Finále je zatím daleko, ví Garde

17.01.2014, 10:51
Aktuality
Zatímco ve francouzské lize se Lyonu příliš nedaří, v obou domácích pohárových soutěžích zatím zůstává stále ve hře. V Ligovém poháru naposledy Olympique přešel v prestižním duelu s Marseille do semifinále. Trenér Rémi Garde si ale uvědomuje, že je předčasné pomýšlet na trofej.

"V poháru si nemůžete být ničím jistí. Viděli jsme to i v posledních dnech," naráží Garde na nečekanou prohru St. Etienne, které vypadlo z Francouzského poháru s Cannes ze čtvrté ligy.

Lyon ve druhém poháru porazil Marseille 2:1 a je dva úspěšné zápasy od zopakování triumfu z roku 2001. "Pokusíme se udělat další krok, abychom si zahráli na Stade de France. Teď ale myslíme na ligový zápas v Remeši. Čeká nás nabitý program, bude to tvrdá práce," dodává Garde.

Během sedmi dnů čekají Lyon tři zápasy. Mezi těmi ligovými proti Remeši a Évianu se Olympique také střetne v rámci Francouzského poháru s Yzeure ze čtvrté ligy.

Autor: Radim Šantrůček / soccerway.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Garde

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to 3 výhry

Reagovat
Langi

No tak to je snad povinnost...jinak to ani nejde

Reagovat
smazaný uživatel

no na Reims to bude veľmi ťažké, videl som zápas kde hrali na Lille(odkurili mi tiket ) a podali veľmi koncentrovaný výkon, dobre bránili, ale naopak Lille hralo veľmi pasívne,

Evian a Yzeure povinné víťazstva

Reagovat
juninho8

Reagovat
Langi

Vsechny finale sou zatim daleko...ale letos by to mohly byt tri trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

věřím, že aspoń 2 se povedou

Reagovat
smazaný uživatel

Podle M.Lopese stále čtyři

Reagovat
smazaný uživatel

Proti OM fantastický výkon, především obrana mě hodně překvapila a potěšila. Bedimo hráč zápasu, brousil tu levou lajnu neskutečným způsobem i celkově se mi líbilo jak všichni hráči (snad až na línyho Gomise) celoplošně prssovali a to velice úspěšně druhý gól byl fantastický jen ten Briand mě v závěru pěkně naštval, nemám ho rád

Reagovat
smazaný uživatel

*pressovali

Reagovat
smazaný uživatel

stotožňujem sa s názorom, Bedimo jednoznačne najlepší nákup v lete nebolo jedného hráča ktorý by cez zápas(Thauvin a Fanni úplne vygumovaný) cez neho prešiel, dokonca ani od centroval, vybojoval asi 3 nebezpečné priame kopy, 2 žlté karty pre súpera a brúsil lajnu cca do 70tej minúty, potom už poľavil ale to sa nečudujem lebo dovtedy si robil čo chcel a bol najaktívnejší na ihrisku, celkovo celé mužstvo podalo perfektný výkon, dokonca aj Miguel Lopes ma veľmi príjemne prekvapil, no akurát ten Briand ktorý to tam vyprdel( zas naopak nás už dva krát zachránil v posledných minútach.

Ale na takéto výkony si ešte radšej nezvykám aby som potom nebol sklamaný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta ruka byla dost nešťastná no...byl holt trefen.

Reagovat
smazaný uživatel

to chápem a keby tam nedal ruku tak by to hlavičkoval Nkoulou a bohvie jak by to dopadlo aj keď nejaká bomba by to nebola, ale mňa nasral hlavne ten jeho prístup( pripadal mi ako z pred 2 rokov, keď došiel na ihrisko a vy prdel sa tam) , prišiel v 85 minúte a nevyhral jeden súboj, dostal asi 3 lopty z toho 2 pokazil..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já ten konec neviděl, to je pravda, ale Briand byl vždy takový no, pak tam hodil nějaké nůžky z 20 metrů a bylo vymalováno

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych si na takové výkony zvyknul, ale v to můžeme jen doufat...

Reagovat
smazaný uživatel

Officiel: Gueïda Fofana a prolongé son contrat de deux ans avec le club lyonnais, dont il porte les couleurs depuis août 2011. Il est désormais lié à l’OL jusqu’en 2017

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
MichelBastos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele