Feyenoord bude hledat trenéra, Koeman neprodlouží smlouvu

01.02.2014, 22:56
Aktuality
Feyenoord je po Heerenveenu dalším nizozemským klubem, který bude mít po letošní sezoně nového trenéra. Ve slavném rotterdamském celku skončí Ronald Koeman, 50letý kouč se rozhodl neprodloužit smlouvu...

"Pracovalo se mi dobře s hráči, vedením a všemi dalšími v klubu. Vše jsem si užíval hned od prvního dne. Rozhodnutí nepodepsat novou smlouvu jsem učinil čistě z vlastních pocitů," řekl pro internetové stránky Feyenoordu.

"Feyenoord si zaslouží mít do budoucnosti nějakou jistotu. Pracuji s hráči na tom, abychom společně dosáhli krásného konce a já sám tak mohl zakončit tři fantastické roky v klubu," dodal.

Někdejší kouč Ajaxu, Benfiky, PSV, Valencie a Alkmaaru se kormidla Feyenoordu ujal v roce 2011 a v prvních dvou sezonách s ním v lize obsadil druhé a třetí místo. Klub na tom není ideálně po finanční stránce, přesto letos znovu bojuje o nejvyšší příčky a aktuálně je čtvrtý.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chod zachranit Valenciu

Reagovat
Kongo

Reagovat
jester Radka Bejbla

Reagovat
REPLIKATOR

to by dopadlo zase

Reagovat
PetersCZ

Tak, Ronald do Heerenveenu, Marco do Feyenoordu...

Reagovat
smazaný uživatel

Do Valencie s nim

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně nesympatickej člověk.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

barca ?

Reagovat
adalbertus

ty jeho bomby

Reagovat
Elliasson

A Feyenoord se může rozloučit s boji o nejvyšší příčky v dalších sezonách.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele