Džeko náhradou za Ibrahimoviće? City popřeli slova agenta

18.07.2012, 22:47
Aktuality
Spoustu práce před sebou má vedení AC Milán, které dnes oficiálně prodalo do PSG švédského kanonýra Zlatana Ibrahimoviće. Jako možná náhrada se rýsoval Edin Džeko z Manchesteru City, což potvrdil agent bosenského útočníka, hodně rychle na to ovšem negativně zareagovalo vedení anglického klubu...

"Džekův přestup do Milána je více než pravděpodobný. Už proběhla jednání a budou také pokračovat, počkejme si a uvidíme, co se stane v dalších dnech. Serie A a Milán se mu hodně zamlouvají, bude to skvělá zkušenost. Je jasné, že Milán bude potřebovat náhradu za Ibrahimoviće. Řekl bych, že toto je možné tak na 70 procent," sdělil dnes v rozhovoru pro SpazioMilan.it agent Sead Sušić.

Džeko přišel do Manchesteru City před rokem a půl za 32 milionů eur z Wolfsburgu a loňskou sezonu začal velmi slibně. S postupem času se pak vytrácel ze základní sestavy, i tak zakončil mistrovský rok s bilancí 14 branek ve 30 ligových zápasech. A letos dost možná dostane šanci nastřílet u Citizens další branky, minimálně tedy není až tak pravděpodobný jeho rychlý přestup do Milána.

"Klub neví vůbec nic o tom, co povídal pan Sušić, stejně tak nedal žádné třetí straně svolení k jednání o přestupu Edina Džeka, který zůstává hráčem Manchesteru City," stojí v oficiálním prohlášení anglického mistra.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (374)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele