Durán má obrovský potenciál. Musím ho nechat hrát, prostě ho tam pustit, řekl Emery

Dnes, 11:06
Aktuality
Jhon Durán (© Manjit Narotra / ProSportsImages / DPPI via AFP)

Aston Villa po výhře 1:0 nad Bayernem Mnichov zůstává v Lize mistrů stoprocentní a velkou zásluhu na tom má i žolík Jhon Durán, který se postaral o vítěznou trefu, kterou překvapil velezkušeného brankáře Manuela Neuera. Podle trenéra Unaie Emeryho se nejednalo o náhodu, před utkáním na tuto variantu zakončení své svěřence připravoval.

"V analýze, kterou jsme provedli, jsme hodně mluvili o Neuerově postavení, které je obvykle poměrně vysoké. Takže Durán měl v hlavě i tuto variantu," prozradil Emery něco k předzápasové přípravě svých svěřenců.

Durán v 79. minutě rozjásal celý Villa Park, když dostal dlouhý míč a pohotovou střelou ho poslal za Neuera, který během utkání často vybíhal z branky. "Je mladý, má obrovský potenciál. Musím ho nechat hrát, pustit ho na hřiště, protože má talent a schopnost nám pomoci," chválil domácí kouč hrdinu zápasu.

Pro mladého Kolumbijce to byl pátý gól z pozice náhradníka v této sezoně. "Pracujeme s ním. Nejdůležitější je jeho přístup. Je připraven hrát 90, 60, 30 minut. Soustředí se na každou minutu. Je to fantastické pro něj i pro tým," pokračoval španělský kouč.

Emery bezprostředně po utkání chválil také brankáře Emiliana Martíneze. Proti Bayernu předvedl hned řadu skvělých zákroků. Ten nejlepší si ale nechal zřejmě na úplný závěr, kdy zastavil hlavičku Harryho Kanea. "Odvedl úžasnou práci," řekl na adresu Martíneze Emery.

Jediný gól zápasu vstřelil Durán (©Opta by Stats Perform)

Autor: Livesport.cz / Reuters

Komentáře (4)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

bojím se kdy nastane doba že budu muset wotkinse prodat ve fantě

Reagovat
Salfovic

Nakonec klika, že se jim ho nepodařilo vnutit Chelsea.

Reagovat
SunFells

To je od Neuera šílené.

Reagovat
EZ

super sub

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele