Conte odmítl možnost, že by na svůj post rezignoval

06.02.2015, 12:53
Aktuality
Antonio Conte bude na lavičce italského národního týmu působit minimálně do evropského šampionátu ve Francii. Pětačtyřicetiletý kouč vyloučil spekulace, podle kterých by mohl rezignovat v reakci na špatnou spolupráci s kluby, které odmítly vydat své hráče na reprezentační soustředění...

Conte chtěl své svěřence shromáždit příští týden na dobu tří dnů, jelikož ale termín nespadá do oficiálního kalendáře FIFA, odmítly kluby hráče uvolnit. Bývalý kouč Juventusu nicméně nechystá reagovat odchodem z funkce.

"Zůstanu na své pozici do mistrovství Evropy 2016. Rezignace nikdy nebyla zvažovanou možností. Myslím, že jsem velmi zodpovědná osoba, zejména ve složitých časech, a nyní takové nastaly," prohlásil Conte v rozhovoru pro list La Repubblica.

"Očekávám lepší spolupráci ze strany klubů. Abychom překonali manko na jiné národy, musím mít možnost pracovat jako trenér a ne jako někdo, kdo hráče pouze vybírá. V opačném případě mohl na mém místě sedět někdo jiný, někdo levnější," doplnil někdejší reprezentační záložník.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takový nesmysl mohly fakt vymyslet jen média..on to jen zkusil, snad sám nemohl čekat, že ty hráče kluby uvolní. A rezignovat kvůli tomu? Pls

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

nevím, jestli je úplně zodpovědný rezignovat den po začátku přípravy na novou sezonu, Antonio

Reagovat
smazaný uživatel

Z dostupnych informaci, je to opravdu velkej fail pro tak „zodpovednou osobu“, ale jsem si jistej, ze nemala cast viny byla i na strane Juve, jen se o tom zkratka nemluvi. A trochu mi vadi to cernobily videni sveta (Conte zlej/srab, Juve poskozeny)

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri >> Conte

Reagovat
Mr.Jindros

Hm, ne.

Reagovat
10

Reagovat
Bucky

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumem určitě.

Reagovat
Spalovač šancí

to je takové poměřování "kladné" nuly a "záporné" nuly

Reagovat
Mr.Jindros

Stejně ho nechápu.

Reagovat
Pipo123

Dobre mu začína šibať

Reagovat
The Krupy

Kiež by sa tak vrátil do Juve.

Reagovat
Sosi

Já se zeptám jako debil - on už netrénuje Juve, ale repre? Nějak jsem zaspal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele