Ferguson netradičně pochválil rozhodčího

26.11.2008, 09:49
Aktuality
Sir Alex Ferguson pochválil po utkání Ligy mistrů ve španělském Villarrealu hlavního rozhodčího Roberta Rosettiho. Italský arbitr si kormidelníka Manchesteru United získal v 82. minutě, když neotálel a po ostrém skluzu na Ronalda bez skrupulí vyloučil domácího obránce Capdevilu.

"Na Ronalda byly tři fauly a myslím, že rozhodčí udělal dobře, že je potrestal kartami a nakonec Capdevilu vyloučil," uvedl Ferguson.

"Rosetti pískal fér a byl na oba týmy stejně přísný. Capdevila by v Anglii možná červenou kartu nedostal, protože se tam podobná hra posuzuje jinak," řekl Ferguson. "Když se podíváte na ten souboj znovu. Capdevila měl nohu hodně vysoko. Takovým skluzem pokaždé riskujete červenou kartu," vyjádřil se zkušený kouč Manchesteru po utkání.

Ferguson také tlumočil omluvu Wayna Rooneyho, který se na začátku druhé půle ochotně skácel v pokutovém území a chtěl si vymodlit penaltu. "Wayne takové věci obvykle nedělá. Neviděl jsme ten souboj době ale omluvil se v kabině mě, i hráčům Villarrealu přímo na hřišti," řekl Ferguson.

Oba celky si zajistily v úterý večer bezbrankovou remízou postup do jarních bojů, Ferguson však doufá, že Manchester dokáže pro sebe získat první místo ve skupině. "Hrajeme doma s Aalborgem a oni v Celtic Parku. Věřím, že ve skupině skončíme první," uzavřel. První příčka ve skupině zajišťuje výhodnější pozici pro los osmifinále.

Autor: Jiří Fišara / football365.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

capdevilla je reznik!

Reagovat
soukup

nic hroznýho nepředvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson chválil opravnene rozhodčí byl

Reagovat
šolim

Líbilo se mně, jak hned na začátku upozornil Ronalda, že takhle teda ne a pohrozil mu vyloučením. Je třeba si hned na začátku zjednat respekt u největších opor, které si občas myslí, že se bude pískat podle nich.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, rozhodčí předvedl kvalitní výkon, zvlášť to, jak těstě před koncem nenechal Manchester kopnout ten roh, za to ho Freguson musí mít opravdu hodně rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí podal opravdu výborný výkon, takový se vidí málokdy. Jinak bylo vidět, že hráli na remízu, nebylo to ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronalda nemam rád co je zač zase včera předvedl... ale to jak mu Capdebila zajel do kolena bylo svinstvo... nebal bych se mluvit i o umyslu (né Ronalda zranit ale proste ho jenom nakopat) ...

Reagovat
georgeo

že se Rooney omluvil za simulování takový Ronaldo by to nikdy neudělal a ještě by držkoval, proč se to nepískalo...Jinak zápas nudný a výsledkově předem jasný

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě jestli by se omluvil i kdyby to pískl a byla by penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney určitě jo

Reagovat
smazaný uživatel

podle me se ani neomluvil,nechce se me tomu moc verit,hele kluci sorac,ja sem to jen skusil

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom by mě zajímalo, jestli by takhle reagoval, kdyby byl za podobný zákrok vyloučen třeba Rooney. Jinak samozřejmě souhlas, takové zákroky na hřiště nepatří a je potřeba je tvrdě trestat.

Reagovat
Fedro

Samozřejmě že je to kvalitní rozhodčí, jinak by nepískal finále Eura 2008

Reagovat
One-Real

Ronaldo za včerejšek ...

Simulace, oproti minulému roku výkon hrozný, přihrávky soupeři do běhu, neustále se rozčilování, tento hráč prostě Zlatý míč vyhrát nesmí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ho někdy viděl hrát dobře proti fotbalovému soupeři?

Reagovat
Tomanatura

Co si tak vímám, tak ty tvoje narážky jsou čím dál tím trapnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná trapné, ale pravdivé. Ronaldo je proti každému lepšímu soupeři úplně marný. Na dřeváky, kteří než se otočí, uplyne půl hodiny, jeho "geniální" klička v pohodě stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo byl vcera suprovej,co skazil,serval svoje spoluhrace,simulovani,fauluje a pak dela ze nic,proste hroznej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

za milnulou sezonu by si asi zlatej mic zaslozil,ale to i Torres,ale za tuto sezonu bych nedal ronaldovi nic,ma byt prikladem pro mlade hrace a to co dela je hrozny,a nejhorsi je,ze se vsem mladym libi,pak to tak na hristi dorostu vypada

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne takové věci obvykle nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiánko to je player ( )

Reagovat
Radin

Je to sranda dívat se jak každej na něj nadává,prostě češi no,závist :-).Neříkám že ho mám rád,ale už je to trapný :-)

Reagovat
Radin

samozřejmě na Ronalda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele