho maskota,aby bral na sebe pozornost od vyplachu housteckyho...prebira na sebe tlak

ale aspon ma peknou dceru

Reagovat
Whitemedia

Seš první, který mě jeho popisem zaujal. Pošli tu dceru pls

Reagovat
r.mrazik

s tim slouzit uplne nemuzu

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Losinho

Montyyyyyy

Reagovat
frankiefcb

totální dement. U Houšteckého si myslím, že je jen dement během zápasu, ale Řehák je prostě dement i mimo.

Reagovat
emisarpravdy

Spíš naopak.

Reagovat
Losinho

Jedinej týpek, co dostává žlutý i v silvestrovských derby.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejvýstižnější popis.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pro srovnání. Rodri z City taky trochu ujel a hned ho taky Pepek zkritizoval.

Já otevřu FB a na zdi Slavie je příspěvek před 30ti minutama s fotkou Bořila a kometem kapitán, lídr, srdcar

To jakože Slavie, která mj reprezentuje klub i v Evropě, tohle chování kapitána jako schvaluje a vyjadřuje mu tímto podporu jo?

Reagovat
delfin

Derby, ale tak Krejčí je taky kapitán. Holt kapitáni si vyřizovali prostě mezi sebou.

Reagovat
ACSMan

Tak on asi myslel, že ho slavia podporuje po tom co provedl.

Reagovat
delfin

A Krejčího nemají snad rádi?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo mají, ale aspoň mají trochu soudnosti, a nelepí si po takovým blikanci na zeď jakej je Krejčí bůh

Reagovat
delfin

Reagovat
Mass

Naopak. Spousta si ho tam teď nalepí vedle Řepky.

Reagovat
r.mrazik

fanousci x oficialni ucet klubu...

Reagovat
verv

to je pod jeho rozlišovací schopnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že byli překvapení v jaké formě Bořil je a teď oslavují, že jim vypadne na několik zápasů ze sestavy? Marketingový ředitel Slávie je na dovolené, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že to bylo derby a aby si nenasrali Slavii, čekám trest pro oba stejný. Kdyby šlo ale o nějaký jiný tým a nějaký hráč takhle ujel, dostal by tak 5 zápasů.

Tam to všechno řídí Luftjarda, on to zas nějak stupidně obhájí.

Reagovat
mistr129

Krejčí začal, Bořil byl aktivnější, ale u disciplinárky nemá minulost, kdežto Krejčí jo. Takže podle mě stejný trest v pohodě, i když spíš dává samozřejmě smysl větší pro Bořila než pro Krejčího.

Reagovat
mistr129

Tak Bořil jako relativně zbytný hráč vyřadil hlavnímu rivalovi klíčového hráče na nějaké 3-4 zápasy včetně Plzně, takže not bad Rodri se nechal vylít sám, tady to bylo 50/50

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle jsem neprokouknul díky

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
r.mrazik

ofiko ucet cinanu se normalne posral

Reagovat
verv

To koresponduje s tema dementníma tweetama od Tvrdíka. Ta vyhrocená atmosféra jde z části i za ním. Pak může zase něco mlít o tom, jak kultivujou ftobalový prostředí.

Reagovat
Losinho

Hlavně moc nechápu, proč v tom přístupu tak obrátil. IMHO za ty pokusy o "kultivaci" získával kladný body napříč spektrem.

Reagovat
verv

Taky nechápu, tohle byla asi jediná věc, kterou mi byl sympatickej Osobně to vidím tak, že ho prostě něco napadne a flákne to na twitter, aniž by přemýšlel nad důsledkama (viz třeba to slavný foto z vířivky).

Reagovat
Losinho

Jj, to je u něj jasný

Reagovat
St. Pauli

Tak ja z tech jeho vecernich tvytu teda citil hodne koxovy rukopis, to at se na me nikdo nezlobi, na to mam nos.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Od té doby, co začal s tím začal, Slavia nevyhrála titul. Zjistil, že ty burany v realizáku nezkrotí a tak je v tom začal podporovat.

Reagovat
Losinho

Tak to je jedna sezóna, s Plzní to moc o derby nebylo. A proti Plzni to byla džungle

Reagovat
Pablos

Reagovat
vestinustarychdubu

To byl panečku produkt jak víno Ten konec to alespoň zachránil v nějaký atraktivitě. Už se těším na další tiskovu, jak se tu chce zvednout ta kultura fotbalu

Rozhodčí si to posral sám svoji benevolencí. Když tam na sebe nechá řvát kde kým, nedá kartu, tak se mu to takhle rozsype a pak už s tim horko těžko něco udělá.

O fotbale se nemá smysl bavit, ten se dneska nehrál. Pak se nedivím, že to v Evropě týmy nezvládají, protože tady málo kdo něco uhraje bez faulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to shrnu: Chytil svou provokací na Vindhala způsobil vyloučení spoluhráče, který se na do dával přes rok zdravotně dohromady, aby byl v natolik dobré kondici, aby v závěru zápasu přesprintoval hřiště, aby se mohl zapojit do rozmíšky.

Reagovat
Bakary3

Chytil nezpůsobil vůbec nic.

Byl to běžný faul na gólmana v pozici hráče mimo vápno. Nic šílenýho.

Vindahlova reakce taky dost mimo, tohle chování já jsem gólman, tak na me nemůže nikdo ani sáhnout, je směšný.

Že se tam pak sebehla parta dementu je jinej příběh.

Reagovat
Greny

Asi bych to uzavřel..

https://x.com/GothardStanilav/status/1706033521238712686?s=20

Teď už to má vše

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
romeo351

Reagovat
dinss

Dyť má pravdu.

Reagovat
kilobyte

Zrovna on by měl radši být zticha, protože z těch 3 je ten nejblbější on.

Reagovat
kecipep

Reagovat
dantetomas

S tym Vindahlom suhlas. Od Chytila nic zakerne, ale ta golmanova reakcia bola totalne mimo

Reagovat
Luka3enko

Nooo, ale vem to v kontextu toho, že minutu předtím tam šel do vindhala poměrně solidním kong fu kopem, ale naštěstí ho netrefil. Nedivím se že bouchnul a řekl mu ať jde s tím doprdele. Za mě reakce úplně vklidu teda. Chytil byl přemotivovaný, nebo dostal pokyn to tam vyhrotit, to nevíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, gólman je chráněný ve vápně, mimo vápno jen na vlastní pěst.

Reagovat
Bakary3

I v tom vápně je to blbost, neříkám nějaký postrceni pri výskoku nebo tak něco, ale na gólmany se píská úplně všechno, ikdyz mají ve výskoku výhodu rukou a hráč je prehlavickuje, píská se faul...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to je špatně, že se to píská. Ale ta ochrana tam být musí jinak by to každý hráč dělal jak Hunt na Čecha. Gólman jde vždycky do rizika ať už ve výskoku kdy má ruce nahoře nebo pod nohy protihráčům.

Reagovat
Bakary3

O zjevných faulech nemluvím

Ale o, spíš bych řekl, přímo protekci , přesněji řečeno než ochrana

Reagovat
Pablos

Byl to strom na rameno… úplně běžný mi to nepřišlo. A ono něco jiného je faul na rameno na hráče a na golmana co ruce potřebuje. Nedivím se že ho to nasralo.

Reagovat
mistr129

Tak nasrat tě to může, ale Provod (tuším) tam taky nedělal na Laciho scény, i když to byl mnohem nebezpečnější zákrok

Reagovat
Bakary3

Být to hrac-hrac, píská se faul a nejsou kolem toho žádný vášně.

Hráči zas potřebují nohy a taky nejsou běžný takovýhle komedie kolem každýho tvrdšího faulu.

Reagovat
Greny

Brankáři jsou na to prostě víc háklivý a asi ne úplně zvyklý plus emoce z průběhu zápasu

On Mandous měl taky co dělat aby nevypenil zkraje zápasu jak ho trefil mimo vápno Olatunji..

Ten pohled po tom zákrok byl hodně zlej

Reagovat
Bakary3

Jo, to chápu ale nedává jim to právo k takovým reakcim

Reagovat
Pablos

Jo přehnané to bylo o tom žádná. Ale vyznělo to od tebe jako by mu šlápl nechtěně na nohu

Reagovat
Bakary3

Tak to jo, neříkám, že to bylo od chytila koser

Ale ta reakce mimo, no

Reagovat
Pablos

Podle nebyla mimo…ale byla za hranou. Proto píšu, že ho to mohlo nasrat, ale neobhajuji ho, že reagoval až tak.

Reagovat
delfin

No hlavně by bylo zajímavý vědět, proč to nedobrzdil. Podle mě tam udělal dva zbytečný kroky, tak jako kdyby to do něj napálit chtěl. Jakože asi nešikovnost ale chápu, že se stane no.

Reagovat
delfin

Nic se nezpůsobilo samo. Prostě souhra všemožných okolností, a nakonec z toho byla taková show.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

úplně normální faul kde by i žlutá byla přísná

Reagovat
kilobyte

Tohle dohrávání po prohraným souboji naštve každého. Zvlášť v takhle vyhroceným zápase. Kdyby tam Chytil ještě nesimuloval na zemi, tak by si to třeba jen vyříkali.

Reagovat
Bakary3

Naštvat ho to může, ale prostě nic to nemění na tom, že to byl zákrok, jakých v tom zápase bylo x a vindahl fakt není chráněnej jen proto, že je to gólman, neplatí pro něj jiný pravidla

Reagovat
kilobyte

Vždyť píšu, že kdyby tam Chytil nesimuloval, tak by si to vyříkali a nic by se nestalo. Když tě někdo fauluje bez možnosti hrát míč a ještě se tam válí, tak si o seřvání koleduje.

Reagovat
dinss

Reagovat
mistr129

Sparta tedy dneska vrchol nezvladajkovství, Krejčího nekomentuju, snad jen že tolik k "nejlepšímu hráči ligy", jinak si to s Bořilem vyřídili sami. Ale Vindahl na konci tedy vyhrává primitiva týdne, Laci by zas za své sprinty k rozhodčímu v Premier League viděl tak šest žlutých. Rozhodčí ale super.

A Ogbu má tedy skvělý talent na ty velké momenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už zmiňuješ PL, jaký trest by podle tebe asi tak čekal Bořila v Anglii?

Reagovat
jackinho10

Stejny jako Krejciho

Reagovat
smazaný uživatel

Ok a to je?

Reagovat
jackinho10

V Anglii mozna 5, u nas to budou tak 3, max 4.

Reagovat
mistr129

Casemiro dostal za držení pod krkem 3, takže asi takový bych řekl

Reagovat
smazaný uživatel

To je málo, doživotí...

Reagovat
mistr129

ne, já u toho nejsem příznivcem nějakých drastických trestů, oba jsou to cvoci, tak se spolu trochu poškádlili. Aby vyfasovali flastr větší než někdo za zákrok na zlomení nohy, to bych nerad viděl.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá rovina je jestli tohle chceme při zápasech fotbalu vidět. Škádlit se můžou v MMA.

Reagovat
O.Giroud

To dostal ale za redku nie? Tam je to automaticky na 3 za priamu červenú

Reagovat
O.Giroud

Teraz niečo podobné mal Rodri tak uvidíš no

Reagovat
St. Pauli

Ja se hlavne obavam, ze ta nase slavna komise to vyhodnoti tak, ze Boril dostane ctyri zapasy a Krejci o zapas vic za recidivu.

Reagovat
mistr129

Mimochodem ekvádorský Konaté se mi líbí, chvíli jsem si říkal, že je škoda, že ho nevyhodil za to bouchnutí balonem, ale to by nás ochudilo o famózní skluz ve vlastním vápně.

A ještěže se konce nedožil Martin Hašek, ten by vyplavil celý Ďolíček.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Pablos

Jj a tak příjdeš ohodnotit derby jen tím, jak Sparta nezvládala

Reagovat
mistr129

No vše ostatní už jsem zapomněl, jelikož jsem před zapnutím internetu ještě zkouknul NLD

Reagovat
Pablos

Já bych teda řekl, že jsem viděl jak to nezvládali oba týmy. A hlavně se nezvládal fotbal. Ale bavil jsem se to jo.

Reagovat
mistr129

Já nevím, ale fakt si nevybavuju nějaký přehnaný reakce od slávistů, jako v podání toho Laciho s Vindahlem.

Reagovat
Pablos

Bořila s Řehákem nic nepřekoná… ostatní je čajíček oproti tomu.

Reagovat
off-olda

Děláš si srandu ne? Douděra celý první poločas nedělal nic jiného, než že běhal za rozhodčím a brečel.

Reagovat
Nuno čomes

Na repre to stačí

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
verv

Reagovat
Čenda

Tvl

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Brečoun pro slávistu po tom, co se tu dnes příznivci Letenských předvedli jak severokorejci na pohřbu starýho Kima?

Reagovat
doshcz

koukam ze jedinej kdo nezvlada si spis ty

Reagovat
iamek

Reagovat
Mass

Na to že tu dávají sparťánci brečouna pod skoro každý druhý komentář, dnes to tedy od nich bylo slzavý údolí.

Reagovat
S-C-O-T-T

Díky za objektivní zhodnocení!

Reagovat
Čenda

Hochu, ještě že takhle mimo nebýváš s Arsenalem, ale tohle je tak moc deluded, že ani nepoznám, jestli záměrně nebo ne. Jakože, nejsem ani jedno S, dementi jste všichni, ale včera jasně vyhrává, jako vždy, Řehák s Bořilem dementy dne. Vindhal taky kokot, mimo vápno a Chytil neudělal nic špatně, Laci by se měl propleskat stejně jako Douděra, ale největší primitivove jako vždy fakt Řehák a Boril. To je primitivismus nejvyšší úrovně a kazdej slavista by měl po včerejšku držet hubu. A Trpiš především. Jedinej, kdo to včera zvládl s grácií, byl Priske.

Reagovat
kilobyte

Chytil zbytečně šel do Vindhala, který ho udělal kličkou a ještě pak simuluje.

Reagovat
Čenda

To ano, tu simulaci přehnal, ale reakce brankáře.. co jako čekal mimo vápno, ze ho nechá bejt? Nepřišlo mi to nijak brutální, na poměry zápasu ještě cajicek, normální forčeking. Za mě žlutá pro brankáře za reakci.

Reagovat
kilobyte

Vždyť takový řvání je poslední dobou skoro v každém zápase, když se někdo válí. Včera tam řvali všichni někteří i na rozhodčí.

Jestli teda žlutou pro Vindhala, tak určitě i žlutou pro Chytila.

Reagovat
Mass

Mmch první Bořilova červená karta v profi kariéře

Reagovat
mistr129

Krejčí udělal z fotbalového elegána hrubiána, taková guma to je

Reagovat
delfin

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
r.mrazik

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2023-24/437130/trpisovsky-co-vim-rehak-chtel-situaci-uklidnit-co-vycte-borilovi.html

nastesti Jindra chtel hrat fotbal (asi proto nasadil Borila) a Rehak chtel situaci uklidnovat...ten jindra,ten ma pod cepici

Reagovat
81Tomas

a proto meli 24 faulu, ten kluk ma taky solidni hovnomet

Reagovat
10

Řehák to tam uklidňoval úplně rudej s napnutou aortou a zaťatýma pěstma, pak tam zatáhnul rozhodčího za dres, ten by měl dostat tak 5 zápasů, kkt

Reagovat
r.mrazik

jojo, ten pitomec tam lita se slinou u huby a cepice zacne s tim,ze to uklidnuje...

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
kilobyte

Jindra má svůj svět ohledně věcí, co se děje kolem jejich realizáku. Vždycky přijde s tím, že nic neviděl a obhajuje je podle věcí, co má z doslechu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Jardin

jak ho chytil za dres, dement

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Greny

Jak se Řehák schovával za hráčem a dělal jakoze nic, když ho chtěl sudí vyloučit

Reagovat
Losinho

Za Tijanim je těžký se neschovat

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ACSMan

Pod lampou je největší tma

Reagovat
verv

Chtěli hrát fotbal a nevyhovuje jim přerušovaná hra a proto měli 25 faulů

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kilobyte

A to tam bylo ještě dost ponechaných výhod.

Reagovat
ACSeRw!n

neeee

Reagovat
John Obi Mikel

Ani nevim, jestli chci po tomhle hledat ohlasy ze sítí.

Reagovat
Greny

Právě že musíš, tam bude dost kvalitního obsahu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ne.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
kilobyte

To bude minimálně na celodenní volno.

Reagovat
Pablos

zase pochybuji, že bude hledat něco protislávistického (bez urážky, ale nečekám to), takže tak na hoďku

Reagovat
emisarpravdy

Bořil do Haraslína vystřilel zásobník podle toho válení.

Reagovat
eibe

klasika fotbalisti.

Reagovat
Batigol

na druhou stranu Krejčí s Bořilem, když už po sobě šli tak aspoň ani jeden nespadl a neválel se zbytečně

Reagovat
emisarpravdy

Tak to musel pojebat Haraslín. Tam jsou na Bořila 3 vs 1 a on tam předvede tohle. Se tam válel asi 5 minut. Představ si že by někdo tohle po strčení udělal na ulici no totální klaun. Měl na něj Béřa ještě alespoň párkrát dupnout, aby se měl proč válet.

Reagovat
verv

Ty seš retard radši se starej o Douděru, ten se tam takhle válel po každým kontaktu.

Reagovat
emisarpravdy

Ale ne když sw snaží tvářit jako chlap a jde ve třech do jednoho a pak se tam ještě Bali jak kdyby dostal proudem, ubožák. Chtěl bych ho potkat takhle do něj strčit. Jestli by se takhle válel, šlapka.

Reagovat
emisarpravdy

Nebo dostal proudem???

Reagovat
Front hell

Takže takové usimulovane hovno ještě obhajujes.

Reagovat
Marisic

o šlápnutí se bořil reálně pokusil podle záznamu

Reagovat
kilobyte

Vůbec to nezačalo tím, že tam Bořil přiběhnul a napadnul Wiesnera zezadu. Hrdina.

Reagovat
emisarpravdy

Proto se tam válel Haraslín jak po zásahu proudem?

Reagovat
ACSeRw!n

ale porad nema na Jurecku s Douderou

Reagovat
Front hell

Fnuk. Ale oni více. Jak malé hovna ve školce

Reagovat
Mass

Jurečka ani Douděra po tý potyčce nezůstali s pláčem na zemi, ale Haraslín.

Reagovat
dinss

“Produkt fotbalového roku!”

“Zápas dvou nejlepších klubů.”

Promo jako blázen ale největším vrcholem je soubojů demenetů, kde ani jeden nemá koule, dát tomu druhýmu dělo.

Jinak těch červených mohlo být víc!

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
smazaný uživatel

V zápasech s vámi se taky svého času taky hezky jiskřilo

Reagovat
Explicitni_Euler

Víte tady někdo, z jakých materiálů vychází Disciplinární komise při udělování trestů? Tady diskutujeme na základě záběrů, kdo se na konci choval hůř, kdo to inicioval, kdo byl agresivnější, komu víc ujely nervy... Ale může si DK takhle přehrávat záběry a dělat si svůj výklad, kdo byl jak agresivní, nebo dostane zápis od rozhodčího a od delegáta a musí se držet toho, jak to viděli oni? Jestli někdo víte, jak to funguje, budu rád za trochu osvěty, díky.

Reagovat
Greny

Jisty si nejsem, ale podle mě to bude kombinace toho co jsi vypsal

Reagovat
Vinci

Naprosto suprovej zapas

Reagovat
lichna.

Překvapuje mě ta hysterie kolem včerejšího zápasu. Za mě to bylo derby, jak má vypadat. Emoce, šarvátky a vlastně se to udrželo až na výjimky i bez zákeřných faulů. Nic víc od derby neočekávám.

Co se týče Krejčí vs Bořil, za mě naprosto stejně. Bořil přiběhne, Krejčí si ho vezme bokem, štěkají jak psi, Bořil podrážděnější, Krejčí naznačí hlavičku. Pak se tam přisere Haraslín jako třetí (dement) a Bořil ho po zásluze odhodí. Přitom jsem si ještě říkal, že je fajn, že si Krejčí vytáhl Bořila ven.

Oběma bych dal po 3 zápasech, ať se vyklidní a jedeme dál. Škoda že se nedá Haraslínovi dát 1 zápas za čuráctví.

Reagovat
HorajzmAmmann

Chápu co tím chceš říct a souhlasím, ale včerejší derby bylo trošku přes čáru.

Emoce super, ale včera jsem měl pocit že to je jenom o tom. Kdyby se trošku ubralo válení na hřišti a postrkování a bylo tam i víc fotbalu tak klidně...

Reagovat
lichna.

Jak říkám, já fakt u derby nečekám, že se budu dívat na krásný fotbal. Primárně mě zajímají emoce - na hřišti, v hledišti.

Plus teda tomu asi pomáhá to, že se díky dětem nemám čas v klidu dívat na celý zápas, takže nějaká krása fotbalu je pro mě vedlejší.

Reagovat
HorajzmAmmann

rozumím. Ale jak řekl Panák, měla by existovat nějaká hranice. Třeba zápasy v Ostravě se Spartou jsou taky hodně o emocích a je to v pořádku, za hranou minimálně situací. Toto včera byla jenom válka z 90% času, které doplňovalo válení na hřišti. + šlo teda o zdraví hráče, Preciado mohl Provoda zase dolámat...

Ale neříkám, že jsem si to neužil. Jako nestranný jsem byl ve výsledku i spokojený, ale vlastně chápu i ty ohlasy že to byl hnus a s fotbalem to nic společného nemělo.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
emisarpravdy

Haraslín měl dostat kopání. A Haraslín tam nebyl jako třetí, ale jako čtvrtej, byl tam ještě Sadílek. Když se tam Haraslín tak válel, měl alespoň dostat důvod.

Reagovat
Bakary3

Naopak - Haraslina chválím.

On je šel uklidnit a on jedinej to měl v úmyslu, ať se hraje fotbal.

Stejně tak když něco dělají jejich fanoušci, vždy přiběhne první Haraslin a uklidňuje, i po zápase se nebojí je jasné odsoudit, že "my chceme hrát fotbal a tímhle nám nepomahate".

Haraslin je v tomhle u mě borec.

Reagovat
emisarpravdy

Ten chtěl hrát fotbal, jak tam polehával po zásahu proudem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Pokud ho sleduješ dlouhodobě, tak ten opravdu nic neuklidňuje. A když už chtěl uklidňovat, proč netahal Krejčího a šel po Bořilovi?

Já se s někým držet a přiskočit mi tam tenhle panák (neplést s Panák), udělám to samé.

Něco jiného je když se tohle blíží a hráč to uklidňuje. Ale přijít do sporu 2 a ještě tahat soupeře, to není borec ale blbec.

Reagovat
Bakary3

No, já se k tomu guláši v tý potyčce asi radši už nebudu vyjadřovat, tam se člověk ničeho nedobere

Ale ohledně fanousku jsem si ho všiml několikrát a líbilo se mi to

Reagovat
Kiss Me Polka!

blbec je ten, ktery se na fotbal chce mlatit, ne ten, ktery se snazi aby to skoncilo

Reagovat
verv

Reagovat
lichna.

Ten se vůbec o nic takového ale nesnažil. Jen dostal šanci se chytit Bořila a udělat pak ze sebe oběť.

Beru, že chtěl pomoci spoluhráči, ale snaha o uklidnění vypadá jinak. Taky se mohl postavit Krejčímu. :)

Reagovat
Kiss Me Polka!

vzdyt je uplne evidentni, ze tam jde s tim je od sebe odtrhnout, stejne jako se o to v tu chvili snazi rozhodci, ktery sel z druhe strany a drzel zase krejciho. akorat, ze to hovado ze slavie se neuklidnilo ani po tom odtrzeni a hodilo s nim..

Reagovat
lichna.

Úplně evidentní, akorát že vůbec.

Reagovat
Kiss Me Polka!

vic evidentni to snad ani byt nemuze no. v prvotni moment se snazi dostat mezi ne doprostred (tlaci jak na borila tak na krejciho), pak jak se ti dva otoci, tak je on na jedne strane s borilem, rozhodci na druhe s krejcim.

Reagovat
lichna.

Hele když to vezmu vážně, kdybych chtěl opravdu zastavit konflikt, tak jdu primárně odtáhnout svého spoluhráče. Nicméně v tomhle případě si myslím, že už se to mělo nechat na rozhodčích, když si to ti dva vyříkavali mezi sebou.

Plus teda že je Haraslín mrdka, to je tak nějak obecně známé, takže jeho šlechetné úmysly mu těžko někdo bude věřit.

Reagovat
Kiss Me Polka!

no on ten konflikt zastavil tim zasahem.. fakt nechapu, proc ma schytavat urazky clovek, kterey se jako jedn z mala zachoval rozumne.

Reagovat
lichna.

Jojo a pak se bolestivě držel za hlavičku... Tohle je mor fotbalu, ne to, že si Bořil a Krejčí to jdou vyříkat..

Reagovat
Kiss Me Polka!

No tak se klidně dívej, jak se dva lidi rvou, když ti to dělá dobře, já se radsi budu na fotbale dívat na lidi, co chtějí hrát fotbal a budu podporovat a neurazet je než agresivní hovada, kteří opakovaně nezvládají emoce.

Reagovat
lichna.

Haraslín aka simulant roku chce hrát fotbal? Ale prosím tě...

Plus jestli to, že se dva kluci chytnou za dres, je rvaní, tak to je taky dobrý.

Reagovat
kilobyte

Tak většinou se snažíš zastavit agresora. Navíc Haraslín je odtrhával od sebe oba a když je odtrhl s pomocí ostatních, tak si stoupnul mezi ně. To že je Bořil debil a nestačilo mu to není jeho chyba.

Reagovat
lichna.

Jak říkám, v emocích, kdy chceš prostě řvát na toho daného hráče a začne tě tam odtahovat protihráč, zachoval bych se úplně stejně a je to naprosto pochopitelné, že se mu to nelíbilo.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
verv

Reagovat
jackinho10

za druhý odstavec

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Vopi11

Amen

Reagovat
andrew96

Až na kolik výjimek?

Reagovat
lichna.

Tak vybavuju si jen toho Preciada, jinak tam nic až tak hrozného nebylo ne?

Reagovat
andrew96

To já jen tak, kolik výjimek je ještě snesitelných.

Jinak asi jo, řezali se dobře, ale vyložených zákeřností tam moc nebylo. Ale spíš taky jen lovím v paměti.

Hysterii se ale nedivím, kopaná to byla opravdu šílená.

Reagovat
lichna.

Mno ale pořád je to derby, které většinou bylo přesně o tom. Soubojovost, nasazení, emoce.

U derby mi to nevadí.

Reagovat
andrew96

Mně by to všechno nevadilo, kdyby to nebylo jen o tom. Celý zápas se tam všichni dojížděli, fotbal nikde.

Reagovat
oli9
Reagovat
verv

bez debat, čekal jsem, že se k tomu VAR vrátí

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Losinho

úplně jasná

Reagovat
10

tohle jsem nechápal ani v tom studiu po zápase, kdy to několikrát ukázali a pak řekli, že žlutá je v pohodě

Reagovat
Luka3enko

Já se ho nechci zastávat, ale letos to už jednou řešili a podle mě řekli, že když se sveze po noze tak je žluta, kdyby šel kolmo do nohy tak je red, ale nejsem pravidlový expert a upřímně už je v tom pískání faulů prostě guláš. Kdyby ji dal tak by se nedalo asi nic namítat. Stejně na druhou stranu myslím, že ta penalta pro Slavii byla prostě přísná, protože podle mě vzal první balón, nebo to vzal zároveň (což jsme měl za to že teda penalta není), ale borci tu psali, že se to píská tak asi jo. My se tu hádáme jak čůráci, protože ty pravidla jsou takové strašně nejdnoznačné a díky tomu tu má každá strana pocit, že jí rozhodčí ublížil. Za mě to vlastně pískal dobře, tomu excesu Bořila by nezabránilo nic, protože měl prostě blikanec.

Reagovat
romeo351

Jinak docela mě opouští to poblouznění Zafeirisem. Ten kluk má fakt ještě čas (včera to bylo teda extra těžké utkání). Ještě musí hodně zesílit…

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/frigggo/status/1706027138825019761?s=20

jak mu chtel jeste slapnout na nohu...

https://x.com/JiParoubek5/status/1706134361395888543?s=20

a utirani mokrym hadrem je taky bozi vec

Reagovat
Nuno čomes

Lídr, legenda nebo jak to Slavia popsala?

Reagovat
r.mrazik

tahle glorifikace bezmozku jako tehdy u nas v pripade Repky je extremne debilni

Reagovat
Nuno čomes

Asi ještě koloval adrenalin, protože horší příklad kapitána moc nebude.

Reagovat
r.mrazik

asi jo.aneb kdyz se admin zblazni...i kdyz si myslim,ze oni ho tam fakt zerou...jantari

Reagovat
mistr129

Nebo v případě Krejčího. To jsem myslel že blbě vidím, když jsem otevřel Twitter a nejdřív na mě vyskočila fotka Bořila a o 3 tweetu níže Krejčího

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mistr129

?

Reagovat
hrundy

Dobrý, Bořil je šílenec, ale proč si haraslín jde lehnout mezi něj a Krejčího ? Proč se do toho sere?

Reagovat
Losinho

Zlatej Bořil s Krejčím oproti těmhle chcankám typu Haraslín nebo Douděra

Reagovat
Lemond Laws

Douděra

Reagovat
lichna.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
ACSeRw!n

za me oboji ok

Reagovat
Losinho

Já doufal v Bořilovo ground and pound.

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

No bohužel máš pravdu, i Douděra dělá podobný věci, jako že kdyby tam byla strkačka, tak se snaží někoho vyprovokovat a upadnout.

Reagovat
Losinho

Douděra je obecně strašná herečka..

Reagovat
emisarpravdy

Konečně někdo! A nebyl tam sám, ještě Sadílek.

Reagovat
Bakary3

To druhý je píčovina.

Kdo vidí, že je ten hadr mokrej ? To se zas hledají sracky

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
emisarpravdy

Vrchol klaunství

Reagovat
mistr129

Reagovat
Front hell

To je taková sparťanská nemoc.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pingla

chudák podavač, musel obíhat celé hřiště za Sadílkem, aby mu házel mokrý míč

Reagovat
r.mrazik

Wtf

Reagovat
Losinho

Reagovat
oli9

Tak mě třeba překvapuje že i kdyby ho utíral mokrým hadrem tak co.. Utre si ho do dresu..

Nad tím, že se trávník kropi aby hra byla rychlejší a někdo ho nekropi se taky nikdo nepozastavuje

Reagovat
mistr129

Nebo že klasicky domácím podáváš míč rychle a hostům pomalu

Reagovat
oli9

Reagovat
r.mrazik

kultivace fotbaloveho prostredi prece

Reagovat
kilobyte

Pokropený/nepokropený trávník je pro všechny stejný. Podávání míčů rychleji domácím je prostě výhoda domácího prostředí a těžko můžeš motivovat domácí podavače, aby podávali hostům rychleji míč. Pokud to není přes čáru, že třeba ten míč nepodají a nebo ho dokonce brání, tak je to podle mě v pohodě.

Ale úmyslně namáčet míče podle mě není fair play. A je to podobné jako třeba rozkopávání penaltového puntíku. Ale tady není poznat jestli to opravdu dělal. Jestli jo, tak z něj s takovým přístupem jednou vyroste další simulant.

Reagovat
Front hell

Simulant z něj vyroste 100% i tak. Protože fotbalové prostředí jen už jenom o tom

Reagovat
kilobyte

Pořád se najdou výjimky. Jenže když se podporuje nefér jednání s tím, že to vlastně k tomu patří, tak to pořád budou jen výjimky.

Reagovat
Front hell

V to už jsem ztratil dávno víru.

Reagovat
oli9

mně to všechno přijde stejné

Reagovat
kilobyte

Já myslím, že když musíš vynakládat vyšší úsilí v "nedovoleném" jednání, abys to ztížil soupeři, tak už je to za hranou.

Třeba pokud by ten míč byl mokrý a podavač ho osušil jen domácím, tak je to podle mě v pohodě. Ale namáčet ho soupeři je podle mě nefér hra. Podavače dělají budoucí hráči a podle toho by se měli vychovávat.

Reagovat
Kiss Me Polka!

to s tim mokrym hadrem, to fakt nekdo mysli vazne, takove kosnpiracky jak nekde od rajchla spartani uz se taky snazi brecet kvuli jakemukoli nesmyslu?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Front hell

Jako sorry ale tohle je sracka

Reagovat
r.mrazik

od číňanů? to rozhodně

Reagovat
Front hell

Spíše ty vaše konspirační teorie. Na druhou stranu si nemáte jako tábory absolutně co vyčítat.

Reagovat
r.mrazik

kdo zazil Roryho Delapa a jeho utirani mice pred kazdym autem,tak...

no nic...

Reagovat
Front hell

Tak překvapivě jsme po jeho dlouhých autech pár golu dostali Každopádně to pořád nemění nic na tom vašem konspiračním brečení

Reagovat
r.mrazik

Fakt nevím, jestli má smysl to vysvětlovat, když jsi to nepochopil.

No..nemá...

Reagovat
Front hell

Fakt nevím, jestli má potřebu dospělý chlap tady fnukat nad konspiračními srackami ze sparťanského tábora.

No ..asi má....

Reagovat
r.mrazik

Konspirační sračky

Od dob (ne)kropeni trávníku, rozkopavani penalty a dalších kravin jsme se dostali k tomu, že znesnadneni házení dlouhého autu je konspirační kravina, kdy už od dob Delapa bylo jasné vidět, že na venkovních stadionech mu suché míče taky nedávali.

Ale to je fuk dítě

Reagovat
Front hell

A když pršelo tak mu ho taky mokřili Tomio?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Front hell

ok Tomi

Reagovat
Mass

Trapný od tebe. Nejdřív si tu stěžuješ ty na údajný mokrý hadry a pak sem dáváš brečouny, když se s tebou někdo snaží diskutovat.

Reagovat
r.mrazik

Jo tak to byl koment k diskuzi jo?

Reagovat
Mass

Cosi budem, Haraslín věděl že je Bořil v ráži a chtěl pro něj získat červenou, chmatal tam na něj a Bořil ho poslal k zemi a Haraslín to doprovodil pláčem na zemi. Nemyslim si, že na něj chtěl schválně šlápnout, to už tam vidite vy.

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe....tak to je moc

Chudák Bořil...

Reagovat
St. Pauli

Za me teda monstrkompliment na Panaka za socialni gramotnost, kriticky mysleni a sebereflexi. Respekt.

Reagovat
$dolar$

Ja jsem se vcerejsim derbym naprosto spokojenej. A to ani ne tak kvulu ztratam, ale tyhle emoce u fotbalu miluju. Tohle bylo kdysi mezi Barcou a Realem a tehdy me to bavilo. Ted uz tu ligu ani nezapnu, kdyz si skoro lizaji pri nastupu prdele..

Reagovat
St. Pauli

Pravdu dis, ma to elektrizujici naboj i po skonceni a ten prubeh sebou nese nejaky pribeh. To je prima. Ale vidim i linie, ktere tam proste nepatri - hazet petardy na normaly, napadat (pred, pri i po utkani) klobasozrouty a rodiny s detma, zapalovat toalety, nicit stadiony apod.

Reagovat
$dolar$

Jj o tom zadna. To je cira demence frustratu.

Reagovat
vestinustarychdubu

Tak třeba za mě je Bořil vs. Krejčí to nejmenší, co se tam včera stalo. Červený v pořádku, oba dva si pár zápasů odpočinou. Podle komentářů jsem myslel, že se tam div nezabili a že tam Bořil rozdával páky na nohy na potkání, pak jsem si to pustil zpětně a jako... zase tak moc strašnýho se nestalo. Tak se drželi za dres a trošku se pokočkovali. Lepší tohle, než nějaký zákeřný lámání nohou při skluzu a nebo usimulovaný dementi.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Lemond Laws

Jako oba jsou kokoti, ale aspoň prostě se drželi a šli proti sobě "férově" a nepadali jak holky, aby vymodlili červenou pro soupeře

Reagovat
vestinustarychdubu

Tohle chapu, emoce, trosku se to tam vyhrotilo a rozhodci to vyresil (na rozdil od jinych situaci) rychle a efektivne, diky cau.

Ale pachut ze "zapasu roku" zustava z jinych situaci.

Reagovat
Mass

To tam pak předvedl Haraslín.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Mass

Přesně tak. Sparťani dost hysterický na to, jaký ze sebe dělaj drsňáky.

Reagovat
Losinho

Na Clásica s Mourkem jsem si u toho taky vzpomněl

Reagovat
r.mrazik

taky...to byla hrozna nekoukatelna sracka jako vcera

Reagovat
ACSeRw!n

el clasico je ted totalni vysmech

Reagovat
Bex5

Krejci s tim ubozakem slusne zametal ale ... vodil si ho tam za dres jak Berousek medvedy

Reagovat
Bucky

Reagovat
kilobyte

Reagovat
John Obi Mikel

Tak kdo to je?

Reagovat
HorajzmAmmann

to jsem myslel že zjistím tady...

Reagovat
Stannis Baratheon

No jedno jméno mě napadlo...

Reagovat
Coutinho10

někdo, kdo hrál za Teplice někdy na přelomu tisíciletí, když se jim dařilo, měli plnej stadión, hráli evropský poháry, nicméně nemyslím si, že to pro nás musí bejt nutně známé jméno

někdo z éry jako Marián Řízek atd., který byl i na O2TV, když byla korona a dávali historické zápasy z LM i se studiem, ale kdo konkrétně, tak těžko říct

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
$dolar$

Verbir?

Reagovat
Pablos

nehrál tak vysoko, aby na svoje zápasy mohl sázet... takže né

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ACSeRw!n

asi jasnej Fenin ne?

Reagovat
Coutinho10

přečti si aspoň první větu

Přiznává, že za svůj život, který prožil už v pěti dekádách, prosázel tři miliony korun.

Reagovat
kilobyte

Tak zrovna tohle by na Fenina mohlo sedět, ne? Narodil se v osmdesátkách, takže prožívá už pátou dekádu a 3 miliony mohl klidně prosázet.

Reagovat
Coutinho10

tam je ale napsáno, že prožil...Feninovi je teprve 36 let

Reagovat
kilobyte

Život prožil v 5 dekádách. Fenin se narodil v 87. Takže život prožil v 5 dekádách: 80, 90, 00, 10, 20.

Reagovat
Coutinho10

2,5 roku v 80s prožil to jo a jako asi si to tak vyložit můžeš, ale jako dítě nevím, jestli to může nějak hodnotit

a že by v 90s sázel, když mu bylo třeba 11-12 let max. na pobočkách, tak to si úplně nemyslím

a zrovna o 90s tam dost mluví:

V devadesátkách se u nás sázkovky rozjížděly, brali jsme to všichni, co jsme se kolem sportu motali, jako atrakci, zajímavé zpestření. Já jsem tomu nijak nepropadl, ale rád jsem si vsadil na víkend. Bavil mě ten adrenalin, bavilo mě sledovat jednotlivé zápasy.

Reagovat
kilobyte

Já netvrdím, že je to Fenin. Ale ta první věta by na něj mohla seděla.

Jinak je asi jasné, že to Fenin není, protože na něj nesedí ty ostatní věci. Třeba, že nehrál nahoře, že měl v té době rodinu.

Podle mě by ale bylo možné, aby sázel v 11-12. Já jsem si poprvé vsadil asi v 16 a to jsem vypadal o dost mladší. Někteří to fakt moc neřeší a v devadesátkách bych se divil, kdyby to řešili víc.

Reagovat
Coutinho10

jj

podle mě je rozdíl, jestli ti je 16 nebo 12...já si naopak myslím, že by pravidelně asi nenechávali dítě sázet a podporovat ho v tom, v 16-17 asi jo, ale 11-12 ne, ale to spíš tipuju, nemám k tomu nějakou osobní zkušenost, takže nevím

Reagovat
kilobyte

Tak já v 16 vypadal přinejlepším tak na 14 malej, hubenej a bez vousů (maximálně trochu chmýří pod nosem). Někteří zase ve 12 vypadají na 14 i víc. Pochybuji, že by mi ta bába tipovala víc než 14.

Reagovat
Coutinho10

tak měli by se správně kontrolovat u těch sporných případů i občanky, ale to se asi taky moc nedodržuje nebo jak kde, takže jako asi teoreticky mu to mohlo procházet, ale zase bych tomu nedával tak vysokou šanci

Reagovat
kilobyte

Tak u mě to fakt nebyl sporný případ. Tam bylo jasný, že mi není 18. Ale prostě tam byla bába, která to neřešila. Jako byla to třeba 1 pobočka ze 100, ale není to nemožný.

Reagovat
Coutinho10

j jako mohlo to u něj bejt obráceně, vypadal třeba ve 12 na 16-17 a bylo přimhouřený oko, nepožadovala se občanka, tak mu to procházelo a nebo jak píše Pablos, tak klidně mu to mohl sázet někdo starší a tím pádem a on si tipoval, prožíval to díky tomu, že to za něj vsadil někdo jiný, ale psal, že si rád vsadil, takže spíš mi to sedí jako legálně, jako plnoletej, takže že je starší než si myslíš, ale asi to ochcat šlo, takže to nebudu popírat

Reagovat
Pablos

já sázel ve 13-14 prvně ...a museli mi to tam podávat dědouškové na pobočce fortuny, jinak nečapačka

Reagovat
Jolly Roger

Ladislav Krejčí mladší nemá mentální kapacitu na to být kapitánem týmu. Je to bojovník, mladej brusič prostšího rozumu, kterého by měl nějaký zkušenější, kvalitnější fotbalista občas ( velmi často ) srovnat.

Reagovat
lichna.

https://twitter.com/vojtal/status/1706447149649563986

Tady celkem dobře vidět celý ten průběh - začne to nesmyslně Wiesner klečením na Chytilovi. Přiběhne Bořil, chce chytnout Wiesnera a do toho se zapojí blázen Krejčí a pak už Bořilovi rupnou nervy.

Já bych dal stop 5 zápasů všem, co byli na hřišti a bude klid.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele