FORTUNA:LIGA - souhrn 13. kola: Z pohárových zástupců uspěla jen Slavia

28.10.2023, 17:01, aktualizováno 29.10.2023, 20:01
Komentáře a souhrny

Sparta nepochodila v Mladé Boleslavi, padla 1:3 a přišla o vedení v tabulce, na první místo se posunula Slavia. Úspěch neslaví ani Plzeň, doma přenechala všechny body Karviné.

Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha 0:2

29.10.2023 18:00

Góly: 20. Michal Tomič, 67. Mojmír Chytil

Fotbalisté Slavie potvrdili v závěrečném zápase 13. kola Fortuna ligy papírové předpoklady, když porazili Bohemians 2:0. O vítězi utkání rozhodl ve 20. minutě parádním dalekonosným projektilem slovenský obránce Michal Tomič, pro kterého šlo o první přesný zásah v sešívaném dresu. Ještě v první půli byl blízko navýšení slávistického vedení Mojmír Chytil, v obrovské příležitosti ale trestuhodně minul opuštěnou bránu. Po změně stran si ovšem i on spravil chuť a dal skóre konečnou podobu. Hosté tak dokráčeli pro plný bodový zisk, čímž v tabulce poskočili na vedoucí pozici s náskokem jednoho bodu na Spartu.

Hráči Slavie dorazili z Říma rozmrzelí z porážky, její fanoušci si k tomu přibalili ještě hromadu dalších negativních zážitků. Na chování italské policie dokonce klub podal oficiální protest, trenéři a hráči však museli vše hodit za hlavu a přeorientovat se na další velkou výzvu. Vršovické derby hrané v Ďolíčku jim dlouhodobě dělalo potíže, byť poslední dvě návštěvy domova Klokanů skončily jasnými výhrami. V obou případech přitom sešívaní inkasovali jako první.

Tentokrát mohli jít již po čtyřech minutách hry do vedení, Muhamed Tijani ale střílený centr mezi tři tyče nasměrovat nedokázal. Defenziva Bohemians odolávala slávistické převaze pouze do 20. minuty, kdy Martina Jedličku překonal dalekonosným pokusem k tyči Tomič. Už o několik okamžiků později mohli hosté disponovat dvoubrankovým náskokem, ránu Christose Zafeirese však Jedlička zneškodnil a Václav Jurečka z následné dorážky vypálil vysoko nad. Po chybné rozehrávce Antonína Křapky byl blízko zapsání do střelecké listiny také Chytil, odkrytou branku ale po kličce Jedličkovi trestuhodně minul. Následně se začali na útočné polovině osmělovat rovněž Klokani, střelu Adama Jánoše i zakončení Daniela Köstla dokázal Aleš Mandous vyřešit.

Domácí obraně dělal problémy především skvěle hrající Zafeiris, po jehož další akci nebezpečně pálil Lukáš Provod. Dělovka slávistického záložníka ale trefila pouze klubko bránících hráčů. Bohemians na závěr prvního poločasu nenavázali a hra se po většinu času odehrávala na jejich obranné polovině. Sešívané do větších příležitostí dlouho nepouštěli, přesto v 67. minutě podruhé inkasovali, když po zaváhání v rozehrávce navýšil vedení hostujícího celku střelou na zadní tyč Chytil. Klokani si první střelecké zakončení v druhé půli připsali až v 79. minutě, Köstlova rána skončila ale vysoko nad brankou. V závěru mohl rozdíl ve skóre zvýraznit Oscar Dorley, Jedlička však jeho pumelici vytěsnil.

Slavia si tak z nevyzpytatelného utkání odnesla tři body. V příštím kole 5. listopadu přivítá Plzeň, Bohemians se o den dříve představí na půdě Sparty.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - MFK Karviná 0:1

29.10.2023 15:00

Góly: 76. Patrik Čavoš

Viktoria Plzeň překvapivě prohrála ve 13. kole Fortuna ligy před vlastními fanoušky s Karvinou 0:1. Hosté poslali na trávník favorita velmi defenzivní základní jedenáctku, což se jim vyplatilo, protože Západočeši dostali míč do sítě jen jednou. Při trefě Tomáše Chorého, jenž rozhodl čtvrteční utkání Konferenční ligy v Záhřebu, navíc rozhodčí u videa odhalili nedovolený zákrok. V závěrečné čtvrthodině naopak na druhé straně senzačně udeřil Patrik Čavoš, jenž tak Slezanům zařídil první venkovní zisk v této sezoně.

Zápas v Liberci nebylo radno Plzni připomínat. Západočechům se tam totiž nepovedlo vůbec nic, a ačkoliv byla vysoká prohra 0:3 citelná, nejzásadněji se z dlouhodobého hlediska jevilo zranění Rafia Durosinmiho. Toho navíc poslal na marodku náhradní gólman Marián Tvrdoň, jenž záskok za rovněž indisponovaného Jindřicha Staňka hrubě nezvládl a už ve čtvrtek v Záhřebu před ním dostal přednost 18letý Patrik Baier. Mladík v Chorvatsku obstál, a tak se v bráně objevil i proti Karviné.

Už v páté minutě ho vystrašil Amar Memič, když zakončoval rychlý protiútok tvrdou ranou těsně kolem tyče. Viktoriánům stačilo první ohrožení vlastní brány k tomu, aby začali hrát aktivněji. Často se dostávali do soupeřova vápna, nicméně každá akce skončila neúspěchem již v předfinální fázi. Až v závěru první půle se domácí mužstvo dočkalo střeleckého úspěchu. Na centrovaný balon si vyskočil Chorý a prudkou hlavičkou zvedl fanoušky ze sedaček. Navrátilec v plzeňské sestavě si ovšem dopomohl faulem, proto sudí gól zpětně odvolal, a navíc smolaři udělil žlutou kartu.

I ve druhém poločase se jako první v šanci objevila Karviná. Míč propadl do malého vápna, kde stál Alex Iván, který bez váhání vypálil. Brankář Baier ovšem reagoval velmi rychle a připsal si důležitý zákrok. Z následného útoku Viktoriánů se do šestnáctky prokličkoval Erik Jirka, ale i Dominik Holec ukázal, jak dobře umí chytat. Po hodině hry si na centr vyskočil Iván a akrobaticky se pokusil poslat balon mezi tři tyče. Tentokrát jej však zastavilo břevno. V 77. minutě už Slezané slavili, když nehlídaný Čavoš hlavou překonal Baiera. Domácí se v závěru hnali za vyrovnáním, nicméně defenziva s Holcem tlaku odolala.

Karviná tak svou venkovní mizérii nečekaně přerušila v Doosan Areně, odkud si odvezla všechny body. V příštím kole 5. listopadu přivítá Baník, Plzeň se tentýž den představí na hřišti Slavie.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 3:1

29.10.2023 15:00

Góly: 24. Vasil Kušej, 45+1. Marek Matějovský, 87. Lamin Jawo - 29. Jakub Pešek

Pražská Sparta padla ve 13. kole Fortuna ligy v Mladé Boleslavi 1:3. Pod první porážku Letenských v ligovém ročníku se podepsal gólem a asistencí neúnavný Vasil Kušej. Rozhodující trefu však zavinil kvůli špatné komunikaci s obránci hostující brankář Peter Vindahl, jehož překonal bývalý hráč Rudých Marek Matějovský. Fotbalisté v modrém tak navázali na devítigólové představení ve Zlíně a posunuli se již na třetí příčku.

Mladé Boleslavi se po posledním kole dostávalo nezvyklé pozornosti. Historii přepisující výhra 9:5 ze Zlína byla vskutku působivá, byť trenér Marek Kulič po zápase nezapomněl vyčinit propustné defenzivě. Po přihlédnutí k předchozímu debaklu z Olomouce se nabízela otázka, jak se obrana Středočechů vypořádá s obtížným testem v podobě bývalého koučova týmu. Sparta totiž disponovala nejlepší ofenzivou ligy, stále však postrádala Lukáše Haraslína.

Letenští se od začátku chopili otěží a vypracovali si několik zajímavých šancí. Z přímého kopu ve 12. minutě však Qazim Laci zamířil příliš vysoko. Hned vzápětí musel na druhé straně předvést pohotový zákrok Vindahl, jenž vykryl přízemní zakončení Yusufa. Mladá Boleslav se ovšem úvodní trefy nakonec dočkala, když Kušej zakončoval ve 24. minutě z osamocené pozice ve vápně. Odpověď hostů na sebe nenechala dlouho čekat. K Jakubu Peškovi se na hranici šestnáctky dostal odražený míč, který poslal razantní ranou přesně k pravé tyči. Špatné komunikace mezi gólmanem Vindahlem a Filipem Panákem využil v závěru poločasu Matějovský, jenž po zisku balonu dorážel do prázdné brány.

Po návratu z kabin napravil Vindahl chybu z úvodního dějství, když famózně vyrazil teč Daniela Marečka z hranice šestnáctky. Na dánského strážce branky nevyzrál ani Yusuf, jenž zakončoval chvíli nato hlavičkou pod břevno. Na druhé straně musel vytáhnout bravurní zákrok také Matouš Trmal, když jej skrytým přízemním pokusem k pravé tyči pozdravil Adam Karabec. V závěru tak přišla pro Pražany finální rána. Střídající Lamin Jawo si našel prodloužený míč od Yusufa a šikovně po zemi zakončil mimo Vindahlův dosah.

Vzájemný duel tak poprvé od roku 2019 neskončil výhrou Sparty, která tentokrát dokonce nezískala ani bod. V příštím kole 4. listopadu přivítá Bohemians, Mladá Boleslav se tentýž den představí v Teplicích.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Jablonec 0:1

28.10.2023 18:00

Góly: 84. Jan Chramosta

Baník Ostrava prohrál ve 13. kole Fortuna ligy na svém hřišti s Jabloncem 0:1. V průběhu duelu se dlouho nikomu nedařilo pohnout ukazatelem skóre, na čemž měli velkou zásluhu oba brankáři. Jak Jiří Letáček, tak hostující Jan Hanuš totiž pochytali několik střel s gólovými parametry. První jmenovaný však nakonec páté domácí čisté konto neuhájil, neboť jej v závěru překonal střídající Jan Chramosta, jenž přisoudil Severočechům teprve druhé vítězství v sezoně. Ostravané se naopak po premiérové porážce před vlastními fanoušky odmítli v tabulce posunout za pražská "S".

Přestože svěřenci Radoslava Látala předváděli v posledních kolech poměrně slušné výkony, sbírat body se jim příliš nedařilo. Naposledy proti Bohemians byli jednoznačně lepším týmem, z jediné šance soupeře však inkasovali, připsali si již šestou porážku v sezoně a v tabulce zůstali na nelichotivém předposledním místě. Jejich ostravský soupeř navíc na domácím stadionu budil respekt. V tomto ročníku ve Vítkovicích ještě neprohrál a inkasoval zde pouze dvakrát.

Po svižném začátku utkání se o první střelu mezi tři tyče postaral David Buchta, pokus 24letého záložníka ale vyrazil Hanuš na rohový kop. Ve 25. minutě se po rychlé kombinaci řítil na branku Baníku osamocený Matouš Krulich, kterého však po skvělém vyběhnutí připravil na poslední chvíli o míč Letáček. Jen o několik okamžiků později vypálil na druhé polovině hřiště z velké vzdálenosti Karel Pojezný a konečky prstů musel opět zasahovat Hanuš. Nerozhodný stav mohl na stranu hostů převrátit Alexis Alégué po tom, co obešel Letáčka a zbývalo mu zamířit do odkryté sítě. V závěrečné fázi byl ovšem zbytečně zbrklý a balon poslal pouze vedle pravé tyče.

Krátce po změně stran se ke střele zpoza vápna odhodlal aktivní Ewerton, připravený Hanuš ale vytáhl další kvalitní zákrok. Domácí fotbalisté se čím dál víc tlačili do ofenzivy, z čehož plynuly další příležitosti. Pokusy Abdullahiho Tanka ani Tomáše Riga ale přesné nebyly. V 70. minutě se do ojedinělé šance Jablonce ve druhém poločasu dostal Dominik Pleštil, který se ocitl v samostatném úniku. Stejně jako v první půli se ovšem předvedl Letáček, jenž výborně načasoval vyběhnutí proti hostujícímu útočníkovi. Pár minut před koncem však přišel pro Slezany velký šok. Odražený míč se v šestnáctce domácích totiž dostal k Chramostovi, jenž tváří v tvář Letáčkovi nezaváhal a zařídil Severočechům překvapivé vítězství.

Navzdory očekáváním si tedy všechny body z Vítkovic odvezli hosté. Baník po pohárové vsuvce vyzve 5. listopadu venku Karvinou, zatímco Jablonec o den dříve přivítá Sigmu Olomouc.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Teplice 1:0

28.10.2023 15:00

Góly: 41. Lukáš Čmelík

Hradec Králové ve 13. kole FORTUNA:LIGY po třech ztrátách v řadě naplno bodoval, když na vlastním hřišti porazil Teplice 1:0. O triumfu domácích rozhodl v závěru úvodního dějství svou první trefou v ligové sezoně Lukáš Čmelík. Na zásah slovenského středopolaře mohli Skláři bleskově odpovědět, branka Jana Knapíka ale kvůli těsnému ofsajdu neplatila. Severočeši se tak nedokázali gólově prosadit již v pátém soutěžním duelu v řadě a po povedeném úvodu sezony nadále klesají ligovou tabulkou.

Funkcionáři Teplic po utkání s Baníkem sice nemohli překousnout některé výroky rozhodčího, který například sporně vyloučil Nemanju Mičeviče, nic to však nezměnilo na tom, že Skláři nenavázali na domácí úspěchy a se Slezany padli. Oslabení Severočeši navíc potřetí v řadě vyšli střelecky naprázdno. Dobrá nálada nemohla být ani v táboře Votroků, angažování Václava Kotala se totiž zřejmě minulo účinkem a Hradec pod jeho vedením vyhrál jediný ze čtyř zápasů.

Do souboje se Severočechy vstoupili Hradečáci aktivně a již v průběhu úvodní čtvrthodiny si vytvořili řadu brankových příležitostí. Nejblíže otevření skóre byl ve 14. minutě Jakub Kučera, jehož hlavičku zastavilo břevno. Tepličtí o sobě dali poprvé výrazněji vědět až v polovině poločasu, kdy Tadeáš Vachoušek vypálil jen o několik centimetrů vedle vzdálenější tyče.

O chvíli později se na druhé straně dostal k zakončení nikým nehlídaný Ladislav Krejčí, Tomáš Grigar ale fantastickým zákrokem udržel bezbrankový stav. Skóre se tak poprvé měnilo až ve 41. minutě, kdy se po zaváhání gólmana Teplic prosadil ranou pod břevno Čmelík. Na trefu hradeckého středopolaře mohl ještě před odchodem do šaten odpovědět Knapík, zásah hostujícího obránce ale kvůli těsnému ofsajdu neplatil.

Trenér Teplic se výkon svého celku pokusil oživit dvojím střídáním v úvodu druhé půle. Byla to právě souhra čerstvých hráčů, po které nebezpečně zakončoval Jakub Křišťan, jistého Pavola Bajzu ale prudkou ranou nepřekonal. Žlutomodří oproti prvním 45 minutám svou hru zpřesnili, přes defenzivu "Votroků" se však do dalších šancí nedostávali.

V 67. minutě naopak mohli podruhé inkasovat, když chybného Grigarova vyběhnutí využil Daniel Hais, gólovou radost domácího útočníka ale nakonec uťal ofsajd. V úvodu závěrečné desetiminutovky se střelou na přední tyč prezentoval Soufiane Dramé, pozorného Bajzu překonat nedokázal. Gólman Východočechů se mohl radovat z vychytané nuly, neboť kryl i dalekonosný pokus Daniela Trubače.

Teplice tak opět neuspěly a připsaly si třetí porážku v řadě. V příštím kole 4. listopadu přivítají Mladou Boleslav, Hradec se tentýž den představí v Uherském Hradišti.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Pardubice 0:1

28.10.2023 15:00

Góly: 9. Tomáš Zlatohlávek

České Budějovice nevyužily výhody domácího prostředí a ve 13. kole FORTUNA:LIGY podlehly Pardubicím 0:1. Souboj celků ze spodní poloviny tabulky rozhodla jediná trefa z kopačky Tomáše Zlatohlávka, jenž zúročil sklepnutí Michala Hlavatého, a připsal si tak svůj první přesný zásah v nejvyšší české soutěži. Východočeši zároveň prolomili pětizápasovou sérii bez vítězství a Dynamu se v tabulce vzdálili na rozdíl tří bodů.

Sportovní ředitel Jihočechů sice otevřeně hovořil o touze zvítězit na pražské Letné, Sparta ho však rychle vyvedla z omylu a čtyřikrát skórovala. Tím se venkovní krize Českých Budějovic ještě prohloubila, na Střeleckém ostrově se jim ovšem dařilo lépe. To mohly potvrdit proti Pardubicím, které porazily v šesti z posledních sedmi vzájemných střetnutí. Východočeši ale neměli být snadným soustem, když je naposledy dělily pouhé vteřiny od výhry nad Olomoucí a předminule remizovali v Ostravě.

K prvnímu střeleckému pokusu se po osmi minutách hry odhodlal Kryštof Daněk, uvnitř pokutového území ale nezamířil přesně a domácí branku netrefil. O poznání přesnější byl za několik okamžiků Zlatohlávek, jenž využil přiťuknutí Hlavatého a přízemní střelou poslal míč k pravé tyči.

Zaskočení Jihočeši se po obdrženém gólu osmělili až v závěru úvodní půlhodiny, Wale Musa Alli však mířil jen na připraveného Viktora Budinského a rána Samuela Šiguta ze střední vzdálenosti prolétla vedle levé tyče. Hru Dynama následně rozhýbal střídající Quadri Adediran, ani jeho pokus z otočky ale neskončil vyrovnáním.

Po změně stran se role týmů otočily a aktivněji hráli fotbalisté Českých Budějovic. Převahu v držení míče však nedokázali využít k ohrožení soupeřovy branky. Do první výraznější šance se tak dostal až v 72. minutě na druhé straně hřiště střídající Tomáš Solil, jeho střelu z hranice šestnáctky ale vyrazil Dávid Šípoš na rohový kop. Zbytek utkání už žádnou další gólovou příležitost nenabídl.

Pardubice se tak tragické vzájemné bilance z posledních let nezalekly a zvítězily. V příštím kole 4. listopadu přivítají Zlín, České Budějovice se o den později představí v Liberci.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FC Zlín 0:0

28.10.2023 15:00

Góly: -

Zlín vedený novým trenérem Bronislavem Červenkou remizoval ve 13. kole FORTUNA:LIGY na Andrově stadionu se Sigmou Olomouc 0:0. Po předchozí přestřelce s Mladou Boleslaví se Ševci soustředili především na pevnou defenzivu, zatímco Sigma trpělivě vyčkávala na chybu soupeře. Největší příležitost měl na kopačce Lukáš Juliš, pětigólový střelec nicméně na vyběhnuvšího Stanislava Dostála nevyzrál. Hanáci tak zaváhali podruhé v řadě s papírově slabším soupeřem.

Sigma naposledy odmítla posun na třetí příčku a v Pardubicích pouze remizovala. Dlouho to přitom vypadalo, že nedosáhne ani na bod, výkon z východu Čech tak nebyl něčím, na co by Hanáci chtěli dlouho vzpomínat. Uplynulý víkend by nejraději vymazali ze svých pamětí i funkcionáři a hráči Zlína, k jejich smůle je ovšem téměř jisté, že o debaklu 5:9 budou slýchat dlouhá léta. Historii přepisující výsledek stál místo Pavla Vrbu, kterého na lavičce Ševců nahradil exkroměřížský Červenka.

Práci měla jím vybraná jednička Dostál v deváté minutě, kdy z dálky vypálil Filip Zorvan, hráč s číslem 10 na zádech ovšem mířil pouze na střed. Rozruch před bránou hostí způsobil i zkušený stoper Hanáků Vít Beneš, s jeho hlavičkou si nicméně Dostál poradil. První střelecký pokus Zlína si připsal po nahrávce za obranu Vukadin Vukadinovič, napálil však pouze tyč. Tomáš Digaňa o chvíli později chybně rozehrál, čehož nakonec nedokázal využít David Tkáč.

Jako první musel po přestávce zasahovat opět zlínský brankář. Tentokrát to z velké dálky zkusil silnější levačkou univerzál Ondřej Zmrzlý, jenže ani jeho přízemní rána se s úspěchem nesetkala. Krátce nato se k zakončení dostal Zorvan, nenápadná střela ovšem skončila na vzdálenější tyči.

Ani šance Juliše nepřinesla změnu skóre, proti bývalému sparťanovi skvěle vyběhl Dostál. Další příležitost v podobě přímého kopu měl po faulu na Jana Fortelného Zorvan, středopolař Sigmy ovšem pálil vysoko nad. Rozhodnout mohl v závěru utkání Juraj Chvátal, pravý obránce však trefil pouze břevno, následnou dorážku poslal mezi fanoušky Beneš.

Angažování nového trenéra tak přineslo zlepšení a Zlín získal bod. V příštím kole se 4. listopadu představí v Pardubicích, Sigma bude hrát tentýž den v Jablonci.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 1:1

28.10.2023 15:00

Góly: 10. Milan Petržela - 16. Ľubomír Tupta

Slovácko remizovalo v domácím duelu 13. kola FORTUNA:LIGY se Slovanem Liberec 1:1. Pohlednou první půli, které předcházely oslavy spojené s 20. výročím otevření místního stadionu Miroslava Valenty, velmi brzy gólově načal 40letý Milan Petržela. Ještě do přestávky se ale již počtvrté v této sezoně střelecky prosadil Ľubomír Tupta, a slavnostní atmosféru v Uherském Hradišti tak značně utlumil. Po změně stran už diváci viděli opatrnější představení, které vyústilo v zaslouženou dělbu bodů.

Liberec při svém posledním duelu na tomto stadionu připomněl výkony z rozmezí let 2015 a 2018, kdy v Uherském Hradišti vyhrál pětkrát za sebou. Jeho úspěch nebyl vyloučený ani tentokrát, na jih Moravy totiž přijížděl povzbuzený jednoznačným triumfem nad Plzní. Slovácko naposledy rovněž vyzvalo zvučného soupeře, na půdě Slavie však již tradičně prohrálo. Na vlastním hřišti ovšem pravidelně sbíralo body, v posledních třech případech dokonce třikrát vyhrálo bez inkasované branky.

Úvodní vzrušení zařídil po 10 minutách hry hostující gólman Hugo Jan Bačkovský. Odchovanec Sparty, jindy velmi chválený pro svou hru nohama, namazal soupeři do šance, která po nedůrazu v liberecké defenzivě skončila stoprocentní příležitostí Petržely. Ten v malém vápně nezaváhal a zaznamenal svůj první letošní gól.

O několik chvil později sice na druhé straně zvládl domácí brankář zneškodnit hlavičku Dominika Preislera, na poněkud šťastnou dorážku Tupty už byl ale krátký. Obrat ve skóre mohl dokonat Jan Žambůrek, jeho pokus z levé strany šestnáctky však mířil těsně vedle tyče. Možnost zvrátit skóre na stranu Severočechů měl znovu Tupta, v situaci jeden na jednoho jej ovšem skvěle vychytal Tomáš Fryšták.

Po změně stran již utkání takové množství šancí nenabízelo, Slovácko si první pokus směřující mezi tři tyče připsalo až po více než hodině hry. Slabá rána Michala Trávníka ovšem Bačkovského příliš z míry nevyvedla. V závěrečné desetiminutovce ještě vzbudil pozornost zákrok domácího obránce na Filipa Horského, po konzultaci s videorozhodčím se ale penalta nepískala.

Slovácko tak doma po více než dvou měsících nevyhrálo a získalo jen bod. V příštím kole 4. listopadu přivítá Hradec Králové, do Liberce zavítají o den později České Budějovice.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
13
10
3
0
24 : 7
33
2
Sparta Praha
13
10
2
1
35 : 11
32
3
FK Mladá Boleslav
12
7
2
3
30 : 22
23
4
Sigma Olomouc
13
7
2
4
22 : 15
23
5
Viktoria Plzeň
12
7
1
4
30 : 17
22
6
Baník Ostrava
13
6
3
4
19 : 11
21
7
1. FC Slovácko
13
6
3
4
14 : 15
21
8
Bohemians Praha 1905
13
5
2
6
11 : 16
17
9
Slovan Liberec
13
3
5
5
19 : 22
14
10
FC Hradec Králové
13
4
2
7
15 : 21
14
11
FK Teplice
13
3
4
6
10 : 14
13
12
MFK Karviná
13
4
1
8
17 : 23
13
13
FK Pardubice
13
3
4
6
11 : 19
13
14
FK Jablonec
13
2
5
6
11 : 18
11
15
Dynamo České Budějovice
13
3
1
9
14 : 30
10
16
FC Zlín
13
1
4
8
13 : 34
7

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (315)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele