Dyche by mohl být odvolán

Včera, 10:48
Aktuality
Sean Dyche (© AFP)

Nečekanou změnou prochází anglický Everton. Většinový podíl klubu odkoupila od Farhada Moshiriho americká společnost The Friedkin Group. Dan a Ryan Friedkinovi mají pod palcem i římské AS, kde před týdnem hodili pro nepříznivé výsledky přes palubu kouče Daniela De Rossiho. Podobný osud by mohl potkat i Seana Dychea v Goodison Parku.

Evertonu se v novém ročníku Premier League nedaří. Ostrovní celek z Liverpoolu má na svém kontě pouhý bod po pěti úvodních kolech a okupují pásmo sestupu. To se samozřejmě novým majitelům nezamlouvám, proto se očekává, že by mohlo dojít již brzy k trenérské výměně.

The Toffees hrají o víkendu doma proti Crystal Palace a dost jistě se bude jednat o zápas přežití kouče Dychea. Podle talkSport zvažují majitele z Friedkin Group trenérskou změnu a na trhu se již stihli porozhlédnout. Do užšího výběru se pak měla dostat tři jména.

Již delší dobu je spojován s návratem do Goodison Parku kouč David Moyes, který ještě v minulé sezoně vedl londýnský West Ham. V jeho prospěch hovoří dlouholeté zkušenosti s Evertonem, na druhou stranu zde neslavil žádný výrazný úspěch.

Ostrovní média zmiňují také možnost, že by The Toffees angažovali někdejšího kouče Chelsea Grahama Pottera. Poslední variantou má být příchod bývalého trenéra anglické reprezentace Garetha Southgatea.

Autor: eFotbal.cz / efotbal.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
kissak

Tak moc přeji Zaschovi, aby už tenhle cirkus skončil a on se zase mohl radovat z fotbalu.

Reagovat
Whitemedia

Což asi zrovna neklapne, pokud klapnou dvě jména ze tří v tomhle článku.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Reagovat
Wazza228

Moyes jediná volba.

Reagovat
TopinB

Ještě nedostal důvěru od vedení, je v pohodě

Reagovat
lofin9

Pokial mu EF neustedri polibek smrti v podobe clanku tak sa nema coho obavat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele