Dancák se do Mladé Boleslavi vracet nebude, Hradec Králové ho získal natrvalo

10.07., 17:57
Aktuality
Samuel Dancák (© FC Hradec Králové)

Slovenský hráč Samuel Dancák přestoupil z Mladé Boleslavi do Hradce Králové, kde už minulou sezonu hostoval. Šestadvacetiletý záložník podepsal na východě Čech tříletou smlouvu. "Votroci" o tom informovali na webu.

Od příchodu trenéra Davida Horejše v průběhu jarní části ročníku patřil Dancák do základní sestavy a pomohl týmu k vítězství ve skupině o Evropu. V závěrečném utkání o postup do kvalifikace Konferenční ligy nemohl nastoupit, protože se Hradec Králové utkal právě s Mladou Boleslaví, které podlehl.

"Samuel na jaře patřil k našim stěžejním hráčům. Je tedy logickým vyústěním, že jsme využili opci, která byla součástí smlouvy o jeho hostování v našem klubu," uvedl sportovní ředitel klubu Jiří Sabou.

Dancák v české nejvyšší soutěži nastoupil k 95 zápasům a vstřelil jeden gól. Kromě Hradce Králové a Mladé Boleslavi hrál ligu i za pražskou Duklu.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele