Evropská liga - souhrn 1. kola ligové fáze (středa 25.9.)

Včera, 20:43, aktualizováno včera, 22:56
Komentáře a souhrny
Oliver Baumann (© BO AMSTRUP / Ritzau Scanpix / AFP)

Anderlecht vstoupil do ligové fáze Evropské ligy výhrou nad Ferencvárosem. Jiný soupeř pražské Slavie i Plzně PAOK Soluň padl na hřišti Galatasaraye Istanbul. Ve středečním programu se představili i další tři protivníci Viktorie. Manchester United doma remizoval s Twente, Real Sociedad uhrál stejný výsledek v Nice a Dynamo Kyjev podlehlo římskému Laziu. Midtjylland v souboji tří českých hráčů remizoval s Hoffenheimem.

Dynamo Kyjev - SS Lazio 0:3

25.09.2024 21:00

Góly: 4. Boulaye Dia, 33. Fisayo Dele-Bashiru, 35. Boulaye Dia

Lazio začalo svou pouť Evropskou ligou snově, když především v prvním poločase předvedlo skvělý výkon a přesvědčivě zvítězilo 3:0 nad Dynamem Kyjev, což byla pro tým Marca Baroniho první venkovní výhra od dubna tohoto roku.

Lazio, které z posledních 12 zápasů v Evropské lize získalo na hřišti soupeře jen jedno vítězství, vypadalo, že je odhodláno tuto bilanci v Hamburku vylepšit. Biancocelesti začali bleskově a hned po pěti minutách byla jejich snaha odměněna. Boulaye Dia po přihrávce Pedra klinicky zakončil do vzdálenějšího rohu a poslal Lazio do vedení.

I přes snahu Dynama vyrovnat zůstávalo Lazio hrozbou, která se naplno znovu projevila po půlhodině hry, kdy hosté díky dvěma gólům během dvou minut odskočili do tříbrankového vedení. Nejprve Fisayo Dele-Bashiru skvěle zakončil do horního rohu po přihrávce za obranu od Matíase Vecina a poté Dia přidal svůj druhý gól večera hlavičkou zblízka. Domácí se zoufale snažili před koncem poločasu alespoň snížit, ale pokusy Volodymyra Bražka a Andrije Jarmolenka Ivan Provedel v brance Lazia zpacifikoval.

S třígólovým vedením v zádech vypadali Baroniho svěřenci hladově i v úvodu druhého poločasu. Nejprve nebezpečně zakončoval Pedro, ale gólman Georgij Buščan jeho pokus dokázal vyrazit na tyč. Další velkou šanci měl Gustav Isaksen, jeho pokus byl však skvěle zblokován na brankové čáře. V 72. minutě se naděje Dynama na nepravděpodobný comeback definitivně rozplynula, když byl za ošklivý zákrok na Mattiu Zaccagniho vyloučen střídající Maksym Bragaru.

V závěru utkání byl za zákrok loktem vyloučen i hráč Lazia Tijjani Noslin, ale Dynamo již nedokázalo najít síly na snížení, a zápas tak skončil rozdílem tří branek ve prospěch Římanů. Na povedený start bude chtít Lazio navázat ve druhém hracím kole, kde bude na Stadio Olimpico hostit Nice.

Více informací k zápasu

FC Midtjylland - TSG Hoffenheim 1:1

25.09.2024 21:00

Góly: 42. Darío Osorio - 90. Max Moerstedt

Hráči Midtjyllandu v domácím prostředí nakonec jen remizovali s Hoffenheimem 1:1, a pouť hlavní fází Evropské ligy tak odstartovali ziskem bodu. Díky brance Daria Osoria z první půle sice dánský celek dlouho vedl, hosté ale nakonec v poslední minutě zvládli po gólu Maxe Moerstedta srovnat. Německému mladíkovi na trefu, která ukončila hoffenheimskou sérii tří proher v řadě, nahrál jeden ze tří Čechů na hřišti Pavel Kadeřábek. Kromě něj se představili také Jan Kuchta a Adam Hložek.

V úvodním kole ligové fáze Evropské ligy se utkal úřadující dánský mistr FC Midtjylland proti loni sedmému celku Bundesligy TSG 1899 Hoffenheim. Svěřenci trenéra Thomase Thomasberga zaznamenali v aktuální ročníku jedinou soutěžní porážku, a to na půdě Slovanu Bratislava v odvetném utkání o Ligu mistrů. Německému celku se naopak vůbec nedaří, nyní táhne šňůru tří porážek v řadě s hrozivým skóre 3:9.

Midtjylland vstoupil do utkání velkou příležitostí, kdy si na hranici šestnáctky balon převzal Franculino, který si jej následně hodil na levačku a vyslal tvrdou ránu, s níž si však bez problémů poradil Oliver Baumann. Další příležitost dánského mistra měl v deváté minutě švýcarský bek Kevin Mbabu, jenž v pokutovém území zakončil centr od rohového praporku, ale prudkou hlavičkou reflexivně zneškodnil Baumann.

Hostující Hoffenheim se o slovo přihlásil až po půlhodině hry, kdy uvnitř velkého vápna vystřelil levačkou na zadní tyč Hložek, ale jeho pokus vykopl jeden z bránících hráčů do bezpečí. Dánský celek zakončil skvělý první poločas vstřelenou brankou těsně před odchodem do kabin. Chilský křídelník Osorio si navedl balon a z hranice šestnáctky vyslal levou nohou nádhernou technickou ránu na zadní tyč.

Úvodní příležitost v druhém poločase měli opět Dánové, v 52. minutě vystřelil Franculino k pravé tyči německého výběru, ale střelu zneškodnil Baumann. V úplném závěru utkání přišlo vyrovnání ze strany Hoffenheimu. Kadeřábek nacentroval pod sebe, kde našel Moerstedta a ten akrobatickým pokusem rozvlnil síť domácí branky.

Střetnutí, do nějž zasáhl hned trojlístek českých hráčů, bylo již 16. ze 17 celkových soutěžních aktuální sezony, ve kterém Midtjylland bodoval. Svěřenci trenéra Pellegrina Matarazza se prosadili již podvanácté z posledních 13 zápasů ligové fáze Evropské ligy.

V druhém kole ligové fáze Evropské ligy dánský tým pocestuje na půdu izraelského Maccabi Tel Aviv. Hoffenheim se naopak představí doma proti Dynamu Kyjev.

Více informací k zápasu

Galatasaray SK - PAOK Soluň 3:1

25.09.2024 21:00

Góly: 48. Abdul Rahman Baba (vl.), 75. Yunus Akgün, 90+5. Mauro Icardi - 67. Ioannis Konstantelias

Galatasaray v úvodním kole Evropské ligy porazil doma řecký PAOK 3:1. Domácí tak natáhli svou příznivou bilanci s řeckými soupeři, proti nimž si s dnešním zápasem připsali šestou výhru z posledních sedmi vzájemných duelů ve všech soutěžích.

Ve středečním klání mezi oběma celky potřeboval Galatasaray pouze necelých 20 sekund, aby se dostal do první větší šance zápasu, když Victor Osimhen, útočník Neapole, jenž je v tureckém klubu na hostování, mířil těsně nad břevno. Obhájci titulu v Süper Lig měli během úvodní čtvrthodiny další příležitost k prolomení nerozhodného stavu, když byl blízko gólu kapitán Kaan Ayhan, jeho ránu z první na zadní tyč však Dominik Kotarski pohotově vyrazil.

Po úvodním tlaku a převaze domácích PAOK poprvé zahrozil až po 25 minutách hry, kdy střelu Madyho Camary zlikvidoval brankář Günay Güvenç. I přes první světlý okamžik hostů zápasu nadále dominovali domácí. Nejprve Osimhenův pokus zblízka zablokoval Kotarski na brankové čáře. Gólman hostů zlikvidoval i střelecký pokus Gabriela Sary. Byli to paradoxně lídři řecké Superligy, kteří málem zaskočili Galatasaray v nastaveném čase prvního dějství. Giannis Konstantelias se po brilantní přihrávce za obranu dostal do gólové šance, jenže Güvenç instinktivně vyběhl z brankové čáry a zblokoval pokus jeden na jednoho.

Galatasaray na první gól nepotřeboval po pauze mnoho času, když Osimhenovu hlavičku směřující do branky nechtěně usměrnil za Kotarskiho záda rozhozený Baba Rahman. Barış Alper Yılmaz po hodině hry rovněž hlavou znovu otestoval chorvatského gólmana, který však pohotově zasáhl.

V 67. minutě přišlo vyrovnání, když se Konstantelias ocitl na správném místě poté, co se Jonnyho křížná střela příhodně odrazila na jeho kopačky a řecký záložník pohotově zavěsil. Nicméně domácí potřebovali pouze devět minut na to, aby obnovili své vedení, když Osimhen našel Yunuse Akgüna, který vrátil Turkům náskok. Galatasaray zůstal až do závěrečného hvizdu relativně neohrožený a střídající Mauro Icardi v nastaveném čase přidal ještě třetí gól.

Lídři Süper Lig navázali na svou formu v Evropské lize z posledních let, kdy v předchozích 13 střetnutích v základní fázi prohráli pouze jednou. Naopak řecký PAOK se v soutěži nadále trápí, když v posledních 11 duelech dosáhl na vítězství pouze jednou.

Více informací k zápasu

Manchester United - FC Twente 1:1

25.09.2024 21:00

Góly: 35. Christian Eriksen - 68. Sam Lammers

Historicky první vzájemné střetnutí Manchesteru United s nizozemským Twente nepoznalo vítěze a po remíze 1:1 si celky na úvod Evropské ligy rozdělily body.

Man United zahájili své tažení v Evropské lize proti klubu, kde současný trenér Erik ten Hag začínal svou profesionální kariéru. A hned na začátku hosté ukázali, že budou nebezpeční. Možnost vstřelit první branku měl hned na úvod Sam Lammers, který však z pokutového území nedokázal najít cíl. Domácí brzy začali přebírat kontrolu nad utkáním a tlak se nakonec Rudým ďáblům vyplatil. Ve 35. minutě se z dorážky prosadil Christian Eriksen, který vstřelil svůj třetí gól v posledních dvou zápasech na Old Trafford.

Do druhého poločasu nastoupili svěřenci Josepha Oostinga mnohem lépe a v úvodu měli navrch. Tlak se jim málem vyplatil těsně před hodinou hry, kdy Sem Steijn tvrdě vypálil z přímého kopu, ale proti byl André Onana, který dokázal míč odvrátit. Hosté však v tlaku pokračovali a ten se jim vyplatil v 68. minutě poté, co Lammers využil nepozornosti Eriksena na vlastní půli, ukradl mu míč a překonal Onanu střelou na přední tyč.

Ten Hag se obrátil k lavičce ve snaze strhnout situaci ve svůj prospěch a provedl trojí změnu, když do hry poslal Masona Mounta, Kobbieho Mainooa a Rasmuse Højlunda. Blízko vítězného gólu byl Bruno Fernandes, ale jeho střela těsně přeletěla břevno branky hostí. Remíza tak pro Rudé ďábly znamená, že proti jednomu z nejníže nasazených týmů soutěže nedokázali získat všechny tři body. Výsledek naopak povzbudí Twente, které bylo před výkopem odepisováno jako velký outsider.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Real Sociedad 1:1

25.09.2024 21:00

Góly: 45. Pablo Rosario - 18. Ander Barrenetxea

Hráči Nice na domácím hřišti nedokázali porazit Real Sociedad a v prvním kole nového ročníku Evropské ligy s baskickým celkem remizovali 1:1. Sociedad tak natáhl nelichotivou bilanci proti francouzským klubům, které již sedm zápasů v řadě nedokázal porazit.

Zdálo se, že pouhá jedna výhra v sedmi zápasech na začátku sezony LaLigy vzala Sociedadu vítr z plachet, čehož chtěl soupeř brzy využít. Evann Guessand po zběsilém úprku našel Youssoufu Moukoka, jenž otestoval pozornost Álexe Remira. Brzy se začali do tempa dostávat také hosté a dali vzpomenout na formu, která je v minulé sezoně dovedla až do vyřazovací fáze Ligy mistrů, a po necelých 20 minutách se chopili vedení.

Ander Barrenetxea ve středu hřiště uvolnil Braise Méndeze a nadále pokračoval v náběhu za obranu domácích, načež dostal míč zpět, přesně zamířil a poslal hosty do vedení. Po tomto gólu byl Sociedad na koni, ale Nice se brzy začalo dostávat zpět do tempa. Moukoko byl jen kousek od toho, aby zužitkoval přihrávku Jonathana Clausse, ale nakonec to byla chyba Sociedadu, která přispěla k vyrovnání domácích. Aihen Muñoz vybídl ke skórování Pabla Rosaria, který nechytatelnou střelou zamířil do vzdálenějšího rohu.

Po přestávce se štěstí nadále přiklánělo na stranu domácích, když VAR posoudil zatažení Jona Pacheca za dres Danteho jako dostatečný důvod k nařízení pokutového kopu. Brankář Remiro ale předvedl výborný zákrok a Guessandovu penaltu zlikvidoval. Poté měli svěřenci Francka Haise ještě spoustu šancí, Rosario byl blízko a Youssouf Ndayishimiye také prudkou střelou otestoval hostujícího gólmana, ale ani jednu z nich domácí proměnit nedokázali.

V posledních minutách se hrál fotbal nahoru dolů, neboť obě strany cítily šanci překlopit zápas na svou stranu, nicméně žádného gólu už se diváci nedočkali. Ani jeden z trenérů by před zápasem s remízou spokojen nebyl, ale vzhledem k tomu, že do konce ligové fáze zbývá odehrát ještě sedm zápasů, je ještě spousta prostoru pro zlepšení. Imanol Alguacil se bude více zabývat ligovou formou svého týmu, který se potácí nad sestupovým pásmem, zatímco Nice je na tom v domácí soutěži o poznání lépe, když v posledním víkendovém zápase zdemoloval Saint-Étienne 8:0.

Více informací k zápasu

Ludogorec Razgrad - Slavia Praha 0:2

25.09.2024 21:00

Góly: 37. Matěj Jurásek, 65. Mojmír Chytil

Hráči Slavie jako první český klub vyhráli v evropských pohárech v Bulharsku, když v úvodním zápase hlavní fáze Evropské ligy porazili v Razgradu Ludogorec 2:0. O výhru se góly postarali Matěj Jurásek a Mojmír Chytil. Pražané tak ovládli již jedenáctý z posledních 12 zápasů, domácí naopak neuspěli po osmi předchozích duelech bez prohry.

Slavia udělala oproti sobotnímu ligovému zápasu s Plzní tři změny. Zraněného Igoha Ogbua nahradil ve středu obrany David Zima, pravého beka Davida Douděru, který s týmem do Bulharska neodcestoval kvůli rodinným důvodům, nahradil Conrad Wallem, jenž nastoupil v základní sestavě Slavie poprvé v sezoně. Na pravém křídle se pak místa Chytila ujmul Jurásek.

Sešívaným se před prachbídnou návštěvou v Razgradu nedařilo v úvodu zápasu kombinovat tak, jak jsou zvyklí, a tak to byl Ludogorec, kdo se dostal v 19. minutě k prvnímu ohrožení brány. Zhruba z 25 metrů vypálil brazilský křídelník Rick a jen těsně minul pravou tyč Antonína Kinského. Slavia zahrozila poprvé až ve 38. minutě a hned z toho byl gól. Nákop Malicka Dioufa za obranu posunul Tomáš Chorý na pravou stranu na Juráska, ten si míč sklepl na silnější levačku a střelou kolem hlavy překonal brankáře Sergia Padta.

Hned ve 47. minutě mohl zvýšit vedení Slavie kapitán Jan Bořil, který překonal Padta po Juráskově přihrávce, v té době však byl za obranou Ludogorce, a gól tak nebyl uznán kvůli ofsajdu. V 64. minutě mohl skórovat také Diouf, jenž však tváří v tvář gólmanovi Razgradu trefil z 10 metrů jen jeho holeň. Z následného rohového kopu se ale už sešívaní radovali ze zvýšení skóre. Lukáš Provod poslal míč na malé vápno, kde nastavil nohu střídající Chytil a nedal Padtovi šanci. Zanedlouho mohl zvýšit další střídající Ondřej Lingr, jeho pokus však Padt vykopl.

Zbytek zápasu se odehrál v režii Slavie, která se tak stala historicky prvním českým klubem, který na bulharské půdě vyhrál. V dosavadních osmi pohárových zápasech se to Čechům nepovedlo. Příští čtvrtek přivítají sešívaní Ajax Amsterodam, Ludogorec nastoupí ve stejný den na stadionu druhého českého účastníka soutěže z Plzně.

Více informací k zápasu

RSC Anderlecht - Ferencvárosi TC 2:1

25.09.2024 21:00

Góly: 60. Yari Verschaeren, 66. Kasper Dolberg (pen.) - 86. Adama Traoré I

Hráči Anderlechtu vyhráli v úvodním duelu Evropské ligy nad Ferencvárosem 2:1. Utkání bylo až do 81. minuty v režii domácích, nicméně po červené kartě a následném snížení v podání Adamy Traorého se o udržení tříbodového zisku museli hráči z Belgie strachovat až do závěrečného hvizdu.

V úvodu vynikal především hostující brankář Dénes Dibusz, který několika povedenými zákroky udržel domácí útočná esa na uzdě. Muži v zeleném si na druhé straně hřiště v první půli nikterak nebezpečně nepočínali. Oba týmy si vybojovaly účast v Evropské lize v předkolech a v konkurenci jiných věhlasných klubů představují v soutěži spíše pozici outsiderů. To byl možná také důvod, proč jakýkoliv bodový zisk ze zápasu představoval pro oba celky povinnost, pokud chtěly pomýšlet na postup, a tak se s přibližujícím se koncem půle snažily především neudělat lacinou chybu.

Jakmile se rozběhl druhý poločas, Anderlecht se tlačil více dopředu. Po hodině hry pak byl za odvahu hned dvakrát v krátkém časovém úseku odměněn. Nerozhodný stav zlomil Yarl Verschaeren, jehož solidní pokus z první zpoza šestnáctky zapadl do levého dolního rohu. Krátce poté si Endre Botka z Ferencvárose počínal nešikovně uvnitř vlastní šestnáctky a Kasper Dolberg sebejistým zásahem z pokutového kopu zdvojnásobil vedení držitele 34 belgických ligových titulů.

Drama pak přinesla červená karta z 81. minuty, kterou obdržel Nilson Angulo. Maďarům se následně podařilo vsítit kontaktní branku po šťastném odrazu od levé nohy Traorého. Přesto se Ferencvárosi devítizápasovou sérii neporazitelnosti prodloužit nepodařilo. Anderlecht se naopak může radovat z povedeného návratu do druhé nejprestižnější kontinentální soutěže po několikaleté pauze.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - IF Elfsborg 3:2

25.09.2024 18:45

Góly: 44. Ruben van Bommel, 50. Ruben van Bommel, 74. Troy Parrott (pen.) - 23. Timothy Noor Ouma, 53. Simon Hedlund

AZ Alkmaar v úvodním kole Evropské ligy doma v atraktivním zápase přetlačil švédský Elfsborg poměrem 3:2, a zapisuje tak do průběžné tabulky první tři body. Vítězství nizozemského týmu řídil Ruben van Bommel, jenž se prosadil hned dvakrát.

Hosté, kteří se ve skupinové fázi evropských soutěží ocitli po více než 10 letech, se postarali o nezapomenutelný večer. Di Gule začali perfektně, když Ahmed Qasem po 10 minutách doťukl do brány domácích centr na zadní tyč z kopačky Arbëra Zeneliho, nicméně zdlouhavá kontrola videem ukázala, že ten se při rozehrávce nacházel v těsném ofsajdu. Zklamaní fanoušci však i přesto nemuseli na úvodní gól čekat příliš dlouho. Timothy Ouma se prosadil z hranice pokutového území a dostal Elfsborg do překvapivého vedení.

Nebýt strašlivé minely brankáře, hosté by po prvním dějství odcházeli do šatny s náskokem. Isak Pettersson, který si chtěl vyběhnout pro centrovaný míč, chyboval, a místo toho, aby jej lapil do rukou, nasměroval jej k nohám útočníka Alkmaaru van Bommela, jenž bez potíží doklepl balón do brány.

Chyby gólmanů se staly tématem zápasu i ve druhém poločase, přičemž Pettersson byl opět kritizován za svůj podíl na druhém gólu AZ. Sedmadvacetiletý brankář, možná rozladěný svou předchozí chybou, si nevyběhl pro centr letící do vápna, který tak opět skončil na kopačkách van Bommela, jenž se znovu nemýlil a poslal domácí do vedení. Odpověď hostů na sebe však nenechala dlouho čekat, když Simon Hedlund svou střelou překonal Romea-Jaydena Owusu-Odura.

Poslední slovo ve středečním klání měli však fotbalisté domácího celku. Alkmaar dostal v závěru překlopit zápas na svou stranu poté, co Qasem ve vápně nešikovně fauloval Jaydena Addaiho a rozhodčí nařídil pokutový kop. K míči se postavil Troy Parrott a sebevědomě penaltu proměnil. Elfsborg se ještě snažil vyrovnat, ale nakonec dohrával střetnutí v 10 poté, co Sebastian Holmén dostal červenou kartu za zákrok na bývalého útočníka Tottenhamu Hotspur Parrotta.

Více informací k zápasu

FK Bodø/Glimt - FC Porto 3:2

25.09.2024 18:45

Góly: 15. Kasper Høgh, 40. Jens Petter Hauge, 62. Jens Petter Hauge - 8. Samu Omorodion, 90. Deniz Gül

Hráči Porta nezvládli vstup do nově modifikované Evropské ligy, když v norském Bodö padli 2:3. Portugalci sice šli v osmé minutě do vedení, nicméně celek ze severu Evropy dokázal duel otočit. Největší podíl na překvapivém vítězství měl Jens Hauge, jenž dva góly dal a na jeden nahrál.

Letní posila Porta Samu Omorodion, který se v předchozích dvou zápasech prosadil hned třikrát, potřeboval pouhých osm minut, aby znovu rozvlnil síť, když z bezprostřední blízkosti zamířil do branky poté, co mu míč předložil Francisco Moura. Domácí však ukázali bojovnou severskou mentalitu a do utkání se vrátili.

Kasper Högh předvedl ideální odpověď na úvodní gól Porta. Rodák z Dánska obdržel přihrávku do úniku a následnou střelou kolem vybíhajícího Dioga Costy přesně zakončil. Bodö se rychle vydalo za dalším gólem, Ulrik Saltnes byl blízko ke skórování těsně po půlhodině hry, kdy donutil Costu k dobrému zákroku. Saltnes se sice nedokázal zapsat na střeleckou listinu, ale vše si vynahradil o pár chvil později, kdy znamenitou prací pomohl Haugemu k přesné střele do dolního rohu, jež přinesla Norům poločasové vedení.

Haugeho zásah zajistil domácím fanouškům o přestávce dobrou náladu. Ta však brzy po výkopu vymizela, když se domácí hráči dostali do početní nevýhody. Isak Määttä totiž dostal za simulování druhou žlutou kartu. Norský celek se ale dokázal prosadit i v oslabení, když Hauge vyslal prudkou ránu mimo Costův dosah.

Naději hráčům z Porta po rohovém kopu vykřesal Deniz Gül, k jejich smůle to ale bylo příliš pozdě. Úřadující norští mistři tak vstoupili do Evropské ligy výhrou. Portugalci si naopak prohrou pořádně zavařili, neboť v dalším zápase vyzvou na svém stadionu jednoho z favoritů celé soutěže, anglický Manchester United.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SS Lazio (ITA)
1
1
0
0
3 : 0
3
2
Galatasaray SK (TUR)
1
1
0
0
3 : 1
3
3
Slavia Praha (CZE)
1
1
0
0
2 : 0
3
4
AZ Alkmaar (NED)
1
1
0
0
3 : 2
3
FK Bodø/Glimt (NOR)
1
1
0
0
3 : 2
3
6
RSC Anderlecht (BEL)
1
1
0
0
2 : 1
3
7
Manchester United (ENG)
1
0
1
0
1 : 1
1
FC Midtjylland (DEN)
1
0
1
0
1 : 1
1
TSG Hoffenheim (GER)
1
0
1
0
1 : 1
1
OGC Nice (FRA)
1
0
1
0
1 : 1
1
Real Sociedad (ESP)
1
0
1
0
1 : 1
1
FC Twente (NED)
1
0
1
0
1 : 1
1
13
Beşiktaş JK (TUR)
0
0
0
0
0 : 0
0
Athletic Bilbao (ESP)
0
0
0
0
0 : 0
0
Malmö FF (SWE)
0
0
0
0
0 : 0
0
FCSB (ROU)
0
0
0
0
0 : 0
0
RU Saint-Gilloise (BEL)
0
0
0
0
0 : 0
0
Rīgas Futbola skola (LAT)
0
0
0
0
0 : 0
0
AS Řím (ITA)
0
0
0
0
0 : 0
0
Qarabağ Ağdam (AZE)
0
0
0
0
0 : 0
0
Viktoria Plzeň (CZE)
0
0
0
0
0 : 0
0
Maccabi Tel-Aviv (ISR)
0
0
0
0
0 : 0
0
Fenerbahçe SK (TUR)
0
0
0
0
0 : 0
0
Olympique Lyon (FRA)
0
0
0
0
0 : 0
0
Olympiakos Pireus (GRE)
0
0
0
0
0 : 0
0
SC Braga (POR)
0
0
0
0
0 : 0
0
Tottenham Hotspur (ENG)
0
0
0
0
0 : 0
0
Eintracht Frankfurt (GER)
0
0
0
0
0 : 0
0
Rangers FC (SCO)
0
0
0
0
0 : 0
0
AFC Ajax (NED)
0
0
0
0
0 : 0
0
31
FC Porto (POR)
1
0
0
1
2 : 3
0
IF Elfsborg (SWE)
1
0
0
1
2 : 3
0
33
Ferencvárosi TC (HUN)
1
0
0
1
1 : 2
0
34
PAOK Soluň (GRE)
1
0
0
1
1 : 3
0
35
Ludogorec Razgrad (BUL)
1
0
0
1
0 : 2
0
36
Dynamo Kyjev (UKR)
1
0
0
1
0 : 3
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
iamek

Takový zapas nevyhrál . Bruno, Dalot a Ugarte tragédie. Zbytek fajn. Hlavně Arab je naprosto bozi každý zapas. Stoperi taky fajn výkon. Zirkzee pokaždé co jde dolu, tak ofenzíva jde do haje. Druhy zapas po sobě, kdy se měli vyhrát v prvním poločase a nakonec je z toho trapná remíza . Zápasy ( kromě Poolu ) dokážeme konečně ovládat, šance máme, obrana vypadá jistě, balon držíme, dá se na to koukat, ale když nejsme schopni proměnit šance a nějak to tam dotlačit, tak se zase nikam neposuneme.

Bruno musí další zapas sedět. Je celou sezónu naprosto tragicky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele