Elche vsadilo na známou tvář, trenérem znovu bude Escribá

14.02.2021, 13:48
Aktuality
Jenom čtyřiadvacet hodin hledalo nového trenéra vedení Elche. Na lavičce španělského klubu skončil Jorge Almirón a jeho povinnosti přebírá Fran Escribá, pětapadesátiletý kormidelník se vrací do důvěrně známého prostředí...

Escribá dříve vedl Getafe, Villarreal a Celtu Vigo a na lavičce Elche šéfoval mezi lety 2012 - 2015. V první sezoně s týmem dokonce postoupil mezi španělskou elitu.

Před několika měsíci se Elche do LaLigy vrátilo a začalo velmi dobře, po pěti kolech mělo na svém kontě deset bodů a z prvních deseti duelů odcházelo poraženo jen dvakrát. V tuto chvíli ovšem zažívá nejhorší prvoligové období v historii, když nezískalo všechny body v šestnácti po sobě jdoucích duelech.

Elche čeká ve zbytku sezony náročný boj o záchranu, v tabulce je předposlední a manko na pozice znamenající přežití činí tři body.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele