FORTUNA:LIGA - preview 4. kola: Slavia i Plzeň jedou ven

12.08.2023, 08:53, aktualizováno 13.08.2023, 09:00
Previews

Slavia jede do Mladé Boleslavi a v souboji dvou neporažených na sešívané čeká hodně náročný úkol. Plzeň se představí v Českých Budějovicích, dnes je na programu netradičně hned pět utkání.

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha

neděle 15:00

Slavia zvládla s přehledem první utkání předkola Evropské ligy a míří za snadným postupem dál. Ještě předtím se ovšem zastaví v Mladé Boleslavi, kde chce prodloužit stoprocentní bilanci v nové sezóně. Domácí však rovněž nezačali ročník vůbec špatně a hodlají Pražany co nejvíce potrápit.

Tak snadný zápas nečekali snad ani ti největší optimisté z řad sešívaných. Slavia si ve čtvrtek naprosto suverénně poradila s ukrajinským celkem Dnipro-1 a nakonec mohla vsítit i víc než tři góly. S vítězstvím 3:0 nicméně může být téměř stoprocentně spokojena. Jedinou kaňkou na suverénním utkání představovalo vyloučení stopera Igoha Ogbua, jenž se tak nezúčastní odvety. I bez jeho přítomnosti by však Pražané měli postoupil do 4. předkola evropské soutěže.

Dost možná náročnější partie tak čeká na sešívané v domácí soutěži. "Jednoznačně to bude těžká prověrka, protože Boleslav poskládala silný tým, suverénně nejlepší tým za poslední dobu. Vypadají velice dobře, hlavně složení ofenzivní části fakt nahání respekt. Bude to těžký zápas, nějaké změny plánujeme. Kostru týmu určitě necháme, nějací hráči ale určitě dostanou šanci. Budeme samozřejmě přihlížet k tomu, jak strašně těžký zápas nás čeká," prohlásil trenér Slavie Jindřich Trpišovský.

Možná lodivod Pražanů trochu přehání, z pohledů slávistů je nicméně jistě lepší se mít před nedělním soupeřem na pozoru. Boleslavi totiž vstup do ročníku rovněž vyšel. Nejprve bez potíží zdolala Jablonec, následně zvrátila nepříznivě se vyvíjející zápas proti Liberci, z něhož dokázala vyválčit bod za remízu, a uplynulý víkend zvládla za tři body první venkovní výjezd do Karviné.

Sedm získaných bodů z devíti možných tak logicky posílilo sebevědomí Středočechů. "Slavia je favoritem, ale my se jí nebojíme a těšíme se na ni. Domnívám se, že doma jsme hodně silní a budeme to chtít dokázat. Slavia se prezentuje vysokou herní intenzitou a sebevědomým držením míče. Mají tak široký hráčský kádr, že když vystřídají, jejich síla nezeslábne, spíše ještě vzroste. Toho jsme si vědomi a počítáme s tím. Očekávám plné tribuny, které jistě poženou hráče obou týmu dopředu," uvedl kouč Boleslavi Marek Kulič.

Do zápasu proti sešívaným již nezasáhne záložník Samuel Dancák, neboť ten v průběhu týdne opustil Středočechy a přestoupil do Hradce Králové. Ze stávajících hráčů boleslavského kádru si nezahraje krajní bek Dominik Kostka, jemuž dál běží disciplinární trest za červenou kartu proti Liberci. Slavia bude postrádat tři marody - stopera Sheriffa Sinyana a dva hráče na pravý kraj hřiště Davida Douděru s Davidem Pechem. Do toho je nejistý start útočníka Stanislava Tecla.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Slavia vyhraje, ale dostane gól
Počet střídání v zápase - více než 9.5
Padne více než 2.5 branky

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kadlec, Suchý, Karafiát, Suchomel - Kušej, Sakala, Matějovský, Jawo, Mareček - Júsuf

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Ousou, Ogbu, Holeš - Masopust, Ševčík, Oscar, Jurásek - Van Buren, Chytil, Lingr

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.74 - 4.48 - 1.55

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Pardubice - MFK Karviná

neděle 15:00

Pardubice před týdnem inkasovaly pět branek na hřišti Sparty. Je tak jasné, že proti Karviné budou chtít zpevnit obranu a zabojovat o první vítězství v sezóně. Zabrat však hodlají také Slezané, kteří prohráli dvakrát za sebou.

Po třech kolech mají Pardubice na svém kontě jediný bod za remízu proti Jablonci. To hodlají v neděli změnit. "Do utkání půjdeme s odhodláním a věřím, že i daleko lepším výkonem než na Spartě. Chceme hrát agresivně, protože víme, že to pro nás bude důležitý duel. Zápas bereme velmi prestižně. Víme, že ho musíme zvládnout, abychom sezonu konečně odstartovali správným směrem," vzkázal trenér Východočechů Radoslav Kováč.

Karviná zahájila sezónu nadějně. Po demolici Zlína ale prohrála v Olomouci a uplynulý víkend nestačila v domácím prostředí na Mladou Boleslav. "V posledních dvou zápasech v Olomouci a s Boleslaví jsme nezachytili začátek. Měli jsme až moc velký respekt a najednou jsme prohrávali 0:2. Na tomhle musíme hodně zapracovat, abychom od první minuty věřili ve své síly. Proti Pardubicím musíme začít od první minuty bez jakéhokoliv strachu," uvedl kouč MFK Tomáš Hejdušek.

V Pardubicích nepomohou Karviné zranění obránce Dominik Soukeník se záložníkem Martinem Řezníčkem. Východočeši evidují na marodce záložníky Tomáše Solila s Dominikem Marešem a Adamem Lupačem, hrát možná nebude ani kreativní středopolař Matěj Hlavatý. Mezi třemi tyčemi bude dál scházet gólman Antonín Kinský, který dál pyká poté, co dostal disciplinární trest za červenou kartu z utkání proti Jablonci.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Pardubice zvítězí o jeden gól
První poločas skončí remízou
Pardubice budou zahrávat 1. roh

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Surzyn, Donát, Halinský, Helešic - Icha - Patrák, Hlavatý, Darmovzal, Pikul - Krobot

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Neuman - Mikuš, Krčík, Svozil, Ražnatovič - Boháč, Budínský - Memić, Bartl, Papelélé - Doležal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.06 - 5.12

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Teplice

neděle 15:00

Na Andrově stadionu se utkají dvě mužstva, která mohou být spokojena se začátkem ligové sezóny. Olomouc má zatím na svém kontě šest bodů, Teplice dokonce ještě o jeden víc. Kterému celku se podaří vylepšit své postavení v tabulce?

V prvním kole sice olomoucká Sigma podlehla Spartě, poté si ale poradila s ligovým nováčkem z Karviné a před týdnem poněkud nečekaně uspěla také na hřišti uherskohradišťského Slovácka. "Se vstupem do sezóny jsme spokojeni. Myslím, že je to velmi dobrý start do soutěže. Věřím, že nás to posune dál v sebevědomí," prohlásil asistent hlavního kouče Hanáků Jiří Saňák.

V neděli se v Olomouci představí Teplice, které dál hledají svého přemožitele. Po překvapivých triumfech nad Plzní a Bohemians se "Skláři" ve třetím kole rozešli smírně s Jabloncem. "Jsme si vědomí, že jsme si na sebe ušili bič. V zápase s Jabloncem byli věci, které jsme neplnili jako v prvních dvou kolech, tak jsme byli spokojeni s bodem. V Olomouci toto budeme chtít zlepšit, aby tam zase byla ta naše náročnost a agresivita," nabádá trenér Severočechů Zdenko Frťala.

Na Hané bude Frťala dál postrádat zraněné stopery Jana Knapíka s Nemanjou Mičevićem. Sigma na marodce eviduje brankáře Tadeáše Stoppena, obránce Jiřího Slámu a útočníky Antonína Růska s Pavlem Zifčákem. Do toho visí otazníky nad starty pravého beka Vojtěcha Křišťála a forvarda Yunusy Murtialy.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Zápas skončí remízou
Padnou maximálně tři góly
Počet rohů méně než 11.5 - ano

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Pokorný, Beneš, Vraštil - Chvátal, Breite, Ventúra, Zmrzlý - Vodháněl, Juliš, Navrátil

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Mareček, Chaloupek, Hora - Radosta, Jukl, Trubač, Dramé, Urbanec - Fila, Gning

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.19 - 6.52

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko

neděle 15:00

Dost odlišně se po minulém kole tvářili fotbalisté Bohemians a Slovácka. Zatímco "Klokani" dali v Liberci zapomenout na nevyvedený týden, Moravanům přistřihla křídla olomoucká Sigma. Jak dopadne souboj dvou aspirantů na pohárové příčky?

Jarní duel o místenku do pohárové Evropy těsně ovládla Bohemka, ta už však nyní v mezinárodních soutěžích nepůsobí. S Evropskou konferenční ligou se totiž dost rychle rozloučila po dvojzápase s norským Bodø/Glimt. Na vypadnutí z evropské soutěže však dali Pražané zapomenout uplynulou neděli v Liberci, kde zvítězili díky brance Matyáše Kozáka ze samotného závěru střetnutí.

Po vítězství v Pardubicích tak Bohemians ovládli i své druhé venkovní utkání v ligovém ročníku. Nyní by rádi juchali i ve svém Ďolíčku. "Nesmírně si vážím vítězství z Liberce. Tři body odtamtud nám strašně pomohou a uklidní nás. Poprvé v sezoně máme za sebou normální cyklus, žádný anglický týden. Vstup do ligy nemáme špatný, obě utkání venku jsme vyhráli. Teď to potřebujeme potvrdit doma proti Slovácku," věří trenér Klokanů Jaroslav Veselý.

Slovácko tedy letos do evropských pohárů ani nenakouklo, avšak o to víc se může soustředit na tuzemské boje, v nichž chce opět zaútočit na pozice v horní polovině tabulky. A podle toho do sezóny také vstoupilo. Nejprve jasně přehrálo České Budějovice, poté uhrálo cennou remízu v Ostravě. Před týdnem však Moravané schytali facku od olomoucké Sigmy, která je vyškolila v produktivitě a využila chyb Uherskohradišťských.

Na hřišti Bohemky tak bude mít Slovácko co napravovat. "Máme za sebou výsledkově nevydařený zápas s Olomoucí, který ale z herního hlediska nebyl špatný. Pokud chceme pomýšlet na lepší výsledky, musíme mnohem lépe řešit finální fázi. Pracujeme na tom dennodenně, jen se to musí ujmout v utkání, kde je tlak na hráče větší než při tréninku. Na negativní bilanci s Bohemians nemyslíme, spíš se díváme na aktuální formu, na jejich principy hry. Budou rozhodovat mikrosituace," prohlásil asistent hlavního kouče uherskohradišťského celku Jan Baránek.

Moravané dál postrádají stopera Tomáše Břečku a záložníka Michala Kohúta, oba již na marodce figurují delší dobu. Na straně Klokanů limituje zranění zadáky Jana Shejbala s Janem Vondrou a středopolaře Ondřeje Petráka s Adamem Jánošem. Nejisté jsou starty univerzála Martina Hály a útočníka Davida Puškáče.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Bohemians neprohrají
Oba týmy budou zahrávat 4 a více rohů
David Puškáč vstřelí gól

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hůlka, Křapka, Hybš - Köstl, Jindřišek, Hrubý, Dostál - Matoušek, Beran - Prekop

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Hofmann, Daníček, Kadlec - Reinberk, Havlík, Valenta, Holzer - Petržela, Mihálik, Juroška

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.40 - 2.84

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Viktoria Plzeň

neděle 18:00

Po dvou výhrách v řadě se Plzni podařilo odpovědět na palbu kritiků. Pod tou naopak zůstává českobudějovické Dynamo, které tone na posledním místě ligové tabulky. Zůstanou Jihočeši na nule i po střetnutí proti Viktorii, která se chce rovněž vydrápat tabulkou vzhůru?

Po prohře v Teplicích, remíze proti Hradci Králové a ušmudlaném postupu z 2. předkola Evropské konferenční ligy se Plzeň rychle dostala pod tlak. Zdá se ovšem, že se nervozity pomalu zbavuje. Svěřencům trenéra Miroslava Koubka se před týdnem povedlo porazit ostravský Baník a v nové sezóně tuzemské nejvyšší soutěže tak poprvé brali všechny tři body. Ve čtvrtek pak Západočeši zvládli také další utkání v evropských pohárech, když na domácím hřišti zdolali maltskou Gżiru přesvědčivě 4:0.

Kvůli účinkování v evropských předkolech se však Viktoria musí vypořádat s náročným losem. Což není úplně jednoduché. "Z hlediska našeho programu to bude nesmírně náročný zápas. Po Gziře máme další ztráty, šrámy. Pokusíme se zase postavit co nejčerstvější sestavu. Dokážeme počítat a náročné utkání to bude i z toho důvodu, že Budějovice ještě nemají bod," řekl Koubek před výletem na jih Čech.

Dynamo na rozdíl od Plzně hraje soutěžní duely pouze o víkendech, to mu ovšem situaci nikterak neusnadňuje. Navzdory dostatku času na trénink se Budějovickým dál nedaří zapracovat na obraně. Pořád dostávají příliš mnoho branek, kvůli čemuž v dosavadních třech ligových kolech nezískali jediný bod.

Bylo by tedy překvapením, kdyby se Jihočechům podařilo udržet na uzdě střelce Viktorie. "Samozřejmě si všichni moc dobře uvědomujeme, že máme tři zápasy a nula bodů. Jakýkoliv bodový úspěch by byl fantastický. Věřím, že bude dobrá atmosféra a přijde spousta lidí. Včera (v pátek) jsme viděli Plzeň v poháru. Jsou teď trošku na vlně, poslední tři zápasy vyhráli. Ale my si věříme. Musíme být lepší v obraně, musíme být kompaktní a silní. Pilujeme to na trénincích, vidím z kluků velké obětování. Věřím, že to zvládneme," prohlásil trenér Budějovic Tomáš Zápotočný.

Domácí budou proti Plzni postrádat obránce Martina Sladkého, záložníka Lukáše Čmelíka a forvarda Tomáše Zajíce. Na straně Plzně limitují zdravotní potíže stopery Luďka Pernicu s Filipem Čihákem, krajního beka Milana Havla, středopolaře Jana Sýkoru i křídelníka Erika Jirku. Otazníky se navíc vznáší nad startem útočníka Matěje Vydry.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Plzeň zvítězí v handicapu -1
Rafiu Durosinmi vstřelí branku
V zápase padne gól hlavou

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Havel, Králik, Trummer - Osmančík, Suchan, Hellebrand, Čermák - Adediran, Ondrášek, Hais

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Paluska, Hranáč, Hejda - Cadu, Bucha, Kalvach, Jemelka - Kopic, Chorý, Kliment

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.84 - 4.30 - 1.66

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Zlín - Slovan Liberec

sobota 15:00

Zlín po třech kolech dál čeká na první body. Kvůli tomu ovšem "Ševci" nutně neklesají na mysli. Vědí totiž, že absolvovali náročná utkání a nyní je čeká jednodušší los. K lepším zítřkům se Moravané chtějí odrazit už proti Liberci.

Především po úvodním výprasku v Karviné si leckdo říkal, co chce Zlín vlastně v nejvyšší soutěži pohledávat. Pak ale proti oběma pražským S ukázal, že se může pyšnit alespoň houževnatostí. Oba zápasy sice prohrál, to se ale víceméně očekávalo.

Pozitiva hledají také sami "Ševci". "Máme za sebou dva nejsilnější soupeře z ligy Spartu a Slavii, hlavní kandidáty na titul. Až teď se utkáme s mužstvy naší úrovně, s nimiž bychom hlavně v domácím prostředí měli sbírat body. Víme, jaké jsou přednosti Liberce. Soupeř je dobře organizovaný, je nebezpečný v rychlé přechodové fázi. Na to si budeme muset dát pozor. Budeme chtít hrát ofenzivně, abychom zápas zvládli. Po třech kolech máme nula bodů, takže pro nás to jednoznačně musí být vítězství." řekl kouč Zlína Pavel Vrba.

Liberecký Slovan zahájil sezónu lépe, po skalpu ostravského Baníku ale zbytečně přišel o vítězství v Mladé Boleslavi. A závěr utkání se Severočechům nevyvedl ani před týdnem, kdy doma podlehli pražským Bohemians gólem inkasovaným až v nastaveném čase.

Ve Zlíně by Liberec rád uhrál minimálně plichtu. "Zlín má zatím nula bodů, ale měl poměrně dost těžký los. Potkal se se Slavií, se Spartou, se kterou doma prohrál 0:1 z penalty. Čekáme velice těžký zápas, protože domácí už jsou i pod tlakem, potřebují bodovat. My po nevydařeném závěru s Bohemkou také chceme bodovat," uvedl asistent hlavního trenéra Slovanu Josef Petřík.

Na Moravu už se Severočechy nevycestuje stoper Dominik Plechatý, který si přetrhl přední zkřížený vaz v koleni a na nějakou dobu si od fotbalu odpočine. To "Ševci" by v sobotu měli nastoupit v plné polní.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Liberec neprohraje
Remíza a oba týmy dají gól
V zápase padnou 2-4 branky

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Didiba, Čelůstka - Kolář - Reiter, Tkáč, Slončík, Žák - Fantiš

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Pourzitidis, Chaluš, Prebsl - Ghali, Doumbia, Červ, Fukala - Frýdek - Tupta, Kulenović

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.48 - 2.47

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FC Hradec Králové

sobota 15:00

Déle už Baník na první výhru v sezóně nehodlá čekat. Ostravané mají po třech kolech na svém kontě jediný bod a je tak jasné, o co budou v sobotu proti Hradci Králové usilovat. Východočeši však do Slezska dorazí povzbuzeni vysokým vítězstvím, jímž okořenili otevření nového stadionu.

Statistiky Baníku opravdu nejsou dobré. Za první tři zápasy v ročníku vsítilo mužstvo trenéra Pavla Hapala jen dva góly, oba navíc z penalt. Slezané naopak hned šestkrát inkasovali. Start do sezóny se tedy ambicióznímu celku moc nevyvedl.

Vylepšit vlastní pověst se Ostravané pokusí proti Hradci. "Je to houževnatý a bojovný soupeř, bude to tedy i hodně o osobních soubojích a na to se musíme dobře připravit. Na Slavii a v Plzni to kvalitně odbránili, domácí zápas proti Budějovicím byl úplně o něčem jiném. Doufáme, že to, co jsme si nachystali, bude platit, chtělo by to samozřejmě protrhnout střeleckou smůlu a vstřelit nějakou branku." prohlásil Hapal před sobotním střetnutím.

Královéhradečtí "Votroci" se na začátku ročníku museli popasovat z obtížným losem. Nelehkou misi ale zvládli vcelku obstojně a v Plzni dokonce získali cenný bod za remízu. Před týdnem se pak Východočeši vůbec poprvé představili na svém opraveném stadionu. A šlo o vskutku skvělou premiéru. Hradec nasázel českobudějovickému Dynamu pět branek a před vyprodaným hledištěm slavil zisk tří bodů.

Dobrý výsledek by Hradec jistě rád uhrál i ve Slezsku. Dobře si však uvědomuje, že proti houževnatému Baníku ho nečeká nic snadného. "V zápase se Slováckem i Plzní byl velice nebezpečný. Má dobrou ofenzivu, přitom se Ostrava mění za pochodu. Trochu odstoupili od vysokých nákopů na útočníky typu Almásiho, místo toho tam mají rychlostí typy jako je nám dobře známý Kubala či Tanko. V podhrotu hraje šikovný Šín, je to tedy jiný tým, než na jaký jsme u nich byli zvyklí, směrem dopředu jsou však hrozně nebezpeční," upozornil asistent hlavního trenéra Hradce Stanislav Hejkal.

Na hřišti Baníku se nepředstaví obránce Štěpán Harazim ani středopolař Vojtěch Smrž. Zranění pak z hradeckých hráčů bude možná limitovat také záložníky Václava Pilaře s Ladislavem Krejčím. Slezané budou moct po vypršení trestu za červenou kartu využít stopera Enea Bitriho. Na marodce nicméně setrvávají univerzál Ladislav Takács s útočníkem Jiřím Klímou. K tomu jsou nejisté starty záložníků Roberta Miškoviće a Davida Fadaira.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Ostrava vyhraje
Počet rohů - více než 9.5
Ostrava vstřelí 1. gól

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Bitri, Lischka, Fleišman - Boula - Kubala, Tetour, Šín, Ewerton - Tanko

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Heidenreich, Čech - Gabriel, Kučera, Kodeš, Horák - Juliš, Pilař - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.86 - 4.18

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Sparta Praha

sobota 18:00

Už poměrně dlouho čekají sparťané na vítězství v Jablonci. Z posledních čtyř vzájemných ligových střetnutí na severu Čech nebrali Pražané všechny body ani jednou. Ukončí lídr nejvyšší soutěže tuto sérii v sobotu?

Podle postavení v ligové tabulce by Letenští měli v Jablonci uspět. Zatímco Sparta se vyhřívá na samotném čele, Severočeši sídlí až na dvanáctém místě. Do toho si Pražané ověřili, že mohou svádět souboje i s kvalitními evropskými celky. V úterý zahájili boj o postup do skupinové fáze Ligy mistrů a nevedli si věru zle. Z Kodaně si do odvety proti tamnímu FC odvezli cennou bezbrankovou remízu.

Ještě před druhým soubojem proti dánskému soupeři otestuje formu Letenských Jablonec. "Vzhledem k pár změnám v sestavě, které nastanou, to možná bude trochu neuspořádané. Kádr je ale tak kvalitní, že předpokládám dominanci stejně jako v prvních zápasech ligové sezony," věří v zisk tří bodů asistent hlavního trenéra Sparty Luboš Loučka, jenž se v sobotu vrátí do prostředí, v němž strávil značnou část své profesionální kariéry.

Jablonec to v předešlých kolech neměl jednoduché. Kvůli dílčím opravám na Střelnici totiž odehrál všechny dosavadní zápasy mimo své útočiště. Po porážce v Mladé Boleslavi však získal alespoň dva body za remízy v Pardubicích a Teplicích. Přesto se Severočeši jistě těší na domácí stadion. Na něm se pokusí zapracovat především na produktivitě - dosud se gólově prosadili jen jednou.

O limitech svého týmu dobře ví také kouč Jablonce Radoslav Látal. "Máme za sebou tři zápasy, ze kterých jsme si přáli vytěžit víc bodů, na druhou stranu máme dva plusové body z venku. Do defenzivy nám to funguje, v prvním zápase jsme dostali krásné góly, pak jsme dvakrát udrželi nulu. Musíme pracovat na ofenzivě, do šancí se dostáváme, ale musíme střílet branky. Chce to víc pracovat v ofenzivě," řekl lodivod Severočechů.

Do utkání proti Spartě nebudou moct zasáhnout záložníci Matěj Polidar s Filipem Součkem, neboť oba na severu Čech hostují právě z Letné, přičemž pravidla neumožňují, aby se představili proti mateřskému klubu. Pražané budou postrádat zraněného pravého beka Caspera Höjera, o nasazení stopera Asgera Sörensena a útočníka Victora Olatunjiho se ještě rozhodne.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Remíza v poločase i na konci zápasu
Počet gólů v utkání - méně než 2.5
Bude se kopat penalta

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Slávik, Tekijaški, Martinec, Hurtado - Pleštil, Považanec, Kratochvíl, D. Souček - Chramosta, Drchal

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Krejčí - Wiesner, Sadílek, Laci, Zelený - Karabec, Kuchta, Haraslín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.75 - 3.52 - 2.03

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
3
3
0
0
8 : 2
9
2
Slavia Praha
3
3
0
0
7 : 2
9
3
FK Mladá Boleslav
3
2
1
0
7 : 4
7
4
FK Teplice
3
2
1
0
3 : 1
7
5
Sigma Olomouc
3
2
0
1
5 : 3
6
6
Bohemians Praha 1905
3
2
0
1
3 : 2
6
7
FC Hradec Králové
3
1
1
1
6 : 4
4
8
Slovan Liberec
3
1
1
1
5 : 4
4
9
1. FC Slovácko
3
1
1
1
4 : 3
4
Viktoria Plzeň
3
1
1
1
4 : 3
4
11
MFK Karviná
3
1
0
2
6 : 6
3
12
FK Jablonec
3
0
2
1
1 : 3
2
13
Baník Ostrava
3
0
1
2
2 : 6
1
FK Pardubice
3
0
1
2
2 : 6
1
15
FC Zlín
3
0
0
3
2 : 7
0
16
Dynamo České Budějovice
3
0
0
3
3 : 12
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (728)

Přidat komentář
zorz767

OT: Kodaň včera v lize vyhrála 2-1 a podle komentářů na FB to bylo po nepříliš dobrém výkonu. Snad se dnes Sparta naladí, aby byla na úterek v lepší formě.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Losinho

Den odpočinku navíc může bejt při případným prodloužení celkem problém.

Reagovat
Kang & Kodos

No doufám, že dneska bude půlka základu odpočívat. I když sledovat Pelého, Karabce a další by byl opravdu požitek

Reagovat
KingMaster13

Raději dnes obětujte body, v lize máte dalších 30 kol na dohnání. Pokus o LM tam máš teď zápas vabank.

Reagovat
Mass

Body nebo peníze?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Kepy_FCB

Hradec může , Baník musí - dnes se to zlomí! (4:2)

Reagovat
bartes

a nebude lepší, když to bude 2:4 a vyrazí hned po utkání Hapala?

Reagovat
Kepy_FCB

Tam to není o trenérovi..

Reagovat
bartes

pokud se chcete plácat někde kolem 10.místa, tak Hapal je na to ideální. Pokud chcete potvrdit dlouhodobé ambice dostat se do TOP4, tak Hapal je největší koule na noze....Tak ambiciózní tým prostě musí porážet týmy v krizi jako byla Plzeň a ne že prohraje 3:1 a dostane Plzeň do sedla .

Reagovat
Selänne

Hapal není trenér, takže máš asi pravdu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Prometheus

Samozřejmě, že to je o trenérovi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
KingMaster13

Ale nesmí ho nahradit podobným zoufalcem a udělat konečně rázný krok. Jinak by vyhození Hapala bylo o ničem.

Reagovat
smetos

Rozhodne by bylo. Otazkou je, koho místo nej? Po konci sezony 23/24 bude boj o Svedika, ktereho bych si nejvic pral. V tu chvili to ale vidim spis smer Plzen nebo Pl. Ted je tu prekazka jeho klauzule

Reagovat
KingMaster13

Pro příchod Svědíka byste měli udělat první poslední. Jemu navíc s jistotou můžete dát ty 3 roky na budování, protože u něj je jistota dobře odvedená práce.

Reagovat
PBLead

Tak to být Svědíkem, tak zůstanu v Hradišti... Vždyť to není žádný posun pro jeho kariéru vpřed.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Svědíka má smysl jedině Plzeň. Nebo možná Slavie, jestli po 3. sezóně bez trofeje vyhodí Trpiše.

Reagovat
PBLead

Tak Trpiše nikdo soudnej vyhodí. Vím, že trolíš, takže nemá smysl rozebírat důvody. Jinak ale jo, jediný tým, kde by dostal více peněz na posily, než má ve Slovácku, a současně by šlo o herně "lepší" celek, než je Slovácko, by byla právě Viktoria. Opět ale otázka, zda by dostal nutný čas na přestavbu kádru. Osobně by mi v jeho pozici dávalo smysl zkusit nějaké zahraničí. I když tam už je největší komplikace rodina (netuším, zda má třeba děti) a pak může být problém jazyk...

Reagovat
KingMaster13

Plzeň je pro trenéry mnohem horší prostředí. Tam 5 kol nepředvádíš na co máš a už za tebou stojí Šádek s pistolí

Reagovat
emisarpravdy

Co si tak vybavuju, cca 3 měsíce zpět pobíhal Jindřich s trofejí po Letenskym stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mol Cup nikoho nezajímá, to má hodnotu pro kluby jako Baník, Zlín nebo Tottenham.

Reagovat
emisarpravdy

To na Letný nevěděli, když dělali suchej hajzl?

Reagovat
ratusek

No v Hradišti toho už víc nedosáhne a každý rok nadává na vedení ohledně peněz a přestupů. A vyvrcholilo to, že nesehnali nikoho lepšího než Ciciliu, který se na ně vysral. Jako momentálně je Slovácko lepší adresa o tom žádná. Ale kdyby byl u nás Svědík, tak by dostal čas uplně od všech a posily, na které by si ukázal a dokázal by toho víc než se Slováckem. A když už ani on, tak at ten klub rovnou zrušíme a je to

Reagovat
PBLead

Jenže vy byste Svědíkovi nikdy třeba 3 roky na přestavbu nedali. Na to jste všichni strašně ambiciózní. Dění v Baníku nesleduju, ale pocitově mi přijde, že máte stejný problém jako Sparta posledních 10 let. Příliš vysoká očekávání lidí v klubu a hlavně fanoušků vs. reálné možnosti na co dané mužstvo má....

Reagovat
ratusek

Já kritizoval všechny trenéry za poslední dobu a čas ukázal, žš jsem měl pravdu. Vrba mě ale strašně mrzí. Otázka je, co tam ve skutečnosti bylo. Když Vrba sám něco naznačoval. A já osobně bych Svědíkovi dal čas a určitě i ostatní. Nikdo jiný nás z těch sraček nedostane

Reagovat
Salfovic

Z toho co naznačoval Vrba ho pěkně posral Bělák.

Reagovat
ratusek

To nevím zda konkrétně jmenoval Běláka

Reagovat
Salfovic

Přímo ne, ale vzhledem k jeho vyjádření to asi nikdo jiný ani být nemohl. Třeba Mikloška jmenoval a s ním neměl problém.

Reagovat
KingMaster13

Vrbovi se čas asi dát měl ale fakt to pod ním vypadalo hrůzostrašně to angažmá

Reagovat
ratusek

vypadalo, ale jestli ho od první chvíle jeden nebo více lidí vysíralo, tak ho to asi nebavilo

Reagovat
Salfovic

To s tím časem se říkalo i o Vrbovi.

Reagovat
KingMaster13

Jako dle momentální výkonosti ne ale v Baníku je mnohem větší potenciál na dlouhodobější úspěchy. Svědíkovi trvalo cca 2 roky než dostal Slovácko tam kde je a pokud nejsou v Baníku blbci tak by mu dali stejný čas. Já zase chápu že třeba ho nedostal Kozel, protože tam není jistota, že on by to zvládl. Svědík je prostě už ověřený

Reagovat
ratusek

Kozel to má nahnutý i v Liberci. To byla slepá ulička, stejně jako Smetana a další

Reagovat
KingMaster13

Smetana za mě měl těch pozitivních momentů nejvíc bohužel ale i jeho to nakonec semlelo. U Kozla se teď v Liberci krásně ukazuje, že i kdyby se mu tenkrát ten čas dal, tak by to byly akorát promarněné roky.

Reagovat
ratusek

měl dostat šanci Oulehla, kterýho vyrazili nebo teda "dobrovolně" odešel. Ten ukazuje v Jihlavě že asi nějak trénovat umí. Uvidíme dál. Mrzí mě hodně Vrba ale tam to nebylo asi dobré prostředí a jediný Svědík to může zlepšit. Jestli ani on ne. Tak nikdo a rozpusťme klub

Reagovat
KingMaster13

Lavička ještě třeba a napadá mě Horejš ale u něj by to byl risk. Já jsem třeba obrovský fanda Horejše ale nedal bych za něj ruku do ohně že by se mu to povedlo. Svědík by to dokázal 100%.

Reagovat
AjaxFans

Hoši, Svědíka nechte tam kde je

Reagovat
KingMaster13

Jednou se s ním budete muset rozloučit. To je trenér co má před sebou velkou kariéru

Reagovat
ratusek

Řekl bych že dáme šanci tomu anglánovi co je asistent nebo Horejš. Nikdo jiný asi nepřipadá v uvahu

Reagovat
KingMaster13

Teď asi momentálně ne, což je otázka jestli je to lepší řešení než Hapal

Reagovat
ondrasch77

Byl bych zvědav, zda by se Horejš u vás prosadil... U nás prý docela rozesral kabinu, neschody s hráči a tak...

Reagovat
bartes

Svědík půjde nejspíš po sezóně do Plzně. Už letos ho oslovila a on je odmítl s tím, že v té době nebyl jistý sponzor. Tak vzali na rok Koubka a v zimě se zase můžou vrátit k jednání, když už mají sponzora.

Reagovat
KingMaster13

V Plzni si chystají na tohle Trousila

Reagovat
Salfovic

Jo asi jako si chystali Horvátha.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Snad jo. Jsem na to hodně zvědavý.

Reagovat
Harley111

Dnes čekám hodně změn Kuchta, Haraslín, Sadílek, Mejdr, Sorensen na plac Karabec,Sejk,Wiesner,Laci,Vitík . Dnes budu spokojen i s remízou, čekám holomojznu jak ve Zlíně, když to bude jinak budu příjemně překvpen. Tip 1-1

Reagovat
Witcher

0:1 90+4 Krejčí pen.

Reagovat
Kang & Kodos

ideálně

Reagovat
ACSeRw!n

nezbyva nez doufat

Reagovat
emisarpravdy

To nezbývá

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo nejlepší, ale Jablonec je tak slabej, že i se změnami v sestavě mu Sparta dá trojku.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Salfovic

Toto se líbí uživateli Tomáš Batík.

Reagovat
Kepy_FCB

Kouká někdo Aus-Afra ? Afrancouzsky strašně škaredé

Reagovat
Kepy_FCB

Opět penaltové afroselhání

Reagovat
emisarpravdy

když jsem říkal proč penalty ve finále MS vyhraje Argentina, byl jsem za hovado. Ale jen to zase potvrdilo.

Reagovat
PavlíčeQ

cisty konto udrzime, otazka co dopredu, nula nula nebo jedna nula

Reagovat
ratusek

Považanec a Kratochvíl ve středu zálohy

Reagovat
PavlíčeQ

nikdo jiny asi nepripada v uvahu, fsoucek nic a hubschman s houskou maji na konte dohromady nula minut

Reagovat
ondrasch77

Kokoti, okamžitě vyházet....

Reagovat
ratusek

Ještě ho dokonce máš zde na titulce

Reagovat
PavlíčeQ

toz mne nevadi, to spis jinym

Reagovat
Salfovic

Určitě tím trolí božského Johna

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Banikovec7

čo chybalo

Reagovat
ratusek

Reagovat
Neon

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Selänne

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Blasphemer

skoro

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Jo no

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Posledni Kovboj

tak jako vlastne...hmmm....

Reagovat
Neon

Reagovat
Edgar Davids

jasna vec

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Z poloviny ti to vyšlo

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Urbis__

Na seznamu obnovili fantasy? proč je o tolik horší než ta původní?

Reagovat
ondrasch77

Ta původní byla hrozná (ta na seznamu), tahle se snaží aspoň trochu kopírovat klasickou fantasy PL, ale je to taková chudá děvečka příbuzná...

Reagovat
Sigma Olomouc

Sparta musí padnout.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Brankari jsou nejslabsim clankem zenskyho fotbalu, oba goly jejich.

Reagovat
dantetomas

Ja som odvratil pohlad ked isla kolumbijska brankarka na zem, ze ma loptu pod kontrolou... a uz len komentatori na ITV oslavovali gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ja zrovna sel k oknu, ze bude konec polocasu, ze z toho nic nebylo a pak slysim tu radost Hlavne ten gol Kolumbijek, i kdyz ta Anglicanka vyskocila, tak nemela narok na ten mic dosahnout, ty rozmery branek jsou u zen velky problem casto

Reagovat
monty25

Ta kolumbijská brankářka byla nejistá už v osmifinále proti Jamajce, naopak Mary Earps je jedna z nejlepších gólmanek na světě. Takový gól se prostě stane, když je brankář/ka trochu venku a dobře se to trefí. David Seaman by mohl vyprávět (viz gól Ronaldinha na MS 2002).

Reagovat
smazaný uživatel

Na to play off uz se da koukat, tam uz je kvalita, ale v tech skupinach byva velky nepomer

Reagovat
monty25

Přiznám se, že v těch skupinách jsem to čekal horší, co se týče počtu debaklů. Některé týmy ale hodně překvapily a dokonce i postoupily.

Ještě k těm brankářkám: Už tři zápasy v play-off skončily 0:0 po 120 minutách, samozřejmě hlavně jejich zásluhou. Takže nelze soudit na základě jednoho zápasu.

Reagovat
adalbertus

Hradec!

Reagovat
ratusek

Ty vole Hapal se toho nebojí. Ale třeba to přinese 3 body

Reagovat
Greny

Buď tři body, nebo odchod

Reagovat
ratusek

Bohužel to bude remíza a Hapal zůstane

Co vy s Chrudimí? Chytnete se na nich a dáte jim bůra?

Reagovat
Greny

Trápení to zase bude...

Reagovat
Ahoso Widaho

Objektivně tomu teda nic nenasvědčuje, spíš naopak, ale já dneska věřím v hladkej průběh. Řezňa dva fíky do přestávky a bude klid.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
doocetung

muze mi nekdo vysvetlit co udelal Pojezny Hapalovi ?Nas o level nejlepsi stoper a on ho tam proste neda i kdyz obrana absolutne nefunguje .. opet Blažek a Lischka aka pat a mat

Reagovat
ratusek

jen za odstavení Pojezného a stavění Lišky a Blažka by ho měli propleskat a vyrazit okamžitě

Reagovat
Kepy_FCB

Šašinečka

Reagovat
adalbertus

Almási

Reagovat
Stannis Baratheon

Za toto měl vyfasovat žlutou.

Reagovat
adalbertus

notojo

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Co tam jako hledají?

Reagovat
Kepy_FCB

nebyla, i když top3 se tohle píská

Reagovat
Hasan Šáš

Baníkům nějak otrnulo, teď by každé kolo chtěli legrační penlaty jak vystřižené z dob soudruha Mamuly. Tak to teda prrrr!

Reagovat
bobis21

Teď chtěl takovou i hradec. Rozhodčí nastavili to, že každý dotek = penalta, tak sklízejí co zaseli.

Reagovat
Hasan Šáš

Jsi na muže s píšťalkou příliš přísný, viníka vidím spíše v rozmlsaných divácích, kteří chtějí vidět góly v síti soupeře a dožadují se penalty agresivním hubováním sudímu.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Sztanda

Kubala ale s takovou už to Baník musí protrhnout ne? Nebo bude furt tlačit, tlačit, tlačit…až to posere, tedy až Hradci vyjde jedna standartka nebo brejk

Reagovat
Ahoso Widaho

Já bych to právě viděl, že po půli dostanou nějakej blbej gól a z pod té deky už se budou těžko zvedat.

Reagovat
ratusek

Reagovat
bobis21

Takže stejně jako většinu zápasů? Jak zmínili komentátoři, Baník má xG v této sezoně na úrovni Sparty. I v minulé sezoně byl v xG tabulce v top 6, ale prostě dostáváme góly z každé pičoviny a sami netrefíme ani stodolu.

Reagovat
Sztanda

Tak konečně prolomeno

Reagovat
PavlíčeQ

vyprodana strelnice, ja uz nerozumim nicemu

Reagovat
Salfovic

Letošní návštěvy u vás a v MB jsou velké WTF.

Reagovat
andrew96

A že jich v Jablonci bylo.

Reagovat
KingMaster13

Tak dorazí tam 2000 fanoušků Sparty to asi není zas takové překvapení ne? Navíc spousta lidí se bude vždy jít chtít podívat na pražská S

Reagovat
ondrasch77

Přesně Sparťanů jak nasranejch, dostali celou jižní tribunu stejně jako ji dostanete vy za 14 dní... Ale to je dobře, lidi se bavili, klub něco vydělal, 6 gólů....

Reagovat
adalbertus

Reagovat
bobis21

Držení míče, ale úplně k ničemu. Jediné co děláme je že kombinujeme u lajny a doufáme, že se někde objeví prostor na centr. Ale on neobjeví, protože během té hodinové kombinace se samozřejmě stihne vrátit i uklízečka.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
ratusek

No je naprosto jasný, že Hradec dá v 60.minutě z hovna gol, pak druhý a my pak snížíme a skončí to 1:2 a lynčem Hapala

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Proč sedí Šín?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ho mohl poslat proti unavenému soupeři a on pomohl rozhodnout zápas, špičkoví stratégové jsou vždycky o krok napřed.

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
emisarpravdy

Tak kolikrát se dneska večer sudí a videosudí "spletou"? Můj tip 2x.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

3x

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Střídej!

Reagovat
Greny

Tanko proč to dělá když to neumi

Reagovat
HorajzmAmmann

Tanko vyhazuje za tohle ty hráče, ať to příště nezkouší znovu. Ostuda ...

Reagovat
Sigma Olomouc

Co dělal?

Reagovat
Sztanda

28lety rozhodčí v prvním zápase v lize, rovnou na bazalech, zatím velmi, velmi dobre

Reagovat
Sztanda

Lol na bazalech, pardon, ale můj mozek to napsal automaticky, baník doma = Bazaly

Reagovat
Moshe Dajan

bazální chyba

Reagovat
emisarpravdy

Tak to já si dávno zvykl, že Baník své soupeře hostí na Moravě.

Reagovat
Greny

Gabriel další takovej

Reagovat
bobis21

Stačilo aby to párkrát rozhodčí nepískli a hned vidíme útočníka, jak po kontaktu pokračuje v běhu za míčem. Přesně jak říkám, ty simulanty si tím pískáním každého kontaktu vychováváme sami

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Sztanda

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Mass

Reagovat
Cotton

Reagovat
Sztanda

Šín místo Tetoura asi už mohlo dávno přijít ne?

Reagovat
bartes

Hapal zachráněn

Reagovat
bobis21

Zase to musí rozhodnout odchovanci, kteří na to nemají

Reagovat
thewall

Na Rosického. Krása.

Reagovat
HorajzmAmmann

V suchým...

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc rozdílem třídy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hapal je génius. Zkusil bych ho u repre, až ho Baník v listopadu odvolá.

Reagovat
smazaný uživatel

Střídající hráči 2+2, tohle je vizitka velkého trenéra, dokázat vybrat z lavičky ty správné hráče-

Reagovat
emisarpravdy

Tohle prodloužilo Baníku trápení s Hapalem o pár týdnů

Reagovat
bobis21

Tyhle představy že je to trenérem

Stejně jako ty problémy vyřešilo předchozích 15 změn trenéra, že?

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako popravdě nevím jak Hapal může třeba za to, že Kubala měl mít už po dnešku tak 5 branek a má úplně hovno. Hrozný zakončení všichni. Po půlce to mělo být 3:0 ...

Reagovat
thewall

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sztanda

Buchtaaaaa, Tanko konečně prolomeno, za tenhle výkon si baník body zaslouží, naopak Hradec vůbec, to držel jen Bajza…a jde to teda plně za Webrem

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Tankooo

Reagovat
Hasan Šáš

Hapal je parádní lucker, ten přežije i Priskeho.

Reagovat
thewall

Dneska to bylo spíše o smůle v koncovce u Kubaly. Hradec dnes nulový a chtělo to jen protrhnout smůlu v zakončení.

Reagovat
Hasan Šáš

Hradec byl strašný, stimmt.

Reagovat
emisarpravdy

Ťu ťu ťululu ťu ťululu ťu ťululululu

Reagovat
ratusek

Stalo se to nejhorší. Škoda no. Ted tam tak 3 zápasy vydrží než to začne být nahnutý

Reagovat
bobis21

A kdo je teda ten zázračný trenér, který nás podle tebe spasí? Nebo prostě vyhazovat trenéra jen aby sis ulevil?

Reagovat
ratusek

Ten asistent nebo Horejš. Neříkám, že nás spasí. Ale chce to impuls. Jako Hapal trénuje kdo ví jakou dobu a já tam nevidím nic. Dle vás by u nás trénoval ještě Kozel. Který to přitom má v Liberci každé kolo nahnuté. Když něco nefunguje tak to prostě musí skončit. A Hapal už měl dost času na to, aby ukázal, že je to správná volba. Není. Takže musí přijít změna. Ta měla přjít před sezonou. Ted už je pozdě a sezona bude stejně v prdeli. Takže ho budeme držet do jara kdy zjistíme, že to fakt nejde. A bueeme na sebe koukat jak špatně vyhonění vocasi, že to teda fakt nedopadlo. Asi jako s Plavšičem na hostování, když tady není a koukali jsme na sbe jak blbci, že nám po jeho odchodu chybí křídlo. A takhle je to furt dokola. Chyby v sestavě, odstavení Pojezného nechápu vůbec,Blažek je totální omyl a to ho Hapal chtěl atd atd.

Jako mě je to jedno, ale další sezona v prdeli no

Reagovat
bobis21

Ano, díky tebou podporovanému každoročnímu vyhazování trenéra máme poskládaný tým úplně nesmyslně, kde by každému pasoval úplně jiný styl hry. Pak se divíš, že žádný trenér není schopen s takovým kádrem pořádně hrát a jediné řešení které tebe napadne je, že se má zase vyhodit trenér a pokračovat v tom samém cyklu.

A odstavovat hráče po pár týdnech, to už ani nestojí za komentář ...

Reagovat
ratusek

Dobře, tak tady budeme trpět Kozla a další bez výsledku. To stejné Hapal. A proč neodstavovat hráče po pár týdnech? Tanka nevyhazuji, ten se do toho dostane, to stejné Kubala. Ale Blažek? Co? Na ukor Pojezného? Ještě větší nesmysl.

Ale hádat se nebudu. Máme na to opačný názor.

Reagovat
bobis21

Blažek a Pojezný by hlavně neměli být ani stejný post, takže by určitě na úkor Pojezného nebyl.

Budeš trpět každého trenéra který tu bude, protože v trenérovi problém není. A neustálým vyhazováním všech trenérů ho nevyřešíš. To že nejsi schopen vidět žádný jiný možný krok než každou chvíli měnit trenéra je jen tvůj problém. Bohužel se podle tvých rad v klubu řídí, takže jsme pořád jen pro smích.

Reagovat
ratusek

Jasný no. Chápu.můj problém. Po letech tady jsem nejen já zjistil, že jen tvůj názor je ten správný a nemá smysl diskutovat

Reagovat
lichna.

Pokud dáš do sestavy Pojezneho a Bitriho doprava, tak se dá říci, že Blažek zabírá místo Pojeznemu.

Reagovat
bobis21

Blažek a Bitri doprava

Lischka a Pojezný doleva

Při hře na 3 už to je úplně pritažené za vlasy. Ti dva prostě nikdy nemají být konkurence na stejné místo.

Reagovat
lichna.

Možná si přečti ještě jednou, co jsem napsal. Když budeme při hře na 3 počítat s tím, že Lischka může být vlevo nebo s přimhouřením oka uprostřed a Bitri uprostřed nebo vpravo, tak sundáním Blažka se uvolňuje místo vlevo pro Pojezného, tedy je to konkurent Blažka.

Samozřejmě, nakonec možná příjde Smrž a bude tam beztak hrát potom on. V tom případě by se dalo říci, že konkurentem pro Pojezného je primárně Lischka.

Reagovat
bobis21

Podle mě je konkurencí pro Pojezného Lischka ve všech systémech. I ve trojici je pro oba nejlepší hrát vlevo.

Reagovat
lichna.

Ano, nicméně já nevycházím z teorie ale reálné situace. A tam v případě např. zranění Blažka očekávám buď přechod na dva stopery nebo posunutí Pojezného doleva.

Reagovat
veikko

Smrž by byl na naše poměry top posila a dost by to řešilo problém s takovou tou naší bezradností v rozehrávce. Smrž z pozice LCB, kde hrál přes nohu, byl statisticky nejkreativnějším stoperem ligy. Tady by měl možnost hrát zprava, tedy z pro něj přirozenější strany. Je schopný míč vyvézt i rozehrát. V kombinaci s Pojezným nalevo by to muselo skvěle fungovat. Při hře na 3-5-2 bez Ewertona (on se do 3-5-2 nehodí) by mohl hrát i ve středu zálohy s Boulou a Šínem. Měl by to být přesně ten hráč, který řeší náš hlavní problém v kádru. Snad si ho vedení nenechá utéct.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
thewall

Těch impulsů už je tolik a tak často, že vypadáme jako resuscitovaný pacient pod šoky z defibrilátoru.

Reagovat
bobis21

popáleniny po celém těle, ale dál pokračujeme ve výbojích

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Hořejš který to v Jablonci celý dojebal...

Reagovat
ratusek

Vždyt ty sám si ho u nás chtěl, tak nevím, co tady zkoušíš

Reagovat
HorajzmAmmann

Chtěl, po tom co jsem slyšel co dělal v Jablonci ho už fakt nechci, takže nezkousim vůbec nic...

Reagovat
Salfovic

co dělal v Jablonci ?

Reagovat
ratusek

Prý snad rozděloval kabinu na staré a mladé. Se staršíma byl kámoš a na mladé totálně sral. ale jestli je to pravda nevím a v tom svém výčtu jsem na tohle uplně zapomněl. Takže bych ho k nám taky nechtěl

Reagovat
ondrasch77

Rozjebal kabinu..., psal jsem to už výš, ale nevěděl jsem, že se to tu řešilo dole....

Ale když chceš nového trenéra, tak doufám, že brzo bude jeden volný..., a taky s minulostí v Jablonci

Reagovat
ratusek

Ne toho fakt ne

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

slyšel jsem to úplně stejně... bohužel, škoda.

Ale zase na druhou stranu, třeba u nás by si s hráči sednul. Prý se měl nějak dost pohádat asi jenom se Sejkem a pak se staršíma chodil každý týden chlastat, ale těžko říct co je na tom pravdy....

Reagovat
ratusek

Přijde mi to strašně neprofesionální a je uplně jasné, že by se to, pokud je to pravda, dostalo ven a táhlo by se to s ním hodně dlouho. A týmy, kde je nějaký tlak, by ho neangažovaly. Ale těžko říct no.

Reagovat
HorajzmAmmann

jj těžko říct, pravdou je, že to byl po ČB pro mě asi trenér číslo 1., ale teď spíš ne. Nikoho momentálně nevidím...

Reagovat
ratusek

snad se to s Hapalem nějak zlepší. Ale moc tomu nevěřím. A když to fakt nepůjde, tak ho budeme trpět, protože nikdo lepší není? Stejně když budeme hrát o padáka, tak ho vyrazí a vezme to ten angličan (ne Hošek). Osobně si myslím, že se rozhodne před repre pauzou, má dva domácí zápasy a pohár. Pokud nebude 6 bodů a postup, tak si myslím, že stejně letí a nový trenér bude mít čas na přípravu 2 týdny.

Reagovat
thewall

A koho tam vlastně chceš, když jsi tak natěšený na Hapalův vyhazov? Pokud možno z těch aktuálně dostupných.

Hapal není můj kůň, ale ty neustálé změny jsou viditelně k ničemu.

Reagovat
Greny

Na druhou stranu Hapal je tam od října a co předvedl? Žádná sláva od něj a deset měsíců je dlouhá doba

Reagovat
bobis21

Slávu tam neudělá ani někdo jiný, protože ten problém není trenér. Neustálými výměnami trenéra aniž bys vyřešil problém nesourodosti kádru k ničemu nepovedou.

Reagovat
thewall

Souhlas a naprostý. Jenže Svědíka k nám teď nedostaneme a mám osypky z další změny, která nikam nepovede.

Uvidíme, jak ten dnešní závěr zafunguje na hlavy hráčů. Škoda, že máme hned Slavii. Nad druhou stranu, když to tam nepoděláme a dovezeme třeba bod, tak z toho může být dobrý rozjezd.

Reagovat
HorajzmAmmann

není, teď dostal první přestupák, má za sebou 5 zápasů, docela těžký los. Od teď budu hodnotit, lehké zápasy, herně a výsledkově čekám zlepšení.

Do teď jsem měl pro výkyvy pochopení...

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčího na lavičce jsem čekal. Ale v 89. minutě ho tam snad na penalty pošle.

Reagovat
Salfovic

Sparta dobré béčko, jestli z toho domácí nevyvaří alespoň bod, tak to jsou saláti.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Sztanda

Hned jak jsem to viděl, chtěl jsem naložit něco na alespoň částečný úspěch Jablonce...pak jsem si vzpomněl kdo je trenuje

Každopádně to bude ukázka kvality šíře kádru Sparty, Gomez, Ryneš, Sejk, Pešek, Minchev, jsem velmi zvědavý.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Ahoso Widaho

Wiesner dneska gól a áčko, když to Spartě pude. Ale ono jí to asi spíš nepude

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ACSMan

Krásné kamera proti sluníčku, všichni hráči Afričani

Reagovat
Neon

Je vůbec v lize letos tým, který by nehrál na tři stopery?

Reagovat
südkurve

budějky bez stoperů

Reagovat
Neon

a jablonec zdá se taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Cotton

Reagovat
Prometheus

Reagovat
Kang & Kodos

Pan Priske trendsetter

Reagovat
Stannis Baratheon

Spíš Jarošík ( )

Reagovat
lichna.

To hral jako první Bílek se Zlínem ne?

Reagovat
Greny

Řekl bych že Zlín a Bolka a Pardubice ti hrají úplně bez obrany

Reagovat
monty25

Vitík je strašný zvíře při těch standardkách. Obrovská škoda, že se na Euru U21 zranil v tom klíčovém zápase.

Reagovat
Nieuwendyk

snad poprvé se s tebou dá souhlasit. A dokonce bez komentů o jeho přítelkyni, ty jdeš do sebe

Reagovat
monty25

1) Nevím o tom, že bych někdy psal o Vitíkově přítelkyni, 2) V čem konkrétně jsi se mnou kdy nesouhlasil? Jinak to teda hezky vyšlo, že jsem to napsal po prvním gólu a za 15 minut to Vitík zase potvrdil.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Přítelkyně hodně slušný materiál

Reagovat
Greny

Wiesner to projebal ale ta obrana Jablonce oni mu normálně regulérně uhli

Reagovat
Kang & Kodos

Mojžíš Wiesner

Reagovat
Neon

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Salfovic

Tuplovaní saláti

Reagovat
smazaný uživatel

Už skončil přestupák?

Reagovat
Neon

Tvl nestraš, Vitíka aspoň do zimy udržet. asi alse bude záležet na postupu do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen možná potřebuje někoho i do obrany.

Reagovat
Greny

Látal uz bude taky dost na hrane vyhazovu ne?

Reagovat
KingMaster13

Kéž by

Reagovat
ratusek

Proč kéž by?

Reagovat
KingMaster13

Tak štve mě, že týmy s potenciálem jako Jablonec jsou trénováni neuměteli

Reagovat
ratusek

To stejné my no

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Neon

ten nevydrží do poločasu jablonec nehraje nic. žádné napadání, vzadu průchoďák...

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

2 goly si nechat dát od stopera? Tak jste normální? Týmy které koučoval Látal vždy uměli alespoň bránit ale v tom Jablonci neumí útočit a ani bránit. Ven s ním

Reagovat
Neon

a ten první ještě z rohu nohou, to je vyloženě hrozný

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Bulharský princ.. a ta přihrávka brutální...

Obrana Jablonce neexistuje

Reagovat
jsemdement

soupeř kde

Reagovat
Neon

V úterý.

Reagovat
Rizek

Tak to je dneska úžasný výkon. A to s takovouhle béčkovou sestavou. Minčev, Kairinen a Laci dneska jinde.

Reagovat
zorz767

Nechápu, na co jezdil Peltič skautovat Spartu do Kodaně, když to není na dnešku vůbec vidět

Reagovat
samson192

asi sa pripravovali na tých čo hrali v Kodani

Reagovat
zorz767

A Priske jim do toho hodil vidle

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
JackBlack

Co to jako je? Jablonec

Reagovat
Fakt

Látal

Reagovat
Ahoso Widaho

Ten jeho výraz byl všeříkající.

Reagovat
Neon

dejte jim bůra? spíš deset, deset!

Reagovat
monty25

Sparta absolutně dominuje, Jablonec jako by na hřišti ani nebyl. Ale nemůžu si odpustit, že Kairinen měl v minulém kole dostat ČK a dneska má 1+2.

Reagovat
Salfovic

Látal sacked in the poločas.

Reagovat
Neon

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Neon
Reagovat
Salfovic

Já myslel, že tam bude tohle

https://www.youtube.com/watch?v=BXZFbGJxSlk

Reagovat
Neon

nn, to se hodí až teď

Reagovat
PavlíčeQ

latal ven

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Ahoso Widaho

Látal už 15 minut přesluhuje.

Reagovat
Rizek

Je Kairinen nejlepší hráč v lize?

Reagovat
emisarpravdy

Ne.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Hňupe

Reagovat
smazaný uživatel

Těžká volba mezi ním a Krejčím.

Reagovat
Mass

Doufám že bude Kairinen hrát v derby. V lize ho nedal a vyhráli ste, v poháru ho dal a prohráli ste.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Greny

OT : videl někdo nějaké zápasy Kroměříže ve FNL? Na to že je to nováček tak si rozhodně nemůžou stěžovat na sudí.

Reagovat
monty25

Pentle nebyla? Koukám, že píská Adámková...

Reagovat
emisarpravdy

Ještě že tam nejsem.

Reagovat
Greny

To nevím ale minulej týden jsem viděl část druhého poločasu s Jihlavou a ten byl teda docela prisnej pro Jihlavu.

Reagovat
monty25

Jako pochybuju, že by zrovna Kroměříž někdo záměrně tlačil. Spíš to je o nekvalitě těch rozhodčích.

Reagovat
Cotton

Já jsem se chtěl na sporttotal podívat na ty dvě červený, ale ta druhá byla v době, kdy kamera bezdůvodně zabírala střed hřiště tak smůla

Reagovat
emisarpravdy

Látal ven o poločase.

Reagovat
Neon

Nahovno, že není Daněk na lávce, by tam mohl o poločase jít i s Karabcem a Vydrou.

Reagovat
Kang & Kodos

Teď vypadá blbě, že tam sedí Kuchta, Haraslín, Krejčí a spol.

Reagovat
Kang & Kodos

Po dnešku se Pelta ke všemu přizná a radši si půjde sednout

Reagovat
Kang & Kodos

DOŽIVOTÍ

Reagovat
Noke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Dnešní zápas poslouží v rámci útrpného práva.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Nieuwendyk

Pro urážku fotbalového boha Miroslav Pelta nadosmrti zavříno.

Reagovat
KingMaster13

Jako abych byl spravedlivý. Sparta hraje hodně dobře na to v jak okleštěné sestavě hraje a s Pelém a Peškem. Ale ten Jablonec? Hrůzostrašný

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak mi uniklo, komu říkáme "Pelé". Můžeš mě pomoci, prosím?

Reagovat
KingMaster13

Minchev a tak ho označili tvoji spolufandové

Reagovat
smazaný uživatel

Aha Bulharský princ je skvělý, proč to měnit?

Reagovat
PBLead

je to bulharský princ, ostatně takhle se nazýval i při přebírání ligového titulu.

Reagovat
Nieuwendyk

Bulharský princ, co říkají hoši z rýžového pole, nebrat vážně. I při představovačce oslav titulu byl JEN a pouze bulharským princem!

Reagovat
Prometheus

Nebuď trapnej s tím Pelém

Reagovat
smazaný uživatel

Je Sejk hloupej?

Reagovat
monty25

Vždyť ho ani netrefil do obličeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kouknul se a pak ho druhou rukou netrefil do obličeje. Možná měl špatný odhad. Každopádně to vypadalo dost úmyslně. Proto jsem se ptal.

Reagovat
ACSeRw!n

to netusim, ale vykony zatim strasny

Reagovat
monty25

Sejk za tohle kartu? Co to zase píská za umělce?

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf Jablonec

Reagovat
John Obi Mikel

Bůra do poločasu

Reagovat
John Obi Mikel

Co to jako je?

Reagovat
PBLead

Totální fotbal, žádný běh.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nieuwendyk

To, je pane hobite z Ghany, svět mužů!

Reagovat
Greny

Hanuš to v poločase odpíská.. vůbec bych se mu nedivil

Reagovat
zorz767

To spíš vypadá, že hráči chtějí Látala zaříznout.

Reagovat
Neon

Reagovat
Rizek

hm, možné to je.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Opet?

Reagovat
KingMaster13

Hlavně že pan Horejš jim nebyl dost dobrej

Reagovat
ondrasch77

Horejš je kokot, co rezesral kabinu...

Reagovat
Greny

Pulpita na ně..

Pelta platí včas ??

Reagovat
Prometheus

Velmi nepravidelně

Reagovat
guzman

Pro Jablonec by bylo lepší kdyby do druhého poločasu nenastoupili

Reagovat
Kang & Kodos

Vihonim si ho

Reagovat
Nieuwendyk

Já už po xté!

Reagovat
dest1l

To je vražda, napsala.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
ratusek

To je vražda, napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Béčko baví Áčko.

Reagovat
GabrielBatistuta

Mne baví áčko <> i béčko (!)

Reagovat
zorz767

Laci je výbornej. Snad díky pohárům dostane letos víc prostoru.

Reagovat
emisarpravdy

DEGEN ACS

Reagovat
Nieuwendyk

Slyším tady pláč?

Reagovat
emisarpravdy

Neeee, hráli jste dobře, nebylo o čem. To byla narážka na tu reklamu na o2

Reagovat
Nieuwendyk

Aha, tak to se omlouvám

Já to viděl naživo. Ale nejudoval jsem, přísahám.

Díky za uznání!

Zítra byste vy mohli přijít o body co? Že ne?

Chápu

Reagovat
smazaný uživatel

V MB je to dost reálný, že ztratí, byli rádi, že porazili doma Zlín a předtím v Budějovicích taky žádná hitparáda, proti dvěma nejslabším týmům ligy. Ale je to jedno, Sparta stejně jede na 105 bodů, akorát ten sen o 200 gólech mi dnes vydržel jen poločas, v druhým to už bohužel vypustili.

Reagovat
emisarpravdy

Musíme dat rychle gól, jinak to bude nepříjemný. Už teď to nějak trvá :D

Reagovat
FCSL

Sparta našla sestavu na Kodan

Reagovat
mrtvej ofsajd

Mírovi praskne Pelta

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
smazaný uživatel

Desítka ještě v české lize nepadla, tak snad bude dnes premiéra.

Reagovat
Salfovic

Rekord je o 8 gólů.

Reagovat
Salfovic

Kterej spoludrží i Jablonec, bylo by hezké mít ten rekord z obou stran.

Reagovat
KingMaster13

9 tuším, 9:1 proti Hradišti nemýlím-li se

Reagovat
monty25

Ale to je pořád o 8 gólů.

Reagovat
KingMaster13

Já si nevšiml toho o a myslel jsem že nejvíce se vstřelilo 8 golů Tak jsem to chtěl jen poupravit. Jinak o 8 samozřejmě

Reagovat
GabrielBatistuta

Na Cetta

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.csfotbal.cz/prvni-liga/zapasy

I se započítáním pravěku je to 15:1, to dnes asi nepadne, ale rekord ligy je ještě hratelný (1x 9:1, 2x 8:0). Minimálně si snad Sparta zlepší "osobák" (zatím jen 7:0).

Reagovat
Greny

5:0 v poločase prohravas, přesně ten typ zápasu kdy už ti to může být jedno, mladyho Nykrina bych tam nechal do konce zápasu klidně a naopak starýho Hubschmanna bych vůbec do toho zápasu nedával...

Látal teda udělal pravej opak

Reagovat
Kang & Kodos

hroznej dement. To Jablonec zase trefil jackpot

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, jestli to otočí, tak se bude psát, že Látalova past > Csaplárova past

Reagovat
Nieuwendyk

Jestli to otočí, tak Jablonec shoří. A já pak taky hned vzápětí

Reagovat
St. Pauli

No jo, Calgary Flames.

Reagovat
Ahoso Widaho

To jsou fakt opice. Vedeš v klidu 5:1 a stejně tam musíš řvát jude Slavie, jak totální lopata.

Reagovat
Neon

Reagovat
PBLead

Reagovat
Nieuwendyk

Ono je blbý, že to řvou i domácí... to je prostě nebrizantní a ty dementy bych poslal do novodobého KL.

Reagovat
GORANGA

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Cotton

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Nejsi sparťan, nerozumíš tomu.....oni na nás zase řvou smrt spartě. Tak si vyber

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Dva abonenti tvl já ty komentátory obvykle nekomentuju, ale tohle je fakt maximální

Reagovat
Salfovic

V hledišti zůstali jen dva ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by se dneska mohl chytit ÁKáčko

Reagovat
Nieuwendyk

To by bylo snad až příliš krásné...

Reagovat
Nieuwendyk

Zasejc ten zbytečnej gól. Peter Vindahl je nový Peter Schmeichel (nebo Kasper) a oni mu nedopřejí to čisté kontíčko v lize...

Nevím jestli už to tady někdo z našich řekl, ale ty černé venkovní dresy jsou naprosto luxusní!!!

Reagovat
Neon

Slyšel jste někdo za celý zápas nějakou řehtačku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec svoje ultras už zrušil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ne

Reagovat
HorajzmAmmann

Týpek co tam točil tou řehtačkou je prý už starší a na fotbal moc nechodí...

Reagovat
Miguel19

Tak já vyplácám první WC ve fantasy a Priske předvede tohle...

Reagovat
Nieuwendyk

Kdybys to víc sledoval a nečuměl pořád na ty choré dementy z obou tvých oblíbených klubů, tak o tom mluvil docela jasně už po Kodani.

Náš svatý Brian!

Reagovat
Blasphemer

Úplně to samé.

Reagovat
Nieuwendyk

Ano

Reagovat
Urbis__

Co si stěžuješ? Mě Vitík dal víc bodů než mají ostatní za celé kolo

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář - Masopust, Ogbu, Ousou, Provod - Ševčík, Oscar - Tomič, Jurečka, Wallem - Chytil

Reagovat
John Obi Mikel

Náhradníci: Mandous, Holeš, Bořil, Vlček, Zafeiris, Hromada, Schranz, Jurásek, Tijani, Tecl, van Buren

Reagovat
KingMaster13

Proč Ousou a ještě proti ofenzivní Boleslavi. Ve Vlčka mám větší důvěru, Ousou bude zase šíleně propadat. Jinak změny ok. Tomič ať se ukáže a Wallem taky

Reagovat
Mass

Protože ho taky někdy musí nechat hrát. A to že to udělá bylo jasný, když si ho nechal v týmu.

Reagovat
KingMaster13

Stejně Jako chápu to ale dneska v tý Bolce je to zrovna hnusnej zápas

Reagovat
John Obi Mikel

Chtěj ho rozehrát na pohár, ale radši bych tam viděl Vlčka.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Coutinho10

Ousou

Reagovat
smazaný uživatel

Za boha sem nemohl udelat sestavu na tohle kolo, porad mi to haze Neocekavana chyba, aniz bych vedel co to po me chce

Reagovat
KingMaster13

taky

Reagovat
djiros

Potřebuje ho rozehrát na pohár, když je Ogbu out, ale větší smysl by to mělo, kdyby seděl Ogbu místo Vlčka.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

jo, to dává smysl , ikdyž Ogba bych nevyndavával

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Na livesportu to mají klasicky blbě a Provod si to prohodí s Oscarem nebo bude hrát Provod opravdu LB ?

Reagovat
Greny

Však Provod hraje LB nebo LWB .

A Oscar se v záloze je nejlepší co se týče postu co zahraje

Reagovat
Mass

Provod bude hrát na LB stejně jako proti Dnipru. Zatim tam hrál dva zápasy a oba výborně, Trpiš na tiskovce po zápase říkal, že to pro něj byl muž zápasu. Sice to neni takovej bek jako Jurásek, že by piloval lajnu a posílal centr za centrem a hodně se stahuje doprostřed, ale v obraně se dobře vrací a proti Dnipru vymazal jejich pravýho křídelníka Gutsulyaka, kterej si myslim by byl třeba v český lize top.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

Aha, ve čtvrtek jsem to neviděl, takže novinka.

Reagovat
Mass

Radší bych Juráska místo Tomiče, ale jinak ok prorotovaná sestava.

Reagovat
monty25

S touhle sestavou bude bod úspěch...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/1690695200019189760

Reagovat
Mass

Mareček, Bílek, Beránek, Vachoušek, to je nějaká školka bývalých fotbalistů/trenérů?

Reagovat
monty25

Kromě Vachouška to je jenom shoda jmen.

Reagovat
Mass

Jen aby

Reagovat
oli9

No jsem dnes zvědavý na Slovácko. Bodovat se musí.

Reagovat
Chandy

Někdo stream na SKS pls?

Reagovat
Mass

cdn.livetv693.me/webplayer2.php?t=ifr&c=2191472&lang=en&eid=146137347&lid=2191472&ci=29&si=1

Reagovat
Chandy

Díky

Reagovat
Coutinho10

simulant Suchomel..žádný kontakt na hlavu nebyl

Reagovat
Mass

Co se ve Spartě naučíš, jako bys v Boleslavi našel.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Hasan Šáš

Oscar jasná redka - úmyslný úder hlavou.

Reagovat
Greny

Zatím to vypadá že Bolka pod Kuliček bude letos fakt nechutna

Reagovat
Greny

Kuličem

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím hrajou hodně dobře

Reagovat
John Obi Mikel

Co by tohle bylo za výhodu Machálku?

Reagovat
naheCZ

Nejdřív vypadal, že to ani nechce písknout a pak teda že dává výhodu

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně my jsme měli balón skoro na naši půlce

Reagovat
Remt

To asi měla být ta výhoda

Reagovat
Coutinho10

je to vocas no

Reagovat
Remt

Toto Masíčko " tak trochu" přihrál ne?:D

Reagovat
Mass

Spíš to nebyl faul.

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
emisarpravdy

Ty vole, zaprvé šaskovská výhoda, zadruhé bych to vůbec nepisk. Suchý bral balón, to se má pak portnout jinam?

Reagovat
emisarpravdy

Rozhodčí tragikomickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím docela dobrá odpověď na ty bláboly o tom, že má Slavia silnější lavičku než Sparta.

Reagovat
Mass

Boleslav má silnější základ než Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to týmy na podobné úrovni a rozdíl mezi včerejší Spartou a dnešní Slavií je extrémní. Ale nalhávejte si, co chcete, o to tvrdší bude dopad na zem.

Reagovat
Remt

Až vám začnou pískat jasné červené, tak to bude dopad na zem, troubo

Reagovat
naheCZ

Že na něj vůbec reagujete sračky tady píše pořád...

Reagovat
Remt

To si říkám vždy a stejně se občas neudržím

Reagovat
Mass

Mě to baví reagovat na ty jeho kraviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Nic lepšího tam nemáš? Asi ti dochází pára.

Reagovat
Mass

Jasně, Bolka 7 bodů a Jabka 2. Kdo má a kdo nemá formu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubice snad se na to zbytek zapasu klasicky nevyserou

Reagovat
John Obi Mikel

Pavel Černý základ, áčko a vedou

Reagovat
naheCZ

A teď to nepískne

Reagovat
Mass

Nj je divnej. Tohle byly sáňky jak od Costy.

Reagovat
John Obi Mikel

Konráde, ty se hned zraníš

Reagovat
emisarpravdy

Ajajaj, zranění po Douděrovi dal pokračujou...to je prostě špatný.

Reagovat
DieFohlenBMG

To je tím terénem

Reagovat
PhilipS

Škoda. Wallem se mi líbil. Jedno z mála pozitiv první půlky.

Reagovat
John Obi Mikel

Rozhodčí nějakej divnej Teď zase neviděl faul Ševčíka

Reagovat
PhilipS

Je třeba uznat, že rozhodší Bolku slušně řeže. Tam měly bejt snad dvě žlutý. Pro Masopusta i Ševčíka

Reagovat
emisarpravdy

Je hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

A to zranění Wallema Kadlecem nepísknutý ok? Ševčík už tam potom jen zastavoval zatahnutim brejk, kterej z toho byl.

Reagovat
db18

Faul Wallema.

Reagovat
Sztanda

Včera mladý rozhodčí první zápas v zápase Baníku a velká chvála, dnes jeden z momentálně nejzkušenějších sudí v Boleslavi a řekl bych velký špatný, nemyslím, že jde o vědomé ovlivňování ve prospěch Slavie, ale podlehnutí tlaku, prostě nevalná kvalita a z ní pramenící chyby

Reagovat
naheCZ

Rozhodčí píská sračku na obě strany, ale tady budeš psát něco o ovlivňování v náš prospěch?

Reagovat
doshcz

Machalek to dobre tlacil proti Bolce, tak snad aspon bod udrzej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Nefňukej mi tady

Reagovat
KingMaster13

Bude to těžký no. Bolka je hodně dobrá a letos skončí vysoko, celkově tohle bude jeden z nejtěžších venkovních zápasů letos. Hlavní je nezmatkovat, furt hrát za zajištěné obrany a zkusit je utavit. Věřím že ten gol dáme ale v nejhorším pro teď není špatná ani remíza (začátek soutěže). Nicméně prostřídat a my ten gol dáme, nebojte se

Reagovat
PhilipS

Ogbu tradičně super. Nelíbí se mi Ousou, Masopust. Vystřídat potřebuje Jurečka. Tomič celkem ok. Chytila se nedaří zapojit. Wallem vypadal, že bude platná posila.

Reagovat
emisarpravdy

Z Ousoua mám bohužel špatnej pocit pocit pokaždý co je blíž míče.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Mass

Baví mě, že tady kritizujete Ousoua a přitom Bolka, tým s asi třetim nejlepšim útokem v lize, teď za poločas doma ještě nevystřelil na bránu.

Reagovat
emisarpravdy

Já nekritizuju, právě ani extra není konkrétně za co, jen říkám jakej mám pocit.

Reagovat
Mass

Nevystřelili za celej zápas na bránu a jediná střela, která letěla tim směrem, tak tu zablokoval právě Ousou. To proti takový útočný trojce není zrovna špatný.

Reagovat
emisarpravdy

Máš pravdu.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím nic moc, nebezpečné okamžiky prakticky pouze po standardkach, ale zas je třeba uznat, že Boleslav hraje hodně dobře a má dobré napadání. Snad jim dojdou síly a ve druhém poločase jim tam něco šoupneme.

Reagovat
KingMaster13

Je to spíš kvalitou Bolky než že bychom hráli nějak špatně, jako není to ideální (rotace) ale furt je to hlavně tou Bolkou. Musíme vyčkávat a snad tam něco padne, tohle jsou přesně takové ty zápasy které když urveme tak jedeme na titul

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych řekl kombinace obojího.

Reagovat
naheCZ

Hrají fakt dobře no, hodně účelné napadání, velká agresivita, to je prostě složitý proti tomuto hrát, zvlášť když rotuješ sestavou. Každopádně v útoku mi přijde, že vyhrávají souboje až moc snadno, trošku potřeba zlepšit to bránění.

Reagovat
KingMaster13

Ve druhém poločase tam přijdou hráči z lavičky a věřím že se to zvedne a Bolce bude postupně docházet dech Hlavní je neudělat nějakou ko*otinu vzadu ze který by dali na 1:0. V nejhorším remíza furt lepší než prohra a když budeme to čisté konto držet tak věřím že tam něco dáme

Reagovat
emisarpravdy

Co říkáte na Jurečku? Zatím letos peklo, začínám na něj chytat lehkou alergii, na inženýra ale on to brzo zlomí.

Reagovat
Mass

Ty máš alergii na kdeco.

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
KingMaster13

Potřeboval by dát 1-2 goly a chytí se. Bohužel letos má i dost smůlu ale tu kvalitu už ukázal. Věřím, že to brzo zlomí

Reagovat
emisarpravdy

Právě jsem.mel.radost ve čtvrtek, že už se chytl. Ale ofsajd, no...

Reagovat
Losinho

On se po každý přípravě rozjíždí pomalu. Asi ho chtějí dostat do tempa co nejdřív.

Reagovat
emisarpravdy

Pěknej růžek na konci. To se mi líbilo.

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Coutinho10

Zaf na plac

Reagovat
monty25

Začátek 2. půle od Teplic strašně pasivní a přišel trest.

Reagovat
naheCZ

Chytil z takové akce musíme vytěžit víc

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Tyžany ukaž se

Reagovat
John Obi Mikel

To bylo rychlejší než jsem čekal

Reagovat
John Obi Mikel

A i než jsem doufal

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
emisarpravdy

Dneska góla!

Reagovat
John Obi Mikel

A oni mu ho dost možná nenapíšou ale daj jako vlastní Poulola

Reagovat
Mass

Hele Ogbu byl taky blízko. Tak snačí napsat nějakej černoch

Reagovat
Mass

Reagovat
emisarpravdy

Nazdaaaaaaaar

Reagovat
KingMaster13

Rozmohl se nám tu takový nešvar Dáváme goly po pár vteřinách střídání

Reagovat
naheCZ

Tijani

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaal Tijaaaani

Reagovat
KingMaster13

Tak a teď poctivá defenzíva a na brejky

Reagovat
Mass

Tijani vypadá jako ideální útočník na brejky

Reagovat
KingMaster13

No však rychlá křídla mu tam budou sypat centry

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Remt

Ale jako on je fakt obrovský hovado, na něj posílat devadesát minut dobrý centry tak mi řekni že tam ani jeden nepadne za zápas

Reagovat
KingMaster13

černej Koller

Reagovat
Mass

Proč se zatáhnout a bránit? Bolka po 2/3 zápasu pořád nemá střelu na bránu.

Reagovat
KingMaster13

Neříkám bránit ale hrát chytře. Oni potřebují hrát tak proč je nevytáhnout a pak budou mít vzadu okna, rychlá hra směrem dopředu nám jde. Proč ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Chudák Jusuf dostává čočku od komentátorů

Reagovat
Mass

A přitom on je zvyklej na kuskus.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
bartes

Tijani je fakt útočník jen do malého vápna

Reagovat
Remt

Ale někdy to stačí I takový je fajn mít v kádru

Reagovat
Remt

A blbý nemít

Reagovat
Salfovic

V Pardubicích tedy mizerná návštěva.

Reagovat
Mass

Kolik?

Reagovat
Salfovic

To asi ještě neohlásili, ale vizuálně je to bída.

Reagovat
Kily

2887, ceny vstupenek se prostě projevují, i když se z toho dělá mnohem větší drama, než jaké to doopravdy je, nejvíc nadávají ti, kteří o koupi vstupenky ani neuvažují...

ještě smutnější byl pohled po závěrečném hvizdu, vyhrálo se a na céčku se drtivá většina sebrala a rychle běžela domů, hráči jim ani nestáli za potlesk. Celkem nás tam hráčům tleskaly tak tři stovky

Reagovat
ratusek

Reagovat
Sigma Olomouc

I u nás v Olomouci

Reagovat
ACSeRw!n

hokejovy mesto, ty nemaji v prvni lize co delat

Reagovat
PhilipS

Sakra těch placírek po zemi do středu už je dneska moc.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Krsmanovič parádní rána!

Reagovat
smazaný uživatel

Já koukal na Livescore, a tam přišel na hřiště o minutu později, než dal góla. Už to opravili. Ale dobré střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktoze Teplice maji uz 4 stridani?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak uz to opravili, byl tam uvedeny spatny cas

Reagovat
monty25

Ten slot o poločase se nepočítá, ne? Jinak Gning se zranil, jako už by ta marodka nebyla dost velká...

Reagovat
smazaný uživatel

U toho Gninga sem si rikal, jestli uz neni pravidlo ze muzes vystridat zranenyho i kdyz mas vycerpano, ale livesport tam mel o nekolik minus starsi cas, tak me to zarazilo, ze uz je to 4x

Reagovat
emisarpravdy

No vidíš, to je dobrej point. Nikdy mě nenapadlo jestli sw poločasovy střídání počítá taky jako okno na střídání. Víte někdo?

Reagovat
John Obi Mikel

Nepočítá.

Reagovat
emisarpravdy

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nepočítá, od doby zavedení pravidla 5 střídání se o tom i na EF psalo zatím jen 987krát.

Reagovat
emisarpravdy

Přitom by si to zasloužilo trochu publicity

Reagovat
John Obi Mikel

Poločasové střídání se nepočítá do limitu tří "oken".

Reagovat
Mass

Reagovat
monty25

Ale že nám to teda vydrželo...

Reagovat
emisarpravdy

Holeš po letech v záloze?

Reagovat
Mass

Minulou sezonu měl víc zápasů v záloze než v obraně.

Reagovat
emisarpravdy

Po "letech".

Reagovat
DieFohlenBMG

V létě

Reagovat
John Obi Mikel

Buren

Reagovat
Mass

Spíš Trmal začaroval.

Reagovat
John Obi Mikel

To taky, ale tohle musíme dávat

Reagovat
naheCZ

Buren zas

Reagovat
Registrujisejenproto

Zakonceni Karvinskych…

Reagovat
Mass

T y krávo jak mu to vytáhl.

Reagovat
KingMaster13

Sakra Micku

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

Neoceníte spíš Trmala? Zase tolik místa tam nebylo a on to vytáhl snad prstem.

Reagovat
KingMaster13

Taky ale tohle se musí dávat

Reagovat
Remt

Ševčík si ale zkušeně počkal, to bylo supr. Mick toto musí dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze mu Ogbu nedal tim ramenem do hlavy

Reagovat
Mass

Pulkrab zase nemá 170 cm

Reagovat
Coutinho10

hlavní, že to bylo bez hlavičky

Reagovat
PhilipS

Ogbu s Ousem by se na ty reakce měli vysrat. V pohárech by to mohly být zbytečný karty

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Remt

Tohle je zatím jediný nedostatek ogbua. Ty reakce a 2 zkraty co si pamatuju. S tím ale přicházel, vědělo se to o něm.

Jinak to je přesně ten typ dominantního stopera, kterýho jsem si do Slavie přál

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Greny

Kdyby Pulkrab spadl a ležel tak je ten Slávista po varu ven

Reagovat
Remt

Ale prd

Reagovat
Mass

Trochu mě překvapil, jako odchovanec Sparty sem čekal, že se zachová jak kundička.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se toleruje.

Reagovat
Coutinho10

nedal mu hlavičku....

Reagovat
KingMaster13

Cicilia Já být Svědíkem tak ho zabiju. Na Bohemce se dějí teď věci

Reagovat
Salfovic

Ten je úplně vypatlanej, žádná novinka.

Reagovat
ratusek

ten skvostný pohled na zrezivělou a rozpadající se bránu borců mezi tribunami naproti kameře je prostě geniální. To musel vymyslet fakt dement

Reagovat
Mass

Ta brána borců, v současnosti kus drolícího se betonu, měla bejt rekonstruovaná společně se stadionem.

Reagovat
ratusek

To jsem si myslel taky, no snad k tomu dojde, protože ten pohled je něco naprosto příšerného a ostudného

Reagovat
Mass

Pro mě dost udivující, že se tak nestalo, vždyť ta mezera v tribuně je tam právě kvůli tomu a vlastně je to taková specialita. Bez toho to vůbec nedává smysl.

Reagovat
Salfovic

Ta půjde hned do UNESCa

Reagovat
Kily

už jenom kvůli tomuhle mi nevadí cena za permanentku, sedím k tomu zády a během zápasu to nevidím, jako kdybych na to musel koukat v televizi jinak tohle musí být náš další rekord, nedovedu si představit, že by ještě nějakou jinou stavbu tak dlouho držel pohromadě ptačí trus

Reagovat
ratusek

majitelům permanentek na protilehlé, kteří ten skvost mají celý zápas před očima, by měli dát slevu

Reagovat
Kily

no počkej, na protilehlé je vip tribuna, na kterou stojí vstupenka dva tisíce, to musí být vůbec zážitek

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Tijani

Reagovat
Mass

Kéž by hrál jen hlavou

Reagovat
Remt

Tělem si ho tak skvěle odstavil, ale delší přihrávky bych po něm nechtěl, prostě jen hrát hlavou, nebo odstavit hráče a krátká přihrávka na někoho poblíž

Reagovat
Mass

Reagovat
monty25

Škoda, ten bod se uhrát dal. Snad se na Spartu dá co nejvíc marodů do kupy, protože bez 4-5 hráčů základů se hraje dost těžko.

Reagovat
Sigma Olomouc

Je mi vás líto kvůli té marodce

Reagovat
ratusek

Co to kurva Budinský ted pustil?

Reagovat
Remt

Přijde mi to nebo Ogbu má dneska nějakej divnej pohyb? Jak kdyby dlouho už kulhal

Reagovat
KingMaster13

Jo! Hodně důležitá výhra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Mass

Ml. Boleslav střely na bránu 0

Reagovat
KingMaster13

Hodně dobré vysvědčení obrany, protože Bolka bude v top 5 a vyhrávat u ní se bude blbě

Reagovat
Prometheus

V top 5 nebude, meleš opět nesmysly

Reagovat
Mass

To ti taky prozradil ten tajemný hlas v hlavě, který ti diktuje přestupové částky?

Reagovat
Losinho

hroznej dement

Reagovat
Prometheus

pro dementa každý dement

Reagovat
Mass

Zatim vypadá Bolka hodně dobře, jestli stejně budou pokračovat, tak určitě top6.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka bude 8. nebo 9., ale přes play-off se dostane do předkola EKL.

Reagovat
Kincl

Když to nebylo od Bohemky na penaltu, tak to přifilmoval? A proč nedostal kartu? Jo aha v české kapr lize se proti tomu nebojuje.

Reagovat
Salfovic

A někde snad jo ?

Reagovat
veikko

Ten Juroška ze Slovácka se fakt poved. Dva zápasy, dva pokusy o nafilmování penalty.

Reagovat
Mass

Asi touží po angažmá ve Spartě.

Reagovat
kilobyte

Nebo chce nahradit Lingra.

Reagovat
Sigma Olomouc

to proti nám byla fakt prasárna.

Reagovat
Sigma Olomouc

Super Vodháněl. Juliš . Muritala . Btw Macík jsem v pátek potkal v Aquaparku

Reagovat
Sigma Olomouc

Macíka*

Reagovat
Mass

Měl macíka ?

Reagovat
Nuno čomes

Super

Reagovat
db18

Macíka jsem potkal minulý rok v Burger Kingu.

Reagovat
Mass

Toho bych spíš čekal v Mac Donaldu.

Reagovat
Sigma Olomouc

Jindy jsem ho potkal v KFC

Reagovat
Zdechlina

FCS. Kurva těžký zápas a tak docela nezasloužené 3 body. Ale na to se historie neptá. Škoda Rigina. Bude chybět

Reagovat
Prometheus

Čekal sem od Kuliče ofenzivní výkon. Nula střel na branu, tragédie.... Vyloženě připosraný výkon

Reagovat
db18

Traore, Kopic... Ještě k tomu Kopic v útoku a Traore tam neni jako rotace za Kalvacha

A Kliment zas nic... snad na Maltě dostane šanci v základu.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
Hasan Šáš

Podry si teď povodí Šádka jak malýho Ádu.

Reagovat
Mass

Nedělá tam ten Podry je skauta mládeže?

Reagovat
Hasan Šáš

Oficielně má být sportovní ředitel, ale asi bude mít jenom nějaké trapné pravomoci, jako skaut mládeže.

Reagovat
zorz767

Ze začátku měl být padawanem současného sportovního ředitele a postupně to od něj převzít. Otázkou je, jestli to ještě platí.

Reagovat
kilobyte

Prý by to měl postupně přebírat po Čadkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to moc nevypadá, Plzeň si úplně v klídku jde za 2. místem.

Reagovat
Greny

To bylo na Pana od Traorého tvl

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Pičo Podry out

Reagovat
JackBlack

jako vypadá to, že ten tým tam asi nechce nikoho... co dělají za chyby

Reagovat
HalaMadrid_Flx

šílené

Reagovat
Greny

Koubek udělá ze Šulce delo

Reagovat
wwwx

Hezká akce, ale ofsajd.

Reagovat
zorz767

Vypadalo to tak, ale záběr nebyl 100% průkaznej, tak je dobře, že to nechali.

Reagovat
wwwx

A to je na podělání:

1) že Adámková nemá koule změnit rozhodnutí, když to z logiky záběru je ofsajd a budou se ve vyjádření komise zase blejt sračky o neprůkaznosti záběru.

2) že liga po letech a letech plácání o kalibrované čáře je pořád takhle amatérská a rozhoduje se z podobnejch záběrů.

Reagovat
zorz767

Dle mě by měla opravovat jen chyby, který jsou "jasný", ne řešit, aby bylo všechno do detailu správně.

Reagovat
Salfovic

Z tohoto záběru hlavní kamery to nepoznáš. Doufám, že má VAR i jiné záběry.

Reagovat
Fakt

Však to byl ofsajd ne ?

Reagovat
ratusek

MKVCD

Reagovat
John Obi Mikel

Aby taky ne, když byl s Kájou u repre.

Reagovat
Pablos

No nevim nevim, jestli to nebyl ofsajd... každopádně já ty těsný stejnak nemám rád takže jsem rád za gól... ale jako asi byl.

Reagovat
doshcz

Reagovat
John Obi Mikel

Budějky zatím vypadaj ve formě tuhle sezónu.

Reagovat
zorz767

O to vtipnější je rozhovor majitele na jejich webu před sezonou, kde říká, že chce hrát střed tabulky.

Reagovat
wyqinac

pockat, pred prvnim kolem rikali v rozhovoru trener i kapitan Budejic, ze cilem je jednoznacne top 6 a skupina o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, ze jeho vina je to zatim asi minimalne. Ale instalovat si do vedeni sportovniho useku ligovyho klubu blbecka, co jen mele pantem, ale realne nezna zakladni veci, data a jmena z historie, ani soucasnosti fotbalu a vsechny jeho vyjadreni jsou mimo realitu jen aby sokoval a vypadal zajimave... to jim to asi i preju.

Reagovat
kilobyte

Tak zrovna data a jména z historie a současnosti z tebe dobrého sportovní ředitele neudělají.

Reagovat
kilobyte

Sice mají těžký los, ale v přípravě taky nic moc a teď už na nich může být i deka. Příště mají Bohemku doma, která je ale venku silná. Ty budou na konci hodně dlouho a myslím, že to je zlomí a nakonec poslední zůstanou.

Reagovat
zorz767

Mohli by angažovat Haška

Reagovat
kilobyte

U Koubka by mě to ani nepřekvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

To by snad na konci sezóny museli být bodově v minusu.

Reagovat
John Obi Mikel

To se nepovedlo ani Střížkovu a to k tomu byli dost blízko.

Reagovat
Kily

to by mohly Budějky jít do mínusu i v kolonce vstřelených branek

Reagovat
JackBlack

Zatim to vypadá zase na bůra

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Mass

Twl jako Hora kope v Budějkách standartky?

Reagovat
Salfovic

To mluví za vše

Reagovat
Sosi

10x vetsi loket nez min.tyden Mosquera

Reagovat
wwwx

Mosquera jasnej loket a tohle teda taky.

Reagovat
zorz767

Jasná penalta. Ten VAR je tam fakt na dvě věci.

Reagovat
Salfovic

Jako já nechápu, to ti čuráci a píče tam nejsou schopní si projít ani všechny dostupné záběry

Reagovat
Salfovic

Vždyť z toho poslednífo záběru to byla jasná ruka v ksichtě

Reagovat
Rizek

Penalta jak prase. Nechápu VAR.

Reagovat
inferno08

Tvl gól asi z ofsajdu, ale tohle byla jasná penalta zase...

Reagovat
Remt

Však se snad jeho obličeje nikdo ani nedotkl ne? Co to tam předváděl šašek?

Reagovat
Mass

Loket tam byl, ale nedostal jim ránu jak ukazoval a strašně tu bolest přihrál.

Reagovat
Remt

Klasickej osobní souboj, jestli byl kontakt ruky a obliceje, tak fakt jen "kontakt", žádnej úder. To by byl nesmysl za toto chtít penaltu..

Reagovat
zorz767

Jenže při tom všem měl tu ruku de facto na rameni útočníka a ten nemohl vyskakovat do souboje o míč, resp. kvůli tomu skončil na zemi. V tom je ta hlavní pointa. Ne v tom, jestli se ho dotkl na tváři.

Reagovat
Remt

Hele říkej si co chceš. Chcete li penalty za toto, tak v každej zápasu je 6-10 penalt a tudíž bude z každýho zápasu nekoukatelná srajda. Navíc on to fakt srndovne přihrál na ten "úder"

Reagovat
Mass

Na druhou stranu by se hráči mohli odnaučit toho druhýho takhle chytat a bránit mu ve výskoku.

Reagovat
Remt

To se pak ale od začátku daný sezóny musí pískat všude..

Reagovat
Remt

Protoze kolikrat za sezonu za toto vidis penaltu? To už musí být fakt velmi viditelný zákrok kdy se obránce pověsí na útočníka, ne toto.

Reagovat
zorz767

Podstatné je, že mu obránce nedovoleně zabránil zabojovat o míč.

Reagovat
Mass

Asi to písknout mohl, já taky nemám moc rád, když se tahle snažej přidržet toho druhýho za rameno, aby nemohl vyskočit.

Reagovat
Gimme

Hora tam šel tím loktem úplně úmyslně. Měl štěstí, že ho netrefil průkazně

Reagovat
Salfovic

No právě že ho z toho jednoho záběru průkazně trefil.

Reagovat
Gimme

Tak toho jsem si nevšiml. V tom případě by měl VAR nařídit přezkoumání

Reagovat
Remt

Vylozene ho tím polechtanim zranil a ublížil mu. Ty vole neprehanejte, kdo ví jestli se ho vůbec dotkl

Reagovat
Salfovic

Buď jsi ten ikriminovanej záběr neviděl nebo jsi slepej.

Reagovat
Mass

Viděl a Hora položil loket na rameno Durovi, aby ten nemohl vyskočit a možná tam došlo k lehkýmu kontaktu s obličejem, až zas tak dobrej ten záběr nebyl. Rozhodně to nebyl žádnej vypínák, jak tu píšete.

Reagovat
bartes

tvl. Plzeň hraje dobře a pak to tak podělá

Reagovat
Salfovic

Hejda asi věří na C-past

Reagovat
smazaný uživatel

Za 4 kola 4 penalty proti Plzni, to Tvrdík začíná trochu přehánět, ne?

Reagovat
Mass

A ještě jim tam poslal Traorého, aby jim to kurvil, ale ten mu špatně rozumněl a místo toho hraje skvěle.

Reagovat
Salfovic

Ty jsi byl vždycky chytrej a všímavej kluk Místní experti tady pořád jedou, jak se připískává silné trojce.

Reagovat
Blasphemer

Kvůli tomuto musel zemřít Příhoda.

Reagovat
C-M@ster

O tom Vacek neřekne nic, stejně jako o penaltách pro Spartu.

Dál bude deluded svádět vše zlo na Plzeň s Adolfem a propírat, proč byl na střídačce.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Šulc takovej slalom

Reagovat
JackBlack

Šulchino

Reagovat
Salfovic

Quadri Adediran, to je jméno jak ze Star Wars nebo Střážců Galaxie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mass

Ve Star Wars je planeta Alderaan.

Reagovat
naheCZ

*byla

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
mrtvej ofsajd

Nebo Aldebaran – jedna z nejjasnější hvězd.

Reagovat
ratusek

Strážci galaxie výborná hra

Reagovat
naheCZ

Adediran

Reagovat
Infeld Prácheňský

Šulcík hodně někde

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
naheCZ

Co tam zas zkoumají tak dlouho? Že to ruka nebyla bylo vidět z toho opakovaného záběru hned...

Reagovat
Urbis__

Šulc hraje v Plzňi? Navíc v základu s Buchou? To se smí?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Jemelka 2 ruky zaraz, VAR nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten cernoch ve zdi ted IQ 20

Reagovat
C-M@ster

reflex

Reagovat
Mass

Jemelka sice hrál rukou, ale jak se opíráš o zem, tak to podle nových pravidel ruka není.

Reagovat
naheCZ

ale přitom to tu hru ovlivní daleko více než například ruka Zlína proti Spartě...

Reagovat
wwwx

se stim smiř

Reagovat
naheCZ

Já s tím smířenej sem, tohle pravidlo platí už dost dlouho na to, aby mě to nenechávalo klidným. Jen popisuju jeho stupiditu...

Reagovat
wwwx

Já myslel tu penaltu ve Zlíně.

Reagovat
naheCZ

Tak s tou jsem taky v pohodě, zmínil jsem ji jen proto, že je to zrovna nedávný dobrý příklad na srovnání.

Reagovat
C-M@ster

Já si myslím, že to nebyla ruka ani 10 let zpátky. Možná pak chvilu jo, ale nevím.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Objektivně to je ale sr*čka. Pro nás v tomhle případě dobře, ale za mě by se tohle prostě foukat mělo

Reagovat
C-M@ster

Pentle.

Reagovat
Salfovic

To je kokot

Reagovat
Mass

Jako kdyby aspoň nestál ve vápně.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Tohle se nevidí ani v okrese

Reagovat
naheCZ

Toho do zdi už nikdo nepustí

Reagovat
Sosi

Při pohledu na Šulce se musí Bílek v hrobě obracet...

Reagovat
bartes

Naopak, pro Bílka naprosto zbytečný hráč do defenzivního bloku

Reagovat
Sosi

Uplne nesmyslne ho po jednom zapase odstavil a nedal mu cuchnout... to se ale stalo nekolika dalsim mladym hracum, kteri odesli...

Reagovat
bartes

já vím, Bílkovi se prostě nehodil do defenzivy. Stejně tak odpálkoval Vlkanovu, který postupně ožívá

Reagovat
Martin9719

Odpálkoval ho spíš na základě zahozených stoprocentních šancí co stály tým důležitý body. Jinak o něm dokud hrál tvrdil, že se mu zamlouvá a má velice dobrý pohyb což je pravda.

Reagovat
Sosi

Ano, zazdil nejaky sance, alw proste ho nepodrzel, pritom fotbalovosti byl vzdy jeden z nejlepsich v tymu. Ale on se k nemu zachoval jak k nejakymu drevakovi.

Reagovat
Martin9719

Však taky byl, to hostování potřeboval, byl psychicky dole a týmu byl v té době spíš na obtíž.

Reagovat
Sosi

Psychicky dolu ho srazili treneri, kdyz ho natreli do novin...

Reagovat
Martin9719

Donekonečna to nešlo, muselo se něco změnit a pomohlo to, nejen jemu.

Reagovat
jsemdement

Ruka Jemelky naprosto jasná penalta. Co zase za kretény dělalo pravidla do píči, zase nějaký kravaťáci co znaj fodbalovej míč akorát z vitríny.

Reagovat
Salfovic

Ano, je to debilní pravidlo.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Další bůr pro Podryho.

Reagovat
zorz767

Podryho Budějovice

Reagovat
Vinci

Tady se děla jak kdyby to podry trénoval

Reagovat
Ahoso Widaho

Netrénuje, ale nejprve poletí trenéři a hned po nich Podry.

Reagovat
Martin9719

Šulc, Šulc..Pavel Šulc!!!

Reagovat
John Obi Mikel

Švengra oslnilo sluníčko

Reagovat
John Obi Mikel

Voltr z první střely na branku gól

Reagovat
Firkraag

Dobrej gól no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele