FORTUNA:LIGA - preview 16. kola: Sparta odpovídá na výhru Slavie

25.11.2023, 09:43, aktualizováno 26.11.2023, 09:10
Previews

Sparta slaví 130. výročí od založení klubu a na závěr hodlá přidat třešničku v podobě výhry nad Zlínem, která by Letenské vrátila do čela tabulky. Slovácko hostí Baník, Jablonec bude měřit síly s Pardubicemi.

FK Jablonec - FK Pardubice

neděle 15:00

Součástí nedělního programu bude i souboj dvou sousedů v tabulce, kteří si podzimní část sezony představovali zcela jinak. Jablonec se znovu pohybuje u spodku tabulky, výše chtěly být i Pardubice.

Domácí může těšit série čtyřech soutěžních zápasů bez porážky, nepříjemný ale i tak zůstává pohled na ligové pořadí. Severočeši jsou dvanáctí, z patnácti zápasů vytěžili jen třináct bodů a nejsou v kontaktu s týmy ze středu tabulky.

"Jestli má mít bod ze Zlína nějakou cenu, potřebujeme porazit Pardubice. Body potřebujeme jako sůl. Máme teď dva domácí zápasy za sebou a chceme v nich uspět. V posledních zápasech jsme neprohráli, trochu se nám vykrystalizovala sestava a ustálilo se to. Do konce podzimu máme čtyři zápasy a je potřeba bodovat, abychom se dostali do klidnějších středních pozic v tabulce," ví kritizovaný trenér Radoslav Látal.

Pozitivní není ani atmosféra v kabině Pardubic. Rovněž Východočeši posbírali jen třináct bodů a s jedenácti vstřelenými brankami mají nejhorší ofenzívu v celé soutěži, těšit je může alespoň fungující defenzíva a také bilance s nedělním soupeřem, proti Jablonci bodovali v šesti ze sedmi zápasů.

"Utkání v Jablonci je důležité pro oba týmy. Máme stejný počet bodů, v případě výhry můžeme jeden druhému trochu odskočit a přiblížit se prostřední skupině. Potřebujeme hlavně zabrat v útoku. Nastříleli jsme nejméně branek ze všech a koncovka nás trápí celou sezonu," hodnotí kouč Radoslav Kováč.

Na Střelnici se dá očekávat náročný terén s tím nebudou bojovat domácí Drchal a D. Souček, stoprocentně fit nejsou ani Houska s F. Součkem. Pardubicím dlouhodobě chybí Lupač, otazníky se vznášejí nad starty tria Halinský, Sychra, Zlatohlávek.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Tekijaški, Hurtado, Polidar - Čanturišvili, Kratochvíl, Martinec, Chramosta, Alégué - Krulich.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Mareš, Kukučka, Ortiz, Icha - Vacek - Daněk, Solil, Hlavatý, Pikul - Černý.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.59 - 4.81

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Baník Ostrava

neděle 15:00

Slovácko a Baník Ostrava se pohybují na rozhraní první šestky a v závěru podzimu chtějí dát svým výsledkům konzistenci. Oba týmy před reprezentační pauzou často ztrácely body.

Slovácko doma jenom remizovalo s Libercem i Hradcem Králové, vše ale odčinilo v posledním duelu na půdě Plzně. Na západě Čech dohnalo manko, dominovalo a nakonec vyhrálo vysoko 4:1.

"Po vítězství v Plzni jsme prožili reprezentační přestávku v psychické pohodě, vyvážili jsme regeneraci s tréninkem. Čeká nás doma Baník, jehož bych charakterizoval jako nečitelného soupeře. Dokáže zahrát výborné zápasy od první do poslední minuty i utkání méně kvalitní. V každém případě to bude fyzicky náročný duel, silovým pojetím a agresivitou se musíme Baníku vyrovnat," říká kondiční trenér Miroslav Mikšíček.

Ostravě se proti Slovácku začalo dařit a neprohrála s ním třikrát za sebou. Letošní sezona je z jejího pohledu podstatně lepší než ta loňská a Baník bojuje o umístění v první šestce, vše přitom z jeho pohledu mohlo být mnohem veselejší, kdyby nepřišly zbytečné domácí ztráty s Pardubicemi a Zlínem. Naposledy svěřenci Pavla Hapala podlehli Spartě, k bodovému zisku nepomohl ani kvalitní výkon.

"Slovácko má nejzkušenější tým ligy. Nejen věkově, ale i zkušenostmi, je dlouho pospolu. Naposledy vyhráli 4:1 v Plzni, což byl překvapivý výsledek. Podařilo se jim vyřešit několik brejkových situací a vstřelili čtyři branky. Ale věřím, že to bude jiné utkání. Doma jsme s nimi remizovali, na jaře jsme u nich vyhráli. Věřím, že budeme těmi výsledky povzbuzeni a urveme tři body," doufá Pavel Hapal.

Hodně často se v posledních dnech mluví o trenérovi Slovácka Martinu Svědíkovi, který je jedním z kandidátů na pozici trenéra českého národního týmu. Pozornost na něho bude upřena i v neděli odpoledne, v minulosti totiž trénoval víkendového soupeře a po výsledkové stránce si vedl velmi dobře.

Slovácku nepomůže zraněný Břečka. V nominaci Ostravy se neobjeví vykartovaní Ewerton a Lischka, vinou zranění zůstanou doma Takács s Tetourem.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Doski - Daníček - Petržela, Valenta, Havlík, Juroška - Cicilia.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Frydrych, Pojezný, Kpozo - Buchta, Šín, Boula, Rigo, Kubala - Tanko.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.17 - 3.23

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FC Zlín

neděle 18:00

Sparta slaví 130. výročí od založení klubu a vše vyvrcholí v neděli večer zápasem proti Zlínu. Letenští před sebou mají jasný cíl v podobě zisku tří bodů, i jeden by je pak vrátil do čela tabulky před Slavii.

Pražané bojují na třech frontách a nahuštěný program se začíná projevovat na jejich výsledcích. Koncem října doma jen remizovali s Rangers a padli v Mladé Boleslavi, před reprezentační přestávkou skotskému klubu podlehli a daleko k dokonalosti měl i jejich výkon z Ostravy, kde nakonec vyhráli 1:0.

Sparta na Zlín umí, naposledy s ním prohrála před více než pěti lety a před domácími fanoušky mu podlehla jen v jednom z osmnácti zápasů. Doma letos jako jediná ještě neztratila ani bod.

"Zlín je teď v trochu jiném rozpoložení než na začátku sezony, kdy jsme tam hráli. Je to vidět na posledních zápasech, které odehráli. Změnili rozestavení a hráči se chtějí novému trenérovi ukázat. Takže si myslím, že nás čeká velmi těžké utkání," nechal se slyšet asistent trenéra Luboš Loučka.

Zlín před několika týdny vyměnil trenéra, Pavla Vrbu nahradil Bronislav Červenka a jeho příchod má od začátku pozitivní vliv. Ševci pod jeho vedením neprohráli ve čtyřech soutěžních zápasech a inkasovali jen jednu branku. Navíc se dočkali venkovního úspěchu, když vyhráli v Pardubicích, tři body si domů z posledních čtyřiceti duelů na stadionech soupeřů přivezli teprve podruhé.

"Čekají nás dva zápasy po sobě s pražskými 'S', která budou velkým favoritem. Ale já nemám ve zvyku se vzdávat předem. Pokusíme se předvést v co nejlepším světle a v neděli být Spartě při jejich oslavách důstojným soupeřem. Nejsme předem poraženi. Věřím, že kluci navážou na solidní výkony z posledních zápasů. Důležitý bude začátek zápasu, nedostat se pod očekávaný tlak, ustát úvodní minuty. Ale pro dobrý výsledek musíme udržet koncentraci po celý zápas," uvědomuje si Bronislav Červenka.

Spartě zřejmě bude opětovně chybět zraněný Krejčí, vinou zdravotních problémů by mohli jen na tribuně zůstat také Ryneš se Sadílkem. V hostujícím táboře se otazníky vznášejí jen nad startem Gonzáleze.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Sörensen - Preciado, Kairinen, Laci, Zelený - Birmančevič, Haraslín - Kuchta.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Černín, Simerský, Čelůstka - Didiba - Fantiš, Tkáč, Janetzký, Bartošák - Vukadinovič.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 8.73 - 22.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav

sobota 15:00

Není to tak dávno, co se Liberec a Mladá Boleslav střetly naposledy. Zkraje listopadu se z postupu v národním poháru radoval severočeský Slovan, ovšem v nejvyšší soutěži podávají lepší výkony Severočeši. Povede se mužstvu z města škodovek odveta za vyřazení z MOL Cupu?

Zmíněné pohárové klání zastihlo Liberec v příhodnou dobu. Slovan má totiž za sebou plodné období pěti zápasů, z nichž ani jeden neprohrál. Prodlouží tuto sérii i po následujícím mači? "Určitě to bude těžký zápas. Tuhle sezonu je Mladá Boleslav hodně úspěšná. Ale fanoušky bych pozval určitě na vítězství Liberce," vzkázal stoper Severočechů Matěj Chaluš.

Také Boleslavští si mohou pochvalovat, jak se jim v poslední době daří. Platí to především o zápasech na domácí půdě, avšak také venku už Středočeši zvládli pár bodů posbírat. I díky lupům z cizích stadionů hájí v ligové tabulce solidní třetí příčku. V Liberci budou usilovat o pomstu za poslední vzájemnou seanci. "Věřím, že jsme se poučili a že se to pozitivně projeví v sobotním náročném ligovém utkání," uvedl lodivod Boleslavi Marek Kulič.

I na severu Čech bude Kulič jistě hodně spoléhat na Vasila Kušeje, jenž si svou formou vysloužil pozvánku do českého národního týmu. Kušej by tak na hřišti neměl chybět stejně jako další ofenzivní opora Středočechů Daniel Mareček. Na trávníku se však teoreticky může objevit kterýkoli z členů kádru Boleslavi, neboť marodka Kuličovy skvadry zeje prázdnotou.

Ani Slovan nebude mnoho mužů postrádat. Dlouhodobě mu schází jen zraněný stoper Dominik Plechatý. Chybět by naopak neměla hlavní útočná zbraň desátého nejlepšího mančaftu ligy, slovenský útočník Ľubomír Tupta.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Pourzitidis, Chaluš, Mikula - Preisler, Žambůrek, Červ, Ghali - Frýdek - Tupta, Kulenović

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Suchomel, Suchý, Karafiát, Kostka - Sakala, Matějovský - Jawo, Mareček, Kušej - Júsuf

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.55 - 2.91

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Viktoria Plzeň

sobota 15:00

V evropských pohárech už má Plzeň na podzim splněno, ve zbylých týdnech do konce kalendářního roku se tak může plně koncentrovat na domácí soutěž. V ní má po několika nepodařených zápasech co dohánět. Odrazí se Viktoria k lepším zítřkům už v Hradci Králové?

Skupinovou fází Evropské konferenční ligy prochází Plzeň jako nůž máslem. A dlouho se jí obdobně vedlo též v české nejvyšší soutěži, jenže poslední měsíc už to Západočechům tolik nejde. Na jednu stranu se jim podařilo vyloupit hřiště Slavie, na stranu druhou však v domácím prostředí podlehli ligovému nováčkovi Karviné či Slovácku. Z toho důvodu ztratila Viktoria kontakt s pražskými "S" a dokonce ji v ligové tabulce předstihla i Mladá Boleslav.

Svěřenci kouče Miroslava Koubka tak mají na čem pracovat. S nápravou chtějí začít co nejdřív, nejlépe už v sobotu. "Máme k Hradci respekt, ale každopádně se chceme co nejrychleji zase posunout na třetí místo, takže tam jedeme s cílem zvítězit. Také pro trenéra Míru Koubka je to důležitý zápas, protože v předchozím angažmá byl v Hradci Králové. Chceme i pro něj vyhrát," prohlásil Koubkův asistent Jan Trousil.

Také výkony Hradce byly v minulých ligových kolech jako na houpačce, nicméně u "Votroků" to není tak překvapivé zjištění. Pohybují se totiž v dolní polovině tabulky, tudíž od nich nelze očekávat, že by poráželi jednoho soupeře za druhým. Před střetnutím s Plzní se však Východočeši mohou pochlubit třízápasovou šňůrou duelů bez porážky, díky níž se trochu vzdálili konci ligového pelotonu.

Oba týmy trávily reprezentační pauzu různě. Viktoria úspěšně podstoupila osmifinále MOL Cupu, v němž přemohla Olomouc. Hradec měl naopak volno a soustředil se především na trénink. "Stihli jsme zvládnout vše, co jsme si naplánovali. Měli jsme přátelské utkání, ve kterém nás tolik nezajímal výsledek, spíš jsme chtěli získat potřebné herní vytížení a také jsme si potřebovali vyzkoušet pár dalších věcí. Jinak jsme se věnovali tomu, abychom pořádně dobili baterky a kvalitně potrénovali," uvedl asistent hlavního trenéra Votroků Stanislav Hejkal.

Východočeši nebudou moct v sobotu využít stopera Filipa Čiháka, jenž v Hradci hostuje právě z Plzně a pravidla neumožňují, aby nastoupil proti svému mateřskému klubu. Dále Votrokům schází jiný střední obránce David Heidenreich i záložník Ladislav Krejčí. Oba figurují na marodce.

Plzeň se bude muset obejít bez středopolaře Lukáše Kalvacha, který si odpyká trest za čtyři nasbírané žluté karty v probíhajícím ročníku. Zranění nepustí do hry zadáky Milana Havla s Luďkem Pernicou a útočníky Rafiua Durosinmiho s Matějem Vydrou. K tomu není jasné, zda bude fit stoper Václav Jemelka.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Leibl, Čech - Čmelík, Kodeš, Pudhorocký, Horák - Kučera, Pilař - Vašulín

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Hejda, Hranáč, Dweh - Kopic, Bucha, Traoré, Cadu - Šulc, Jirka - Chorý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.75 - 3.84 - 1.75

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Sigma Olomouc

sobota 15:00

Pokud by Karviná měla možnost vybrat mužstvo, proti němuž by nemusela hrát, dost možná by ukázala na olomouckou Sigmu. Slezané totiž Hanáky dosud nikdy neporazili. Teď by se to nicméně mohlo změnit, neboť hosté v poslední době hledají formu.

Domácí by navíc po nějaké době taky rádi zabrali. Sice jim vyšel závěr října, kdy dvakrát zvítězili, poté ovšem podlehli ostravskému Baníku i pražským Bohemians a dál zůstávají jen kousek nad pásmem sestupu. "Každá série má svůj konec. Na Bohemce se nám to nepovedlo, další soupeř nás čeká v sobotu. Mluvíme o tom, ale důležité bude, jak se to projeví na hřišti. Máme chuť uspět a věřím, že se nám to podaří - chceme minimálně bod," věří trenér Karviné Juraj Jarábek, že jeho svěřenci konečně najdou na Olomouc recept.

Hanáci se po slušném vstupu do sezóny poněkud zadrhli. Na výhru čekají už pět soutěžních zápasů. Kvůli tomu klesli v ligové tabulce na sedmou pozici a taky vypadli z národního poháru. "Do konce podzimu budou důležité všechny zápasy. Dlouho jsme teď nevyhráli a nepocítili chuť vítězství. Chtěli bychom se hned v Karviné vrátit zpět na vítěznou vlnu," vzkázal stoper Sigmy Vít Beneš, který by se po zranění měl vrátit do základní sestavy.

Na marodce Olomouce naopak setrvávají záložník Jan Vodháněl a útočníci Antonín Růsek s Denisem Kramářem. Slezané postrádají dlouhodobě zraněného univerzála Rajmunda Mikuše, středopolař Sebastian Boháč zase nebude hrát kvůli trestu za čtyři žluté karty, které již v průběhu ročníku stihl obdržet.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Čurma, Krčík, Svozil, Fleišman - Traore, Čavoš - Memić, Budínský, Iván - Akinyemi

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Pokorný, Beneš, Novák - Chvátal, Breite, Ventúra, Zmrzlý - Navrátil, Zorvan - Juliš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.27 - 3.36 - 2.27

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Teplice - Bohemians Praha 1905

sobota 15:00

Na teplických Stínadlech se utkají tabulkoví sousedi. Domácím "Sklářům" vyšel program před reprezentační pauzou, stále ale zůstávají o bod za Bohemians, kteří v posledním ligovém klání rovněž uspěli. Udrží "Klokani" výhodnější postavení taky po sobotní partii?

Teplice vybojovaly v posledních dvou kolech plný počet šesti bodů. Nejprve doma přemohly Mladou Boleslav, následně vyloupily hřiště budějovického Dynama. "Při výhře v Českých Budějovicích jsme hráli zodpovědně, bez chyb. Poctivý výkon je základ, chceme se takhle prezentovat i proti Bohemians. Klíčem k úspěchu bude opět se vyvarovat chyb a podat týmový výkon," prohlásil trenér Severočechů Zdenko Frťala.

Bohemka chce v sobotu navázat na skalp karvinského MFK, které umožnila i taktická novinka. "Do zápasu s Karvinou jsme nastoupili se čtyřobráncovým systémem, abychom byli pro soupeře nečitelnější. Během repre pauzy jsme na tom zapracovali a pro Teplice bude díky naší variabilitě složitější se na nás připravit. Máme 20 bodů po 15 kolech, to je slušný zisk. Propady v sezoně jsou, ale o to důležitější je, že jsme ve středu tabulky," vzkázal lodivod Pražanů Jaroslav Veselý.

Klokani nastoupí bez tria zraněných - záložníka Ondřeje Petráka a útočníků Tomáše Necida s Vojtěchem Novákem. K tomu není jasné, zda budou fit obránce Jan Vondra a středopolař Adam Jánoš. Na straně Teplic absentují pravý bek Andreas Vindheim, záložníci Jakub Urbanec s Markem Beránkem a forvard Daniel Fila. Po zranění se naopak hodlá vrátit útočník Abdallah Gning, nad jeho startem se však podobně jako v případě parťáka z ofenzivy Mohameda Jásira vznáší otazník.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Chaloupek, Mičević - Radosta, Jukl, Mareček, Bílek - Trubač, Hronek - Vachoušek

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Köstl, Hůlka, Hybš - Dostál, Hrubý, Smrž, Hála - Beran, Prekop - Puškáč

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.01 - 2.98 - 2.65

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Dynamo České Budějovice

sobota 18:00

Slavia se na konci října na chvíli dostala do čela ligové tabulky, avšak rychle jej zase opustila. Sešívaní každopádně dál hodlají dorážet na vedoucí Spartu. Z toho důvodu by neměli mít potíže s Českými Budějovicemi, které se trápí, kvůli čemuž sáhly k částečně obměně trenérského ansámblu.

Radost slávistů z ligového vedení vydržela jen týden. Mohla za to domácí porážka s plzeňskou Viktorií, čehož po vlastním klopýtnutí využilo druhé pražské "S". Sparťané ovšem nemohou zůstávat v klidu, neboť na sešívané mají k dobru jen dva body.

Jelikož Sparta odehraje své utkání až v neděli, může se Slavia v sobotu večer zase dostat na první místo. Přesně po tom touží a podle toho se taky na nejbližší duel připravuje. "Od týmů, které jsou dole, se tady nic nečeká. Pro ně je to ten nejlepší zápas. Mají velkou motivaci, chtějí se ukázat v dobrém světle. Nesmíme se dívat na tabulku. Zaprvé je po reprezentační pauze, zadruhé Budějovice mají nahoře velice nebezpečné rychlé hráče," řekl trenér sešívaných Jindřich Trpišovský.

Budějovické Dynamo má zcela jiné starosti. V nejvyšší soutěži prohrálo ve všech čtyřech posledních zápasech a před týdnem nezvládlo ani osmifinále národního poháru, v němž nestačilo na Jablonec. Ačkoli vedení klubu deklarovalo, že trenérskou rošádu neplánuje, nakonec se přesně to stalo. Nově tak Jihočechy trénuje už pouze Tomáš Zápotočný, jeho parťák Marek Nikl totiž dostal padáka.

Vzhledem k atmosféře, která momentálně na jihu Čech panuje, se neočekává, že by Budějovice Slavii potrápily. Předem se ovšem nevzdávají. "Očekávám hodně těžký zápas, na Slavii určitě přijde vyprodaný dům. Věřím, že do utkání dobře vstoupíme. Musíme hlavně zachytit začátek, protože na nás bude vytvořen extrémní tlak. Budeme se chtít prezentovat dobrým obranným blokem a budeme chtít být hodně nebezpeční do útoku," prohlásil Zápotočný.

V pražských Vršovicích si v sobotu nezahraje stoper Dynama Lukáš Havel, a to z důvodu disciplinárního trestu za čtyři žluté karty. Zranění limituje obránce Ondřeje Čoudka a útočníka Zdeňka Ondráška, nejistý je navíc start forvarda Tomáše Zajíce. Se službami Jakuba Hory už v Budějovicích nepočítají a zkušený středopolař si tak hledá jiné angažmá.

Na marodce Slavie dál zůstává univerzál na pravý kraj hřiště David Pech a záložník Matěj Jurásek. Hrát zřejmě nebude ani útočník Ivan Schranz, jehož rovněž trápí zranění.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Masopust, Ogbu, Holeš - Tomič, Zafeiris, Ševčík, Wallem - Provod - Chytil, Jurečka

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Nikl, Králik, Trummer - Suchan, Čermák - Skalák, Hellebrand, Alli - Adediran

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 9.69 - 21.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
15
12
2
1
38 : 11
38
2
Slavia Praha
15
11
3
1
28 : 10
36
3
FK Mladá Boleslav
14
8
2
4
31 : 23
26
4
Viktoria Plzeň
14
8
1
5
33 : 22
25
5
1. FC Slovácko
15
7
4
4
18 : 16
25
6
Baník Ostrava
15
7
3
5
22 : 13
24
7
Sigma Olomouc
15
7
3
5
24 : 19
24
8
Bohemians Praha 1905
15
6
2
7
12 : 18
20
9
FK Teplice
15
5
4
6
12 : 14
19
10
Slovan Liberec
15
4
6
5
21 : 23
18
11
FC Hradec Králové
15
4
4
7
16 : 22
16
12
FK Jablonec
15
2
7
6
13 : 20
13
13
MFK Karviná
15
4
1
10
18 : 27
13
14
FK Pardubice
15
3
4
8
11 : 21
13
15
FC Zlín
15
2
5
8
15 : 35
11
16
Dynamo České Budějovice
15
3
1
11
14 : 32
10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (264)

Přidat komentář
alien17

Zdar. Prosim Vás, EF komunita už mi jednou pomohla, tak to zkusim znova. Slíbil jsem pomoc se sběrem dat a chtěl jsem Vás požádat, zda byste mohli vyplnit dotazník, který se týká vnímání zahraničních hráčů ve fortuna lize tzv. Fotbalových migrantů? Je to dlouhodobý výzkum a probíhá další kolečko sběru aktuálních dat. Děkuju

https://forms.gle/jnZs3D4aLcLWULSn8

Reagovat
fabec1222

OT: Ten má dost https://www.super.cz/clanek/celebrity-byvaly-fotbalista-martin-fenin-se-na-krtu-jakuba-kohaka-podivne-potacel-skoro-nemohl-mluvit-a-nakonec-usnul-1500498 Jestli se nenechá zavřít na dlouho někam do léčebny, tak ho do pár let najdou mrtvýho někde ve škarpě.

Reagovat
Pablos

jj už jsem to sem včera dával... slušnej dojezďák

Reagovat
smazaný uživatel

Nekamosi se nahodou s Bartosakem? Ten vypada, ze zase skoncil

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Me zajima, kolik prilezitosti jeste tenhle retard dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze to jak se fotil s ridicakem bylo uz ze o nej prisel kokot?

Reagovat
smetos
Reagovat
smazaný uživatel

Se po navratu vypracuje na nejlepsiho brankare ligy a takhle tu karieru zase posle do pice

Reagovat
Nadržený šimpanz

Ale tak zase s tou životosprávou, chlast, drogy, mlácení ženský....dobrá kariéra, kde by mohl bejt, kdyby byl normální

Reagovat
dantetomas

A Fenin vypada, ze zase skocil

Reagovat
Nadržený šimpanz

Spíš bych se nehodil, že si to hodí

Reagovat
Nadržený šimpanz

nedivil

Reagovat
mayday

Skončí v odmašťovně.

Reagovat
Coutinho10

a to se mám pocit nedávno psalo, jak se zeblil někde v garáži nebo sklepě

jako toto asi nepůjde dlouhododě udržet, pokud to nedokáže ani v momentě, kdy je někam pozvaný na veřejnost

Reagovat
monty25

Kdyby jenom zeblil (odkaz sem dávat nebudu, protože jím)...

Reagovat
Coutinho10

v poho nemusíš

Reagovat
Pablos

Mi neříkejte, že Liberec není totál pod sněhem

Reagovat
smazaný uživatel

A Jablonec

Reagovat
PavlíčeQ

na starym hristi by se urcite nehralo, uvidime co na novym, toho snehu od vcerejska napadlo dost

Reagovat
vestinustarychdubu

Liberec je, bude fotbal jak víno

Reagovat
HorajzmAmmann

Dopoledne trosku sněžilo, jinak teď je klid, nemyslím ze to je nějaký problém…

Reagovat
Pablos

aha, tak to je mírnější než jsem čekal ...jsem myslel, že tam jste ve vánici

Reagovat
HorajzmAmmann

Nepřijde mi to tak hrozny, ale ja jsem z Harrachova takže mám asi trosku posunuty termín “hodně sněhu” jak to je problém pro vyhřívání atp tak to už vůbec netuším. Třeba i tech 10cm co napadlo dopoledne a přes noc problém je

Reagovat
ACSeRw!n

konecne zapasy na snehu

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se těším hlavně v NFL, ideálně ještě, když je během zápasu vánice.

Reagovat
Cotton

Už zase klubopauza, navíc ta nejdelší v sezóně

Reagovat
Pablos

Plzeň se vrací kam patří

Reagovat
Pablos

Jste šli stavět huhálaky všichni né ? Dobrý mrtvo zase

Reagovat
monty25

Já jsem tady, akorát koukám na jediný zápas, kde ještě nepadl gól.

Reagovat
Pablos

Chtěl jsem ještě připsat... ani monty tvl V pořádku, píši ti přítomen

Reagovat
monty25

Reagovat
fabec1222

Je biatlon

Reagovat
Pablos

však v tom už jsme marný... nebo né ?

Reagovat
Cotton

To je snad jedno, ne?

Reagovat
Pablos

Pro mě třeba né, abych to uprostřednil před fotbalem

Reagovat
Cotton

Před fotbalem v žádném případě

Reagovat
mayday

Nejsme spička, ale dnes třeba pěkná smíšená štafeta.

Reagovat
ratusek

teoreticky by to mohlo už konečně jednou cinknout, ale musí se to sejít no

Reagovat
Cotton

Díky za připomenutí, vypadlo mi to

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

Huhálaky budou stavět v Karviné.

Reagovat
Pablos

no zatím vedete jenom o gól

Reagovat
monty25

Góóól!!! Chaloupek

Reagovat
Cotton

V zimě do top 3?

Reagovat
monty25

Zájem asi určitě bude.

Reagovat
Pablos

Tak jsem se šel podívat na soupisku Teplic, kdo ten Chaloupek vůbec je... a jsem v šoku z jiné věci, vůbec jsem netušil (resp. určitě jen totálně zapomněl) že tam máte Vindheima

Reagovat
monty25

Máme, ale pořád na marodce.

Reagovat
Pablos

Aha, tak nejspíš proto už o tom ani nevím

Reagovat
Sigma Olomouc

Proč ho tam vlastně máte?

Reagovat
monty25

Velkým tématem v Teplicích je Andreas Vindheim. V jakém je stavu?

„Když se naskytla příležitost ho mít v týmu, věděli jsme, že potřebuje minimálně ještě dva týdny, aby byl natrénovaný. Bohužel ho ale znovu zradilo zdraví, takže se nepředpokládá, že by do konce podzimu nastoupil. Může se stát malý zázrak, snaží se i doktoři ze Sparty, možná to chce i nějaký radikální zákrok.“

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2023-24/437445/frtala-skoro-nezaplnil-lavicku-pak-obral-slavii-kdy-nastoupi-vindheim.html

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Marisic

Snad ne. Už teď jsem slyšel o zájmu Slavie kde místo Vlčka jsou schopný hodit na stopera Bořila nebo Masopusta jen aby mladýho nenechali hrát. Ve Spartě je v obraně aktuálně dost plno, tak to taky snad nikoho nenapadne. Možná do Plzně leda, tam by se i docela hodil.

Ale upřímně bych přál Teplicím aby si tuhle obranu užili dýl. Knapík je taky hodně zajímavej a Mičevič na to že ho vytáhli jak králíka z klobouku tak taky hraje dobře.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Aktuálně plno možná, ale brzo odejdou Krejčí, Vitík, doufám, že i Gomez a budou stopeři potřeba

Reagovat
Marisic

Vitík má ještě čas, až bude stopro v základu. Uvidíme, jestli Krejčí odejde, něco se sice v Česku přehnalo o Seville ale já teda nic tak jistýho nečetl.

Gomez posral zápas na Ibroxu, to se stalo 2 roky zpátky i Panákovi a jakej je fotbalista . Šanci ještě asi dostane. Navíc teda doufám že dostane čuchnout Vydra, vypadá zajímavě

Reagovat
Uwe háže buly

K nám by se vcelku hodil nějaký slušný stoper. Hrajeme už delší dobu na tři, s tím že Krejčí je třetinu sezony zrakvenej, Panák je taky skleněnka a zbývají ti dva slušní stopeři, s tím že Vitik malém v létě odešel. Gomez snad půjde pryč.

Reagovat
Marisic

jo jako takhle jaks to napsal, tak máš asi pravdu, že by se neztratil. Akorát bych teda ještě nezatracoval Gomeze (dlouho ho nechci na trávníku za áčko zas vidět, ale měl by dostat čas v béčku) a počítal bych i s Vydrou.

Reagovat
letitfly

Plus máte v Pardubicích ještě Kukučku

Reagovat
Uwe háže buly

A ještě v b týmu či kde Večerku. Ale zas Krejčí s Vitíkem to budou chtít zkusit venku.

Reagovat
Marisic

ten vypadá taky hodně zajímavě

Reagovat
pingla

Akinyemi s dresem Zedníčka, slušný bizárek

Reagovat
Pablos

Cože co ?

Reagovat
Chamezjunior

Nikoliv Akinyemi, ale Emmanuel Ayaosi (jestli jsem jej nenapsal správně, tak se omlouvám ) s dresem Zedníčka - tzn. Karviná si moc starostí s dresy nedělala.

Reagovat
monty25

Do prdele, takhle před koncem.

Reagovat
monty25

Teplice dneska ztratily dva body, tohle se mělo vyhrát.

Reagovat
Pablos

Ten fotbal nahoru dolu v Hradci mě bavil... škoda, že nebylo nastavení aspoň 20 minut

Reagovat
Coutinho10

Hromada

SESTAVA: Mandous – Vlček, Ogbu, Bořil – Tomič, Ševčík, Hromada, Wallem – Chytil, Jurečka, van Buren

LAVIČKA: Kolář – Sinyan, Masopust, Tijani, Zafeiris, Tecl, Provod, Oscar, Dumitrescu, Ogungbayi, Schranz

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne at prezije Sevcik

Reagovat
Coutinho10

naštěstí jo

Reagovat
smazaný uživatel

a ta formace 3-4-3 me pekne sere uz

Reagovat
Coutinho10

pro fantasy nic moc

Reagovat
Losinho

Reagovat
smetos

Ot: kdyz sem mel ve fortuna fantasy v zakladu kalvacha a na stridacce tanka a ten zitra nastoupi, tak se mi prohodi a jeho body se budou pocitat?

Reagovat
DieFohlenBMG

Jaká fortuna fantasy?

Reagovat
Coutinho10

myslíš sport.cz fantasy ne ?

jinak se prohodí pouze v tom případě, pokud je u tebe tanko na lavičce jako první zleva

Reagovat
smetos

Jasne ze sport.cz fantasy. sem vul, zrovna sem si na fortune delal tiket a stretly se mi myslenky. Diky za info

Reagovat
Coutinho10

jasný, nz

Reagovat
Sosi

Proc ten Hrdlicka vzdycky vypada jak zalud a oblika se jak v 90's?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Něco jak Sobišek nebo ta kunda blonďatá. Musí na sebe strhávat pozornost, jinak by je O2 vylila, protože tam nějaký trapáky se vzhledem opice jako třeba Kalous nechcou

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Trpišák už je zase zraněnej

Reagovat
Mass

Zase hrál bago s Bořilem?

Reagovat
John Obi Mikel

Prý bago jo, ale s Tomičem

Reagovat
John Obi Mikel

"Jindy skáče u lajny, udílí pokyny hráčům, diskutuje s asistenty. V zápase s Českými Budějovicemi však měl Jindřich Trpišovský druhotnou roli, v té hlavní se nedobrovolně ocitl pobočník Jaroslav Köstl. Mohla za to drsná srážka s kopačkou Michala Tomiče na pátečním podvečerním tréninku. Slávistický trenér musel po úderu do nosu odjet na zákrok do nemocnice. Údajně nešlo o žádné triviální ošetření. Trpišovskému měli sedmkrát rovnat zlomený nos… V sobotu ale v Edenu nechyběl, byť s viditelnou fixací nosu v obličeji. „Prohodili jsme si role, ale nebyla to žádná velká nezvyklost. Jindra nám na střídačce radil, jen se necítil trénovat jako obvykle,“ popsal změny pořádků Köstl."

Reagovat
Coutinho10

twl, takže Tomič na Roofa jo

Reagovat
Moshe Dajan

Tak Tomič si už nekopne.

Reagovat
John Obi Mikel

Včera přesto hrál

Reagovat
Moshe Dajan

Trpišovský byl ještě otřesený.

Reagovat
kilobyte

Ty vole. Při bagu kopnout trenéra do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to nějak šikovně uděláš při bagu, tak to vysvětlíš trochu líp, než kdybys mu to udělal v šatně.

Reagovat
Mass

Asi kdo prohraje, tak dostane kopačku do čenichu. A jelikož Trpiš už neni tak mladej a hubenej jak hráči, tak prohrává docela často

Reagovat
Mass

To by mě zajímalo, jak to bago hrajou, když už má podruhý zlomenej rypák.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Buď to hráči dávají na Trpiše schválně vzduchem. Nebo hrají, že nesmí hrát za sebou 2 stejné části těla a posílají to Trpišovi nohou po zemi a on jako správný bojovník po míči skáče šipku.

Reagovat
Nadržený šimpanz

By mohl trochu zhubnout

Reagovat
DieFohlenBMG

Není mu nic

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Inženýr Jurečkaaaa

Reagovat
Mass

Nj klasika, Slavia asi 8 šancí nedá a pak z jedný střely (doslova) dostane gól.

Reagovat
John Obi Mikel

Já sleduju Chelsea? Naše standardka znamená gól soupeře.

Reagovat
Firkraag

Šípoš druhá asistence

Reagovat
exse

Pičo Ogbu mu dá koleno na stojnou nohu, úplně jasná žlutá a on to oni nepískne.

Reagovat
Firkraag

Ale penaltička se za to pískne, až se to někomu bude hodit.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Bejt to na Ogbua,tak jasná

Reagovat
PhilipS

Hromada si střihne svojí obligátní 45 minutovku a zase pěkně zpátky na lavičku.

Reagovat
DieFohlenBMG

Jak tam běžel Suchan středem úplně sám místo 5:0 to mohlo být 1:2 ta finální fáze je zase tragická

Reagovat
Firkraag

Už dvakrát ale, mohl ještě tak 10m jít.

Reagovat
John Obi Mikel

Hlídejte si ty brejky!

Reagovat
Selänne

Hromada je ještě ve Slavii, jo?

Reagovat
DieFohlenBMG

Je to dobry kluk

Reagovat
Mass

Jako má Real Nacha nebo Barca Sergiho, tak Slavia má Hromadu

Reagovat
exse

Dokážu pochopit, že si Slavia drží Bořila, Masopusta či Provoda, prostě týpci, kteří byly top v lize a sem tam ještě mají co nabídnout. Ale proč tam doprdele jsou Hromadové, Jurečkové, Burenové, Teclové, Schranzové. To mi hlava nebere. Nejen že to nedává smysl fotbalově, ale finančně je to naprostá sebevražda. Místo nich tam mají být týpci 18-21, kteří budou brát sotva polovinu a mají potenciál zpeněžení.

Reagovat
PhilipS

Tuhle politiku taky nechápu. Finančně to nedává smysl.

Reagovat
Mass

To jen málo manažerů z gauče

Reagovat
John Obi Mikel

Tihle jsou aspoň v týmu, ale spousta lidí ještě běhá po hostovačce

Reagovat
Greny

A v managementu

Reagovat
Marisic

Schranz je dobrej, bohužel půlku času ve Slavii hraje mimo post. Upřímně moc nechápu, proč když už teda teď nutně musej hrát 343, tak ho alespoň nehrajou jako jednoho z tý útočný trojice. Vysokej, docela rychlej, solidní zakončení, za mě jinde než Buren a většinu dosavadní sezony i Jurečka.

Provod má furt co nabídnout, za mě z něj bude top ofenzivní záložník, až přešaltujou zas na 3 člennou zálohu.

Jinak souhlas no, za mě velkou část drží i z jistý nostalgie, kamarádšoftu. Nejvíc bolavý ale pak je vidět tydle frajery, jak dostávaj minuty místo jejich mladejch v čele s Vlčkem, který jsou za mě dost zajímavý. Co se týká zapracování odchovanců do základu, tak je na tom aktuálně Slavie hůř než Plzeň třeba.

Reagovat
Mass

Asi jako Samek, Usor, Talovjerov nebo Alijagič? Ti pokud nehrají, tak ti za chvilku rozeserou kabinu.

Když chceš mít klid, tak si na lavičku dej Hromadu, Kačarabu a Tecla.

Reagovat
exse

Když chceš mít klid, di dělat fotbal do Bolky. Slavia by měla mít ambice dělat hráče pro velkej fotbal a ne v klidu hrát druhé místo v lize.

Reagovat
Marisic

takhle špatnou výmluvu proč platěj statisíce frajerům typu Hromada a Kačaraba sem ještě neslyšel

Usor rozesírající kabinu a Talovierov kterej ani není odchovanec ale přivedli si ho sami z Budějek

Reagovat
Mass

Už s tim začínáš bejt trapnej.

Reagovat
Marisic

copak?

Reagovat
Mass

Jak se tady snažíš zpochybnit, cokoliv napíšu. Jasně že by Slavia mohla mít na lavičcce mladíky a potenciálně dobře zpeněžitelný Červa, Valentu, Riga, Samka, Talovjerova nebo Usora, ale když ti hráči chtějí hrát v základu jinde. Tak musí mít prostě spolehlivý lavičkáře typu Hromada nebo Kačaraba. To není špatná výmluva, ale fakt.

Reagovat
Marisic

Se nemusim ani snažit upřímně, většinou řekneš něco vyloženě fakticky chybnýho a pak ani nejseš schopnej uznat chybu anebo se začneš chovat jak kdybys nedodělal základku jak ti posledně napsal Strakosha.

Todle byla prostě strašná výmluva protožes vzal šmahem několik frajerů a bez rozdílu si o nich řek že ti rozeserou kabinu. Ještě k tomu si tam přimíchal Talovierova, kterýho si Slavie přivedla za slušný peníze z Budějek a od tý doby nevěděla co s ním. Proč ho vůbec přiváděla viď.

Navíc nic jako spolehlivej lavičkář neexistuje, zvlášť při počtu zápasů který Slavie každou sezonu absolvuje. Když už tak má existovat spolehlivej náhradník, kterej ti dokáže zastoupit v potřebě. To Kačaraba není, Hromada má teda záblesky, ale taky už je slabej. Navíc tyhle náhradníci taky maj tlačit na hráče základu, aby ti neměli flek jistej. To už Hromada tuplem nezvládne. Bejt místo něj Červ tak si zahraje docela dost, Slavii se to vyplatí z hlediska soupisek uefa a třeba až se slavně prodá Dorley, tak bude připravená náhrada.

Nicméně bez okecávání, Slavie prostě má aktuálně na ligu velmi špatný zapojování odchovanců do týmu. A nevěřim, že by slavistický mladý byli na rozdíl od zbytku ligy tak neloajální, že hned jak by usedli na lavičku, tak by se začli bouřit.

Reagovat
Mass

Narozdíl od vás mám ale dost soudnosti a nebudu trenérovi kecat do složení kabiny, zvlášť kritizovat výběr hráčů, kteří až zas tak často nehrají a jsou většinou náhradníky nebo se spokojí i s tribunou.

Reagovat
Marisic

nemusíš mi vykat

ale jsem rád že máš soudnost a nebudeš od nynějška kecat do složení kabiny. Chápu, že jako člověku co na stadec nechodí a svý fanouškovství demonstruje max pláčem na internetu může bejt jedno jak "jeho" klub funguje.

Mě fotbal zajímá i nad rámec bulení nad spornejma situacema, do Sparty dávám čas i peníze takže by mi přišlo zvláštní si čas od času nerejpnout do toho jak je řízená. A když se mi zdá, že se něco nedaří jinde, tak to klidně taky napíšu, rád se pak nechám vyvést z omylu někým kdo dodělal základku.

Nicméně když už jsi prokázal tak obdivuhodnou soudnost, můžeš se zdržet i veškerého dalšího kecání na eurofotbalu. Nepočítám s tím, ale bylo by to fajn

Reagovat
Marisic

jinak pro jistotu. Dodělals tu základku viď , ať mám čistý svědomí že tu netrápím dítě

Reagovat
Mass

Reagovat
Freedo

Soudě podle vaší diskuze jsi spíš základku nedodělal ty.

Reagovat
Marisic

co tě k tomu vede?

Reagovat
Freedo

Tak už jen tyhle řeči se základkou mi připadají dost stupidní a na úrovni žáka ZŠ.

Massovi se směješ, že tady kope do penalt Sparty, ale vy Sparťani děláte to samé s tématy okolo Slavie a zrovna v tomto vlákně. Pokud jde o náš kádr, tak se to tady řeší skoro každý týden. Pochybuju, že vám leží tak moc v žaludku osud mladých českých fotbalistů ve Slavii a kolik berou naši hráči na platech. Mě osobně by nikdy nenapadlo zjisťovat, kolik má Sparta hráčů a jestli dostatečně využívá své mladežníky, protože je mi to úplně fuk.

Reagovat
Marisic

ne tak to s tou základkou byl jen reference z předchozí debaty, ale uznávám, že to nějak extra oduševněle nevypadá.

Jinak k tomu zbytku by asi bylo fajn vzít v potaz že sparťani nejsou nějaká jednolitá masa která koordinovaně si něco myslí a nějak píše, takže jestli mi nevykáš ale tím "vám" myslíš obecně nějakejch x dalších komentujících tak to není moc fér. Já se mu vysmívám, protože ho víc zajímají penalty Sparty než obecně jím udávanej vlastní klub. Jestli si tu nějaký sparťani stěžují na váš dnešní zápas, jestli něco rozhodčí zkazil, totálně netuším, já na Slavii nekoukal.

Co se týká toho kádru, tak já mám rád obecně českej fotbal a ligu, i když jsem hlavně fanoušek Sparty. Takže ano, docela mě mrzí, když třeba jeden čas ze základu vypadl Vlček, protože jsem na něj slyšel dost chvály a líbil se mi párkrát co jsem ho viděl za Pardubice a upřímně jsem to nechápal, co zas Trpiš vyvádí. Podobně s dalšími mladými. Nežiju ve vzduchoprázdnu, mám kamarády slávisty, takže i od nich zaznamenám nějaký stížnosti. Absolutně nechápu, jak se Slavia postavila ke svýmu béčku, který nechala trápit v druhý lize, zatímco půlku pro béčko použitelnejch frajerů odlifrovala do příbrami, vyškova, vlašimi apod. Nechápu, proč musí mít Slavie každej rok problém s plněním UEFA soupisky, protože nemá moc odchovanců. A jako vlastně nevím, proč je pro některý (ne vás ani ne všechny) takovej problém akceptovat, že i přestože současnej slavistickej realizák má za sebou skvělý úspěchy, tak některý jeho tahy zvenku vypadaj minimálně zvláštně. A jako jsou různý názory, pohledy, kdo slyšel například třeba o taťkovi denise alijagice tak ví, že tam to bude krapet složitější a rád si nechám všechno vysvětlit od líp informovanejch. Ale sparťani rozebíraj náš klub nebo my sme podruhý bez titulu kvůli penaltám neberu

Reagovat
mrtvej ofsajd

S tím beckem mas pravdu, tam jsme to prosrali...Představa, že to ukopou kluci z devatenactky, sem tam posileny o nehrajici hráče z Áčka, byla naivní.

Případ Talovjerov: Žádný zásadní problémy v kabině nebyly, jsou o spíše spekulace.Nebyl koupen, nýbrž vyměněn za Helebranta...Linec v létě nabízel (dle mého infa) 1-1,5 E, aby ho získal na přestup. Sks chce 3. Obchodně zde tratit nebudeme, už za roční hostovacku to bude okolo 10m Kc.

Reagovat
Marisic

hele já myslel že jste u Talovierova furt něco dopláceli ne?

Ale jako obchodně na něm neproděláte, kluk prej hraje moc dobře v LASKu takže z toho koukaj zas hezký peníze pro Slavii

Reagovat
Freedo

Tak mě přijde, že v tomhle ohledu všichni reagujete podobně, pokud jde o řešení našho kádru. Mě to nějak zvlášť nevadí, jen to nechápu, protože mě by prostě nenapadlo tady něco vypisovat o herním času Karabce nebo Ševčíka.

A do těch debat o šířce našeho kádru se už ani nechci zapojovat, protože by se člověk musel pořád dokola opakovat. Pár přestupů mi přišlo zvláštních, ale celkově jsem rád, že kupujeme mladé talenty z ČR a klub je schopný ekonomicky fungovat. Podle expertů tady už jsme měli před pár lety zkrachovat.

Občas se mi nelíbilo točení sestavy a bych byl rád za víc odchovanců v áčku, ale za posledních 7 let jsme 4x byli první a 3x druzí a to jsou fakta. Podle toho bych hodnotil, jak ve Slavii fotbal dělají.

Nemám problém s tím mít Vlašim na hostovačky v druhý lize a béčko v ČFL. Ti, co se uchytí v béčku, tak mohou do Vlašimi o soutěž výše.

Reagovat
Marisic

Nepovídej, já tu moc sparťanů co by si všimli třeba toho provaru s béčkem neviděl. Upřímně jsem neviděl ani moc slávistů co by si toho všimli, často sem reálně zaznamenal názor že nemáte tak dobrý mladý když nezachránili FNL, kterej je z podstaty totál mimo. Nemáš problém mít Vlašim na hostovačky a béčko v ČFL, dobrá asi, jenže to není jen o Vlašimi. Loni se vaše béčko tou sezonou docela protrápilo, áčko tam cpalo hráče abyste to zachránili, takže to slavistický vedení zjevně chtělo zachránit ve FNL. A přijde mi docela trapný teď z toho dělat že seš v pohodě s tím že máte béčko v čfl a neuznat zjevnej neúspěch. Navíc nejen Vlašim, ale i Příbram, Vyškov atd. měli vaše mladý na hostování. Plus teda béčko má tu krásnou výhodu, že tam můžeš zalovit kdykoli během sezony a vytáhnout pro účely áčka kluky.

O šířce kádru jsem snad nic ani nepsal , psal jsem o tom, že další ambice ve Slavii byla zapracovávat odchovance, Tvrdík chce obrovský tréninkový centrum už x let postavit a zas nic. A přináší to komplikace mj i v tom, že pravidelně nezapisujete celou soupisku do UEFA pohárů, protože tam nemáte odchovance. Pak Slavie je schopná udělat super výsledky v evropě ale třeba v případě vypadnutí s Feyenoordem už jí dost došel dech.

Klidně vypisuj o herním času Karabce a Ševčíka, nemám s tím problém, jestli máš co napsat. Možná se i na některejch věcech s tebou shodnu a nebudu tupě hájit svoje vedení a kopat kolem sebe jak jsou všichni slávisti stejný. Stejně tak díky za ty počty mistrovskejch titulů za posledních 7 let, neboj, všiml jsem si, jak jste jeden čas úplně jinde. A myslím, že sem to i párkrát už psal naposled v tom předchozím komentu že máte mega úspěšnej realizák, pro mě je Trpišovský pan trenér, už teď legenda.

Reagovat
Freedo

Pozice B týmu nebo soupiska pro soutěže UEFA jsou v mých očích natolik minoritní věci, že to fakt neřeším. Spojovat to s vypadnutím proti Feyenoordu je fakt blbost, tam šlo o kiks Mandouse + výborného soupeře, který teď hraje dobře i v LM. Mě jde o to, aby hrálo áčko dobrej fotbal, byly výsledky a tým měl ekonomickou stabilitu a koncepci.

S tou akademií bych ale souhlasil, tam byl dlouhou dobu problém s odkoupením pozemků od městské části. Kdyby to záleželo čistě na klubu a nebyla v tom politika, tak už se dávno mohlo začít stavět.

O šíři kádru je celá tahle diskuze, do které jsi se zapojil. Psal jsi, že kádr je zbytečně nafouklý a měli by tam být mladíci místo určitých hráčů. Pokud by byli ti mládežníci lepší, tak by se do áčka vešli, ale v takové konkurenci si musí svou pozici vybojovat. Problémem v mých očích není, že by jim realizák nechtěl dávat šance, ale to, že klub nezvládá produkovat dostatečně kvalitní odchovance (až na výjimky jako Jurásek), a to by měla řešit právě ta akademie.

Jestli nechceš být spojovat s ostatními Sparťany, tak se za mnou stav někdy o víkendu do Edenu.

Reagovat
Marisic

ok jako sorry, ale říct že pozice B týmu je minoritní věc je docela směšný. Jestli ti to tak připadá, tak okey, nemám s tím problém, ale pak co tu vlastně zpochybňuješ. Slavie promrhala nějakej potenciál v béčku, spadla z druhý ligy a ty místo toho abys napsal okey moc mě to nebere ale je to neúspěch tak se točíš na tom jak moc minoritní to je. Nezájem upřímně, minoritní to může být pro tebe, pro slávistický vedení, který cpalo do béčka áčkaře aby odvrátilo sestup to tak minoritní nebylo.

Feyenoord byl samozřejmě těžkej soupeř a nemyslel jsem to ve smyslu, že za vypadnutí s Feyenoordem může čistě vaše úzká soupiska pro poháry UEFA protože tam nemáte odchovance. Jen mi prostě přijde že s postupující sezonou když se českej tým dostane tak daleko (sám to znám ze Sparty 15/16), tak pak prostě dojde dech. A přijde mi, že Slavie tenkrát na Feyenoord měla, mohla ho seknout, ale i jí došla síla. Konkrétní situace z toho utkání jsou pak druhá věc.

No já upřímně nemyslím, že tahle diskuse byla jen o šíři kádru. Spíš šlo o to koho si Slavie na úkor koho drží v kádru. To jsou dost rozdílný věci. A ten původní příspěvek napsal frajer co má napsanej jako svůj klub Slovan Liberec. Temný spiknutí sparťanů zajímajících se o kádr Slavie zjevně nakazilo i podještědí

Pak se mi klasicky líbí to svalování problému na jiný. Tvrdík hodil na twitter, že akademie se nedaří kvůli městský části, tak to tak prostě je, je to fakt, je to nesporný. Dobrá sektařina.

Mi chybí trochu ty mladý, v případě Vlčka to upřímně nechápu, nechápal jsem co se děje s Talovierovem atd. Líbí se mi a trochu závidím tu bezmeznou důvěru v realizák, prostě nejsou dobrý a basta, proto tam hraje Masopust. Já se pokouším myslet vlastní hlavou, takže ti řeknu, že za mě je Vlček stoperská budoucnost českýho fotbalu. Dost se mi v Pardubicích líbil, určitě víc než Hranáč co teď dává v klidu základ v Plzni. A možná se pletu, můžeš mi tu za 2 roky až bude někde v Boleslavi klidně napsat že jsem byl totál mimo. Ale za mě čistě fotbalově je hrát místo něj Masopusta a Bořila prostě chyba.

Já neříkám že se nechci spojovat s ostatními sparťany, já jen zpochybňuju tohle tvý stádní myšlení. Upřímně je to smutný, to nemáš žádnýho dobrýho kamaráda sparťana aby sis pod pojmem sparťan představil konkrétního člověka a ne jen stádo z tvýho pohledu pitomců který se vám strefujou do složení kádru?

Jinak já na rozdíl od Masse na svůj klub chodim takže mi ten Eden bude občas kolidovat a obecně se mi tam moc nechce . Ale jestli chceš tak na pivko určitě zajít můžem, chce to nějakou neutrální půdu jako smíchov

Reagovat
Freedo

Já jsem napsal svůj vlastní názor na pozici B týmu. Pokud ti kluci na to fotbalově nemají, tak je nesmysl je doplňovat na každý zápas několika hráči áčka a na sílu je držet vejš. Ať klidně spadnou a hrajou soutěž, na kterou fotbalově mají, což je ČFL. Pro vedení to může být neúspěch, má to i negativa jako nemožnost rozehrát áčkaře po zranění v druhý lize.

Pokud jde o akademii, tak nemám vhled do právních náležitostí ohledně pozemků, na kterých by měla stát, takže v tomhle věřím klubu. Už jen protože je to dlouhodobej cíl a věřím, že kdyby to bylo možný, tak by se peníze našly a začalo by se stavět. Nevím, jakej jinej důvod za tím hledat, to temný spiknutí, co zmiňuješ?

Ty se pokoušíš myslet vlastní hlavou, já nejradši věci hodnotím podle faktů - Vlček, u kterýho ti tak byla líto vytíženost, odehrál na podzim 11 zápasů v základu a 16 celkem ve všech soutěžích. Myslím si, že je třeba mít na hřišti i zkušenější Čechy s Genem SKS, Maso na stoperu nikdy nezklamal, umí tam i dobře podpořit útok z pozice pravýho stopera v systému na 3. Talovierov za Slavii nikdy nehrál dobře, byla chyba ho předělávat na šestku, ale ani na stoperu mě nepřesvědčil.

Měl bych chtít jít s tebou na pivo, když tě se svým stádním myšlením považuju za pitomce? Jako banter dobrý, to beru, ale pak mi ztrácí smysl nějaká delší diskuze.

Reagovat
Marisic

Promiň ale teď si připadám jak kdybych mluvil do dubu. Jak jako že na to ty kluci nemají? Kdybyste nelifrovali frajery do Vyškova, Příbrami apod. tak by béčko z druhý ligy nikdy nespadlo. Ano neměli na to ty dorostenci, který jako jediný jste si tam nechali. Vaši mladý na to maj. Je docela smutný, když ti to říká sparťan, chtělo by to tu bezmeznou důvěru ve vedení a realizák transformovat i do vašich odchovanců.

Temný spiknutí jsem psal k tomu, že tu původní příspěvek o slávistickým kádru psal kluk, co má jako oblíbenej klub Slovan Liberec, ne k pozemkům. Přijde mi, že ty příspěvky nejenže nečteš po mě, to ještě ok, ale nečteš je ani po sobě, což se upřímně taky nedivim . Jinak chápu, že v tomhle věříš klubu, jen mi přišlo zvláštní vlastně odrecitovat co psal Tvrdík na twitter a brát to jako fakt.

Tak gen SKS pravděpodobně bude mít spíš Vlček jako odchovanec SKS než Masopust jako odchovanec Jihlavy . A co se týká zkušeností, tak Vlčkovi je 22 a už má v lize něco odkopáno. Nebral bych ho jako nezkušenýho. Jestli jsi s Masopustem na stoperu spokojenej, hele asi v pohodě, bez problému, já jen psal že mi jeden čas kdy Vlček vypad ze sestavy přišlo líto že tam místo něj jsou Bořil, Masopust. Jestli tě to nějak podráždilo, tak holt co se dá dělat.

Ne tak stádní myšlení nemáš, protože mě považuješ za pitomce . Stádní myšlení je to, že mi tu od začátku vypisuješ, co jiní lidi který se mnou maj společnýho akorát fandění stejnýmu klubu, maj za názory a na základě toho odvijíš nějaký svý závěry. Aby to bylo ještě víc mimo tak to píšeš pod komentem frajera (kterej Slavii kritizuje), kterej má udanej jako hlavní klub Slovan Liberec . Sáms psal o stavení se do Edenu, to s díky odmítám, tak v rámci slušnosti jsem nabídl neutrální půdu, na který by se rovnou bodlo pivo. Upřímně jsem počítal s tím, že se ti nebude chtít

Reagovat
Mass

Koukám, že už ti zase došel argument a uchýlil ses k faulům. Pochybuju, že někoho zajímají tvoje názory na něčí fungování, zvlášť když je takhle zakončuješ a že do Sparty dáváš peníze, to ti fakt nevěřím.

Možná by si se spíš ty měl zdržet reagovat na mě, co ty na to?

Reagovat
Marisic

K tématu jsem napsal argumentů docela dost, tys byl schopnej jen alibisticky odpovědět, že nebudeš kecat trenérovi do kabiny. Toudle logikou bys nemusel ani rozhodčím kecat do pískání, bafuňářům do řízení repre/klubů apod. a ano na základě toho sem tě požádal že bys moh nekecat už radši do ničeho na eurofotbalu. Že o faulech píšeš zrovna ty je úsměvný. Tys debaty zakončoval ve stylu že se tě ostatní ptali jestlis vůbec dodělal základku, takže bych byl bejt tebou pokornější.

Do Sparty samozřejmě peníze dávám, jsem permanentkář, občas stihnu i výjezdy, ty do ciziny jsou i docela drahý. To ty se Slavií zjevně nemáš a proto to nechápeš. Jestli chceš, stav se za mnou na Letný, do Edenu beztak nechodíš, tak máš volný víkendy

A ne, děkuju za návrh, ale když uvidím, jak si zas někde vymejšlíš nebo bulíš, tak si z tebe rád udělám srandu. Docela mě to baví.

Reagovat
Mass

S tvejma věsteckejma schopnostma se divim, že neděláš nic důležitějšího, než že analyzuješ moje přispěvky na ef a největší radost máš, když si spletu Hradec s Jabloncem. No jak chceš, můžeš klidně pokračovat

Ta permanentka z tebe ale odborníka na fotbal neudělá, zvlášť ne na Letnou.

Volný víkendy bohužel většinou nemám, jinak bych se za tebou klidně zastavil, asi budeš velkej drsňák.

Reagovat
Marisic

Ne tak to nejsou věštecký schopnosti upřímně. Zaprvý jsem se tě na to ptal a tys neodpověděl ani ses proti tomu nějak neohradil a navíc však třeba dneska byl zápas a ty smrdíš tady žejo, jako doslova furt. Jestli jsem se spletl a ty ve skutečnosti chodíš do Edenu skoro na každej domácí zápas, tak pardon samozřejmě.

Nijak tvý příspěvky nemusím analyzovat, prostě jsou chybný/lživý na první dobrou. Ani to podle mě nedělám u nějaký velký části, nejsem tu tak často, jen z toho mála, čeho jsem si všim, jsem si tě zaškatulkoval jako ublíženýho člověka, kterýho ani tak nezajímá vlastní klub, ale spíš to jestli náhodou nekope Sparta nějakou penaltičku. Takže ano, rád jsem si pak všímal toho, že jinak absolutně nemáš ánung.

Permanentka ze mě odborníka samozřejmě nedělá, to jsem ani neřekl, v Česku jsou přece jenom odborníků plný stadiony . Ale tak fotbal pak člověk vidí podle mě odlišně a ano, jak jsem psal, jednodušejc se mu pak ten klub kritizuje, když kvůli němu pálí čas/peníze apod.

Nevím co je drsňáckýho na normálním pozvání , lidi se víc pochopí bez klávesnice, jestli ti přijde tak drsňácký chodit doslova ven a bavit se s lidma nejen přes diskusní fóra tak to je mi pak líto, ale musím tě upozornit, že tak těžká a drsná činnost to není

Reagovat
Mass

Vždyť je dělá, nebo snad je nějakej jinej tým než Slavia, kterej prodal hráče za víc? Ti hráči, který sem ti tady vypsal, prostě nechtěli jen vysedávat na lavičce a bejt připravený zaskočit, chtěli hrát, tak odešli. To víš, že by radši manažer chtěl mít v týmu jen prodejn hráče, ale nebude to fungovat.

Reagovat
exse

Ale tak já taky neříkám, že tam mají být jen mladí. Naopak, Bořil, Masopust, Holeš, Ševčík, Provod tam jsou úplně správně. Pokud se ale prostě chtějí dostat na úroveň Salzburgu, tak tam průměrná hráči nad 23 nemaj co dělat.

Reagovat
Mass

Kdyby vyhodili všechny hráče nad 24 let, tak to z nich Salzburg neudělá.

Reagovat
DieFohlenBMG

Jurečka je nejlepší střelec letos i loni, Schranze bych taky nechal, jinak zbytek vyházet. MvB byl už před 4 rokama poslán na hostování do Nizozemska a teď hraje základ i proti AS třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Schranze souhlas. Hlavně Hromada totální úlet, nastoupí jednou za měsíc, stojí to za prd, tak jde v poločase dolů, ale v létě mu snad dokonce prodloužili smlouvu...

Reagovat
Igner Farnsworth

Myšlenka dobrá, ale asi to nefunguje. Mladý neuhrali ani druhou ligu tak je prostě nemůžeme pouštět do zápasu o titul tak jednoduchý to je.

Reagovat
Marisic

vaši mladý by možná i tu druhou ligu uhráli kdybyste jich víc jak půlku neodlifrovali do vyškova, vlašimi, příbrami apod. tedy do týmů konkurujících vašemu béčku v druhý lize

Reagovat
Losinho

Taky nechápu proč tam je Jurečka, kterej dal loni v lize jenom 20 gólů

Naštěstí to není football manager a chce to i nějaký zkušenosti, když chceš hrát o titul. A finančně to Slavie myslím zvládá docela dobře.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pablos

S Niklem už by prohrávali 0:3

Reagovat
Pablos

Suchan si dělá ze slávistů dobrý den

Reagovat
guzman

Co by ještě Masopust chtěl

Reagovat
guzman

Škodaaa

Reagovat
John Obi Mikel

Tyčka na jedné straně, břevno na druhé. V Edenu to zvoní.

Reagovat
Mass

Ten gól Budějek by stejně neplatil

Reagovat
John Obi Mikel

Pravda, ale střela to byla pěkná.

Reagovat
Mass

Nebyl to zase Adediran?

Reagovat
Pablos

Suchan, nejtechničtejší ze všech hráčů na hřišti

Reagovat
Mass

Nn ta tyčka po ruce, to byl nějakej černoch.

Reagovat
Pablos

Suchan ...ruka byla Adedirana... střílel Suchan do tyčky

Reagovat
Mass

Reagovat
Pablos

Jako zní to hodně divně... ale mě se pěkný břevno líbí víc jak nějákej gól... je to paradox, ale prostě tohle byla za mě fotbalová krása (ale břevno no )

Reagovat
Pablos

a pak takovej ošklivej gól

Reagovat
Freedo

V pořádku, lidé mají různé úchylky.

Reagovat
Coutinho10

hezký to je, pokud tě to neohrožuje na výsledku

Reagovat
Kepy_FCB

tyčka by by byla za 2 góly a břevno za 3

Reagovat
Remt

Souhlas že třeba takový pěkný břevínko přes zeď z primaku je hezčí jak skaredej gól

Reagovat
Shevchenko

břevno Nedvěda proti Nizozemsku na Euru 2004 byla jedna z nejlepších fotbalových věcí co jsem viděl.

Reagovat
ACSeRw!n

naprosto nadpozemska strela

Reagovat
kilobyte

Ryneš teď nedávno málem přepůlil břevno. Ten má v noze neskutečný dělo.

Reagovat
Pablos

přesně tak... tam se ta brána ještě teď chvěje... a Van der Sarovi zvoní v uších

Reagovat
Losinho

nesmysl, pořád před očima

Reagovat
Cotton

Reagovat
Cotton

To kdyby tam padlo, tak je to jeden z nejkrásnějších gólů všech dob.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Puskas

Lampard proti Němcům r. 2010 třeba... To máš přímo vzorový příklad.

Reagovat
DieFohlenBMG

Hurá

Reagovat
John Obi Mikel

Mojmaaaa

Reagovat
fabec1222

OT: Kdo máte zájem, tak diskuze k zimním sportům pokračuje zde: https://www.eurofotbal.cz/clanky/je-vam-zima-v-sezone-1962-63-byla-mnohem-vetsi-134262/ Tedy pokračujeme pod stejným článkem jako loni

Reagovat
Kepy_FCB

Kuba dnes nasadí Frydrycha to nemá cenu zapínat

Reagovat
Gelu28

Hapi je "King"....ale možná tak někde na vesnici.....Nemá žádnou koncepci, jen to vždy nějak umlátit ...a na zbytek se vyser.....to je jeho styl

Reagovat
HorajzmAmmann

??

Frydrych kdyz hrál poslední zápasy tak byl úplně v pohodě nevím co ti jebe zase

Reagovat
didosh

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.transfermarkt.com/michal-frydrych/leistungsdaten/spieler/119862

Nevím které kluby a které Frydrych sleduješ..

Reagovat
ratusek

Kubala je příšernej fakt.

Reagovat
Pablos

Grafika FCS-FCB ...tak to jsem zvědav jestli konzistentně budou mít večer ACS-FCZ ...předpokládám, že nikoliv

Reagovat
didosh

Taky se ti to jebe?

Reagovat
Pablos

Asi jim prislo že to bude znít jak nějaký derby

Reagovat
Cotton

To si týmy vybírají samy, jakou zkratku tam chtějí mít

Reagovat
Pablos

tak to jsem netušil

Reagovat
Pablos

no ale mají to tam

Reagovat
Pablos

To zas bude přehlídka zakončení od obou ...tipuji něco jako 0:0, max. 1:1 ...ale Baník zatím teda lepší.

Reagovat
John Obi Mikel

Pěkný gól

Reagovat
Pablos

Přímo skvělý... to vypadalo, že to jde vedle a nejednou v bráně... pecka

Reagovat
ratusek

Obrana v prdeli a Havlík lehce. Naše hra opět k zblití. A opět taktika "dejte to vše na Tanka" a Tanko už asi letos nedá gol. No aspon v zimě neodejde

Reagovat
John Obi Mikel

Cecílie

Reagovat
Pablos

Tak jestli takhle Baník bude bránit... tak to trochu beru zpět... to odjede tak s trojkou.

Reagovat
ratusek

No nic. Zoufalost jako vždy. Snad druhá půle lepší. Ale moc tomu nevěřím, navíc s Hapalem

Reagovat
Slovácký trojboj

Kurva rozhodnete...je mě zima a dochází slivovica

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
Kepy_FCB

Cecík je dobrej kupme ho

Reagovat
AjaxFans

Kolik padlo slivky?

Reagovat
ratusek

No jo. Hapalova taktika Ewerton něco vymyslí" dnes fungovat nemůže a druhá taktika "vše na Tanka" taky nefunguje.

Tanko, Kubala šílení. Příští zápas je posadit a zkusit to jinak. Nefunguje to, ale furt tam budou hrát základ. S Hapalem to lepší nebude, říkám to furt

Reagovat
oli9

Vždyť Kubala byl ale na začátku podzimu jeden z nejlepších ne?

Reagovat
Kepy_FCB

Herně jo ale spaloval vše co měl ale byla naděje že to zlomí

Reagovat
ratusek

No nejlepší. Neumí proměnovat šance. Navíc je na něm vidět, jak je nasranej na svět a nebaví ho to. Asi jako Kuchta. Tanko taky marnej, na začátku proměňovla šance, ted to neumí a je celkově marnej. Umí si to dát jen do běhu a tím to tak končí. Takovej černej Žůrek

Reagovat
Kepy_FCB

Hapal nemůže ten závěr přežít, dnes zralí na výprask, příště dorazí stratég Koubek se s Plzní které nás ´plně vyšachuje pak Slávie taky bez šance a bod z HK ho nezachrání

Reagovat
braveheart

Kubala dneska 12. hráč Slovácka

Reagovat
ratusek

ten je 12.hráč soupeře každý zápas. Měl ho minule sudí vyhodit, třeba by se vzpamatoval

Reagovat
Strakosha

Ten Baník dnes fakt zoufalost

Reagovat
Pablos

za začátku to vypadalo, že si jdou sebevědomě pro nějákej bod... nakonec ale velký špatný od nich

Reagovat
Strakosha

A Kováč ven

Reagovat
Shevchenko

a rovnou do Baníku.

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Stylový by bylo 13:0, ale to asi nedopadne. Tak aspoň bůra.

Reagovat
Kepy_FCB

nebo 1:3

Reagovat
kilobyte

Tak to 13:0 je asi více pravděpodobný.

Reagovat
Kepy_FCB

Za Vrby jistota ale už tam není

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mupi

Sparta postupně přechází na černou?

Reagovat
ACSeRw!n

vyrocni zapas, vyrocni dresy

Reagovat
ACSeRw!n

Birma on fire

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Moshe Dajan

Mě se zdá, že ti komentátoři se za chvilku ze Sparty a hlavně ze Zeleného udělají.

Reagovat
Rimmer77

Co meleš myslíš ty samí kteří se včera regulérně udělali když dali klauni ne 2-1 proti Budvaru?

Reagovat
djiros

Kuchta

Reagovat
Pablos

Fotbal teda... asi usnu

Reagovat
Pablos

Dostál mě vzbudil

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tvl ten Dostál

Reagovat
kilobyte

Ale stejně ze Zlína nejlepší.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Birmaaaaaaaa on fireeeee

Reagovat
guzman

Birma dnes top

Reagovat
Pablos

Má Sparta na něj vůbec opci ?

Reagovat
guzman

Myslím že ano

Reagovat
Pablos

Reagovat
ACSeRw!n

nedelame hostovani bez opce

Reagovat
Pablos

V porádku

Reagovat
Strakosha

Má,ale 2,5mil €

Reagovat
Pablos

No je to dost… ale zase ne tolik za osvědčeného hráče, do toho Sparta snad půjde.

Reagovat
kilobyte

Taky vám vypadával na O2 obraz a pak i zvuk a místo toho jste tam měli jen nápis Fortuna:liga? Bych čekal, že se komentátoři omluví za technické problémy a oni dělají jakoby nic.

Reagovat
Pablos

Jj taky

Reagovat
guzman

Taky, asi jak začal padat sníh

Reagovat
Pablos

Ale že Kuchta oxiduje u brankové čáry, to říct dokážou Docela blbě zvolená slova na fotbal

Reagovat
Greny

Vždyť odpoledne měli zase výpadky vyprcanci

Reagovat
Gelu28

Wiesner hraje hovno a má tak na 2.ligu a ještě to je zákeřná svině...což jasně ukázal nyní proti Bartošákovi.

Reagovat
Pablos

Strašnej sráč

Reagovat
bartes

Reagovat
kilobyte

Je to zákeřný lobotom, ale na ligu v pohodě má. Ve Spartě je fotbalově na hraně, když se k tomu přičte jeho chování, tak by měl jít.

Reagovat
guzman

Reagovat
ratusek

akorát za něj nemáte náhradu, tak tam musí hrát a vyplňovat post aspon v lize

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Strakosha

Tyhle pseudoexperty miluju

Reagovat
Cotton

Reagovat
Pablos

Haraslín nevypadal zrovna klidně

Reagovat
Pablos

Vuk

Reagovat
guzman

Ještě že je to taková lopata

Reagovat
guzman

Chci vidět Ševčíka

Reagovat
acko_bez_naflusu

Kdo tam tahal toho vajgla vedle Rosy?

Reagovat
bartes

Sparta ubránila 3 body

Reagovat
kilobyte

Aby Sparta ubránila 3 body, tak by Zlín musel útočit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele