Daum by si přál návrat Podolskiho do 1. FC Köln

23.05.2008, 17:21
Aktuality
1. FC Köln se po dvou letech vrací mezi německou elitu a pokukuje po posilách, které by mu pomohly k udržení. O jedné ideální posile má kouč Christoph Daum jasno - rád by, aby se do klubu vrátil útočník Lukas Podolski z Bayernu...

Ten dal již několikrát najevo, že není spokojen s tím, kolik dostává v nabitém útoku bavorského giganta příležitostí, přes dvojici Toni - Klose se do sestavy prosazuje jen velmi těžko. Právě v Kolíně fotbalově vyrostl a po MS 2006 se jako velká naděje stěhoval do Mnichova.

"Pokud by Lukas dostal od Bayernu povolení, jsem si jist, že by se zde našli lidé, kteří by nám pomohli jeho přestup financovat," prohlásil Daum.

Sám Podolski řekl, že o své budoucnosti bude přemýšlet, ale to až po skončení mistrovství Evropy. Tam tak může hrát o své další angažmá, dobré výkony jistě skautům neuniknou.

Autor: Petr Starý / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podolski je skvely utocnik, myslim si ze by mohl do Kolnu aspon na hosotvani v Nemecku je jedno za jaky klub hraje kdyz podava dobre vykony stejne v repre bude... a Schlaudraff prokazuje ze je skvely kanonyr sice jen v pratelacich ale bohuzel jinde moznost nedostava...

Reagovat
irik

Bayern je velkoklub , ne charita ...holt nehraje tak, aby si zaslouzil byt v kadru ...a navic ted na jare hral hodne a hral dobre tak proc tyhle sceny ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele