Coman podle médií opouští po devíti letech Bayern a míří do Saúdské Arábie

28.08., 19:23
Aktuality
Kingsley Coman (© AFP)

Francouzský reprezentant Kingsley Coman opouští po devíti letech Bayern Mnichov a míří do Saúdské Arábie. Podle sportovního deníku L'Équipe přestoupí osmadvacetiletý křídelní hráč do Al Hilalu, s nímž se už údajně vedení Bayernu na podmínkách transferu domluvilo.

Coman působí v Bayernu od roku 2015 a má tam smlouvu do roku 2027. S mnichovským velkoklubem se stal osmkrát bundesligovým šampionem a v roce 2020 triumfoval v Lize mistrů, poté co jediným gólem utkání rozhodl finále proti svému bývalému klubu Paris Saint-Germain.

Největší hvězdou Al Hilalu je aktuálně stále ještě zraněný brazilský útočník Neymar, v klubu působí i jiní hráči známí z evropských lig Malcom či Kalidou Koulibaly.

Ve francouzské reprezentaci odehrál Coman 57 zápasů a vstřelil osm gólů. Je vicemistrem Evropy z roku 2016 a vicemistrem světa z roku 2022. O vítězné MS 2018 přišel kvůli zranění. Na letošním ME v Německu, kde Francie vypadla v semifinále, nastoupil ze šesti utkání jen na čtvrthodinu v duelu základní skupiny proti Nizozemsku.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
Kincl

Škoda, měl jsem ho rád, sice skleněný, ale i tak dobrý. Asi bude radši sedět na marodce tam, než v Evropě za míň.

Reagovat
Seydou Doumbia

Škoda že mu Hary Kane přerušil titulovou sérii, na druhou stranu v Al Hilal v ní bude pokračovat jinak sympatak, bohužel jak píšeš skleněný

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Rich

Můj oblíbený hráč a určitě si zaslouží říct, že by právem měl patřit mezi legendy Bayernu. Díky za vše mistr Lisabon.

Reagovat
Psy_cho

Na Bayern to už kvůli zraněním nebylo, chápu, že se klub musí zbavit hráčů s vysokými platy, ale jít k arabášům v 28 letech, je brzo.

Reagovat
mayday

Možná ví, že už to lepší nebude. Jestli si natáhne každej měsíc někde sval, tak to je o ničem a zvolil cestu ještě se napakovat, trénovat v polochůzi a zahrát si fotbálek.

Reagovat
vladino10

Reagovat
Heresy

Jedno z nejlepsich kridel , skoda ze byl casto zraneny , zapsal by se mezi naproste legendy fotbalu .. mel sem ho rad a budu mu fandit i u debilnich saudu .. at se dari

Reagovat
Sigma Olomouc

Odchází kvůli Harrymu.

Reagovat
mayday

Ten Hilal už má ten tým trošku jinde. Když ty čtyři největší kluby vlastní jeden stejný fond, proč ty největší hvězdy chodí do Hilalu?

Reagovat
kilobyte

Asi chtějí nabušit jeden tým kvůli asijské LM a MS klubů.

Reagovat
herbage

Kane mu přerušil rekordní sérii, tak to radši zabalí a půjde o dům dál, protože s Harrym je to zabitý

Reagovat
esmuellert

Doufám, že šejk poslal mega nabídku, ať máme na pořádné stopery, nebo bude muset Vincent navléknout kopačky

Reagovat
Bayern +

Tiež si myslím, že keby nastúpi tak je asi naše najlepsie CB.

I tak si myslím, že keď sa rozohrá Palhinha, Pavlovic, tak definitívne CB sa stane z Kimmicha, časom možno aj z Goretzku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele