Conte: Pokud nebudeme hrát jako tým, nikam se neposuneme

17.02.2013, 14:48
Aktuality
Náskok Juventusu na čele Serie A by se po dnešku mohl smrsknout na pouhé dva body. Stará dáma totiž včera odjížděla s nepořízenou z Olympijského stadionu, kde prohrála 0:1 s tamním AS Řím a trenér Antonio Conte po utkání nebyl příliš spokojen s přístupem svých svěřenců...

Utkání, které po necelé hodině hry rozhodl jediným gólem dlouholetý domácí tahoun Francesco Totti, následoval jen tři dny po obtížnému duelu Ligy mistrů v Glasgow proti Celticu. Conte se ale na velkou vytíženost svého mužstva vymlouvat nechtěl.

"Únava je normální, ale pokud nebudeme hrát jako tým, nikam se neposuneme. Nebudu zmiňovat žádné jednotlivce, ale celý tým se mi zkrátka dneska nelíbil. Každý vše řešil na vlastní pěst a to mne opravdu zklamalo," prohlásil Antonio Conte.

"Litovali jsme, že jsme neměli den navíc na přípravu a dobití fyzických sil. Pokud bych postavil jiné hráče a my prohráli, byl bych stejně kritizován. Třeba Asamoah byl šest týdnů s reprezentací a ozývaly se hlasy, abych ho nasadil proti Celticu. Dnes hrál a vypadal jako leklá ryba," dodal Conte, jehož tým může mít po tomto kole na druhou Neapol už jen dvoubodový náskok, pokud tým z jihu Itálie doma porazí Sampdorii.

Dobrá nálada naopak vládla v domácím táboře, svojí první výhru si připsal dočasný trenér Aurelio Andreazzoli. "Dnes jsme čelili týmu, který velice obdivuji, takže porazit ho opravdu potěší. Uznání patří hráčům, které jsme nabádali, aby měli hlavy nahoře," uvedl kouč, který na lavičce Giallorossi začátkem měsíce nahradil odvolaného Zdeňka Zemana.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
madridcan

Kokos, ale Totti dal paradny gol...Teraz som si ho pozrel. Skoda, ze prave Juve.

Reagovat
The Krupy

Hej, hlavne si mal obmeniť káder....fakt neviem prečo nehral Eta Beta, GIAK(!!!!!!), Isla či aj ten Anelka od začiatku. Rozhodne by sa nenadávalo, ak by obmenená zostava prehrala...respektíve nie tak ako teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem chtel videt par novejch tvari. Mozna nechat oklestenou osu - Buffo, Barzagli, Pirlo a Vidal a zbytek nejak rozumne obmenit. Ale pokud se hraci pry citili dobre a v laufu, tak to ma i tradicni sestava svoje opodstatneni. Tohle asi nezvladl trojlistek Conte, Alessio, Carrera, to musi odhadnout oni..

Nakonec to nemelo stavu, napad a ani to nebylo odmakany. Spatnej vykon. Rim zaslouzene vyhral, i kdyz taky hrali celkem prd. Tottiho nemusim, ale je to velkej frajer!

Reagovat
The Krupy

Vidal mi práveže prišiel unavený najviac. Hrať mal určite aj taký Marrone, a ďalší.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s Giakem, Islou i Fabiem, ale Anelka? Pokud sis všiml, tak díky Anelkovi jsme v závěru málem dostali další 2 branky.. Nepochopil jsem proč šel za Vidala .. A ještě míň jsem pochopil, proč šel dolu Asa za Padoina v takovymhle zápase. I poloviční Asa je víc než Padoin.. Velká škoda toho zápasu. A já si byl tak jistej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vidět tohle v dětství, tak dělám do plen do dvanácti

Reagovat
JackDaniels.

pomee NEAPOL

Reagovat
smazaný uživatel

pomee Sampa

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asamoah chudak co mu nalozil

Reagovat
smazaný uživatel

To je pro Plzeň dobrá zpráva, ne? :-) Do dnešního matche dá Neapol všechno a pak jde 4 dny po zápase v Plzni na Udine...

Vidím to na další bodíky do koeficientu.

Reagovat
Rarášek

všade cpěte plzeň

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim

Reagovat
JackDaniels.

i ked by sa dalo o tom polemizovat...

Reagovat
smazaný uživatel

nene, mysli že je to jesně daný..

Reagovat
fajdax

Bez conteho jim to šlo o dost líp

Reagovat
DelPiero137

Tiez si myslim ze to nie je len o unave. Ale dobre ze sa nevyhovaral na rozhodcu (nie ze by nato bol dovod).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele